Wpisy 70 302 – 70 401
15 października 2009 23:07 → 16 października 2009 14:54, 100 wpisów
dziwne ze w multi nie trafiam nawet niewielkich wygranych cos blokuje mi przynosi pecha
Hipcio-większość nie trafia,nie przejmuj się tym zbytnio.Pozdrowienia.
Stań w lekkim rozkroku i dotknij palcem wskazującym lewej
ręki szczytu biodra lewej nogi,to samo zrób prawymi
kończynami jednocześnie.Nie wolno Ci krzyżować kończyn
Napisz mi co czujesz.
Napisz mi co czujesz.
Hipcio, a może spróbuj gry na zdarzenia np. zakres plusa w totomix łatwiej trafić i kurs wyższy niź na 1 lizcbę...
wiem ze wazne jest pozytywne myslenie np jak izraelici wyslali zwiadowcow na tereny ziemii obiecanej to oni wrocili przestraszeni ze widzieli wielkie miasta olbrzymich wojownikow jedynie dwoch z nich patrzylo inaczej bo zauwazyli ze co prawda lud jest tam silniejszy ale z nimi jest Bog i da im zwyciestwo i tylko oni weszli chyba do tych ziem mieli inne podejscie tak wiec pozytywne myslenie jest wazne
Oto wygrane Lotto:
szóstka 1 7 548 771.70
piątka 100 4 557.50
czwórka 5836 127.90
trójka 99427 20.00
szóstka 1 7 548 771.70
piątka 100 4 557.50
czwórka 5836 127.90
trójka 99427 20.00
a było tak pięknie...
FORTUNO WRÓĆ (z liczbami świata!) i pewnie nie będę osamotniona w tym haśle...
FORTUNO WRÓĆ (z liczbami świata!) i pewnie nie będę osamotniona w tym haśle...
a mozg zrobil sobie ze mnie jaja bo jak przezstalem dawac parki 65 66 to juz dwa razy poszla a jeszcze dzisiaj te 57 59
I po co było podnosić stawke o 50% , jak wygrane takie same?? No ale jaki kraj takie lotto.
Witam wszystkich. Hipo nic nie wzroslo, to byly tylko kolejne bajki dla graczy... Pozdrawiam
Miało być w LOTTO 8mln,potem 7,7mln a w efekcie końcowym wygrana wyniosła niewiele ponad 7,5mln.I bądz tu mądry w tych całych ich przewidywaniach.
nie dlugo bedziemy swiadkami tego jak beda wzrastac komulacje: po 1-m albo 2 mln. zl.
Chyba jest jednak różnica bo przy drugiej kumulacji suma wahała się gdzieś w granicach 5-6 mln a teraz jest ponad 7. Generalnie dla mnie jest to obojętne ponieważ mnie już nie zwabią nawet jeśli będzie miliard do wygrania.
"Kumulacje będą większe i częstsze" - nie zapominajcie o tym.
"Kumulacje będą większe i częstsze" - nie zapominajcie o tym.
W takim razie drogie panie moze trochę późno na dobranoc ale mimo to do poduszki polecam i dedykuję:
wyszukiwarka mp3 Cliff Richard-Miss you nights. Miłych snów życzę.
wyszukiwarka mp3 Cliff Richard-Miss you nights. Miłych snów życzę.
jak gram w szachy z komputerem to on zna wszystkie ruchy najlepszych mistrzow i caly czas bazuje az popelnie blad jak chce zbic dame bo mam lekka przewage to on sie broni doskonale i ciagle przegrywam nawet jeden raznie wygralem
Jakby nie patrzeć pula wyniosła więcej od normalnego o 2,5 mln,ma to jakiś sens...
Ja się z Państwem na dzisiaj pożegnam i po całodziennym stresie,związanym nie tylko z losowaniami,zapraszam na chwilę relaksu do gabinetu odnowy duchowej na Forum w wątku muzycznym SMOOTH JAZZ-muzyka łagodząca obyczaje.
Pozdrawiam i miłych wrażeń życzę.
Dobrej nocy.
Pozdrawiam i miłych wrażeń życzę.
Dobrej nocy.
sorki, a to pełny adres:http://wyszukiwarkamp3.me/listen/bmlnaHRsb3Zl/1AJBjczRoqq/Cliff_Richard-Miss_you_nights_1975_
a ja nadal polecam stronę z archiwum audycji Marcina Kydryńskiego:
muzyka.pilsner.pl
muzyka.pilsner.pl
A ci co grają najmniej w LOTTO to najbardziej narzekają na wszelkie podwyżki...
Witam.
OPA>>> jak to mówią "..punkt widzenia , od punktu siedzenia" ,wiadomo wysokość Twojego wynagrodzenia zależy od ilości zawartych zakładów, ilości sprzedanych zdrapek itp. ale pamiętajmy o tym aby jednak "nie chwalić sewgo jeśli nie ma powodów do tego" a w przypadku TS niestety tak własnie jest : śmieszna wysokość wygranych, śmieszna ilość wygranych za najśmieszniejszą cenę..... pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę :))
OPA>>> jak to mówią "..punkt widzenia , od punktu siedzenia" ,wiadomo wysokość Twojego wynagrodzenia zależy od ilości zawartych zakładów, ilości sprzedanych zdrapek itp. ale pamiętajmy o tym aby jednak "nie chwalić sewgo jeśli nie ma powodów do tego" a w przypadku TS niestety tak własnie jest : śmieszna wysokość wygranych, śmieszna ilość wygranych za najśmieszniejszą cenę..... pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę :))
Chcialem sie z wami pozegnac gdyz przez 4 miesiace nie bede mial mozliwosci obstawiania lotto na realu wiec chyba wirtualnie tez zrezygnuje...moze raz na tydzien bez patrzenie w mapy, moze wtedy cos wygram.
70307. status sam9 2009-10-15 (23:13)home częstochowa
Napisz mi co czujesz.
sam9- spróbowałem wykonać tę skomplikowaną figurę.
I udało się,chociaż odczucia-żadne.
Zdecydowanie ciekawsze wrażenia były gdy chciałem wykonać to w sposób jaki ty zabroniłeś-"krzyżując kończyny"
Nie wyszło,kurde!
I wiesz co? Mam wrażenie,że to jest awykonalne.
Chyba,że mam jakieś felerne."kończyny".
Jeśli komuś z przebywających na tym forum uda się taka sztuka to bardzo proszę o podpowiedz z instrukcją.
Pozdr.
A na 14 pewniaki to 60 15 23 25.
Napisz mi co czujesz.
sam9- spróbowałem wykonać tę skomplikowaną figurę.
I udało się,chociaż odczucia-żadne.
Zdecydowanie ciekawsze wrażenia były gdy chciałem wykonać to w sposób jaki ty zabroniłeś-"krzyżując kończyny"
Nie wyszło,kurde!
I wiesz co? Mam wrażenie,że to jest awykonalne.
Chyba,że mam jakieś felerne."kończyny".
Jeśli komuś z przebywających na tym forum uda się taka sztuka to bardzo proszę o podpowiedz z instrukcją.
Pozdr.
A na 14 pewniaki to 60 15 23 25.
Witam wszystkich w ten śnieżny poranek !
U nas zima - śnieżek sobie cały czas pada
U nas zima - śnieżek sobie cały czas pada
Znalazłam się w obcej miejscowości,jechałam tam do niej autobusem, coś tam miałam do zrobienia,ale przeszkadzały mi w tym dwie kobiety.Potem chciałam wrócić do domu ale nie miałam jak, było mi smutno w tym śnie,aura była nocna w mgle-tyle zapamiętałam
głowa do góry,spójrz w lusterko i uśmiechnij się, będzie OK!.
poczekamy,mozże jeszcze ktoś dorzuci jakiś sen,wtedy spróbujemy coś stworzyć..
poczekamy,mozże jeszcze ktoś dorzuci jakiś sen,wtedy spróbujemy coś stworzyć..
...z mojego kobiety 12 16 60 i 2 bo dwie a szczeście jeśli blondynki...
tedy 77 - nie wiem czy blondynki,bo się nie przyglądałam,blondynów też akceptuję hehe
pozd
pozd
Zelus>>> grypsnij coś jak już wyklepiesz z ula za te 4 miechy...
Siema!
P.s: to co powyżej , to była tylko próbka bogactwa gwar środowiskowych naszej mowy ojczystej :)
Pzdr.
edi8
Siema!
P.s: to co powyżej , to była tylko próbka bogactwa gwar środowiskowych naszej mowy ojczystej :)
Pzdr.
edi8
edi8 >>> widzę, że jesteś doskonale przygotowany do służby w niedawno na tym czacie omawianym "żeńskim kurorcie " :)))
jantar>>> wciąż mam nadzieję , że ulokujesz mnie w swoim następnym a identycznym co do tamtej tematyki śnie - w roli poprzednio Ci sugerowanej... :)
A zatem dbam o realia!
A zatem dbam o realia!
jantar>>> rozumiem , że oddalasz się stąd w objęcia niejakiego Morfeusza , aby wyśnić coś dla mnie...
Mam takie ( teoretyczne ) pytanie do pracowników naziemnych firm bukmacherskich , jeżeli odwiedzają to forum:
CZY PRZY ZWROCIE W GRZE SINGLEM ZWRACANY JEST TEŻ PODATEK OBROTOWY , POBRANY Z GÓRY PRZY ZAWARCIU ZDARZENIA , KTÓRE SIĘ NIE ODBYŁO ?
REGULAMINY BUKÓW NAZIEMNYCH MÓWIĄ BOWIEM JEDYNIE O ZWROCIE STAWKI - A STAWKĄ JEST WNIESIONA KWOTA , POMNIEJSZONA O PODATEK OBROTOWY.
Grając za kwotę np.10zł , zostanie pobrane 10% z tej kwoty wg wzoru 10złx0,9=9zł i tylko te 9zł będzie stanowić faktyczną stawkę użytą w grze - a zatem ile odda buk , przy zwrocie z powodu odwołania tego jednego zdarzenia jakie mieliśmy na kuponie singlowym?
Czy odda samą stawkę 9zł , czy też stawkę + pobrany podatek?
Bo jeśli ma wg regulaminu rozliczyć to zdarzenie po kursie 1 , to jesteśmy stratni 10%...
CZY PRZY ZWROCIE W GRZE SINGLEM ZWRACANY JEST TEŻ PODATEK OBROTOWY , POBRANY Z GÓRY PRZY ZAWARCIU ZDARZENIA , KTÓRE SIĘ NIE ODBYŁO ?
REGULAMINY BUKÓW NAZIEMNYCH MÓWIĄ BOWIEM JEDYNIE O ZWROCIE STAWKI - A STAWKĄ JEST WNIESIONA KWOTA , POMNIEJSZONA O PODATEK OBROTOWY.
Grając za kwotę np.10zł , zostanie pobrane 10% z tej kwoty wg wzoru 10złx0,9=9zł i tylko te 9zł będzie stanowić faktyczną stawkę użytą w grze - a zatem ile odda buk , przy zwrocie z powodu odwołania tego jednego zdarzenia jakie mieliśmy na kuponie singlowym?
Czy odda samą stawkę 9zł , czy też stawkę + pobrany podatek?
Bo jeśli ma wg regulaminu rozliczyć to zdarzenie po kursie 1 , to jesteśmy stratni 10%...
madzia 77 polecam dla twej romantycznej duszy..
adres:http://wyszukiwarkamp3.me/listen/bmlnaHRsb3Zl/1AJBjczRoqq/Cliff_Richard-Miss_you_nights_1975_
adres:http://wyszukiwarkamp3.me/listen/bmlnaHRsb3Zl/1AJBjczRoqq/Cliff_Richard-Miss_you_nights_1975_
witam wszystkich :)
Tedy77> jestes?
Witam sympatycznych kulkowiczów.Czy ktoś ma aktualnie taki problem jak ja? Nie pojawia mi się nic po "zatypuj"?
Tedy77> moze podasz mi maila? Mam juz opisany dzisiejszy sen, bede Cie prosil o interpretacje.
saskia> wszystko jest ok, pojawia sie okno po zatypuj.
Tedy77> sen:
sniła mi się kanapa. ktora byla pokryta materiałem w kolorach: złotym,zielonym,czarnym i granatowym.
Na ten material polozono mate (narzute) ktora byla podarta,miala kilka dziur...snili mi sie goscie.
Nastepnie,we snie pojawila sie kobieta (moja ciotka), ktora "byla w ciazy", tzn. miala na sobie "misiowaty-materiał" plaszcz w kolorze czarnym,a pod nim miala
dziecko, tak jakby polozone na brzuchu
sniła mi się kanapa. ktora byla pokryta materiałem w kolorach: złotym,zielonym,czarnym i granatowym.
Na ten material polozono mate (narzute) ktora byla podarta,miala kilka dziur...snili mi sie goscie.
Nastepnie,we snie pojawila sie kobieta (moja ciotka), ktora "byla w ciazy", tzn. miala na sobie "misiowaty-materiał" plaszcz w kolorze czarnym,a pod nim miala
dziecko, tak jakby polozone na brzuchu
Tedy77>od rana to ja spie ;) po powrocie do domu o 1 w nocy.
Dzięki za szybką reakcję smileman22 ale u mnie bez zmian ,coś mnie blokuje.
pomożecie mi wygrać ? wystarczy tlko kliknąć w ten link potrzebuję http://www.wygraj100.info/?t=6266706213 kliknięć- polecam grę też pomągę następnym
Witam Wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
smilman22 kanap 12 71 kobiet 12 16 60 już madzia77 to samo płasz 29 dziec 48 sory tylko tak a czy coś a wypadam z dom popatrz sennik wrozki atis i dopisz jak co jest a POZDRO
Tedy77> dzieki. owocnej pracy
www.wygraj100.info/?t=62667062 pomogę innym też wygrać!!!!! zobaczcie jak prosto jest zarobić kasę!!!
Jak to zrobić, skoro losowania są publiczne i obserwowane przez miliony oczu? Nie jest to wcale trudne, wystarczy utrudnić wyciąganie dobrych wniosków z obserwacji tym graczom, którzy taką obserwację wyników prowadzą, czyli tak na oko jakiejś połowie wszystkich grających (prawie każdy grający na tzw. własne liczby w taką obserwację, a nawet dokładną statystykę i analizę się bawi). A jak utrudnić? - Też nie ma problemu i nie trzeba wcale, jak w pokazywanym niedawno w telewizji filmie, wstrzykiwać do niektórych kul farby, by były cięższe. Wystarczy często zmieniać warunki eksperymentu, jakim jest niewątpliwie losowanie, po prostu zmieniając zestaw kul, które w danym dniu, w konkretnej edycji gry wrzucamy do maszyny. Czy musi to być za każdym razem nowy zestaw? - Nie musi. Można mieć w szafie (ponoć pancernej) kilka, czy nawet kilkanaście zestawów kul i wrzucać je "po uważaniu", raz ten, raz inny. Jeżeli przyjmiemy, że mimo sprawdzania kul "na identyczność" różnią się jednak na tyle, że w każdym z zestawów preferowane (częściej od innych wylosowywane) pod względem cech czysto fizycznych są inne kule, to taka zmiana zestawów kul, z dnia na dzień, praktycznie uniemożliwia wyciągnięcie jakichkolwiek wniosków i skuteczne typowanie "pod statystykę". Nie da się po prostu nic trafnie "przepowiedzieć", jeżeli tylko organizator gry wie, jaki zestaw wrzuci do maszyny losującej w danym dniu. A wspomagający się obserwacją i statystyką gracze znacznie częściej pudłują, dzięki czemu Totalizator wypłaca mniej wygranych i ma większy zysk.
Takie dość bezczelne kanty - jak opisuje zibi127 - mogą być możliwe tylko gdyby wykonywał je po cichu sam szef naczelny. Obecni w centrali nie zgodziliby się być pomijani w zdobyciu forsy za każdym razem. Taki kant byłby szybko ujawniony przez kogoś kogo odstawiono od kasy - z zemsty. Tam gdzie od wyciągniętej ręki uciekają duże pieniądze (a tu są duże) nie będzie sentymentów. Taka jest natura ludzka.
dokladnie tak jest, w takich warunkach prowadzenie analiz to bladzenie w ciemnosci
Pokaz takiej ,kombinacji był gdy w internecie pokazano jeden zestaw liczb ,a na wizji po meczu widzieliśmy inne liczby .LICZBY do studia można przynieść jakie się chce!!!!!
No edi8, Morfeusz to mnie porą nocną najbardziej interesuje w dzień preferuję "inne objęcia":)) w szczególności facetów celnie strzlających w bramkę ,.
a na dzisiejszy odcinek kabaretu pod nazwą "Losowanie MM"
przewiduję występ kolejnych gwiazd :)
2,9,16,66
2,17,12
2,15,11,66
9,16,79
a na dzisiejszy odcinek kabaretu pod nazwą "Losowanie MM"
przewiduję występ kolejnych gwiazd :)
2,9,16,66
2,17,12
2,15,11,66
9,16,79
Zibi127 > społeczeństwo mamy tak zdolne do wszelakich kantów (co widać wyrażnie na Wiejskiej!} że nie wykluczam takich możliwości jak pisałeś . Jeśli tak jest naprawdę to kiedyś się dowiemy - jak sitwa będzie miała rozbieżne interesy.
I gdzie tu te wyższe wygrane po wprowadzeniu w LOTTO.
No oczywiście prócz tych 4 złotych więcej za trójkę(choć biorąc pod uwagę podwyżkę ceny zakładu z 2 na 3 złote) to te 4 złote to praktycznie nic. A poza tym wystarczy spojrzeć na wygrane we wczorajszym losowania. Piątka nie dobiła do 5 tysięcy, a czwórka 127 złotych. Liczba zawartych zakładów też mała jak na kumulację 8 milionów. Ale to oczywiście zrozumiałe. I gdzie te wielkie kumulacje. Mimo mniejszej ilości zawartych zakładów padła szóstka. A więc jak TS chce, żeby była wielka kumulacja to ona będzie, tak było w DL, tak jest i tak będzie w LOTTO.
No oczywiście prócz tych 4 złotych więcej za trójkę(choć biorąc pod uwagę podwyżkę ceny zakładu z 2 na 3 złote) to te 4 złote to praktycznie nic. A poza tym wystarczy spojrzeć na wygrane we wczorajszym losowania. Piątka nie dobiła do 5 tysięcy, a czwórka 127 złotych. Liczba zawartych zakładów też mała jak na kumulację 8 milionów. Ale to oczywiście zrozumiałe. I gdzie te wielkie kumulacje. Mimo mniejszej ilości zawartych zakładów padła szóstka. A więc jak TS chce, żeby była wielka kumulacja to ona będzie, tak było w DL, tak jest i tak będzie w LOTTO.
...MCSI nie narzekaj...chciales to masz...pisalem o bojkocie to nikt mnie nie sluchal...
pzdr.nara:)
pzdr.nara:)
Ja teraz w LOTTO to tylko po jeden zakładzie(i to nie zawsze). Trochę to bojkot ale ten jeden zakład z przyzwyczajenia.
mm na 14:
40,8,17
40,8,49
40,52,17
40,52,49
76,8,17
76,8,49
76,52,17
76,52,49
40,8,17
40,8,49
40,52,17
40,52,49
76,8,17
76,8,49
76,52,17
76,52,49
Witam na 14 00:
49,60
5,23,29,38,79
5,14,24,29,55
7,32,42,52,54,76,79
30,60,70
12,26,38,49,60,79
2,5,38,49,60,74
49,60
5,23,29,38,79
5,14,24,29,55
7,32,42,52,54,76,79
30,60,70
12,26,38,49,60,79
2,5,38,49,60,74
Jak zmarzłam u nas - normalnie zima - tej jesieni-tak czytając edi8 i koleżankę najchętniej pod kołderkę w marzenia o wielkim bogactwie !
pozd
pozd
jantar>>> a czy znasz mój awatar , na którym jest ukazany zdobyty gol , czyli świeżo strzelona brameczka?
Dodam , że ten gol został zdobyty w 1.połowie i po 15.minutowej regulaminowej przerwie , wynik zostanie w 2.połowie podwyższony na skutek strzelenia drugiego gola....
P.s: pragnę poinformować Cię , że w meczu może też dojść do dogrywki oraz do strzelania serii rzutów karnych - aż do skutku!
Pzdr.
edi8
Dodam , że ten gol został zdobyty w 1.połowie i po 15.minutowej regulaminowej przerwie , wynik zostanie w 2.połowie podwyższony na skutek strzelenia drugiego gola....
P.s: pragnę poinformować Cię , że w meczu może też dojść do dogrywki oraz do strzelania serii rzutów karnych - aż do skutku!
Pzdr.
edi8
moje typy multi na 14\
2,11,16,23,38,49,56,60,74,79
2,11,16,23,38,49,56,60,74,79
edi8 to właśnie ten awatar tak rozkręcił moja wyobraźnię, nawet ujełam to we wcześniejszym wpisie tylko niewiedzieć czemu zostało "ucięte"
...dogrywka to jest to !!!:))
...dogrywka to jest to !!!:))
no i weszła mi czwóreczka :)
2,15,11,66, wcześniej zresztą podana na czacie :)) 335,80 wygrana
2,15,11,66, wcześniej zresztą podana na czacie :)) 335,80 wygrana
jantar>>> tylko pogratulować i z tej racji przesyłam Ci do testowania 2 zupełnie nowe pozycje do strzelania bramek: z rogu pola karnego i główką , czyli łebkiem :)
Ehh... ja to mam szczescie ... znowu kilka 2/3 i wyslane systemem 3/5 weszlo 2/5 ;/ ;/
Jantar-ko:)
Gratulacje:)
Ale ostrożnie z tą wyobraźnią,w internecie jest wielu zboczeńców,którzy twoje flirtowanie, może źle odczytac.A potem nie dadzą Ci spokoju.
dziękuje Wam chłopaki za gratki
slavo, doskonale sobie z tego zdaję sprawę, powiem szczerze że juz to nawet przerabiałam w realu, wtedy jednak udostępiniłam o kilka informacji za dużo o sobie, co pozwoliło z łatwością do mnie dotrzeć poza siecią, że tak się wyrażę,ale sprawa została już "skutecznie .....rozwiązana"...
z edim lubię sobie tak popisać bo wiem że ma ogromne poczucie humoru i zawsze ze mną miło i uprzejmie czatował, pod nieco innym "znakiem firmowym"co prawda.
slavo, doskonale sobie z tego zdaję sprawę, powiem szczerze że juz to nawet przerabiałam w realu, wtedy jednak udostępiniłam o kilka informacji za dużo o sobie, co pozwoliło z łatwością do mnie dotrzeć poza siecią, że tak się wyrażę,ale sprawa została już "skutecznie .....rozwiązana"...
z edim lubię sobie tak popisać bo wiem że ma ogromne poczucie humoru i zawsze ze mną miło i uprzejmie czatował, pod nieco innym "znakiem firmowym"co prawda.
wiedziałam edi8 że zadasz to pytanie i Twoim i moim(jeśli sie zorientujesz to zachowaj tą informację dla siebie ,proszę)
pozdr.
pozdr.
To fakt - zboczeńców nie brakuje,a i tu na forum znalazło się kilku - ścigających z mechanicznymi zabawkami!
jantar>>> jednak podjęte jakiś czas temu przez Ciebie tzw. "działania osłonowe na nowej drodze życia" wcale mnie nie zmyliły :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8