Wpisy 68 930 – 69 033
9 października 2009 20:10 → 10 października 2009 12:56, 100 wpisów
Czytam często ten chat i wpisy Forowiczów - szczególnie niektórych - odnoszę wrażenie że jestem wtedy w naszym kochanym Sejmie. Kłótnie, docinki złośliwości o byle co, ogólnie brak kultury dyskusji. Skąd to jest znane? - to jest Polska właśnie. No to panowie - do ataku. Odezwał się moralista.
a to typy 20-tki na 22:
6,7,8,14,15,24,25,26,34,35
49,50,55,56,63,64,65,73,74,78
6,7,8,14,15,24,25,26,34,35
49,50,55,56,63,64,65,73,74,78
No to jeszcze edi8 do tablicy.
Madzia jesteś czujna,pisz,pisz,pisz
Madzia jesteś czujna,pisz,pisz,pisz
Monisiu
Sejm jest odzwierciedleniem narodu,więc wszystko jest na swoim miejscu:):):):)
ps.
I jeszcze coś.
Odezwał się moralista:)
dr Hackenbush -kto Cię tutaj słucha ?
"Babcia głucha bez ucha"
Skoro moje wpisy są bzdurne - to Ty też jesteś bzdurny,bo je czytasz!
Pomyślałeś o tym w ten sposób-lub prowokujesz mnie tylko nie wiem dlaczego?
Może urzekły Cię moje wpisy i jest Ci bez nich smutno?
A może z innych pobudek?
"Babcia głucha bez ucha"
Skoro moje wpisy są bzdurne - to Ty też jesteś bzdurny,bo je czytasz!
Pomyślałeś o tym w ten sposób-lub prowokujesz mnie tylko nie wiem dlaczego?
Może urzekły Cię moje wpisy i jest Ci bez nich smutno?
A może z innych pobudek?
Madzia nie myśl. Pisz,pisz,pisz
Skoro dr Hackenbush,nie potrafi nawet tematu do pisania narzucić-to wszystkim dobrej nocki życzę i wysokich wygranych
( Tobie dr Hackenbush też }!
( Tobie dr Hackenbush też }!
No ale spać tak przed losowaniem?
Nie odchodź,proszę.
Nie odchodź,proszę.
nie robi to na mnie wrazenia, pierwsze losowanie Lotto :)
za Lotto dziekuje, jak mam poswiecic 3 zł za jeden zaklad. Jak beda kumulacje, to moze sie skusze
za Lotto dziekuje, jak mam poswiecic 3 zł za jeden zaklad. Jak beda kumulacje, to moze sie skusze
Ja uważam,że zarząd lotto powinien dostac NAGRODĘ NOBLA w dziedzinie - Zrób to sam ,zapłac nam.
Dobry wieczór wszystkim
Typy na 22.00
23 43 55 59 73 80
7 13 17 33 49 63 74
8 14 22 32 50 62 75
Typy na 22.00
23 43 55 59 73 80
7 13 17 33 49 63 74
8 14 22 32 50 62 75
moze zmienia kule?
pewnie padnie 48 ktorys raz z rzedu w tym miesiacu
pewnie padnie 48 ktorys raz z rzedu w tym miesiacu
slavo, masz racje.
Mozna by zapytac, a'propos Lotto:
Kto Nas tak urzadził? ;0
Mozna by zapytac, a'propos Lotto:
Kto Nas tak urzadził? ;0
U mnie tradycyjnie-Nic.
Można się załamać a z 14.00 powtórzyło się chyba 7 liczb.
Można się załamać a z 14.00 powtórzyło się chyba 7 liczb.
Madzia77 >>> wcale nie piłem do Ciebie. Odezwałaś się na zasadzie "uderz w stół.....". To Slavo ma rację. Wypowiedzi chatowiczów bywają zabawne jak niektóre żartobliwe docinki, ale złośliwość i chamstwo nie jest tu potrzebne. Pokażmy tu, że kultura z Wiejskiej jest nam obca.
lila z Gniezna - pozdrawiam serdecznie, mam tam bliskich - może nawet w szkole Cię uczyli {bez złośliwości - dwoje było nauczycielami!)Ale co do siedmiu powtórzonych z 14.00 > z wczorajszej 22.00 powtórzyło się osiem liczb, w tym siedem po kolei, co jest naprawdę rzadkie! Liczby: 42,44,47,54,56,58,60.
Monsiu-w jakiej szkole uczyli Twoi bliscy?Czy mieszkasz gdzieś w pobliżu?
lila . przy kompie siadam od czasu do czas i czytam, czasem odpisuję. Madzia to chyba śpioch - o tej porze! Ale niech tam...Może jutro przeczyta a jak nie to świat z tego powodu nie runie.
Monsiu-Madzia prawdopodobnie wejdzie na stronę wieczorem albo jutro rano.
Jeszcze raz lila - mieszkam daleko na zachód , około 150 km od Poznania, ale rodzina jest bardzo bliska. Tak się składa, że wszyscy jesteśmy porozrzucani - mam rodzinę w Szczecinie {sam tam mieszkałem 10 lat}, w Poznaniu, Krakowie Olsztynie, Mrągowie, syna we Wrocławiu i Bielsku Białej i już nieżyjącą ciocię w Sanoku. Cała Polska. Co do Gniezna podam tylko jedną informację. Jedna osoba z Gniezna ma na imię Tadeusz.
lila... jeśli nie wiesz kto to - więcej informacji nie podam. Mieszkam w małej , ale pięknej miejscowości!
Monsiu-jeżeli chodzi o szkołę to żaden z Twoich krewnych nie mógł mnie uczyć ponieważ szkołe kończyłam we wrocławiu i z tamtąd pochodzę.W Gnieżnie mieszkam od niedawna.Pozdrawiam serdecznie.
lila... podobno Wrocław mieli zaorać i bydło rogate posiać. Ale chyba ze względu na Ciebie tego nie zrobili!! Trzymaj się i serdecznie pozdrawiam!
Tak czy tak - Zegnam wszystkich ozięble i z domieszką ironii. To na dzisiaj - do jutra!
Monsiu-to co zrobią lub mieli zrobić z Wrocławiem nie za bardzo mnie interesuje,niech się martwią CI co tam mieszkają.Aha,jak można posiać bydło rogate?
Oto moje10/10 na 09.10.2009: pewniak 24,dalej 8,10,12,14,16,17
32,44,59 o mały włos i było by wesoło.Pozdrawiam.
32,44,59 o mały włos i było by wesoło.Pozdrawiam.
Na jutro typuję na Forum:Lotto:12-cie liczb i MM Na cały dzień.Pasko! Czuję się jakby mi coś brakowało.Odszedł od
nas DUŻY LOTEK.Historia,którą się żegna z bólem w sercu.
Pozdrawiam.
nas DUŻY LOTEK.Historia,którą się żegna z bólem w sercu.
Pozdrawiam.
Monsiu-wiem że to żarty,przecież nie wzięłam tego na poważnie.Pozdrawiam.
Czy wszyscy poszli już spać?Może ktoś się pochwali swoimi trafieniami z dzisiejszego dnia.
sam9>>> od roku 1957 do 1975 był przecież Toto Lotek i też wtedy została zmieniona jego nazwa na Duży Lotek , tak więc teraz to tylko kolejna zmiana nazwy...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
edi8! 34 lata mówią same za siebie,różnie z DUŻYM LOTKIEM
BYWAŁO-raz się wygrało a 100 przegrało,aczkolwiek sentyment jest.Pozdrawiam.
BYWAŁO-raz się wygrało a 100 przegrało,aczkolwiek sentyment jest.Pozdrawiam.
Trójka w LOTTO powinna wynosić 24 złote. Bo 20 złotych, które ma wynosić to tylko pozornie podniesienie wysokości wygranej jeśli weźmiemy pod uwagę wzrost ceny zakładu.
Może ma kilka sztuk na zbyciu.Zamiast grać w totka,zdecydował się przeżucić na hodowlę trzody chlewnej.
Lila-może to jest dobry pomysł,Święta się zbliżają
zbyt zapewniony-przewidywany zysk-PEWNIAK.Pozdro.
zbyt zapewniony-przewidywany zysk-PEWNIAK.Pozdro.
lila!Przy odpowiednim dokarmieniu "świń",progresja
na prosiaczki będzie wysoka.Pozdro.
na prosiaczki będzie wysoka.Pozdro.
lila-sorki spadam na Forum ustrzelić nagrodę od Pasko
za6/12 w Lotto i zaraz wracam na czat.Pozdro.
za6/12 w Lotto i zaraz wracam na czat.Pozdro.
Widzę że nie ma za bardzo z kim pogadać,a poza tym rozmowa nie muchołapka-nie musi się kleić.
Życzę wszystkim paskowiczom dobrej nocy i kolorowych snów.
Życzę wszystkim paskowiczom dobrej nocy i kolorowych snów.
lila>>> i zapamiętanych snów , tak aby ich interpretatorzy mieli rano co robić...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
witam ,MM z 22 4/10 na chybił
dobre i to, nawet na 1 dl nie będzie :(
miłego dnia
dobre i to, nawet na 1 dl nie będzie :(
miłego dnia
Xelom- sen : liczba 27/zdrapka/.
Witam Was wszystkich z samego ranka!
Jak Wam nocka minęła?
Cicho i spokojnie czy może głośno i szalenie ?
hihi
Jak Wam nocka minęła?
Cicho i spokojnie czy może głośno i szalenie ?
hihi
Pasko wczoraj w typowaniach nie weszła dziesiątka i dzisiaj też możesz zobaczyć co jest pozdrawiam
kto mi powie jakie to mogą być liczby śniło mi sie pióro do pisania i tygrysy które uciekły zoo???I śniła mi się liczba 3 to może ona wpadnie.
Od dzisiaj macie szansę, jak nigdy dotąd, rusza lotto i z góry zapowiedzieli, że będzie więcej kumulacji, mówi wam to coś?
wowka>>> jasne że mówi i to bardzo głośno i wyraźnie, iż przez wiele losowań nikt nie trafi "6"
sasza2232
tygrys-41
pióro 37
no i ta liczba 3 co ci się śniła ( a w jakich okolicznościach ci sie śniła, co to było 3 tygrysy?)
tygrys-41
pióro 37
no i ta liczba 3 co ci się śniła ( a w jakich okolicznościach ci sie śniła, co to było 3 tygrysy?)
nie tygrysów było 2 a liczba 3 to sniła mi sie tez dwa razy jako tylko liczba i ze był 3 bramki
Wedrowco netowy, prosba o przetlumaczenie snow na liczby
1-szy sen, to test.
2-gi sen, to ucieczka.
1-szy sen, to test.
2-gi sen, to ucieczka.
mam taki stary rozlatujący się sennik , który sobie modyfikuję na podstawie snów z czatu.Ale w necie są też podobne, wróżka atis itp...
wędrowco netowy.mojej siostrze
wyśnił się TSN liczba 6
i na drugi dzień padła, wygrała coś okoła 10 zeta
pozdro
wyśnił się TSN liczba 6
i na drugi dzień padła, wygrała coś okoła 10 zeta
pozdro
Uwaga- ważne! Jeśli chcecie poznać znaczenie snu/liczbę ze snu/ to musicie go opisać!!!
Wędrowca netowy
śniło mi sie ze byłam na ogrodzie blisko bramki było ich az 3 a za bramką goniło 2 tygryst i jakis gosciu z batem je łapał uciekły chyba z cyrku albo zoo.obok mój wujek na swoim ogrodzeniu dawał reklame pózniej byłam w domu siostra chciała pióro do pisania wiec jej dałam i w tym czasie mówiłam o liczbie 3,W tym snie jeszcze były stołki,słodycze i wypadek pamietam ze pomagałam tej osobie i bałam sie ubrudzić krwią.
śniło mi sie ze byłam na ogrodzie blisko bramki było ich az 3 a za bramką goniło 2 tygryst i jakis gosciu z batem je łapał uciekły chyba z cyrku albo zoo.obok mój wujek na swoim ogrodzeniu dawał reklame pózniej byłam w domu siostra chciała pióro do pisania wiec jej dałam i w tym czasie mówiłam o liczbie 3,W tym snie jeszcze były stołki,słodycze i wypadek pamietam ze pomagałam tej osobie i bałam sie ubrudzić krwią.
1). Sen- uciekać; liczba 26.
2). Test; ?????
2). Test; ?????
Dzień Dobry Wszystkim
czy ktoś wie, czy dziś zmieniają się maszyny losujące ???
czy ktoś wie, czy dziś zmieniają się maszyny losujące ???
Sasza 2232 >>>27. Dodatkowe liczby to 14 i 42.
Malo domyslni. To oczywista oczywistosc ze snilo ci sie 3 bo od teraz zaklady duzego sa po 3 pln :P Twoja podswiadomosc ci to mowi zeby nie bylo zaskoczenia jak pojdziesz i zagrasz :p
Witam Wszystkich!!!!!!!!!!
reni1: wczoraj próbowałaś typować 9,15,18,3,40,25,14,40,22,76, dzisiaj: 10,20,40,25,40,22,3,7,55,34
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zwrócił ktoś uwagę na liczby 33 i 29? Mogą zostać wkrótce wylosowane, tzn do 4 losowań.
1). Zamiana snów na liczby to tylko zabawa, ale na 10 snów 6 się sprawdza... .
1). Zamiana snów na liczby to tylko zabawa, ale na 10 snów 6 się sprawdza... .
...AKCJA PROTESTACYJNA NA PODWYZKE ZAKLADU W DL!!!10.10.2009. NA ZNAK PROTESTU NIKT NIE WYSYLA ZAKLADOW DL!!! TYLKO TAK MOZEMY COS ZMIENIC!!!
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
pzdr.nara:)
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
pzdr.nara:)
Sasza:
Tygrys- według Junga kobiecy świat popędów,> ostrzega przed groźną, niekontrolowaną mocą popędów; gdy widzisz tygrysa zamkniętego w klatce-oglądasz swoje ujarzmione pożądanie.
Uważaj, aby Twój Tygrys nie wymknął się z zamknięcia i nie narobił szkód.
Według interpretacji ludowej zobaczyć go we śnie:
-wrogowie czekają na Twoje potknięcie, będą działać jak tygrys, czyli szybko i bezwzględnie.
Pozdr.
Tygrys- według Junga kobiecy świat popędów,> ostrzega przed groźną, niekontrolowaną mocą popędów; gdy widzisz tygrysa zamkniętego w klatce-oglądasz swoje ujarzmione pożądanie.
Uważaj, aby Twój Tygrys nie wymknął się z zamknięcia i nie narobił szkód.
Według interpretacji ludowej zobaczyć go we śnie:
-wrogowie czekają na Twoje potknięcie, będą działać jak tygrys, czyli szybko i bezwzględnie.
Pozdr.
...wypadek samochodowy- reakcja wywołana stresem, nagłym przestrachem, często odzwierciedlenie nieświadomych lękow, gwałtowne ich spiętrzenie,
Krew- jej utrata ma przestrzegać przed utratą czyjegoś uczucia.
Widziano w niej magiczną moc ; używano do przebłagania bogów.
jest także symbolem pokuty i braterstwa..
Pozdr.
Krew- jej utrata ma przestrzegać przed utratą czyjegoś uczucia.
Widziano w niej magiczną moc ; używano do przebłagania bogów.
jest także symbolem pokuty i braterstwa..
Pozdr.
Ludzie grają i grać będą>>> do końca świata, a nawet o jeden dzień dłużej!!!
Hazard jest jak narkotyki, czy nałóg palenia..
Jeśli papierosy podrożeją o 1 złoty na paczce, to nikt nie będzie palił???
To samo w Lotto, tu nawet podwyżka do 10 złotych za zakład nie sprawi, że ludzie nie będą grać.
Zresztą mamy przykład z LOS MILIONOS DESPERADOS, gdzie 1 los kosztuje 20 złotych a rozeszły się jak "świeże bułeczki"!!!!
Hazard jest jak narkotyki, czy nałóg palenia..
Jeśli papierosy podrożeją o 1 złoty na paczce, to nikt nie będzie palił???
To samo w Lotto, tu nawet podwyżka do 10 złotych za zakład nie sprawi, że ludzie nie będą grać.
Zresztą mamy przykład z LOS MILIONOS DESPERADOS, gdzie 1 los kosztuje 20 złotych a rozeszły się jak "świeże bułeczki"!!!!
Wedrowco netowy, sen>>> test, mozna by rzec: egzamin.
madzia77 - nie wiem czy zauwazlylas ale odpisalem Ci, zeby nie bylo. wpis 68861
Pasko, pomyśl o czymś takim jak odświeżanie czatu w tej ramce. Żeby sprawdzić czy są nowe wiadomości trzeba odświeżać całą stronę a to generuje ruch...