Wpisy 68 640 – 68 742
8 października 2009 12:07 → 8 października 2009 20:22, 100 wpisów
Pasko - był ciekawy to wkleiłam-nie czytałam aby miał coś przeciwko
oj madziu, jak byłem młody to też hormony się we mnie gotowały, także Cię rozumiem :-D
na dziś , totomix - 8,51
na dziś , totomix - 8,51
Madzia, tak już żartem:
A jak Pasko będize chciał Twoją fotkę w bikini,
to też wkleisz? hihihihi
A jak Pasko będize chciał Twoją fotkę w bikini,
to też wkleisz? hihihihi
romanx-hormony?
Jasne-tyle,że nie tutaj - stronka raczej dla "zabicia" czasu i zabawy a co do szukania to
Znalazłam tutaj bardzo fajną koleżankę,z którą "można konie kraśc"
pozd
Jasne-tyle,że nie tutaj - stronka raczej dla "zabicia" czasu i zabawy a co do szukania to
Znalazłam tutaj bardzo fajną koleżankę,z którą "można konie kraśc"
pozd
wiem madziu, że znalazłaś.. ale może lepiej zdradzaj Nam co z Nią robisz, czy co chcesz zrobić, bo możesz Nas za bardzo zgorszyć:)
Madziu wieczorami z koleżanką z Gniezna używacie rynsztokowego języka. Dziwię się szczególnie Tobie bo na tej stronie podałas tyle danych o Sobie że przestałaś być anonimowa, a odwiedzając NK Twoja koleżanka też już nie jest anonimowa. Trochę umiaru.
Mam pytanko, bo nigdy tego nie śledziłem. Jak wysokie są główne wygrane w TSN i jak często padają? Nie mówię tu o skrajnych przypadkach jak wczoraj bo to się zbierało i zbierało ale tak średnio od początku istnienia tej gry jakie były wygrane jedna po drugiej. Na przykład gdyby jutro padła wygrana to ile by wyniosła plus minus?
romanx ( lub inny moderatorze) wykasuj ten wpis 68633 "specjalistki od numerków"! Niech ona już lepiej idzie te konie kraść, znawczyni od siedmiu boleści !:((
miks -szkoda,że taki oburzony nie byleś jak jeden z panów ( zresztą nie jeden)pisał o rzeczach ( i na czacie i na forum) które były nawet nie ośmieszające czy śmieszne-tylko obrzydliwe i wulgarne!-odnoszące się bezpośrednio do jego chorych fantazji -przypominam Ci,że to ja na forum zostałam potraktowana jak obiekt seksualny a nie jak człowiek,pewnie też to przeoczyłeś
Czy w twoim pojęciu mężczyźnie przystoi pisać bzdety,a kobiety to co?
Pewnie w Twoim mniemaniu powinny sprzątać czy gotować.
Odnośnie mojej anonimowości -to jedni chcą być anonimowi ( z jakiś powodów)
inni nie chcą być anonimowi ( lub nie muszą)
Języka "rynsztokowego" użyłam do osoby,która "normalnego" języka by zapewne nie zrozumiała,a tak w ogóle-to nie rozumiem dlaczego nikt po za Pasko nie zwrócił uwagi niejakiemu maksiowi158 i kumorkowi jak dawali popisy -odnośnie Pana Karwowskiego też się nikt nie wypowiedział a teraz wszyscy nagle oburzeni-przypominam że autorem tego artykułu jest uczestnik tego forum-o dziwo to też "facet"
Czy w twoim pojęciu mężczyźnie przystoi pisać bzdety,a kobiety to co?
Pewnie w Twoim mniemaniu powinny sprzątać czy gotować.
Odnośnie mojej anonimowości -to jedni chcą być anonimowi ( z jakiś powodów)
inni nie chcą być anonimowi ( lub nie muszą)
Języka "rynsztokowego" użyłam do osoby,która "normalnego" języka by zapewne nie zrozumiała,a tak w ogóle-to nie rozumiem dlaczego nikt po za Pasko nie zwrócił uwagi niejakiemu maksiowi158 i kumorkowi jak dawali popisy -odnośnie Pana Karwowskiego też się nikt nie wypowiedział a teraz wszyscy nagle oburzeni-przypominam że autorem tego artykułu jest uczestnik tego forum-o dziwo to też "facet"
Witam i ponawiam moja prośbę o metody ominięcia limitów u buka internetowego.Wpis Nr.68449.Wszelkie informacje są mile widziane,ale tylko od praktyków którzy stosują wszelkie techniki wobec buka żeby obejść ich limity.Serdecznie pozdrawiam.
To daj madzia77 ten tekst na czacie do poczytania swojej córce i pochwal się, że to mamusia wkleiła. Na pewno będzie dumna ze swojej mamusi, że tak wyraziście walczy o równouprawnienie kobiet.:(
wlm.-kleiłam,ale nie napisałam,a to jest różnica-jeżeli może mi ktoś dowalać głupimi tekstami i chorą wyobraźnia,więc nie widzę przeszkód abym ja mogła robić to samo.
Proszę,proszę jaki moralny naród,szkoda,że nie wtedy kiedy trzeba:(
Wczoraj na 14 miałem takie liczby,a o 22 6z10 z nich wpadło,3 parz. i trzy niep.
68329. status slavo 2009-10-07 (13:46)
70,8,30,75,33.///Totomix
30,40,70,8,58,65,15,31,55,43.///Ts.
kogucik19 > dwa konta, trzy konta. Na żonę, syna, teściową.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
wlm.-córce w ogóle dam poczytać jak mężczyźni traktują kobiety w trosce,aby kiedyś nie trafiła na kogoś podobnego jak np.Pan Karwowski-szkoda że jego wpisami odnośnie mojej osoby nikt tak się nie przejął
No ale cóż
No ale cóż
Może coś na rozluźnienie atmosfery.
Profesor pyta studentkę:
- Proszę wymienić byłych wicemarszałków Sejmu.
- [cisza]
- No jak to? Nie słyszała pani o Lepperze?
- Nie...
- A kto jest prezydentem Polski?
- Nie wiem...
- Skąd pani jest?
- Z Kobylanki...
Profesor podchodzi do okna i myśli: "Hmmm... a może rzucić to wszystko w cholerę i wyjechać do Kobylanki..."
Profesor pyta studentkę:
- Proszę wymienić byłych wicemarszałków Sejmu.
- [cisza]
- No jak to? Nie słyszała pani o Lepperze?
- Nie...
- A kto jest prezydentem Polski?
- Nie wiem...
- Skąd pani jest?
- Z Kobylanki...
Profesor podchodzi do okna i myśli: "Hmmm... a może rzucić to wszystko w cholerę i wyjechać do Kobylanki..."
Wiele razy się z Madzią publicznie nie zgadzałem. Tym razem stanę w jej obronie. Kto nie chce niech nie czyta jej wpisów. Komentarze odnośnie rodziny to już przesada, wielka przesada.
DANTEV dzięki ,ale czy można z jednego koma,i czy kazdy musi mieć osobne konto czy moze byc wspólne,jakbyś mógł więcej szczegołow na forum zeby tu nie zasmiecac ważnych tematów.
Zarty prowadzacego odnosnie Kobylanki niezrozumiale ;p
Wnioskuje iz jest to taki zart jak te o Tworkach Rybniku.
Wnioskuje iz jest to taki zart jak te o Tworkach Rybniku.
madzia77 lubisz piosenki, to ci dedykuję fragment:"nie płacz moja mała , samaś tego chciała"... Jak wystawiasz się na widok publiczny, to licz się z tym, że różni ludzie Ciebie ocenią i każdy sobie to zrobi po swojemu...Karwowski też ...
a co nie wolno sie cieszyc. ?????????????????
widocznie mam swoje powody!
widocznie mam swoje powody!
Madziu. Takie życie. To dopiero multipasko, a pomyśl co by się działo gdybyś np. pojawiła się na pudelku albo "Życiu na gorąco". Najlepiej się nie wyróżniać, ale po co w takim razie chcemy wygrać kilka milionów? Często właśnie po to, żeby się wyróżnić. Dla wielu na pewno jest to przykre doświadczenie... Pozdrawiam
nie salvo nie czytam wszystkich wpisów. mam swoje przynajmnej dwa powody aby byc szcześliwą.
dwa które moge ci zdradze...... moja córka jest wreszcie na drodze do zdrowia a drugi jest tu:
Drogi bialy kolego i koleżanko!!!!!
Powinieneś zrozumieć kilka rzeczy:
Kiedy się rodzę – jestem czarny
Kiedy dorosnę –jestem czarny
Kiedy praży mnie słońce - jestem czarny
Kiedy jest mi zimno -jestem czarny
Kiedy jestem przerażony - jestem czarny
Kiedy jestem chory - jestem czarny
Kiedy umieram - jestem czarny
A ty biały kolego:
Kiedy się rodzisz – jesteś różowy
Kiedy dorośniesz –jesteś biały
Kiedy praży cię słońce - jestem czerwony
Kiedy jest ci zimno -jesteś fioletowy
Kiedy jesteś przerażony - jesteś zielony
Kiedy jesteś chory - jesteś żółty
Kiedy umierasz- jesteś szary
I ty masz czelność nazywać mnie kolorowym?
Wyrazami szacunku MURZYNEK
Prześlij tę wiadomość swoim białym kolegom
Niech się zastanowią następnym razem.
Miłego dnia
dwa które moge ci zdradze...... moja córka jest wreszcie na drodze do zdrowia a drugi jest tu:
Drogi bialy kolego i koleżanko!!!!!
Powinieneś zrozumieć kilka rzeczy:
Kiedy się rodzę – jestem czarny
Kiedy dorosnę –jestem czarny
Kiedy praży mnie słońce - jestem czarny
Kiedy jest mi zimno -jestem czarny
Kiedy jestem przerażony - jestem czarny
Kiedy jestem chory - jestem czarny
Kiedy umieram - jestem czarny
A ty biały kolego:
Kiedy się rodzisz – jesteś różowy
Kiedy dorośniesz –jesteś biały
Kiedy praży cię słońce - jestem czerwony
Kiedy jest ci zimno -jesteś fioletowy
Kiedy jesteś przerażony - jesteś zielony
Kiedy jesteś chory - jesteś żółty
Kiedy umierasz- jesteś szary
I ty masz czelność nazywać mnie kolorowym?
Wyrazami szacunku MURZYNEK
Prześlij tę wiadomość swoim białym kolegom
Niech się zastanowią następnym razem.
Miłego dnia
witam. Moje typki na multimulti na dziś parzyste:68,70,58,64,8,12,30,38,46,52
nieparzyste:9,11,19,21,29,35,41,49,55,75.
nieparzyste:9,11,19,21,29,35,41,49,55,75.
Pewnie po zmianie Dużego Lotka na Lotto i Express Lotka na Mini Lotto pojawi się nowa maszyna losująca tak jak miało to miejsce w przypadku zmiany Multi Lotka na Multi Multi.
magic, kupon będzie wyglądał tak
http://img61.yfrog.com/i/p0510091955113.jpg/, zdjęcie znalazłem na innym forum.:)
http://img61.yfrog.com/i/p0510091955113.jpg/, zdjęcie znalazłem na innym forum.:)
Generalnie tendencja na pionową orientację kuponów. Nowe logo podoba mi się. Może jeszcze redesign TSN?
Mam jeszcze inne pytanie. Dotychczas DL i EX były na jednym kuponie. Obecnie już nie. Czy są wzajemnie na odwrocie czy osobno?
Co przez to rozumiesz? Jak myślicie? Będą nowe maszyny? I strona TS?
Drogi Panie danteV -bardzo dziękuję za wstawiennictwo -ale nie potrzebuję "rycerza"
W myśl zasadzie-"uderz o stół a nożyce się odezwą"-dam Panu tą satysfakcję - zaznaczając iż można wykorzystywać pewne okazje do (sugestia to najlepiej działa) celów myślę,że doskonale Pan rozumie o czym piszę - rozumiem też,że jest Pan w takiej sytuacji,że "coś zrobić musi" ale nigdy bym nie posądziła Pana o to że posunie się do sugerowania swoich przypuszczeń bez podania mocnych dowodów.
pozd
W myśl zasadzie-"uderz o stół a nożyce się odezwą"-dam Panu tą satysfakcję - zaznaczając iż można wykorzystywać pewne okazje do (sugestia to najlepiej działa) celów myślę,że doskonale Pan rozumie o czym piszę - rozumiem też,że jest Pan w takiej sytuacji,że "coś zrobić musi" ale nigdy bym nie posądziła Pana o to że posunie się do sugerowania swoich przypuszczeń bez podania mocnych dowodów.
pozd
To ja sie pochwale:z 14-00
100 Czy będzie wieczorne losow. Multi Multi 08.10? TAK/NIE 1 1.01 P 1 ?
159 59 w ML dn. 08.10 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.20 P 2 2, 20, 12 +
162 62 w ML dn. 08.10 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.20 P 3 2, 20, 12 +
171 71 w ML dn. 08.10 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.20 P 4 2, 20, 12 +
100 Czy będzie wieczorne losow. Multi Multi 08.10? TAK/NIE 1 1.01 P 1 ?
159 59 w ML dn. 08.10 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.20 P 2 2, 20, 12 +
162 62 w ML dn. 08.10 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.20 P 3 2, 20, 12 +
171 71 w ML dn. 08.10 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.20 P 4 2, 20, 12 +
Szanowny Panie. Wielmożny biskupie. Cały ludu zgromadzony i czytający oraz Ty we własnej osobie.
Parodia :P Dawno takich bredni nie słyszałem :P
Szlachetny Rycerzu. Mężny Wojowniku. Szacowny Czytelniku.
Patos i elokwencja na pierwszym miejscu :)
Parodia :P Dawno takich bredni nie słyszałem :P
Szlachetny Rycerzu. Mężny Wojowniku. Szacowny Czytelniku.
Patos i elokwencja na pierwszym miejscu :)
...gregor gratulacje! :D
...tylko jeszcze dopisz ile wlozyles do tej pory a ile wygrales ;)
pzdr.nara:)
...tylko jeszcze dopisz ile wlozyles do tej pory a ile wygrales ;)
...AKCJA PROTESTACYJNA NA PODWYZKE ZAKLADU W DL!!!10.10.2009. NA ZNAK PROTESTU NIKT NIE WYSYLA ZAKLADOW DL!!! TYLKO TAK MOZEMY COS ZMIENIC!!!
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
Icemario sam grasz a innych namawiasz do bojkotu. Wybacz ale sensu w tym nie widzę.
Pozdrawiam ziomali/ki po kuponie z innej beczki dla optymistów TYPY BUKMACHERSKIE na forum powodzonka
........... DLA GRAJĄCYCH -- kursy będą spadać.........
JEŻELI WIERZYSZ W białoczerwonych zagraj a nóz,widelec..........................
JEŻELI WIERZYSZ W białoczerwonych zagraj a nóz,widelec..........................
Dziękuje Madziu idę sobie je zagrać :) i dodam jeszcze do tego 27 i 72 na piątkę
Oto przybyłem.
I na wieczorne losowanie wieszczę: 2,8,28,7,14.
I niech tak się stanie.
I na wieczorne losowanie wieszczę: 2,8,28,7,14.
I niech tak się stanie.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Nr Nazwa zdarzenia Typ Kurs
1 CZY PADNIE SZÓSTKA DNIA 08.10 2 1.75
249 49 w ML dn. 08.10 (g.22:00) NIE/TAK 1 1.22
100 Czy będzie wieczorne losow. Multi Multi 08.10? T 1 1.01
Termin ostatniego zdarzenia: 08.10.2009
Data i godzina zawarcia: 08.10.2009
18:47:55
Opłata/Stawka: 200.00 zł
Kurs: 2.16
Maks. wygrana: 388.80 zł
Co myślicie o tym kuponie? Mi wydaje się całkiem pewny $$$
Nr Nazwa zdarzenia Typ Kurs
1 CZY PADNIE SZÓSTKA DNIA 08.10 2 1.75
249 49 w ML dn. 08.10 (g.22:00) NIE/TAK 1 1.22
100 Czy będzie wieczorne losow. Multi Multi 08.10? T 1 1.01
Termin ostatniego zdarzenia: 08.10.2009
Data i godzina zawarcia: 08.10.2009
18:47:55
Opłata/Stawka: 200.00 zł
Kurs: 2.16
Maks. wygrana: 388.80 zł
Co myślicie o tym kuponie? Mi wydaje się całkiem pewny $$$
Siła fizyczna robi mózg.
lila - dzisiaj mieliśmy przyjemność ( lub nie ) poczytać bardzo ciekawe artykuły !
Dasz wiarę jakich utalentowanych pisarzy mamy ?
Dasz wiarę jakich utalentowanych pisarzy mamy ?
Madzia,nie wątpię,każdy jest inteligentny na swój sposób i każdy ma swoje kółko zainteresowań.
A kto dzisiaj prowadzi losowanie?
Bo mam dwoje na czarnej liście.Proszę o info
Bo mam dwoje na czarnej liście.Proszę o info
-ANALIZA TO PRZYPOMINANIE MIESZANE Z ZAPAMIĘTANIA.
-DOPALACZE SZEFUJĄ LECZĄC TEŻ ROBOTNIKÓW.
-SIŁA FIZYCZNA ROBI MÓZG.
-JAK KĄBINACJE SKĄCZĄ SIĘ W WSZECHŚWIATACH TO BĘDZIEM KAŻDE WCIELENIA POWTARZAĆ.
-PRZESTRZEŃ TO PAMIĘĆ PRĄDU Z ENERGI KRZESŁA ELEKTRYCZNEGO.
-POLICJANCI TO ZŁODZIEJE I MORDERCY NA CIPACH KĄPUTEROWYCH BO ZIOŁA PRZYWŁASZCZAJĄ TO ĆPUNY BIOLOGICZNE RAKCJI NR DWA. TYLKO W TEN SPOSÓB RAGOWAĆ MOGĄ. A DENTYŚCI I POLICJANCJI I LEKARZE SĄ BEZKARNI ODPOWIADAJĄ TAK JAK ZŁO NA ZŁO.
-DOPALACZE SZEFUJĄ LECZĄC TEŻ ROBOTNIKÓW.
-SIŁA FIZYCZNA ROBI MÓZG.
-JAK KĄBINACJE SKĄCZĄ SIĘ W WSZECHŚWIATACH TO BĘDZIEM KAŻDE WCIELENIA POWTARZAĆ.
-PRZESTRZEŃ TO PAMIĘĆ PRĄDU Z ENERGI KRZESŁA ELEKTRYCZNEGO.
-POLICJANCI TO ZŁODZIEJE I MORDERCY NA CIPACH KĄPUTEROWYCH BO ZIOŁA PRZYWŁASZCZAJĄ TO ĆPUNY BIOLOGICZNE RAKCJI NR DWA. TYLKO W TEN SPOSÓB RAGOWAĆ MOGĄ. A DENTYŚCI I POLICJANCJI I LEKARZE SĄ BEZKARNI ODPOWIADAJĄ TAK JAK ZŁO NA ZŁO.
68633-ciekawe gdzie ja już ten wpis dzisiaj czytałam?Na pewno nie było to na chacie.Ciekawe kto był taki mądry,niech no pomyślę.Pfuj!
Madzia-wiemy o kim mowa.Ten ktoś musi być OTWARTY jak AMERYKA dla KOLUMBA.HE HE HE
lila-Tak sobie myślę,czy aby nie zaczerpnąć z tych "wypocin"czegoś zwłaszcza,że dzisiaj wraca mój mężuś po 3tyg,ale z drugiej strony-tak sobie pomyślałam,że gdybym była niedokształcona to by -nie wracał !
Madzia-nas ten ktoś nie musi dokształcać,wszyscy wiemy jak TO się robi i z czym To się je.
lila - widzisz widocznie autor tej pisaniny wychodził z innego założenia!
Jak obstawiacie dzisiaj losowanie dużego lotka?Padnie 6-tka czy nie.Ja obstawiam,że nie padnie.
miks-a skąd ja mogę wiedzieć czy ktoś jest chory czy też nie,ja czytam tylko to,co ktoś napisze.Nie znam ich sytuacji rodzinnych i kondycji fizycznej.
witam wszystkich bardzo serdecznie
icemario {...AKCJA PROTESTACYJNA NA PODWYZKE ZAKLADU W DL!!!10.10.2009. NA ZNAK PROTESTU NIKT NIE WYSYLA ZAKLADOW DL!!! TYLKO TAK MOZEMY COS ZMIENIC!!!
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!! }popieram
tylko w K u P i e siła :)
a tak poważnie do ostatniego losowania dl
pozostało 97min . czas na refleksje i ostatnie typy
icemario {...AKCJA PROTESTACYJNA NA PODWYZKE ZAKLADU W DL!!!10.10.2009. NA ZNAK PROTESTU NIKT NIE WYSYLA ZAKLADOW DL!!! TYLKO TAK MOZEMY COS ZMIENIC!!!
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!! }popieram
tylko w K u P i e siła :)
a tak poważnie do ostatniego losowania dl
pozostało 97min . czas na refleksje i ostatnie typy