Wpisy 65 866 – 65 965
27 września 2009 16:25 → 28 września 2009 11:19, 100 wpisów
Wedrowco netowy jeśli możesz, to podaj liczby które nie padną we wtorek ;)
Lestek
Masz całkowitą racje bo tym od lotto marzą się Włochy !
Ja tylko chciałbym aby była większa,nie zawistna,nie skorumpowana,i neutralna kontrola nad tym burdelem jakim jest Lotto !
Bo tymi kumulacjami robią ludziom pranie mózgu - a w rzeczywistości nikt nie wygrywa !
Masz całkowitą racje bo tym od lotto marzą się Włochy !
Ja tylko chciałbym aby była większa,nie zawistna,nie skorumpowana,i neutralna kontrola nad tym burdelem jakim jest Lotto !
Bo tymi kumulacjami robią ludziom pranie mózgu - a w rzeczywistości nikt nie wygrywa !
Test; 03, 05, 08, 09, 10, 13, 14, 15, 19, 23, 29, 34, 37 i 46. To sa liczby krore podal wczoraj wedrowca netowy ze nie padna w Dl. Pozdrawiam
do Sam9:Te liczby śniły mi się tylko raz jakieś 2 czy 3 miesiące temu i od tego czasu wysyłam je kiedy jest losowanie DL było pare trójek. We wtorek też je wyślem,ale na 10 losowań może znowu coś padnie.Pozdro
ja puściłem to co wczoraj mi nie padło w totomixie, wygląda na to że powinna pasc ta 3 teraz
Kasiulka,dzieki za przypomnienie liczb podanych przez wedrowca netowego ;)
...uuu pospieszylem sie z tymi podziekowaniami...na forum jestem kims...a na czacie nikim...ale jak to w zyciu :D
pzdr.nara:)
pzdr.nara:)
Icemario,
wierz mi, mam spore doświadczenie. Zawsze najlepiej jest być w środku.
A poza tym zazdrość mi człowieczej ikony. Bo te pozostałe są nieinteresujące. Nie ma to jak być człowiekiem. Poproszę Pasko, żeby mi jej nigdy nie odebrał. Nawet wspomogę tę stronę w tym celu /chyba mnie nie oskarżą o korupcję?!/..
wierz mi, mam spore doświadczenie. Zawsze najlepiej jest być w środku.
A poza tym zazdrość mi człowieczej ikony. Bo te pozostałe są nieinteresujące. Nie ma to jak być człowiekiem. Poproszę Pasko, żeby mi jej nigdy nie odebrał. Nawet wspomogę tę stronę w tym celu /chyba mnie nie oskarżą o korupcję?!/..
65863. status zwieno 2009-09-27 (15:30)home WARSZAWA
"expres puszcze 10 zakl. na 9 liczb systemem w DL"
Co? Chcesz zagrać za 1680 zł?? To trochę dużo ;)
Ja zagram za max. 6 zł ;)
"expres puszcze 10 zakl. na 9 liczb systemem w DL"
Co? Chcesz zagrać za 1680 zł?? To trochę dużo ;)
Ja zagram za max. 6 zł ;)
mozgownica ts sie na mnie uwziela 65 66 i 57 59 schowala pora zeby przestala zartowac ze mnie
dwa dni robi juz smieszne ciagi liczb szaleje odkad wpadla na windowanie kumbulacji na maxa
Eh wq***a mnie to ze data jest w innym miejscu :/
Mogla pozostac w miejscu gdize byla latwiej przeczytane posty sie odszukiwalo.
Widze e Hipo skila nabija ;p Za niedlugo chyci VIPa
Mogla pozostac w miejscu gdize byla latwiej przeczytane posty sie odszukiwalo.
Widze e Hipo skila nabija ;p Za niedlugo chyci VIPa
ph2008>>> ale zauważ że teraz zawsze już będziesz "pod dobrą datą" :) nawet nie pijąc! Więc są jednak te pozytywy!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Dzisiaj padł rekord odwiedzalności strony. Wszystko to dzięki kumulacji i pewnie wkrótce może paść kolejny. Stronę dzisiaj odwiedzono już 20 000 razy. Pozdrawiam
zwieno nie za bardzo wiem o co Ci chodzi. Może napisz mi tutaj co chcesz zamieścić na chacie http://www.multipasko.pl/kontakt.php Pozdrawiam
wczoraj w dyzym obstawialem po 4 powtorki ze moze zrobia powtorki a mozg kpiac nie powtorzyl zadnej liczby
zobaczylem na stronie wygrane ze przez 4 niedziele o 14 oo nie padlo 7z7 czyli w niedziele o 1400 nie bede gral na siodemki
optimus3>>> więc witasz czy się pytasz , skoro znak zapytania stawiasz na końcu tego powitania???
na 22ga takie tröjeczki 3,5,7
5,13,15 a na nie padna 10,29,66,79
witam gigo2 a lor?or do kompletu typowan gdzie?pozdrawiam
5,13,15 a na nie padna 10,29,66,79
witam gigo2 a lor?or do kompletu typowan gdzie?pozdrawiam
rustu2009 łoriora dawno nie widziałem na forum,podejrzewam że cos wygrał i wygrzewa swoje kości na jakiś ciepłych wyspach
Ostatnie zasady typowania trójek zostały ogłoszone tutaj:
http://www.lotto.win.pl/forum/viewtopic.php?f=3&t=18&sid=2d3b4d583191eed35268f21ebc503f06
http://www.lotto.win.pl/forum/viewtopic.php?f=3&t=18&sid=2d3b4d583191eed35268f21ebc503f06
Witam
Pasko sorki, że przez czat ale prośba o odpowiedż na maila lub info z GG.
Pozdrawiam
Pasko sorki, że przez czat ale prośba o odpowiedż na maila lub info z GG.
Pozdrawiam
Witam.Moje typy na 22.00
16 32 45 57 63 75
2 9 18 33 47 51 60
Pozdrawiam wszystkich graczy.
16 32 45 57 63 75
2 9 18 33 47 51 60
Pozdrawiam wszystkich graczy.
wpis 65839 i znowu bylo blisko pozdro
TDP
Wiem, że jesteś w podeszłym wieku (ja też) ale nie śpij. Musimy wygrać te 40 mln PLN. Podaj sposób.
Wiem, że jesteś w podeszłym wieku (ja też) ale nie śpij. Musimy wygrać te 40 mln PLN. Podaj sposób.
Pasko,a może czas pomyśleć nad licznikiem odwiedziń strony np.pod napisem strony multipasko.pl
OPA
Ten brylancik tak fajnie ("prze-pięknie") się uśmiecha, że nie widać informacji, którą wpisałeś. Jak można zgarnąć 40 mln w kilka osób?
Ten brylancik tak fajnie ("prze-pięknie") się uśmiecha, że nie widać informacji, którą wpisałeś. Jak można zgarnąć 40 mln w kilka osób?
40mln do wygrania w DL, we wtorek ;D
Pewnie znowu kilka kuponów na chybił-trafił trafi szóstke i jakiś z systemu. Albo mafia będzie chciała tych 50mln wystawić, aby każdy Polak postawił pare kuponów i nikt nie trafi.
Wystarczy, że będzie 100 różnych kuponów na chybił trafił, ludzie postawią 40mln zł na chybił trafił i system z łatwością ominie te kupony.
Pewnie znowu kilka kuponów na chybił-trafił trafi szóstke i jakiś z systemu. Albo mafia będzie chciała tych 50mln wystawić, aby każdy Polak postawił pare kuponów i nikt nie trafi.
Wystarczy, że będzie 100 różnych kuponów na chybił trafił, ludzie postawią 40mln zł na chybił trafił i system z łatwością ominie te kupony.
MM na 22 / Totomix
9,14,35,78
9,14,36,63
12,21,35,78
12,21,36,63
20,22,35,78
20,22,36,63
9,14,35,78
9,14,36,63
12,21,35,78
12,21,36,63
20,22,35,78
20,22,36,63
Witam!!!!!!!!!!!!!
MM totomix godz 22
13,65,5,63
13,65,6,62
13,66,5,62
22,64,5,63
22,64,6,62
22,65,2,63
22,66,2,62
o 14 2x 3/4 wpis 65839 Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MM totomix godz 22
13,65,5,63
13,65,6,62
13,66,5,62
22,64,5,63
22,64,6,62
22,65,2,63
22,66,2,62
o 14 2x 3/4 wpis 65839 Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pawcio>>> Zaklad Prosty za 2 zico
OKI: Mam nadzieję, że dzisiaj za chwilę coś ci siądzie. Powodzenia.
ale prowadzacej sie platal jezyk na poczatku ostatnie losowanie i mozg dalej na zlosc mi nie daje 65 66 ani 57 59
i znowu nie fart 3/4:)
ziuta1981krk: Nieźle można się wnerwić jak od dłuższego czasu siada albo 2/3 albo 3/4
czegos brakuje:) o 14 2x 2/3 a tera 1x 2/3:)
jak bym dzisiaj zagral na trojki to bym 2 trafil
sorki o 14 2x3/4 a teraz 1x 3/4
ale bedzie jutro jazda o 14 w mm ;)
ze cos bedzie bo ja nie gram na liczby tylko na pozycje:)
i co tu sie wyprwiam w tych tabelkach;)
i co tu sie wyprwiam w tych tabelkach;)
panowie spokojnie moze cos bedzie moze nie wiemy ze mm jest gra losowa
mozg ts robi mnie w balona bo parka 65 66 przestala chodzic przez 35 gier nie odpuszcze jej
sprawdzam czy jestem vipem czy początkujacym:)
A co te liczby w MM tak chodzą ciągami,już od 3 losowań,tylko grać na trójki...
HIPO poszło trochę dziś o 14tej,tych końcówek 3 i 4,ale jaki poślizg,jeśliby rozpisał parami i połączył w 6tki to jedna by była i sporo 5/6...
"65912. Pawcio 2009-09-27 (21:42) Kraków / Lotki Duże
Może robimy zrzutkę na system 12 w DL?"
Można by było zrobić, tylko kto by był sprawiedliwy i podzieliłby się ewentualną wygraną.
Może robimy zrzutkę na system 12 w DL?"
Można by było zrobić, tylko kto by był sprawiedliwy i podzieliłby się ewentualną wygraną.
wytypowanie nawet 12 liczb wam nic nie da ... :)
to tylko sie tak wydaje ze jest latwiej
to tylko sie tak wydaje ze jest latwiej
Wszyscy śpią:)?To ja też idę:)Hej !!!!!!pozdro
Miałem piekny sen... jak trzepałem dywan he he. (człowiekowi juz nawet takie horrory się muszą śnić) Witam serdecznie wszystkich w ten poniedziałkowy poranek
cos mi wczoraj nie szlo pisanie, komunikat "blad na stronie" mnie mocno wczoraj wku....l! Zobaczymy czy teraz wejdzie wpis...
Witaj Pasko. Juz jak widac wszystko OK. Wczoraj nie moglem zamiescic na czacie zwyklego wpisu n.p. takiego jak ten. Pozdrawiam.
a mi się wydaje, że dziś:
1. nikt nie trafi w TSN
2. nikt nie trafi kumulacji w MMM
3. jutro nie padnie wygrana w DL
a co! :PPP
1. nikt nie trafi w TSN
2. nikt nie trafi kumulacji w MMM
3. jutro nie padnie wygrana w DL
a co! :PPP
szczery>>> Twój sen należy dość jednoznacznie zinterpretować jako zapowiedź rychłego tzw. "trzepania kasiorki" jak Ferdynard Kiepski zwykł mawiać...
A ja na jutro tylko jeden chybil trafil DL i juz tradycyjnie na dwa losowania siodemeczki w MM.
Czy ktoś wie czy zmienili kulki czy nie ?
Jutro juz raczej na 90% padnie wygrana. Za duzo ludzi bedzie gralo a bajonska suma 40byljonóf zlotych pobudza wyobraznie ludzi ktorzy normalnie by nie wydali na lotto nawet zlotowki. Niestety moja takoz i chyba zlame zasade i posle sobie kuponika za 2 pln bo za dwa. Wiem jednak ze to 2 pln wyrzucone w bloto :P Glupota hazard to mania a kazda mania powoduje obsesje . Matomiast duza kasa zawroci kazdemu w glowie. Bedzie to jeden kupon bo uwazam ze jak sie ma wygrac to sie i tak ma wygrac :p
hej co się dzieje ? nie ma mojego wpisu ....pytałam czy ktoś wie coś o zmianie kulek ?
W listopadzie tamtego roku tez byla kumulacja 40.000.000. Wowczas padło 8 szóstek.
jutro wiele osob wsadzi w lotto. tylko nie wiem czemu bo wszyscy wiedza ze lotto kombinuje ale ja mimo to tez pójdę zagrać
niestety kumulacje kuszą co zrobić 40 mln i to jest recepta na zysk dla TS
UWAGA: wobec w pełni zrozumiałego ( na jego szczególny bo erotyczny w zamyśle charakter ) ograniczenia dostępu do wątku , założonego przez Krasnoludkę p.t."Rozmowy nocą" wyłącznie do godzin 23-6 - osoby over 18 zainteresowane ŚWIADOMYM dostępem do tego wątku także w dzień , mogą ten dostęp uzyskać z poziomu wyszukiwarki po wpisaniu tam:Rozmowy nocą multipasko i albo zapoznawać się z tam obecnymi treściami lub zamieszczać także już w dogodnych godzinach w dzień własne , które jednak staną powszechnie dostępne dopiero od godziny 23.00.
Zrobiłem właśnie test takiej w/w możliwości i wypadł on pozytywnie.
Zrobiłem właśnie test takiej w/w możliwości i wypadł on pozytywnie.
Witam wszystkich. Proponuję zmianę tematu. Pytanie. Ile zakładów Dużego Lotka zamierzasz puścić na najbliższe losowanie tej gry?
Do Pasko
Jeden zakładzik wystarczy aby wygrać całą kwote:)..puszczam jeden zakład DL
Jeden zakładzik wystarczy aby wygrać całą kwote:)..puszczam jeden zakład DL
65940.rutra 2009-09-27 (22:54) Leżajsk
To trzeba byłoby zorganizować jakoś może przez Pasko: Dane osoby wpłaciłyby kasę na jego konto np: 18 osób po 100zł i potem zakupiłby system 12 i ewentualnie ujawniłby w artykule. W przypadku systemu 12 DL wiadomo, że, szanse się zwiększają, ale też nie jest pewne, że trafimy np. 3/6.
To trzeba byłoby zorganizować jakoś może przez Pasko: Dane osoby wpłaciłyby kasę na jego konto np: 18 osób po 100zł i potem zakupiłby system 12 i ewentualnie ujawniłby w artykule. W przypadku systemu 12 DL wiadomo, że, szanse się zwiększają, ale też nie jest pewne, że trafimy np. 3/6.