Wpisy 65 660 – 65 765
26 września 2009 22:10 → 26 września 2009 23:54, 100 wpisów
5,6,7,8,9 w MM buahahahaha to wszystko jest ustawione.
A w DL 3 liczby obok siebie i 1 trafiona.
A w DL 3 liczby obok siebie i 1 trafiona.
drobne sprostowanie w DL 1 trafiona i 4 obok siebie (ostatnio miałem 0 i 5 obok siebie)
Witam.Jeśli chodzi o ten artykuł Janusza Weissa,to jest niemożliwe,żeby na kuponie stwierdziło brak wygranej,a potem wygraną jakoś sobie sama się pobrała.
16 kwietnia 1988 też padło w Dużym Lotku 18,26,35,42,46 ;) Pozdrawiam
rutra > możesz mi wytłumaczyć, czym się różnią według ciebie wylosowane liczby 5, 6, 7, 8, 9 od np. 1, 14, 17, 19, 23. Chciałbym wiedzieć, bo mi niczym się nie różnią, jeśli chodzi o losowość.
Ps. Trafiłem dzisiaj piątkę, więc jeśli losowania są ustawiane to dzisiaj ustawili pode mnie. Proszę o częstsze ustawiane losowania.
Ps. Trafiłem dzisiaj piątkę, więc jeśli losowania są ustawiane to dzisiaj ustawili pode mnie. Proszę o częstsze ustawiane losowania.
i znow mozg ze mna wygral uklad liczb w multi wariacki pierw ciag 5 liczb potem 4 a pozniej 2rzay po parce a moje 57 59 i 65 66 dalej zablokowane ciekawe czy padlu szostki w duzym bo mozg dzisiaj swiruje
Będzie kumulacja następna po takich liczbach mi się wydaje że nie będzie szóstki
O, powtórka liczb. Wie ktoś ile razy w historii powtórzyło się 6 kulek? W Polsce oczywiście... :D
mozg odrzucil daleko idace liczy 1 12 28 36 49 albo zeby zmniejszyc ilosci wygranych bo to byly tzwane pewniaki albo zeby nie bylo szostki lub prawie o szostek ciekawe czy to sie sprawdzi
madzia77 > zaskakujesz mnie! Chciałabyś pieniądze z ustawki (według Twojego myślenia). To przestępstwo kochana (według twojego myślenia).
danteV -robaczku " punkt widzenia od punktu siedzenia "
Nie znam Cię i nie mogę wiedzieć czy jesteś uczciwy lub nie!
Nie znam Cię i nie mogę wiedzieć czy jesteś uczciwy lub nie!
Kto skorzystał z liczb Madzi wpis -65377 miałby 3 ,jakby jeszcze podumał miałby 6
Kolega T znowu szaleje na forum. Zakłada kolejny temat żeby dać wszystkim do zrozumienia że zapomniał o wieczornej dawce leków.
Jest w końcu nowa kumulacja czy nie? Może na pożegnanie Dużego Lotka padnie najwyższa wygrana?! Albo rekordowa kumulacja ;)
danteV -co ty tak nie lubisz kolegi T ?
a może lubisz prowokować ?
a może lubisz prowokować ?
W tak krótkim czasie od losowania jeszcze nie wiadomo kto jakieś szóstki trafił
Dla nie może kumulacja być jeszcze do czwartku,fakt jest ciężko,ale się jakoś da radę...
madzia77 > nie czytasz moich wpisów na forum. Ja go lubię, lubię wszystkich którym okazuje współczucie i służę dobrą radą. W jego przypadku jest tylko jedna możliwość. Wyprawa na księzyc bez wykupu biletu powrotnego.
mozg juz wie ile bylo trafien ale przelicza ilosci do wyplaty a dzisiaj to chyba potrwa bo grajacyh wiecej
danteV -ok cieszę się iż jesteś taki współczujący i służący dobrą radą
Więc co tu zrobić aby nic nie robić a gotówkę mieć?
Więc co tu zrobić aby nic nie robić a gotówkę mieć?
sytuacja podana przez Weissa jest bardzo nieprawdopodobna. Przez 6 lat prowadziłem kolekturę, i nie wierzę w takie cuda, bo poznałem ten system . Po wypłacie wygranej pierwszy kupon zabiera kolektor a klient dostaje "kupon uaktualniony" na którym nie ma losowań przeszłych. Tylko przez błąd kolektora gracz mógł dostać ten sam kupon i dlatego pokazuje się napis "wygrana wypłacona" Jak się zorientowałem OPA jest lub był kolektorem i też to potwierdzi!
Monsiu-ale jeżeli ktoś twierdzi iż wygrał i ma na to kupon to chyba nie jest kretynem aby podważać system informatyczny TS i domagać się jeszcze raz wypłaty wygranej?
pasko
edi-8 nadal robi chamskie wpisy.Jeżeli chcesz się mnie pozbyc, to mogę Ci pomóc;/Chyba,że edi-8 może więcej.
No nareszcie jakieś zmiany na chacie :-) Pozdrawiam
przeciez jak kupon przegrany to kolektor oddaje go a gdyby chcial oszukac teoretycznie moglby oddac kupon ze przegrany a sam pobrac gotowke zakladajac ze gracz podrze przegrany kupon
Kichał pies systemy komputerowe. Klient ma kupon, który jest zgodnie z regulaminami jedynym dowodem zawarcia zakładu. Niestety TS jest w plecy i to bez względu na to, kto zawinił. Czy to był gapowaty kolektor czy sprytny grający. Gracz ma kupon i każdą sprawę wygra. Na miejscu TS`a załatwiłbym sprawę od ręki a nie robił sobie antyreklamy na całą Polskę w Zetce. Ludzie od marketingu to chyba pod dystrybutorem z kawą ciągle stoją jak Jacek Darewicz.......
Był kiedyś program,w którym człowiek z TS podał sumę pieniędzy,jaką TOTO przejął z tytułu nie wypłaconych przez graczy wygranych,w rocznym rozliczeniu.
sam wiem o przypadku ze lottomat pokazal brak wygranej na zdrapce ale to bylo glupie 2zl czyli nie jest to system doskonaly
hipopotan-przy takim obrocie gotówki co to znaczy " system niedoskonały " i to w dodatku mylący się na niekorzyść grających
mnie ciekawi czy wszystkie szostki w duzym sa odbierane a ile wraca do lotto
Madzia77>>> nie twierdzę że gracz kręci i robi za głupka, sadzę że być może namieszał pierwszy kolektor. Jednak czasem są ludzie którym się wydaje że dadzą radę oszukać system.Nie wiedzą że zabezpieczenie jet podwójne: kod paskowy i kod cyfrowy.Jeśli nieczytelny jest kod paskowy można w lottomat wpisać kod cyfrowy zapisany poniżej kodu paskowego. Nie bardzo wierzę że przy podwójnym zabezpieczeniu mogą wystąpić takie pomyłki w systemie. Natomiast jako klient do dziś spotykam się z tym, że zwracam uwagę w kolekturze na to żeby nie zwracali mi kuponu z wygranej - bo należy do nich. Ja mogę najwyżej dostać wydruk o wysokości wygranej.
Madzia77,różnie to bywa,kolektor może się pomylić,a szczególnie jeśli nie patrzy co sprawdza,przeważnie tak jest.Ta praca to po prostu,trzeba mieć do niej serce,budzić zaufanie wśród grających-to jest podstawa,a wtedy rzadko będą jakieś pretensje od klientów,przeważnie to oni się mylą,niestety,a może i dobrze-praktyka czyni mistrza...
przeciez lotto nie liczy sie z grajacymi ma ich w nosie i ich reklamacje
Widzę że "gorączka sobotniej nocy " opadła
Teraz pewnie każdy przegrany siedzi cichutko w kącie i rozpacza nad swoją niedolą hehe
samo życie!
Teraz pewnie każdy przegrany siedzi cichutko w kącie i rozpacza nad swoją niedolą hehe
samo życie!
dlaczego mozg w multi puscil tylko 3 oddzielnie liczby a reszte polaczyl w szereg lub parki to wyjatkowe losowanie
Hipopotan do wpisu 65713 i Madia77 >>> jak kupon jest pusty, tzn brak wygranej , lottomat krótko piknie. Jeśli jest jakaś wygrana - zaraz drukuje jakąś informację. Jeśli jest po włożeniu kuponu krótkie"pik" - to znaczy że nie ma nic. Jeśli lottomat milczy lub za chwilę drukuje - znaczy, że coś tam jest. Milczenie często oznacz większą wygraną, ponieważ do pewnej kwoty {patrz regulamin) lottomat pyta kolektora czy ma na wypłatę pieniądze.
Monsiu -z grubsza zaskoczyłam -tylko zastanawia mnie fakt iż rzecznik podważa wiarygodność gracza a sam reprezentuje firmę o wątpliwej reputacji
pozd
pozd
Monsiu jeśli nie ma wygranej, lottomat piknie raz, jeśli jest wygrana pika trzy razy. Jeśli wygrana jest wyższa niż np. w dużym 3 albo 7/10 w MM (podejrzewam że jeśli ponad 100zł) to drukuje od razu "Gratulujemy wygranej" - ot taki upominek. Drukowany jest jeszcze taki paragon z bilansem.
Ja w domu sprawdzam a później jeszcze w maszynie. U mnie niestety był odwrotny przypadek, sprawdzanie ręczne wykazało brak a maszyna zapipała. I to kilka razy.
Ja w domu sprawdzam a później jeszcze w maszynie. U mnie niestety był odwrotny przypadek, sprawdzanie ręczne wykazało brak a maszyna zapipała. I to kilka razy.
...Januszu...na chacie pisze tylko konkrety albo cos do smiechu...ci co mnie znaja wiedza o tym...wiec duzo tego nie ma wiec i licznik nie bije :D
...a co do typowania to juz pokazalem ze moge byc pierwszy w niektorych rankingach wiec juz mi sie niechce walczyc o pietruszke bo i pieniedzy z tego nie ma a czas to pieniadz jak mawiali starozytni chinczycy...czy jakos tak :D
pzdr.nara:)
...a co do typowania to juz pokazalem ze moge byc pierwszy w niektorych rankingach wiec juz mi sie niechce walczyc o pietruszke bo i pieniedzy z tego nie ma a czas to pieniadz jak mawiali starozytni chinczycy...czy jakos tak :D
Widzę że dalej knujecie teorie spiskowe itp... :)
Jest takie przysłowie "złej baletnicy przeszkadza nawet rąbek spódnicy". Dla ustalenia uwagi i w ramach ciekawostek, czy ktoś z Was doczytał kiedyś regulamin multimulti do końca... Czy wiecie co by się stało gdyby 20 osób trafiło 10 z plusem za stawkę 10??? Ja się bardzo zdziwiłem czytając regulamin ponieważ sądziłem że wtedy lotto wypłaci grzecznie 500 mln... bo miałem wrażenie że wygrane w MM są gwarantowane... Ale to nie prawda...;) I nie sądzę żeby musieli się tak zabezpieczać umiejąc kierować wynikami... WYZNAWCY TEORII WIELKIEGO SPISKU przemyślcie to... LOTTO samo boi się prawdopodobieństwa...
Jest takie przysłowie "złej baletnicy przeszkadza nawet rąbek spódnicy". Dla ustalenia uwagi i w ramach ciekawostek, czy ktoś z Was doczytał kiedyś regulamin multimulti do końca... Czy wiecie co by się stało gdyby 20 osób trafiło 10 z plusem za stawkę 10??? Ja się bardzo zdziwiłem czytając regulamin ponieważ sądziłem że wtedy lotto wypłaci grzecznie 500 mln... bo miałem wrażenie że wygrane w MM są gwarantowane... Ale to nie prawda...;) I nie sądzę żeby musieli się tak zabezpieczać umiejąc kierować wynikami... WYZNAWCY TEORII WIELKIEGO SPISKU przemyślcie to... LOTTO samo boi się prawdopodobieństwa...
narzekalem na mozga i teraz o2200 zrobil 4 wygrane 7z7 w multi musze na niego wiecej narzekac moze zwiekszy ilosci wygranych
Nasz admin już o tym pisał,to fakt,padła 1 10/10 z plusem w sumie to u nas,a niebawem w Biskupcu,dało to im do myślenia...
Oto wygrane DL:
I stopień 0 0.00
II stopień 363 5656.80
III stopień 20174 238.40
IV stopień 392544 16.00
I stopień 0 0.00
II stopień 363 5656.80
III stopień 20174 238.40
IV stopień 392544 16.00
Maciekmaniak ja też to czytałem i byłe zdziwiony. A jeszcze bardziej zdziwiłem się że Ministerstwo puściło taki zapis. To nieuczciwe bo przedsiębiorca gwarantuje sobie lepszą pozycję. Zakład to zakład i powinny być jasne stawki. Jeśli trafię 10x10 z plusem wraz z innymi graczami, to co mnie oni obchodzą jeśli nie ma puli na wygranej tylko stawki. Obłęd.
Moi drodzy ja to widze tak :) 9 PAŻDZIERNIKA DUZY ZMIENA NAZWE NA LOTTO I kupon po 3 zł :) Założe się , że na sobotę 10 Pażdziernika będzie już kumulacja z 15 mln ;) jak nie wiecej od tak dla zachety ;) Stawiam wszystkim browara jezeli tak nie bedzie !
Oto wygrane DL:
I stopień 0 0.00
II stopień 363 5656.80
III stopień 20174 238.40
IV stopień 392544 16.00
I stopień 0 0.00
II stopień 363 5656.80
III stopień 20174 238.40
IV stopień 392544 16.00
Pawcio skad masz te staty , bo na lotto.pl tego nie ma.
Wracając do innych państwowych loterii, w stanach jak wygrywasz kumulację to albo wybierasz gotówkę i od razu dostajesz ale tylko 20% i koniec albo loteria rozkłada wypłatę na 10 lat w ratach, we Włoszech i Francji organizator loterii ma prawo do zamiany wypłaty gotówkowej na grunty państwowe o wartości według wyceny zgodnej z wysokością wygranej... co oznacza np. że wygrywasz 100 mln Euro i dostajesz pół góry gdzieś w Alpach:):) i te wszystkie rozwiązania dobitnie potwierdzają strach twórców loterii przed prawdopodobieństwem ponieważ to co stało się ostatnio w którymś z krajów czyli dwa identyczne zestawy liczb ma prawdopodobieństwo 1 do ponad 4 miliardów czyli podobne do 20 dziesiątek z plusem w naszym MM w jednym losowaniu a jednak się stało...
krystianmm: Niebawem będzie na lotto.pl :] Taka tajemnica:
Wygrane DL:
I stopień 0 0.00
II stopień 363 5656.80
III stopień 20174 238.40
IV stopień 392544 16.00
Wygrane DL:
I stopień 0 0.00
II stopień 363 5656.80
III stopień 20174 238.40
IV stopień 392544 16.00
...maciekmaniak...nie masz co sie produkowac...w naszym kraju 70% ludzi nie zna sie na podstawach matematyki...a ty chcesz zeby ktos zrozumial ze losowania to czyste prwdopodobienstwo i ze nikt tego nie ustawia??? :D
Generalnie wyznaję zasadę: najpierw sprawdzam sam liczby - wtedy wiem co mam oczekiwać od maszyny.Zelazna zasada : do wszystkiego mieć ograniczone zaufanie.
Idę spać. Nie dla psa kiełbasa i nie dla mnie szóstka ;)
A Wam wszystkim życzę jutro dziesiątek. Papa
A Wam wszystkim życzę jutro dziesiątek. Papa
Wygrane już dostępne na lotto.pl
Pasko a nie wiesz czy ten mechanizm z powiększaniem puli nadal działa?
Pasko a nie wiesz czy ten mechanizm z powiększaniem puli nadal działa?
narescie jest tak jak przypuszczalem zablokowali pewniaki zeby zakumbulowac zawrotna sume mozg gora ja jestem dobry z matematyki a jestem pewien ze mozg steruje liczbami
Tak jak przypuszczałem. Aby we wtorek były kilometrowe kolejki tak ustawią kulki, aby nie padła szóstka.
hipopotan -nie pisz takich rzeczy bo uznają Cię za heretyka i będą chcieli wysłać do specjalisty
pozd
pozd
I jeszcze jedno... w naszym pięknym kraju już raz się trafiło coś co bije na głowę według cyferek wynikających z prawdopodobieństwa to co wydarzyło się ostatnio w Bułgarii mianowicie w latach 80 padło w jednym losowaniu 80 szóstek, a to jest jak 1 do ... zer by mi zabrakło a jednak tak było...