Wpisy użytkownika norbi0000
Łącznie 20 wpisów w archiwum, pokazane od nr 60 490. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
34 to pewniak.ta liczba nie pojawiła się od 35 losowań więc już na nią czas.jeśli nie wpadnie to pani z totomixa będzie bogatsza o moje 629zł.
witam.ustrzeliłem w końcu 34 w dl i teraz pani jola z totomixa musi pomnożyc moje 629zł przez za...sty kurs ,a jutro będzie lżejsza o 4.002.32zł. pozdrawiam i życze równie wysokich wygranych.
cygus75 dgy przez 33 lsowania nie padnie jakaś liczba, wtedy zaczynam grę.stawki są dowolne,trzeba tylko przeliczc kurs tak, aby przynajmniej odzyskac zainwestowane pieniądze.osobiście zaczynam grę od 50zł i podwyższam o kolejne 50zł itd.wczorajsza stawka to był czysty spontan,akurat tyle miałem przy sobie.
witam.ile kombinacji mogłoby byc z 21 cyfr gdybym chciał stworzyc kupony po 3 cyfry na każdym. będe wdzięczny za pomoc.
dzięki edi.mam 2 tys. do przeznaczenia całkowicie na grę.w jaki sposób mógłbym pomnożyc tę sumę w totomiksie,nikoniecznie szybko, ale koniecznie bez strat.jakieś pomysły?
wedrowca netowy. jeśli te liczby miały nie paśc w dl no to wielkie ukłony.
kumorek.mam ponad 600 dvd z cyklu JAK UMILIC WŁASNORĘCZNIE SWÓJ CZAS chętnie sprzedam.
madzia77.to pamiątki z szalonej młodości.teraz tymi sprawami zajmuje się moja kochana żona.
apropos żony.kumorek polecam.najlepiej żeby nie była to cudza żona.
madzia77 muszę sie ich pozbyc bo strasznie zawalają miejsce. poza tym zona kazała.
pozdrawiam wszystkie panie i panów kultywujących rękodzieło. dobranoc.
wczorajsze losowanie dl przyniosło mi liczbę 12 a ta z kolei przyniosła 736 zł. progresja górą.
« PoprzednieKolejne »