Wpisy 65 537 – 65 636
26 września 2009 14:47 → 26 września 2009 21:35, 100 wpisów
Ludzie są napędzani pieniędzmi.
Krzesło elektryczne dla dentystów w skali szkód według ilości pacjentów i przeżyć.Czym większy szef tym bardziej nieodpowiedzialny taki np Bóg
Krzesło elektryczne dla dentystów w skali szkód według ilości pacjentów i przeżyć.Czym większy szef tym bardziej nieodpowiedzialny taki np Bóg
witam wszytkich rozbijmy dzisiaj ten bank. ZYCZE WSZYSTKIM GRACZA TRAFIENIA 6TKI:)
KRZYS131-co ty za bzdury piszesz.
Gdyby wygrali wszyscy grający to by nie było czym dzielić
Gdyby wygrali wszyscy grający to by nie było czym dzielić
Z ciekawości chciałem zobaczyć jaki mam znaczek a tak poza tym to na MM godz 22.00 taka pareczka 6,37 lub można zagrać tymi liczbami pojedynczo jako pewniaki
Multi i duży puszczony to można teraz marzyć sobie do 22.Powodzenia Wszystkim.
Test; 03, 05, 08, 09, 10, 13, 14, 15, 19, 23, 29, 34, 37 i 46.
ciekawe kto dziś zgarnie 25 baniek
hej jak mozna zmienic nick poniewaz bledny nick wpisalem i jesteem jako nowy:(
witam na dużego proponuje takie liczby 7,12,18,24,30,33,35,40 a na multasa 2,26,62
i 2,6,26 a na piłkę na dziś pierwsze połowy fulham-arsenal 12 ,walwijk-kerkrade12,bilbao-sevilla12,valencia-atl.madryt12
kurs w fortunie 5.84 pozdrawiam
i 2,6,26 a na piłkę na dziś pierwsze połowy fulham-arsenal 12 ,walwijk-kerkrade12,bilbao-sevilla12,valencia-atl.madryt12
kurs w fortunie 5.84 pozdrawiam
moje typy na 25 000 000 to 20,21,24,26,35,44:) powodzenia wszystkim
Co się dzieje z moderatorami??
Niektórzy tak daleko się posuwają, że obrażają nawet Boga !!!
A oni nic, śpią czy umarli???
Niektórzy tak daleko się posuwają, że obrażają nawet Boga !!!
A oni nic, śpią czy umarli???
posluchalem teraz sobie janusza weissa ja uwazam ze kupony nalezy sobie sprawdzac samemu nim da sie je od paszczy lottomatu ja raz npjak wysylalem multi w kolekturze i mialem mala wygrana to kolektorka sie pomylila i zle cos sknocila mialem wydruk ale na nim bylo inaczej niz wysylalem czyli system moze szwankowac
ICEMARIO Pamiętaj ze przeznaczenie jest ślepe,los ludzki jest ślepy i sprawiedliwosc tez jest ślepa,wiec nie walcz tylko przyjmij z pokora to co ci los dal,i ciesz sie ze nie jesteś poczatkujacy.Widocznie algorytm tez na chwile stracił wzrok i skutki jakże przykre dla ciebie sa okrutne.Musisz sie więcej starac,i pamiętaj ADMIN rzecz swieta i takie sa jego wyroki w twojej sprawie.Zapytaj go moze pozwoli sie zamienic to chętnie ci oddam VIPa bo widzę ze bardziej sie stresujesz niz przy progresji.Pamiętaj masz tylko jedno serce.Pozdrawiam
przede mna wysylala jakas osoba moje kupony tuz za nia i system nie podal mojej wygranej albo kolektorka przeoczyla i dopiero musialem zwrocicc jej uwage bylo to klika mieisecy temu
kogucik19: we wpisie 65527 już wyjaśniłem skąd się bierze taki a nie inny status. Pozdrawiam
ludziska nie macie sie czego obawiac w pazdzierniku i w dalszych miesiacach bedzie mozna normalnie grac w multi,duzego i inne zdarzenia oni maja wykupiona licencje na wylacznsc do gry w kulki
dzisiaj wielka kumbulacja musze przechytrzyc mozgownice ktora zlosliwie nie daje moich parek w multi 57 59 65 66 a wczoraj wieczorem zlosliwie postawila mi jedna liczbe obok zebym nie trafil 5 liczb i byl na plusie
no pięknie, są nagrody za pisanie (czegokolwiek) , a czytanie ze zrozumienie to już nic?
mozgownica wywindowala dzisiaj tak wysoko kumulacje ze wszystkie uklady liczb sa mozliwe jezeli tlumy spedzi do kolektur pod warunkiem ze nie planuje zkumbulowac jescze wiecej aby zrobic historyczne losowanie
za 1 miejsce w typowaniach powinna być jak u kolarzy koszulka lidera ,może nawet RÓŻOWA.Niech będzie parytet.
nie gram w dużego choć przyznam się,że przez chwilę ręka mi zadrżała jak wtapiałem w multi.Ta kumulacja jednak działa nawet na wielkie UMYSŁY,a co dopiero na ZWYKŁYCH. A co do zwykłych ,to w domu na mnie mówią grubas ,tak więc zwykły nie jest w końcu taki zły.
jak pisalem ze malo 7z7to mozg wysypal siodemkami a teraz znow zobaczcie na losowania o 2200 i 1400 po jednej siodemce
Alez drogi ADMINIE to pisałem z przymrużeniem oka.Ja wiem i rozumie wszystko,oraz traktuje to jako Zabawę,i fajnie ze jest taka segregacja,tylko pamiętaj ze roznie ludzie moga reagować,czego przykładem jest ICE ale jak juz wie na czym to polega ,to gwarantuje ci ze WIPem zostanie juz niedlugo.Pozdrawiam i wszystkim zycze Małych ale codziennych wygranych.
to co zrobili w losowaniu chyba to byla blugaria dwa razy zestawy po 6 takich samych skreslen to jakis szwindel a ze pozniej chyba bylo duzo szostek to moim zdaniem dlatego ze wielu bogatych gra na 12 skreslen powtarzajac szesc ostatnio wylosowanych liczb
Witaj Pasko!!
Mam do Ciebie prośbę:
Proszę o wklejenie ostatniego programu Elżbiety Jaworowicz poświęconego GROM HAZARDOWYM w internecie i nie tylko.
Myślę że możesz to zrobić jak zrobiłeś z Waissem.
Będzie to wspaniała lektura dla wielu bardziej i mniej "rozpalonych głów"
Pozdrawiam
Mam do Ciebie prośbę:
Proszę o wklejenie ostatniego programu Elżbiety Jaworowicz poświęconego GROM HAZARDOWYM w internecie i nie tylko.
Myślę że możesz to zrobić jak zrobiłeś z Waissem.
Będzie to wspaniała lektura dla wielu bardziej i mniej "rozpalonych głów"
Pozdrawiam
Witam...
OOOOOOOOOOoooooooo,widzę bardzo pozytywne zmiany na czacie.
Gratuluję i pozdrawiam.
OOOOOOOOOOoooooooo,widzę bardzo pozytywne zmiany na czacie.
Gratuluję i pozdrawiam.
...oznajmiam ze dostawanie statusu VIPa przez pisanie bzdur na chacie mija sie colkowicie z sensem tej stronki...ot takie moje zdanie :D
...i nie zamierzam tutaj wiecej pisac ponieawz bede porownywany z innymi tu moim skromnym zdaniem niesprawiedliwie awansowanymi pseudo VIPami :D
...dopoki jakis dzieciak piszacy bzdory bedzie mial przez to ze zamiast czytac lektore szkolna 1000 wpisow i poziom VIPa doputy moje wpisy nie beda tutaj zamieszczane...ot co :D
pzdr.nara:)
...i nie zamierzam tutaj wiecej pisac ponieawz bede porownywany z innymi tu moim skromnym zdaniem niesprawiedliwie awansowanymi pseudo VIPami :D
...dopoki jakis dzieciak piszacy bzdory bedzie mial przez to ze zamiast czytac lektore szkolna 1000 wpisow i poziom VIPa doputy moje wpisy nie beda tutaj zamieszczane...ot co :D
pzdr.nara:)
juz niedlugo wybieram sie do kolektury i tak jak julek cezar bede mogl rzec kosci zostaly rzucone
madziaryna1 a skąd masz tą informację i czy to pewne na 100%?
wiem z totomixa dzisiaj sie dowiedzialam,ze oni maja wylacznosc na gre multi i duzego maja wykupiona licencje
25ml i 17ml i 20ml 9.26 x2
Duży Lotek 26.09 2009. 2,9,17,20,25,26.
Zart. Donald Tusk do prezydenta Poland. Ja nieupośledzony mnie nie pilnują. (i śmiech}
Duży Lotek 26.09 2009. 2,9,17,20,25,26.
Zart. Donald Tusk do prezydenta Poland. Ja nieupośledzony mnie nie pilnują. (i śmiech}
a no to bardzo mnie to cieszy... bo zal byłoby nie grac jak nie jest się na - ( jak na razie);-)
icemario: bo najlepszym sposobem dostania "VIPa" jest regularne typowanie na stronie i branie udziału w rankingach typujących. Ciekawa propozycja otrzymania koszulki lidera za pierwsze miejsce w rankingach. Pomyślę nad tym ;) Pozdrawiam
Kasiulka>>> zestaw który podałem jest na "nie" w dużym lotku.
Witam. Dodałem jeszcze dane o miejscowości. Informację tę można wprowadzić wchodząc na swój profil typowań i klikając na "MODYFIKUJ MOJE DANE OSOBOWE". Pozdrawiam
tomcio1972 >>>
Może będzie lepiej zagrać systemem strefowym na "czwórki" Mam 6 parek 9 zakł.
Może będzie lepiej zagrać systemem strefowym na "czwórki" Mam 6 parek 9 zakł.
hmmm no to test - ciekaw jestem co mi wyświetli z nowej szacie :P
ps. jesio tylko kamerki i full wypas
ps. jesio tylko kamerki i full wypas
Mam nadzieję, że jak dzisiaj padnie co najmniej jedna szóstka to będzie w Krakowie ;P (znając życie to padnie w wawie)
Byłem dziś na zakupach i coś mnie podkusiło. Pewnie banner reklamowy. Poszedłem zapłacić podatek od głupoty i dofinansować sport za 50gr. Puściłem stałe liczby w Dużego Lotka. Nie podam wam, ponieważ i tak pewnie nawet trójki nie trafie. Zresztą mafia tak ustawi kulki, że albo nikt nie wygra (po to by we wtorek były kilometrowe kolejki do kolektury), albo trafi kilka osób na chybił trafił i ew. ze 2 osoby grające długimi systemami.
Już wiem. Jestem "początkujący". I niech tak zostanie.
Na czatach się nie udzielam.
Pozdrawiam czatujących.
Na czatach się nie udzielam.
Pozdrawiam czatujących.
dziś padnie 6 w szczecinie galaxy:)
to TYLKO CZEKAĆ AŻ SIĘ KTOŚ ZNAJDZIE CO BĘDZIE SOBIE WPISY NA CZACIE NABIJAŁ.
jA JESTEM PIERWSZY :)
jA JESTEM PIERWSZY :)
lamictal: Pod uwagę brany jest również udział w typowaniach,komentarze do artykułów itp.
Pasko: Proponowałbym również doliczyć do tego staż od zarejestrowania danego nicka.
Pasko: Proponowałbym również doliczyć do tego staż od zarejestrowania danego nicka.
w DL pewnie z przedzialu 1-10 nie padnie nic a moze z jedna, pewnie beda duze liczby zobaczymy po 22
GrześM - popieram , tak grałem ostatnie 3 kolejki - niestety dupa mokra , ale ten bieg niepotrzebnie przerwałem . Życzę powodzenia .
jak wam dzisiaj chodzi strona totolotka.pl ?? bo ja mam dzisiaj kłopot z tą stroną :(
Witam moi mili co ciekawego slychać jak tam dzis ida typy. Ja nie wysylalem, bo siedze w domu chory. Pozdrawiam serdecznie
Jestem chwilę po odsłuchaniu po raz pierwszy audycji Janusza Weissa i wychwyciłem rzecz niesłychaną: rzecznik TS Gawron mówi , że ma kilka kuponów i nie wszystkie zdążył sprawdzić...
Czy więc coś zmieniło się w przepisach , które dotąd nie zezwalały pracownikom TS i członkom ich rodzin na zawieranie zakładów - czy też jest to kolejny materiał na audycję Janusza Weissa , tym razem pt."Wpadka rzecznika TS w trakcie wyjaśniania wpadki w TS" ????
Tylko do kogo Weiss ma ew. zadzwonić teraz w tej zupełnie nietypowej sprawie , bo chyba już nie do Piotra Gawrona a raczej do prokuratora!
Czy więc coś zmieniło się w przepisach , które dotąd nie zezwalały pracownikom TS i członkom ich rodzin na zawieranie zakładów - czy też jest to kolejny materiał na audycję Janusza Weissa , tym razem pt."Wpadka rzecznika TS w trakcie wyjaśniania wpadki w TS" ????
Tylko do kogo Weiss ma ew. zadzwonić teraz w tej zupełnie nietypowej sprawie , bo chyba już nie do Piotra Gawrona a raczej do prokuratora!
edi8-ja myślałam iż chodzi o kupony przyniesione przez " graczy "
Dziwne prawda?
Dziwne prawda?
EDI to nie koniec zamętu
w poniedziałek 1320 ciag dalszy
ciekawe jak teraz się będzie tłumaczył
w poniedziałek 1320 ciag dalszy
ciekawe jak teraz się będzie tłumaczył
edi8 ja tez myslalem ze jemu chodzi o kupony przyniesione przez graczy... Kurde moze to i faktycznie wpadka!?
Witam Wszystkich!!!!!!!!!
Dzisiaj zmiana taktyki;)
64,72
60,64
4,6
11,18
53,54
58,61
64,72,11,18///64,72,53,54///64,72,58,61
60,64,11,18///60,64,53,54///60,64,58,61
4, 6,11,18/// 4, 6,53,54/// 4, 6,58,61
Powodzenia!!!!!!!!!!pozdro
Dzisiaj zmiana taktyki;)
64,72
60,64
4,6
11,18
53,54
58,61
64,72,11,18///64,72,53,54///64,72,58,61
60,64,11,18///60,64,53,54///60,64,58,61
4, 6,11,18/// 4, 6,53,54/// 4, 6,58,61
Powodzenia!!!!!!!!!!pozdro
madzia7, zwieno >>> Piotr Gawron powiedział o tych posiadanych a jeszcze nie sprawdzonych swoich kuponach w kontekście tego , że ten gracz z Łodzi mógł je TEŻ jak on ( Gawron ) jakiś czas nosić przy sobie i w tym czasie ktoś podjął wygraną!
Ale to tylko kolejna wpadka rzecznika TS , bo podstawą wypłacenia wygranej jest zwrot kuponu , więc gracz nie mógł być w posiadaniu kuponu , który ewentualnie ktoś bez jego ( gracza ) wiedzy zrealizował...
Tu się zrobiła już istna seria wpadek i niedorzeczności rzecznika!!!
Ale to tylko kolejna wpadka rzecznika TS , bo podstawą wypłacenia wygranej jest zwrot kuponu , więc gracz nie mógł być w posiadaniu kuponu , który ewentualnie ktoś bez jego ( gracza ) wiedzy zrealizował...
Tu się zrobiła już istna seria wpadek i niedorzeczności rzecznika!!!
Wędrowco netowy - jak trafię trójkę w dużego to tylko dzięki Tobie:)Pozdrawiam i życzę szczęścia wszystkim zrównoważonym i wyważonym:)
DL.
7,45,24.
MM. /////// Totomiź
64,28,14,3,61.
3,15,,24,30.
No nie róbcie sobie jaj. Przepis przepisem, ale jak mu udowodnicie że to on wysłał? Zawieranie zakładu jest anonimowe. Ten przepis zawsze był martwy i jest go w stanie obalić student prawa z pierwszego roku.