Wpisy 655 105 – 655 204
17 grudnia 2011 15:45 → 17 grudnia 2011 18:30, 100 wpisów
dla kol. tomcio1972 -> większe i +
robak był tylko nędznym narzędziem w ręku MiStrza
robak był tylko nędznym narzędziem w ręku MiStrza
czy ma ktoś cynk czy będzie dziś duzo powtórek czy moze wręcz odwrotnie hm?
Kathy dzięki jednak wnioski miałem dobre ale zabrakło szczęścia w czterech liczbach
Witam, chcialabym sie zapytac czy tu na czacie jest prawnik z zawodu w zakrsie prawa rodzinnego. Jesli tak to prosiabym o kontakt na moj email laydyz@onet.pl. Prosilabym o odpowiedz na kilka pytan. Z gory serdecznie dziekuje.
o kurna
medialna
obawiam się wjazdu na Twoją @ sporej ilości różnych sZpecjalistów
medialna
obawiam się wjazdu na Twoją @ sporej ilości różnych sZpecjalistów
Hartge
zagrałeś ? To jaki jest kierunek myślenia ?
słusznie
dobra odpowiedź
zagrałeś ? To jaki jest kierunek myślenia ?
słusznie
dobra odpowiedź
Robal 36 mam nadzieje ze ktos sie odezwie bo na prawie to ja sie znam jak narobieniu na drutach
medialna.....parę dni temu moja koleżanka poszła zadać kilka pytań prawnikowi z zakresu prawa rodzinnego i usłyszała: 200 za poradę
kathy ja dokladnie uslyszalam ta sama kwote a nawet moze byc jeszcze wzwyz. A jak na razie nie stac mnie na taka kwote wiec licze na dobrodusznosc przed swietami Bozego Narodzenia tutaj
przepraszam
zostawiam
A jakby tomcio się pojawił - niech poda numer konta
zostawiam
A jakby tomcio się pojawił - niech poda numer konta
medialana poszukaj na forum prawnym, tam mozesz zadać pytania z zakresu prawa
zresztą w każdym mieście działa coś takiego jak wolotariaty...coś na zasadzie studenckiego wolontariatu prawnego i tam studenci 5 roku prawa za darmo udzielą Ci porady..pytaj w urzędzie pracy o adres takiego bezpłatnego punktu porad prawnych w swoim miescie
moze i ja ci pomoge jestem nie prawnikiem ale niestety mam do czynienia z prawem rodzinnym pisz oliwija@gazeta.pl
medialna...jakby co to mam kodeks rodzinny z opisami sytuacji....mogę pomóc chociaż tak.......
w każdym mieście jest punkt porad prawnych za friko wiec mysle ze i takiej porady jak potrzebujesz tez udzielą
teraz czekać do wieczora na świecące kołnierzyki. paski z centymetra krawieckiego i przyciasne marynarki
Robal 36
Lepsze te +29 aniżeli -74
Szkoda że "czwórki" tylko dały nędzne 2 x 2/4
Numerów kont nie podaje
Jak trafisz 6/6 albo 7/7 to wtedy i będzie git.
Lepsze te +29 aniżeli -74
Szkoda że "czwórki" tylko dały nędzne 2 x 2/4
Numerów kont nie podaje
Jak trafisz 6/6 albo 7/7 to wtedy i będzie git.
oliwija wyslalam liscik do Ciebie.
Andromeda juz bylam w takim punkcie. Bardzo duzo ludzi tam czeka i zalatwiaja ekspresowo wszystkich. Ja bylam tylko 3 minuty, szybko powiedzial co i jak i to wszystko. Jak chcialam zapytac o cos jeszcze to kazal mi przyjsc jeszcze raz bo ma dzisiaj duzo klientow.
Ale dziekuje Ci za informacje, moze sprobuje jeszcze na jakims forum porad online.
Andromeda juz bylam w takim punkcie. Bardzo duzo ludzi tam czeka i zalatwiaja ekspresowo wszystkich. Ja bylam tylko 3 minuty, szybko powiedzial co i jak i to wszystko. Jak chcialam zapytac o cos jeszcze to kazal mi przyjsc jeszcze raz bo ma dzisiaj duzo klientow.
Ale dziekuje Ci za informacje, moze sprobuje jeszcze na jakims forum porad online.
medialna , nie jestem prawnikiem ale coś tam wiem z życia i znam pare osób co w tej materii siedzi , moja dziewczyna zajmuje się pomocą rodzinną . jak coś to możesz pisać jackwar@tlen.pl
medialna ja nie wiem ja tylko słyszałam ze takie coś jest w każdym mieście tzn takie wolontariaty ...nie znam sie aż tak na tym
majwojsama jestem ciekawa gdzie jest nil{{mysliciel}a co proponujesz na wieczór
Tomcio, idąc Twoim przykładem,trafiłem o 14-ej 6/10 na wieczór poluje na 7/8
poukładam wam to losowanie 5,35,75-9,69,79-13,73-31,71-32,52-58-64-67-40,70,80,50-76
Często wysyłałem ,jak miałem kasę ,taką 10/10:69,70,71,72,73,75,76,
78,79,80.Wpadały :4/10,5/10,raz wpadło 7/10.Na wysyłanie codziennie takiej 10/10 kasy brakło.Było by 8/10=520 miesięczny koszt wysłania 150 zł
78,79,80.Wpadały :4/10,5/10,raz wpadło 7/10.Na wysyłanie codziennie takiej 10/10 kasy brakło.Było by 8/10=520 miesięczny koszt wysłania 150 zł
Witam ponownie już dziś drugi raz
sam9 myślę to bardzo dobry system gry obrałeś
też od nie dawna tak gram i są już pierwsze rezultaty zagrałem na 14 losowań zapłaciłem 70 złotych a wygrałem 140 złotych kupon wysłałem na chybił trafił
na święta też tak planuje zagrać a jak szczęście dopisze to na nowy rok także
sam9
Jeżeli dzisiaj trafię i wygram ,wybieram 10 liczb i daję na 28 losowań
sam9 a ty też wysyłasz na chybił trafił czy samemu skreślasz liczby
Nie wybieram,te nie obecne(śpiochy) bo jak się obudzą w kilku losowaniach są trafione
sam9 to też dobry sposób
każdy sposób jest dobry żeby wygrać choć ja na razie gram na chybił trafił i 10 liczb ale zawsze gram z plusem
no dobra to uciekam wysłać jeszcze kaskadę to cześć do jutra wieczorem do poklikania