Wpisy 65 031 – 65 130
24 września 2009 19:07 → 24 września 2009 23:57, 100 wpisów
Nie!!!! bo sie nie chcem dzielic hehe
nikt by nie chciał:)
póki kupon w dłoni przed losowaniem kazdy ma te 17mln.
póki kupon w dłoni przed losowaniem kazdy ma te 17mln.
Taaaa..wygram co najwyżej sąsiada z bloku ( tylko że u nie średnia wieku to nieboszczyk )
hahah
hahah
jeszcze puściłem dziś tego dużego bo jak 09.10.09 bedzie juz 3 zł to przeżucam sie na EX,ale sadze ze niedługo i on bedzie kosztował 2zł.
Madzia a co Ty tak ciągle o tych sąsiadach? Na B.Kamieniu zastanawiamy się już który to blok z nieboszczykami.
widzę ,że kolejny raz wejszło 1,2,3( o 14 ) i przypominam , że byli tacy dla których już za drugim razem było to ustawką.
Witam!!!!!!:)
z tych parek układam trójki na 22;)
52,53
24,25
66,70
56,57
39,42
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!
z tych parek układam trójki na 22;)
52,53
24,25
66,70
56,57
39,42
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!
Niekoniecznie dalsza kumulacja jest w ich interesie, polska to dziwny kraj. Tu każdy zazdrości wygranej i gdy ktos trafi cos kosmicznego to ludziska mówią a ja pierd... to i nie gram, ale gdy jest takie cos około 17baksów na trzech to jest OK, i szary budowniczy stadionów gra dalej. Czyli lepiej gdyby co losowanie padało coś w rożnych kolekturach i ten magiczny napisik reklamowy tu padła szóstka a na innych ze po raz drugi czy tam czwarty.
Moim zdaniem dzisiaj padnie ale z uwagi ze od pewnego czasu typowanie mi nie idzie to może byc tak ze nie mam racji.
Moim zdaniem dzisiaj padnie ale z uwagi ze od pewnego czasu typowanie mi nie idzie to może byc tak ze nie mam racji.
Ja odpuszczam sobie z TSem od dzis 22:20 po losowaniu :)
Spokoj sobie daje gdzies na miesiac ale wszystkim zycze powodzenia :)
Jest jeszcze opcja ze jeden z dwoch kuponow ktory poszedl na 22 w MM siadzie to wtedy inna bajka, natomiast jesli nie to spokojnie prez miesiac sobie potypuje na sucho :)
Spokoj sobie daje gdzies na miesiac ale wszystkim zycze powodzenia :)
Jest jeszcze opcja ze jeden z dwoch kuponow ktory poszedl na 22 w MM siadzie to wtedy inna bajka, natomiast jesli nie to spokojnie prez miesiac sobie potypuje na sucho :)
MM na 22
13,17,22,35
6,9,12,21,69
27,38,53,55,71,79
DL 5,17,20,49
2,6,9
totomix :)
13,17,22,35
6,9,12,21,69
27,38,53,55,71,79
DL 5,17,20,49
2,6,9
totomix :)
Kompromitacji ciąg dalszy.....?
MM
71,23,13,45,6,46,20,40.///Ts.
20,6,71,73,13.////Totomix
Czuję, że dzisiaj wygram 17 000 000 zł!! moje liczby: 03 06 10 XX XX XX ;)
slavo nie poddawaj sie, Ty i gigo sporo wniesliscie tutaj - wroc do tego od czego zaczynaliscie . trzymam kciuki !!!
Witam!!!!!!!!!!!!!!!!
Oto moje trójeczki z parek które podałem wcześniej;)
52,57,24
52,66,24
52,66,25
52,70,24
53,57,24
53,57,25
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!
Oto moje trójeczki z parek które podałem wcześniej;)
52,57,24
52,66,24
52,66,25
52,70,24
53,57,24
53,57,25
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!
zaplace za porade jak gracz na 1 liczbe pewniaka ze by wygrywacz co losowanie prosze o kontakt milen2@g.pl
na 22 - MM
2,14,72
5,10,15
2,14,72
5,10,15
Witam Was czatowcy serdecznie,Bardzo się za Wami stęskniłem.
W Czechach, przepuściłem dużo kasy i odpuściłem sobie gry.
Wrócił syn marnotrawny do matki ojczyzny,grać na własnym
podwórku.Jeszcze raz-serdecznie witam. Do ediego8:
przyznamCi się szczeże,nie potrafię tam grać.
Po przyjeżdie do KATOWIC puściłem taką szóstkę:35,36,37,33
32,43.Pozdrawiam
W Czechach, przepuściłem dużo kasy i odpuściłem sobie gry.
Wrócił syn marnotrawny do matki ojczyzny,grać na własnym
podwórku.Jeszcze raz-serdecznie witam. Do ediego8:
przyznamCi się szczeże,nie potrafię tam grać.
Po przyjeżdie do KATOWIC puściłem taką szóstkę:35,36,37,33
32,43.Pozdrawiam
milen:
trzeba miec dobre przeczucie poprostu na ta jedna liczbe ze padnie, latwo wytypowac jedna i latwiej ja trafic niz 5ke czy wiecej liczb...wiadomo. jednak 100%ej pewnosci nie ma... 99%..
trzeba miec dobre przeczucie poprostu na ta jedna liczbe ze padnie, latwo wytypowac jedna i latwiej ja trafic niz 5ke czy wiecej liczb...wiadomo. jednak 100%ej pewnosci nie ma... 99%..
LUDZIE! SZOK I SKANDAL!! WYSŁAŁEM DZIŚ DL NA WŁASNE LICZBY I MAM KUPON Z DATĄ 30.04.2009!!! BYŁ DZISIAJ KUPON DRUKOWANY I JEST ZE STARĄ DATĄ??? W DODATKU SKREŚLIŁEM WŁASNE LICZBY, A TU JEST NAPISANE CHYBIŁ-TRAFIŁ!! CZY MAM PRAWO DO REKLAMACJI?? HELP! JESTEM ZSZOKOWANY!!
no i super!! trafiłem 3/6 ale kupon jest na 30 kwietnia!! nie puszczę im tego płazem!! czy mam prawo do reklamacji?! Może kupon uda się wypłacić, ale jeśli nie to co robić?? Awanturę w miejscu zakupu losu??
plis odpiszczcie!! kupon kupiłem dziś, ale jest z datą 30.04.09 i trafiłem na nim 3/6w DL!! Czy muszą• mi wypłacić wygraną??
expres: To jest niemożliwe. Jeśli jakimś cudem jest to prawda to zawsze sprawdzaj w kolekturze poprawność wydrukowanego kuponu. Spróbuj zgłosić reklamację udając sie do oddziału lotto dla twojego województwa/miasta/okolicy.
Witam ponownie-37 weszło i nic więcej,oj jakoś mi nie idzie.
W MM nie grałem bo się spieszyłem na autobus do Częstochowy.
Powracam do gry na parki w MM.Pozdrawiam.
W MM nie grałem bo się spieszyłem na autobus do Częstochowy.
Powracam do gry na parki w MM.Pozdrawiam.
Przeczytaj co jest napisane z drugiej strony kuponu :)
dziwne ze jak skreslales to jest napisane na kuponie ze chybil trafil, data to pewnie komputerowa pomylka, a komputery i maszyny nie sa doskonale. Bardziej mnie dziwi ze pisze chybil trafil, najlepiej po odejsciu od lady looknac na kupon czy wszystko w porzadku. data to tez nieporozumienie. W sklepach nie raz pisza ze po odejsciu reklamacja nie bedzie przyjeta jednak jak w tym przypadku powinno byc to nie wiem. moze jutro zadzwon do TS, zapytaj w kolektorze...zbadaj sprawe, probuj....
moje 5 losowanie i znowu trafiłem 4x 2/3 to już w sumie 5 losowań i 14x 2/3 :)ha ha
expres szkoda ze odrazu na miejscu nie zauwazyles, bo teraz to co juz awanturowac... Sluchaj a z tych zakladow co sam skreslales byla by choczarz trojka?
ojoj, coś mi się wydaję, że datę mieli źle ustawioną... ale kupon został nadany na najbliższe losowanie i nic mnie nie obchodzi data!! kupn został wydany zgodnie z moją dyspozycją, mogłem nie wiedzieć jaki dziś dzień!!
wlasnie przyczytaj z tylu kuponu, trzeba sprawdzac przed opuszczeniem kolektory. dobrze ze to nie 4ka, 5ka lub 6ka ;-)
wygrałem 3!! ale może tylko data się im pomieszała i uda się wypłacić...
Expres - rozwiązanie tej zagadki jest takie, babka dała ci przez pomyłke stary kupon który gdzieś tam sobie leżał a twój został w kolekturze ,lub zrobiła to specjalnie
ale to jest po prostu skandal i tyle! Jestem w niesamowitym SZOKU! Oto co jest napisane na kuponie: PRZEWIDYWANA PULA SRUTUTUTU 17 000 000 (CZYLI DZISIEJSZA KUMULACJA) ... DUŻY LOTEK CHYBIŁ TRAFIŁ 30.04.09 11:12:04 (KUPON NADANY OKOŁO 13)... WYGRAJ PRZED MAJÓWKĄ!!! ZODIAK 2X 100 000 KOP. DIAMENTÓW ....SUPER VABANK .... 2,00 ZŁ 30.04.09
Sądzę że uda Ci się odzyskać pieniądze z wygranej, ponieważ lottomat nie czyta daty jako takiej, tylko kod paskowy.Ponieważ był wybity teraz, powinien go odczytać z aktualnym rozliczeniem.
Nie mogła mi dać starego kuponu, bo sam skreślałem liczby i widziałem jak się drukowało!!
Najważniejszy jest kod paskowy i nr kodowy tuż nad zapisem paskowym
expres: WAŻNE: Jaki masz początkowy numer kuponu na dole z prawej strony? Czy rozpoczyna się numerem 267?
zwieno: Wygrane są w trakcie naliczania. Będą na pewno trochę/grubo po 23
ziuta1981krk a jakie na jutro typujesz trojeczki? Podziel sie nimi ze mna ;) moje gg: 13130314 . Dzieki , pozdrawiam i czekam ;)
Expres >> ty lepiej sprawdź jakie liczby padly tego 30.04.09 może nie tylko "trójka"weszła :)))))
Mają kumualować duży - aż do początku pażdziernika przed podwyżkami na 3 zł,żeby ludziska wiedziały za co te 3 zł
Ewidentnie wynika z tego,że masz stary kupon z kwietnia. Jednak musiałeś otrzymać go przez pomyłkę.
Expres, a weź lepiej poszukaj tego kuponu. Zawieruszył się i pomylił Ci się w kieszeni albo w teczce trzymany razem ze starymi zakładami na chybił trafił.
Zadymę robisz na cały czat, ale przecież takie rzeczy się nie zdarzają.
Zadymę robisz na cały czat, ale przecież takie rzeczy się nie zdarzają.
Kupon jest na pewno ten, bo jeszcze dziś wymyślałem liczby do niego!! Ale czuję, że albo normalnie mi wypłacą albo po interwencji w kolekturze bądź skardze do LOTTO
To niezłe wałki w tej kolekturze pracownik tnie, pewnie jak klient nie zauważy to wciska stary kupon a sama ma dla siebie gratisówke...tak przez cały dzien nieżle kuponw można dla siebie naskubać :)))
expres: na 30 kwietnia też była kumulacja 17 milionów !!
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/duzy-lotek/2009/
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/duzy-lotek/2009/
rzeczywiście, no ładnie, tyle zbiegów okoliczności, trafienie 3, zła data, ta sama kumulacja ... to wszystko jest prawdopodobne chyba jak 1 do milarda!!
Expres zaczął jak u Alfreda Hitchcocka i zaczyna być coraz weselej.
EXPRES -po zawarciu zakładu, a przed opuszczeniem kolektury należy sprawdzić zgodność kuponu z wydaną dyspozycją.Zawarcie zakładu jest równoznaczne z wyrażeniem przez grającego zgody na warunki regulaminu danej gry liczbowej - TAKŻE NIC CHŁOPIEC NIE ZDZIAŁA
Pewnie kolektor przyuważył, że nigdy nie sprawdzasz kuponu po zawarciu zakładu i postanowił to wykorzystać ;) Powodzenia w odbiorze wygranej.
O to to,
właśnie, a ta wygrana już jest zapewne dawno przejedzona, przepita a nawet i przegrana.
właśnie, a ta wygrana już jest zapewne dawno przejedzona, przepita a nawet i przegrana.
Chyba ździebko więcej tego było.. To express.
Expres ,a ty jak wysyłałeś te kupony,czy kupon,to trzeźwy byłeś ? Bo wiesz różni są kolektorzy...
ogladalem troche sprawy dla reportera mowili ze ludzie sa uzaleznieni od hazardu i traca mase kasy przykre
dobrze ze mozg ts mnie dzisiaj posluchal i nie dal 49 i na pocieszenie trafilem 3 liczby 16zl moja pierwsza trojka od roku
...zaraz,zaraz...ale jak na kuponie z 30.04.09 chybil-trafil mogly sie znalesc liczby ktore EXSPRES sam skreslil??? :D
...to wajcha...chloptas robi was w konia az milo a wy sie dajecie jak dzieci :D
pzdr.nara:)
...to wajcha...chloptas robi was w konia az milo a wy sie dajecie jak dzieci :D
pzdr.nara:)
Ikenmario- chłoptaś cały czas wysyła te same liczby ,tylko się pomylił a głupio mu się przyznać teraz
ale w multi mozg toszke zaszalal bo ja 36 37 on 38 39 ja 44 on44 ja 47 on 46 ja 58 on 59 ja 70 on 71 bawi sie ze mna jak kot z mysza
Oto wygrane DL:
I stopień 0 0.00
II stopień 221 6161.90
III stopień 12244 274.80
IV stopień 249356 16.00
I stopień 0 0.00
II stopień 221 6161.90
III stopień 12244 274.80
IV stopień 249356 16.00
przeczytalem wpisy jakiegos expresa temu juz chyba hazard wypalil mozg bo jak moze sam podawac liczby a miec chybika ten to chyba musi udac sie do lekarza
opa ja na chybil mam zawsze jak wysylam przegrane albo zwrot kuponu wole cos pomyslec
Ja mam kupon w dużego z 6 trafieniami -tylko minoł termin ważności na wypłatę za póżno się obejrzałem ,wystawiłem go na allegro może komuś się przyda
podziele sie dziwnym zdarzeniem w jednej z kolektur za szklem byly wystawione dwa wygrane losy jeden za 1000 a drugi za 60zl pytam sie mlodej kolektorki ze ktos mial szczescie w losach a ona mowi ze te dwa losy sa jej ze wydrapala te dwie wygrane czyli moze kolektorzy maja wiecej szczescia bo widza jak ida losy czy juz duzo poszlo ferelnych i maja wieksze szanse
Dzięki,a to było 1 zakład na chybił,a reszta nie z wypełnianych nic trafiła,piwko się zwróciło,pozdro...
HIPO ,nie mają ,tylko miała po prostu farta...a po drugie jest ona nienormalna...
a do czworki w duzym zabraklo mi jeden wlos bo dalem 13 a oni 14
Zeby zobaczyć jaka jest wygrana w zdrapkach bez drapania -potrzebny jest skaner plazmowy może kobitka go ma