Wpisy użytkownika mariusz0505
Łącznie 24 wpisów w archiwum, pokazane od nr 64 787. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
kiedy ja trafie tą trujke bo juz ponad tydzien nic i zaraz kasa sie skonczy :( w tym roku susza w lotku
moje losowania dzisiaj to
42,64,69
5,25,45
7,14,21
jak myślicie czy wygram dzisiaj to upragnione 54zl :) ?
42,64,69
5,25,45
7,14,21
jak myślicie czy wygram dzisiaj to upragnione 54zl :) ?
ja sobie zrobilem taka tabele na ktorej mam zapisane najczesciej pokazujace sie liczby, i jezeli takiej liczby nie bylo przez 2 dni to ja zaznaczam i przewaznie raz na 2 tyg trafiam te 54zl albo czasem nawet 108zl ale to chyba zalezy od mojego slabego systemu :) i od szczescia
ale do totomix to mam za daleko, a wole sobie grac w lotka i wygrywac co chwile 54zl
Oglaszam ze ja dzisiaj wygrywam w duzego lotka 13 milionow i nie mam zamiaru sie dzielic wiec nie grajcie ;]
Trafilem w duzego lotka czwórke :D
pierony oszukują w tym lotku... kiedyś kilka lat temu jak grałem 3 skreśleniami i trafiałem nawet 2 razy w tygodnui 3 na 3 a teraz kurde gram i juz ponad tydzień gowno...
Nie grac w duzego lotka bo to ja dzsiaj wygram 17 milionow a nie wy :P :D :)
Nie!!!! bo sie nie chcem dzielic hehe
Czy ktoś może mi podac nr losowania keno z losowań od 87947 do 87949 bo mi strasznie muli ta stronka klubkeno.pl chyba komputer za słaby. bardzo prosze o wyniki
Czy ktoś może mi podac nr losowania keno z losowań od 87947 do 87949 bo mi strasznie muli ta stronka klubkeno.pl chyba komputer za słaby. bardzo prosze o wyniki....
coś tam mi pisze że przerwa do 7:00 ale moje losowanie tak jakby się odbyło i niewytypowało żadnej liczby!!! o co chodzi ?

Powiedzcie mi co to za durne prawo, od 12 roku życia puszczam totka, teraz ide mając 17 lat a w kiosku mówi do mnie "dowodzik"...

Ale to ma swoje dobre strony
Kiedyś to ja tacie chodziłem i puszczałem zakłady, a teraz role się odwróciły i to tata śmiga 
Kiedyś to ja tacie chodziłem i puszczałem zakłady, a teraz role się odwróciły i to tata śmiga 
z płaceniem gorzej
kasa idzie z mojego "miesięcznego" funduszu
kasa idzie z mojego "miesięcznego" funduszurico, tak chyba zacznę robić 

Ciekawa metoda, ja puszczam takie liczby jak mi intuicja podpowiada
zazwyczaj tyuje "3" lub "5"
zazwyczaj tyuje "3" lub "5"Ciekawa metoda, ja puszczam takie liczby jak mi intuicja podpowiada
zazwyczaj tyuje "3" lub "5"Ciekawa metoda, ja puszczam takie liczby jak mi intuicja podpowiada
zazwyczaj tyuje "3" lub "5"Jak myślicie, jaki jest dzisiaj pewniak na najbliższe losowanie multi multi
ja obstawiam 80
ja obstawiam 80Wie ktoś może jakie liczby występowaly najczęściej w 2010r. ?
Trafilem w dużego lotka 5/6 

żartowalem ;p
« PoprzednieKolejne »