Wpisy 64 593 – 64 692
20 września 2009 17:03 → 21 września 2009 11:17, 100 wpisów
Ludzie ( tacy jak ja z " teorią " ) nie wysuwają swoich powiedzmy domysłów na podstawie " czegoś tam " Na przełomie tych 50 lat totalizatora było tyle różnych " dziwnych " rzeczy odnośnie losowań i w ogóle działalności tej firmy ( łapówki powiązania rodzinne odnośnie pracy w samej firmie niegospodarność ) Więc biorąc pod logikę jak można zaufać takiej instytucji,która nawet nie broniła się tylko uparcie milczała i robi to w dalszym ciągu -przecież nawet jeden z prezesów dostał wyrok i siedział we więzieniu
BOGUŚ2-twój komentarz nie ma się nijak do tematu który tutaj poruszamy a może " węszysz " jakąś sensację?
To muszę Ci powiedzieć że nic takiego tutaj nie znajdziesz więc odpuść sobie głupie i żenujące dla wszystkich komentarze
To muszę Ci powiedzieć że nic takiego tutaj nie znajdziesz więc odpuść sobie głupie i żenujące dla wszystkich komentarze
edi8 - musisz przyznać, że fajna kobietka z tej naszej Madzi. Kto wie? Może kiedyś będą kręcone filmy o jej teoriach.
mam pewniaki 47,57 i jeśli mogli by je zablokować to proszę -robię test.A wszyscy gramy tylko te liczby i lotto bankrut.Ja stawiam 5, i już.
danteV-jesteś wstrętnie ironiczny fu nie ładnie -tak dwóch na jedną?
No chyba że ktoś tak lubi
No chyba że ktoś tak lubi
Nie wydaje mi sie zeby ktorys facet lubil z drugim facetem "naskakiwac" na dziewczyne. Dwie laski na jednego faceta to co innego :p
Faceci nie lubi sie dzielic :P
Czy to piwo wodka czy kobieta :p
Faceci nie lubi sie dzielic :P
Czy to piwo wodka czy kobieta :p
BOGUŚ2-lotto bankrut? No chyba że icemario się spręży i dopnie "bojkotu "
ph2008 - " dziewczyna czy kobieta " nie jest rzeczą,którą się można dzielić lub nie -zależy jak się interpretuje czyjś wpis myśli itp
Dobra wrocmy na normalne tematy.
Madziu udalo ci sie kiedys trafic cos w lotto ??
Mi udalo sie trafic kilta razy 8/10 i parenscie razy 7/10.
Nie gralem malymi kwotami ale tez nie gigantycznymi, czyli jednak da sie trafic. O Duzym nie mamy co rozmawiac bo to jest tylko mamienie ludzi w MM natomiast idzie wygrac conieco.
Niestety zebymbyl bogaczem nie powiem zebym byl na + z lotto tez nie. Gram dla frajty a kazda wygrana daje mi radosc nawet ta najmniejsza.
Madziu udalo ci sie kiedys trafic cos w lotto ??
Mi udalo sie trafic kilta razy 8/10 i parenscie razy 7/10.
Nie gralem malymi kwotami ale tez nie gigantycznymi, czyli jednak da sie trafic. O Duzym nie mamy co rozmawiac bo to jest tylko mamienie ludzi w MM natomiast idzie wygrac conieco.
Niestety zebymbyl bogaczem nie powiem zebym byl na + z lotto tez nie. Gram dla frajty a kazda wygrana daje mi radosc nawet ta najmniejsza.
To po tym 5/6 to nie wiem czemu marudzisz, ale ja wiem jacy sa ludzie odrazu miliony tak sie nie da. Kazdy sie ma za wyjatkowego i mysli ze to jego liczby padna niestety nie :P
OPA cos moze z tego padnie ale pewien nie jestem
OPA cos moze z tego padnie ale pewien nie jestem
ph2008-rzeczywiście jestem maruda bo narzekam że trafiło mi się tylko 5/6 i chciałabym miliony
Ale uwierz mi że większość grających ma w nosie 5/6 tylko czeka na 6/6 czy 5/5 czy 10/10
Ale uwierz mi że większość grających ma w nosie 5/6 tylko czeka na 6/6 czy 5/5 czy 10/10
No to ja jestem w mniejszosci. Mnie cieszy kazda wygrana :)
W duzego nie gram ale 5/6 to dla mnie wyczyn nie z tej ziemi przy realiach jakie rzadza ta gra. Gratuluje.
W duzego nie gram ale 5/6 to dla mnie wyczyn nie z tej ziemi przy realiach jakie rzadza ta gra. Gratuluje.
OPA to sie tylko czasem sprawdza :)
Przyjzyj sie temu dobrze zeby potem pretensji nie bylo.
Przyjzyj sie temu dobrze zeby potem pretensji nie bylo.
ph2008-dla mnie wyczyn to 6/6 ale biorąc pod uwagę czynniki które rządzą całą tą firmą to jest niemożliwe
uwaga
http://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments&v=WByYYMKSUZU&fromurl=/watch%3Fv%3DWByYYMKSUZU
http://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments&v=WByYYMKSUZU&fromurl=/watch%3Fv%3DWByYYMKSUZU
PH nie będzie żadnych pretensji,najwyżej tylko do siebie,bo przeważnie tak bywa.
panowie siedzialem dzisiaj sobie na gg sporo wraz z kolega ... Przez caly czas nie pisalismy nic do siebie.... Po okolo 7 h odzywam sie do niego w sensie wysylam mu linka i w tej samej sekundzie otrzymuje wiadomosc od niego " co tam slychac " jaka jest szansa tak trafic ? pomyslcie... :)) Tak samo lotto ... nieprawdopodobny fart sie liczy a
wszelkie systemy nalezy wsadzic w dupe ... Macie duzo kasy to mozna sie pokusic o jakis tam wlasny system.Jezeli ktos to mysli ze trafi opierajac sie czysto na statystykach to zycze powodzenia , nigdy w ten sposob nie wygracie a jak wygra to pojedyncza osoba :) Jak chcecie grac zapomnijcie o wygranych , systemach , statystykach , snach a tymbardziej zapomnijcie jakie liczby padaly - bierzesz kupon skreslasz i nara :) Trafisz to extra nie to nie ... Cala filozofia :)
wszelkie systemy nalezy wsadzic w dupe ... Macie duzo kasy to mozna sie pokusic o jakis tam wlasny system.Jezeli ktos to mysli ze trafi opierajac sie czysto na statystykach to zycze powodzenia , nigdy w ten sposob nie wygracie a jak wygra to pojedyncza osoba :) Jak chcecie grac zapomnijcie o wygranych , systemach , statystykach , snach a tymbardziej zapomnijcie jakie liczby padaly - bierzesz kupon skreslasz i nara :) Trafisz to extra nie to nie ... Cala filozofia :)
Shokvawe skreślając liczby o tak sobie to możesz grać do bólu ,potrzebne są mapy i odpowiednie obliczenia bez tego ani rusz sprawdzone
Witam Wszystkich cieplutko po trzymiesięcznym niebycie ;-)Co za szok zajrzeć znów do netu ! Jeszcze 2-3 tygodnie i wracam na dobre do cywilizacji. Pozdrawiam starych i nowych bywalców Multipasko a Wszystkim życzę intuicji i szczęścia w losowaniu. ;-)
tak tak ... sprawdzone :) Wy codziennie sprawdzacie i cos wytypowac nie mozecie ...
shockwave w tym roku miałem 2 piątki w dużego no i w multii trochę się zarobiło także nie mów że losowania nie są ustawione to nie był przypadek sam siedzę nad liczbami ,bo jak bym skreślał na pałe to bym miał wielkie g
Witam Cię Belciu szczególnie serdecznie. Strasznie się za Wami Wszystkimi szczególnie stęskniłam. Właśnie z Sołtysem rozpijam dębowe ;-). Wczoraj dolał mi wódki do ajerkoniaku :)))Wszystko się oczywiście zważyło. Ohyda !!!Ale i tak dzielnie wypiłam :)))Wszystko w imię dobrosąsiedzkich stosunków :)))
To "szczególnie" oczywiście niepotrzebne ale oczywiście to wpływ dębowego ;)
Witaj,,,,Hośka,miło Cię usłyszeć,
Bardzo fajnie,że niedługo wracasz.
Pozdrawiam serdecznie.
Bardzo fajnie,że niedługo wracasz.
Pozdrawiam serdecznie.
Witaj hosia!
Zapewne pamiętasz swojego pierwszego faceta?
Tak , tak , to ja byłem Twoim pierwszym facetem...( na tym chacie oczywiście ) a wczoraj wieczorkiem myślałem sobie nawet o Tobie!
Zagościła tu bowiem nowa koleżanka - MIŁOŚNICZKA KULEK o niezwykle do Twojego ZBLIŻONYM temperamencie i kilku kolegom prawie STANĘŁO ( serce ) w wyniku pogaduszek z nią na temat tych kulek :).
Pa!
edi8
Zapewne pamiętasz swojego pierwszego faceta?
Tak , tak , to ja byłem Twoim pierwszym facetem...( na tym chacie oczywiście ) a wczoraj wieczorkiem myślałem sobie nawet o Tobie!
Zagościła tu bowiem nowa koleżanka - MIŁOŚNICZKA KULEK o niezwykle do Twojego ZBLIŻONYM temperamencie i kilku kolegom prawie STANĘŁO ( serce ) w wyniku pogaduszek z nią na temat tych kulek :).
Pa!
edi8
Witaj Edi ;)) MIłośniczka kulek - hmmm. To brzmi co najmniej dwuznacznie ;)))Szczególnie dla osób tak jak ja i Ty skrzywionych erotyczno-emocjonalnie :))) Ale nie wątpię ,że to fajna dziewczyna i znajdziemy wspólne porozumienie na wiadomej płaszczyźnie ;))
Hosia>>> myślę że STOSUNKOWO łatwo nam się te kontakty ułożą i nie sparzymy się na nich....choć samo takie grupowe się sParzenie może być ciekawe :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Pochwalę się, że dziś kończę 28 lat :) Chyba się starzeję... ;) Możecie dziś wypić moje zdrowie jeśli macie możliwość :D Pozdrawiam
Pasko więc najlepszego i najtrafniejszego :) dnia Ci życzę(mam nadzieje ze zagrałeś dzisiaj odpowiednio). Twoje zdrówko(właśnie przełknęłam) :))).pozdrawiam
Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!!:)
Witam. Wszystkiego dobrego na te 28 wiosenek. To piekny wiek i niech szczescie, zdrowie i fortunka beda zawsze z Toba. Pozdrawiam.
Wszystkiego Najepszego duzo Zdrowia trafnych typow..
Pasko dla Ciebie dwie liczby moze wejdą 9---35
POZDRAWIAM Powodzenia....
Pasko dla Ciebie dwie liczby moze wejdą 9---35
POZDRAWIAM Powodzenia....
E no Pasko i tak cichutko cały dzień siedziałeś?
100latek,szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń!!!
100latek,szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń!!!
Pasko,,,
Wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka, trafnych typowań oraz wysokich wygranych.
Serdecznie pozdrawiam.
Wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka, trafnych typowań oraz wysokich wygranych.
Serdecznie pozdrawiam.
Pasko>>> wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń.
A teraz numerki.
MM na 22 / Totomix
23,32,46,64 / 23,32,56,65 / 23,32,27,72 /
35,78,46,64 / 35,78,56,65 / 35,78,27,72 /
13,31,46,64 / 13,31,56,65 / 13,31,27,72 /
"trójka" - 2,14,72
A teraz numerki.
MM na 22 / Totomix
23,32,46,64 / 23,32,56,65 / 23,32,27,72 /
35,78,46,64 / 35,78,56,65 / 35,78,27,72 /
13,31,46,64 / 13,31,56,65 / 13,31,27,72 /
"trójka" - 2,14,72
Pozdrawiam Pasko , z moich egipskich wyroczni wynika ,że tuż przed 30-ką zostaniesz bogatym człowiekiem . A teraz przypieczętuję to dobrą polską wódeczką .
tomcio1972
Jak tam systemy:)Pozdro
Jak tam systemy:)Pozdro
znow puscili 8 a 17 spi ten kociol losujacy jest wielka tajemnica
ziuta1981krk >>>> systemy jak systemy.
Jeśli nie trafisz liczb to i one Ci nie pomogą.
Część z nich już widziałem kiedyś.
Ogólnie to strefowo bardzo ciężko się gra bo aby wygrać coś
trzeba mieć w każdej strefie coś trafionego.
pzdr
Jeśli nie trafisz liczb to i one Ci nie pomogą.
Część z nich już widziałem kiedyś.
Ogólnie to strefowo bardzo ciężko się gra bo aby wygrać coś
trzeba mieć w każdej strefie coś trafionego.
pzdr
no i cóż można życzyć człowiekowi sukcesu -ZDROWIA wszystko inne przyjdzie samo.Jesteś przystojnym i jak czytam rozgarniętym młodzieńcem i tak życzę CI byś pozostał.Niech MOC będzie z Tobą.
SHOCKWAVE- kolejna osoba która pojawiła się po raz pierwszy To pewnie znowu jakiś profesor z obsługi lotto żenada jak sam powiedział
Pasko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.....Młody wiek,najlepsze jeszcze przed Tobą.
PASKO - Ty Adminie!
Nie wyobrażaj sobie nawet
Że Cię urodzinowe dmuchanie
Tak lekko jakoś ominie....
Bacz abyś się nie podjarał
gdy 28 świeczek będziesz
musiał pozbawić żaru , jednak
nie wywołując domu pożaru.
Pzdr.
edi8
Pasko
spóźnione, ale serdeczne, tradycyjne 100 lat!!!
spóźnione, ale serdeczne, tradycyjne 100 lat!!!
wszystkiego dobrego i obysmy (forumowicze) sprawiali jak najmniej problemów:)
witam :)co tam u was słychać ?? pozdrawiam GŁODOMORÓW hahaha a tak na marginesie to kulki mnie nie lubią bo kurcze trafić nie mogę ale zabawa jest przednia hahahahah
Polkinia>>>> pamiętaj i zajmuj się głównie tym , co jest pomiędzy kulkami....tzn.pomiędzy losowaniami!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
zaczynam pomalutku rozgryzać systemy na totomixie. bawiłam sie wczoraj na nhl z 5 meczy 4 mi weszły :)
polkinia>>>> - oto link do opracowanych przeze mnie systemów i metod gry na zakłady sportowe , jakimi sam się na przestrzeni kilku ostatnich lat posługiwałem i nadal posługuję:
http://www.betmaniak.net/systemy.html
P.s: szczególnie polecam Ci ten system na 2 grupy po 4 zdarzenia - do grania na 4 zakłady...
Pzdr.
edi8
http://www.betmaniak.net/systemy.html
P.s: szczególnie polecam Ci ten system na 2 grupy po 4 zdarzenia - do grania na 4 zakłady...
Pzdr.
edi8
edi8- dzieki :) może ten skok w bok od kulek coś dobrego przyniesie :)
Witam. W ten piękny dzień życzę jeszcze piękniejszych wygranych:)
polkinia>>> pamiętaj , że zawsze możesz liczyć na moją dużą aktywność w tych ewentualnych Twoich skokach w bok...bo systemów , sposobów i metod gier Ci u nas dostatek i to zarówno dla początkujących jak i zaawansowanych :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Witam wszystkich....sobotni bilans MM 3/7 i 4/8 :) w niedzielę nie wysylałam , bo cały dzien poświeciłam rodzince :) a dzisiaj w nocy śnilo mi sie , że byłam w szkole na lekcji jezyka polskiego i nauczyciel był jakis kiepski - mielismy pisać jakis test , a przez okno widziałam moja mamę jak na mnie czeka :) ktos może to przełożyć na liczby ? z góry dziekuję
mysia pysia>>> zacznij może od określenia wieku zarówno swojego jak i Twojej mamy z tego snu i już masz 2 liczby....A resztę kolega "szczery" zapewne dopowie , bo ma wprawę w interpretowaniu snów.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
edi8- ja jestem początkująca w te gierki :) napewno pomoc sie przyda :)
polkinia>>> to , że jesteś początkująca nie jest wadą - ważne jest abyś była zawsze szeroko otwarta... na nowe pomysły i metody dochodzenia ( do wygranych ) .
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Witam wszystkich serdecznie w ten piękny poniedzialkowy poranek . Życzę wszystkim trafnych typowań i jak największych wygranych : )
Gdyby to interesowalo kogos snila mi sie LUTOWNICA ;p
Jeszcze jakies 3 rzeczy (mialem je pamietac a wyszlo tak ze zapamietalem tylko to ze mam zapamietac 3 rzeczy :P ) ale tam i jakos utknela w pamieci.
Lutownica niepistoletowa tylko specjalna do drobnych lutow ;p
Jeszcze jakies 3 rzeczy (mialem je pamietac a wyszlo tak ze zapamietalem tylko to ze mam zapamietac 3 rzeczy :P ) ale tam i jakos utknela w pamieci.
Lutownica niepistoletowa tylko specjalna do drobnych lutow ;p
ph2008>>> drobne luty to drobna wygrana , więc raczej zagraj za drobne...lub wstrzymaj się z grą do czasu snu o lutach twardych!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
A w moim senniku szkoła 11 51 a matka 3 25 62 a pisać 48 51 64 a uczyć się 6 62 21 26 67 a sorki nie ma lutownicy ani czynności z tym związanych ale można 3 jako te rzeczy . To w tekstowym opisie , lepiej i pewniej jest z brazków a teg jest mniej i dany sen przypisany do jednej cyfry . A sen musi być wyrażny . Tyle z mojej strony a czy i ...zostawiam grającym . A jeszcze , to na losowania wszystkie a nie np. mm POZDRAWIAM
edi8 , Twoje interpretacje snów mnie rozbrajają :) więc może z tym coś pokombinujesz "toaleta w szkole męsko -damska w dodatku i jeszcze zaopatrzona w dużą ilość drogich markowych perfum poukładanych na półeczkach " czekam z niecierpliwoscią :)))
tedy 77>>>> ale liczby powyżej 49 występują przecież tylko w MM , więc siłą rzeczy trzeba je w tej grze zastosować...
Edi a moze inaczej :P
Lutownica specjalna to i specjalna wygrana :p
Moze to specjalne to bonus przy 10/10 :P Hahaha
Nie no zart :)
Lut jak lut kazdy jest dobry jak nie zimny ;P
Lutownica specjalna to i specjalna wygrana :p
Moze to specjalne to bonus przy 10/10 :P Hahaha
Nie no zart :)
Lut jak lut kazdy jest dobry jak nie zimny ;P
jantar>>>> interpretacja tego snu jest banalnie prosta i niestety nie odnosi się do gier losowych!
Grozi Ci zalanie mieszkania poprzez wybicie zapchanego pionu WC i będziesz zmuszona używać drogich markowych perfum dla zneutralizowania przykrych zapachowo skutków owegoż wybicia...
Sorry!
P.s: ale nie ma tego złego , ponieważ zapowiada to rychłą NAPRAWDĘ DUŻĄ WYGRANĄ i liczenie pięniędzy.
Pzdr.
edi8
Grozi Ci zalanie mieszkania poprzez wybicie zapchanego pionu WC i będziesz zmuszona używać drogich markowych perfum dla zneutralizowania przykrych zapachowo skutków owegoż wybicia...
Sorry!
P.s: ale nie ma tego złego , ponieważ zapowiada to rychłą NAPRAWDĘ DUŻĄ WYGRANĄ i liczenie pięniędzy.
Pzdr.
edi8
Zbierać grzyby- 36.
Grzyby znaczy niespokojność 13 33 a drogie perfumy to znalazłem pachnidło 2 22- sorki - jeszcze RAZ daje GłOWE że czasem to wchodzi ale SEN WYRAZISTY a nie majaki senne a czytać też można z sennika wróżki atis na onet , a ktos tu o tym już pisał i też kilka razy weszło a co PANSTWO myślą mnie to nie interesuje każdy ma swój rozum ja nie namawiam do takiego grania bo to PIENIADZE I WTOPIĆ MOŻNA ZAWSZE
Polecam ..Wędrowca też kilka razy pare liczb weszło a i szczery jest OK a po mojemu to lepsza metoda od wykresów itp. metod ,choć rewolucji nie wprowadzam każy sposób ok ,byle skutek dobry .Tylko szczęście . Jeszcze RAZ NIE NAMAWIAM i jak co polecam ....Wędrowce i Szczerego ja dziś aut do pracy z czegoś trzeba żyć ....
Ja z doswiadczenia wiem ze najwieksza kasa leci jak sie na "palę" skresla liczby.
A jeszcze sennik stary do 90 bo kiedyś jakieś loterie były , a małe to i mm dl ex nr a reszta mm POZDRO i POWODZENIA jak ktoś zaryzykuje
Edi8. To może wrzucimy te systemy też tutaj do działu bukmacherka? Pozdrawiam :)
PASKO >>>> ten link do tych systemów podaję tu n-ty raz od roku - zarówno na chacie jak i na forum w wątku "Typy bukmacherskie" , a ponadto zwracałem się już kiedyś do Ciebie bezpośrednio o ich tu zamieszczenie.Tak więc oczywiście , bardzo proszę!
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8