Wpisy 63 567 – 63 668
14 września 2009 00:02 → 15 września 2009 10:57, 100 wpisów
Marek37Bytom.Posłuchaj średnio-wapniaka
graj tak jak ja:post63558,teraz jestem
na fali,mam humor,piszę na kompie,słucham
RMF FM z telefonu,przeglądam typowania ziomali,układam liczby w parki i 10-ki
Nie rezygnowałem z gry,gdy przegrywałem
jak żona chciała odejść odemnie.
Teraz sama mnie upomina-kochanie wysłałeś kuponiki? i to jest to:
kiedyś my będziemy mieć wysokie
wygrane,tak to jest z graczami,nie
mówię,że jestem hazardzistą,gram
spokojnie i Tobie też radzę-spoko.
Trzymaj się.Pozdrawiam.
graj tak jak ja:post63558,teraz jestem
na fali,mam humor,piszę na kompie,słucham
RMF FM z telefonu,przeglądam typowania ziomali,układam liczby w parki i 10-ki
Nie rezygnowałem z gry,gdy przegrywałem
jak żona chciała odejść odemnie.
Teraz sama mnie upomina-kochanie wysłałeś kuponiki? i to jest to:
kiedyś my będziemy mieć wysokie
wygrane,tak to jest z graczami,nie
mówię,że jestem hazardzistą,gram
spokojnie i Tobie też radzę-spoko.
Trzymaj się.Pozdrawiam.
polikux.Nie reklamuj się na tym czacie
,my znamy takich naciągaczy-zapłacisz
1 500zł a wygrasz O.My tu sobie radzimy
sami i takich jak Ty kasujemy.
,my znamy takich naciągaczy-zapłacisz
1 500zł a wygrasz O.My tu sobie radzimy
sami i takich jak Ty kasujemy.
romanx.Książkę piszesz,czy raport?
jesteś na czacie obcy,obcym nie ufam
i tobie także.Kapo?
jesteś na czacie obcy,obcym nie ufam
i tobie także.Kapo?
ciekawość. Następnym razem zanim powiesz o kimś kapo - sprawdz co to znaczy. pozdrawiam
63551. A teraz niestety "Mazurek Dąbrowskiego"...czekamy teraz na Brazylię.
OPA 2009-09-13 (21:39)
OPA a dlaczego - niestety?
OPA 2009-09-13 (21:39)
OPA a dlaczego - niestety?
sam 9
kilka łyków szampana i drobna wygrana spowodowały nadmierne wyzwalanie endorfiny.Stąd ten optymistyczno-buńczuczny nastrój.Spoko,niebawem zostaniesz zapewne sprowadzony na glebę.
I nie oszukuj się -jesteś hazardzistą.
A to,że żonka Twoja teraz pyta o wysłane kupony a wcześniej chciała odejść,jak sam wspomniałeś,to kocha Cię w zależności od okoliczności?Nie robisz małżonce tzw."dobrej prasy" .A jak znowu przestanie Ci farcić(czego absolutnie nie życzę)?
Gratulując Ci obecnych osiągnięć -absolutnie Ci nie zazdroszczę.
Bo,kasa to nie wszystko,szanowny kolego.
Pozdrawiam.
kilka łyków szampana i drobna wygrana spowodowały nadmierne wyzwalanie endorfiny.Stąd ten optymistyczno-buńczuczny nastrój.Spoko,niebawem zostaniesz zapewne sprowadzony na glebę.
I nie oszukuj się -jesteś hazardzistą.
A to,że żonka Twoja teraz pyta o wysłane kupony a wcześniej chciała odejść,jak sam wspomniałeś,to kocha Cię w zależności od okoliczności?Nie robisz małżonce tzw."dobrej prasy" .A jak znowu przestanie Ci farcić(czego absolutnie nie życzę)?
Gratulując Ci obecnych osiągnięć -absolutnie Ci nie zazdroszczę.
Bo,kasa to nie wszystko,szanowny kolego.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich serdecznie. Mam pytanie do znawcow systemow a manowicie jakie sa wygrane w Totomixie za trafienie np. 6z10 i 7z10 i ile kosztuje taki zaklad na 6z10 i na 7z10. Dziekuje z gory za odpowiedz. Pozdrawiam.
System pełny 6z10 ma 210 kombinacji i przy minimalnej cenie 1 zakadu przy grze systemowej wynoszącej w Totomixie 1zł koszt nadania to 210zł.
System pełny 7z10 ma 120 kombinacji więc kosztuje minimum 120zł.
O wysokości wygranych i bonusach przyznawanych w Totomixie poczytaj w wątku "Bonusy w grach losowych w Totolotku ( Tottomixie ) " , ktory to wątek znajdziesz na forum - jest chyba obecnie na 6. podstronie , bo był zamieszczony 2 czerwca.
System pełny 7z10 ma 120 kombinacji więc kosztuje minimum 120zł.
O wysokości wygranych i bonusach przyznawanych w Totomixie poczytaj w wątku "Bonusy w grach losowych w Totolotku ( Tottomixie ) " , ktory to wątek znajdziesz na forum - jest chyba obecnie na 6. podstronie , bo był zamieszczony 2 czerwca.
karia>>> tu jest link do tego wątku:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2319
Pzdr.
edi8
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2319
Pzdr.
edi8
c.d
karia>> gdy podzielisz wygraną netto ( przy stawce 1zł za zakład ) za 6z10 , czyli ok.4500 przez 210zł to okazuje się , że masz do 21 losowań na to aby trafić te 6z10 i nie być przeganą.
Przy 7z10 ( i tej stawce 1zł za zakład ) wygrana ok.7420zł podzielona przez cenę nadania 120zł pokazuje , że tu masz do 61 losowań na to trafienie 7z10 aby nie być przegraną.
Podniesienie stawki zakładu np. do 2zł nie zmienia oczywiście czasu wykazanego max. oczekiwania na trafienie , dającego wciąż zysk w relacji do łącznego dotychczasowego kosztu - a jedynie podnosi wysokość samej wygranej...
karia>> gdy podzielisz wygraną netto ( przy stawce 1zł za zakład ) za 6z10 , czyli ok.4500 przez 210zł to okazuje się , że masz do 21 losowań na to aby trafić te 6z10 i nie być przeganą.
Przy 7z10 ( i tej stawce 1zł za zakład ) wygrana ok.7420zł podzielona przez cenę nadania 120zł pokazuje , że tu masz do 61 losowań na to trafienie 7z10 aby nie być przegraną.
Podniesienie stawki zakładu np. do 2zł nie zmienia oczywiście czasu wykazanego max. oczekiwania na trafienie , dającego wciąż zysk w relacji do łącznego dotychczasowego kosztu - a jedynie podnosi wysokość samej wygranej...
http://www.sportfan.pl/artykul/11847/siatkarskie-me-mamy-zloto-rozbilismy-francuzow-kosmos
karia>>> i jeszcze do Ciebie ważne chyba słowo: mam nadzieję , że wiesz o tym że w Totolotku ( Totomixie ) nie płacą za pomniejsze trafienia typu 4z6 czy 5z6 gdy grasz na 6 liczb - a wyłącznie za trafienia 100%-owe , czyli za 6 przy grze na 6z10 i za 7 przy grze na 7z10.
Kurna, ja wysyłam tysiące kuponów straszną kasiorę przegrywam, kulki, mapy mi sie pieprzą wełbie a tu szwagier w trakcie jakichś zakupów wysłał DL chybił za 10zł i trafił sobie piatke 4,8 tysiacza.
ale jaja, śniły mi się jakieś cyfry, tj jakieś dziwne daty i co najciekawsze gdy się przebudziłem pamiętałem te liczby, nawet się dziwiłem że takie popierdzielone te daty.Chwila drzemki, wstałem i jak ręką odjął, zapomniałem prawie wszystkie.Jedną tylko zapamiętałem a była to 19
Trochę statystyk z bukmacherki:
W dzisiejszym meczu rosyjskiej ligi hokeja AK Bars Kazan - HK MVD Tver statystyka za 10 ostatnich ich meczy w Kazaniu w bilansie under/over 5,5 to 8-2 dla wyników over 5,5.
W 8 ostatnich meczach Lada Togliati - Lokomotiv Yaroslav ani razu gdy gospodarzem była Lada nie udało im się wygrać pierwszej tercji a bilans tych 8 spotkań dla 1.tercji to 4/4 4 remisy i 4 prowadzenia Lokomotivu Yaroslav.
W dzisiejszym meczu rosyjskiej ligi hokeja AK Bars Kazan - HK MVD Tver statystyka za 10 ostatnich ich meczy w Kazaniu w bilansie under/over 5,5 to 8-2 dla wyników over 5,5.
W 8 ostatnich meczach Lada Togliati - Lokomotiv Yaroslav ani razu gdy gospodarzem była Lada nie udało im się wygrać pierwszej tercji a bilans tych 8 spotkań dla 1.tercji to 4/4 4 remisy i 4 prowadzenia Lokomotivu Yaroslav.
...edi8...ciezko jest trafic 4/10...5/10 o wiele trudniej... a ty piszesz o 6/10 a nawet 7/10!!!...i podejzewam ze nawet te 60 losowan nie wystarczy zeby trafic 7/10 :D
pzdr.nara:)
Icemario>>> a może byś choć jeden post wcześniej przed moim przeczytał?
Wtedy byś wiedział ( skoro nie rusza Cię do kogo ściśle personalnie adresuję te odpowiedzi ) , że o te systemy 6z10 i 7z10 było tu zapytanie ze strony "karia".
Pzdr.
Wtedy byś wiedział ( skoro nie rusza Cię do kogo ściśle personalnie adresuję te odpowiedzi ) , że o te systemy 6z10 i 7z10 było tu zapytanie ze strony "karia".
Pzdr.
...no sory...jestem juz zmeczony tymi wpisami i czytaniem :D
...nie bierz tego do siebie :D
...nie bierz tego do siebie :D
...taaaak...wiec karia zastanow sie zanim poplyniesz ;)
...AKCJA PROTESTACYJNA NA PODWYZKE ZAKLADU W DL!!!10.10.2009. NA ZNAK PROTESTU NIKT NIE WYSYLA ZAKLADOW DL!!! TYLKO TAK MOZEMY COS ZMIENIC!!!
Witam.W tej chwili wrocilem z kolektory totomixa i uslyszalem od obsługi ze totomix (totolotek)wykupiło licencje na kulki oraz extraklasse i ze bedzie jedynym na rynku ktory bedzie mial kulki.Ponieważ jest to informacja sprzeczna z ta co podal TOMCIO1978 to ja publikuje.Nie jest moim zamiarem podwazac informacji TOMCIA bo ja w tej dziedzinie nie mam zadnej wiedzy,napisalem tylko co przekazała mi kolektorka a ona to wie od swojej kierowniczki która wrocila ze szkolenia w Warszawie.Nie chce wywolywac konfliktu w tym temacie tylko pisze co uslyszalem.Jednak bardziej wierze TOMCIOWI bo jak znam zycie kobiety potrafia zawsze cos zle zrozumieć (kobiety bez urazy).Dlatego od dzis schodze juz z progresji na niektóre zdarzenia.Szczegoly na forum.Pozdrawiam.
I szturmówek dużo i sztachet i łańcuchów i kałacha jak kto ma nich zabierze a na pewno odstąpią od zmian a gdyby ktoś dokonał samo spalenia no to i wygrane 100% większe a zakład po 1 zł. To jesteśmy umówieni !!!!!
kogucik>>>
po pierwsze:
nie TOMCIO1978(choć mnie ododziłeś)a
TOMCIO1972.
po drugie:
bardzo miła informacja,że nie zamkną Totomixa
po trzecie:
zapomniałem napisać w swoich postach odnośnie zamknięcia że jeśli Totomix się dogada z MF i TS i zapłaci im odpowiedni haracz to Totomix będzie nadal mógł przyjmować zakłady na kulki.
po pierwsze:
nie TOMCIO1978(choć mnie ododziłeś)a
TOMCIO1972.
po drugie:
bardzo miła informacja,że nie zamkną Totomixa
po trzecie:
zapomniałem napisać w swoich postach odnośnie zamknięcia że jeśli Totomix się dogada z MF i TS i zapłaci im odpowiedni haracz to Totomix będzie nadal mógł przyjmować zakłady na kulki.
Od pewnego czasu chodzi mi po glowie aby grac tak:
3,27,42,54,78
4,27,42,51,78
5,27,43,54,78
O co chodzi. Grac Na liczbe ktora zamarzła (27), potem brac trzy obok siebie, jednego pewniaka i dwie pozostale dobrac wg wyczucia swojego. Mozeto ma jakis sens. Czyli na wszystkich trzech kuponach musza byc 3 liczby wspolne. Zobaczymy o 14...
3,27,42,54,78
4,27,42,51,78
5,27,43,54,78
O co chodzi. Grac Na liczbe ktora zamarzła (27), potem brac trzy obok siebie, jednego pewniaka i dwie pozostale dobrac wg wyczucia swojego. Mozeto ma jakis sens. Czyli na wszystkich trzech kuponach musza byc 3 liczby wspolne. Zobaczymy o 14...
TOMCIO1972 bardzo cie przepraszam za zmiane nica,ale tak sie cieszyłem z tej informacji ze w tym zamieszaniu Cie odmlodzilem co chyba jest zjawiskiem pozytywnym.Mam nadzieje ze nie zabiorą nam kulek czego Tobie i sobie zycze.Serdecznie Cie pozdrawiam i zycze sukcesów i Małych wygranych ale za to codziennie.
Witam
edi8, karia - w totomixie nie można grać takimi systemami po 1 zł, można je rozpisać i wysłać jako pojedyncze zakłady po 2 zł.Spowodowane jest to ograniczeniem maksymalnej wygranej do 100000 zł. System odrzuci każdy system, w którym przekroczony jest ten pułap max. wygranej.
Pozdrawiam
edi8, karia - w totomixie nie można grać takimi systemami po 1 zł, można je rozpisać i wysłać jako pojedyncze zakłady po 2 zł.Spowodowane jest to ograniczeniem maksymalnej wygranej do 100000 zł. System odrzuci każdy system, w którym przekroczony jest ten pułap max. wygranej.
Pozdrawiam
Albo robic tak na trójki...jeszcze bardziej pewniejsze...
3,27,78
4,27,78
5,27,78
To tylko przyklad...
3,4,5 - kolo siebie to duuuza szansa aby jedna padla, 27 dlugo niepadala, i pozosatje nam jeden pewniak...i nie zmienaic liczby 27 az padnie.
3,27,78
4,27,78
5,27,78
To tylko przyklad...
3,4,5 - kolo siebie to duuuza szansa aby jedna padla, 27 dlugo niepadala, i pozosatje nam jeden pewniak...i nie zmienaic liczby 27 az padnie.
MM na 14 ?/ Totomix / 4/4
10,11,20,22
61,63,72,76
4,9,21,35
14,22,36,63
9,18,25,28
10,11,20,22
61,63,72,76
4,9,21,35
14,22,36,63
9,18,25,28
Witam i dziekuje serdecznie za odpowiedzi i podpowiedzi:) edi8, icemario i eMel. Wiem jak ciezko jest trafic takie uklady, ale chcialam sie dowiedziec ile musialabym wydac. No niestety to duzo kasy i nawet gdyby mozna tak bylo obstawiac to nie na moja kieszen. Ale dziekuje Panowie za wszystkie wypowiedzi w tym temacie.Pozdrawiam serdecznie i zycze wygranych.
gratulacje dla sam9 za wczorajsza wygrana ja nie potrafie sie przebic powyzej 6z 10
"eMeL" >>> oczywiście masz rację , bo odpowiadając na pytanie o te systemy 6z10 i 7z10 zapomniałem o tym wymogu regulaminu Totolotka , co do max wygranej 100tys zł na 1 kupon.
P.s: we wpisie 63583 jest materiał do przemyślenia na dziś...
Pzdr.
edi8
P.s: we wpisie 63583 jest materiał do przemyślenia na dziś...
Pzdr.
edi8
ludzie ratujcie ! podsuńcie jakąś metodę typowania liczb w MM!!! bo jak tak dalej bedzie to komornik zapewniony :(
ciekawi mnie kiedy puszcza 17 bo chyba najdluzej blokuja jakas liczbe do 40 losowan ale to chyba rekord a przewaznie puszczaja okolo 30 losowania
ciekawe jest dlaczego wlasnie czasem jakas liczba w multi znika na miesiac a nie tak jak w duzym lotku ze sa liczby ktore nie chodza miesiacami
hejka :D no ta 17 to porazka dobrze ze sie przezucilem na inna kulke :)
17 padnie dziś wieczorem na bank bo G67 ma ją w swoim rozpisie.
MAM LICZBY NA 22 W ML:
3-6-9-12-15-18-21-24
DALEJ NIE PODAM BO TO JA UBIJE 10/10 na stawke 10 z PLUS
3-6-9-12-15-18-21-24
DALEJ NIE PODAM BO TO JA UBIJE 10/10 na stawke 10 z PLUS
A ja dzis zakreslilem w kolekturze takie kupony:
25,47,80
5,20,27,42,61
2,27,40,41,53
20,28,41,61,69
2,14,27,29,31,47,64,66,78,80 (+)
25,47,80
5,20,27,42,61
2,27,40,41,53
20,28,41,61,69
2,14,27,29,31,47,64,66,78,80 (+)
MM na 22 test zobaczymy
4,9,10,12,15,20,24,30,31,39,43,57,59,61,71,73,74,79
4,9,10,12,15,20,24,30,31,39,43,57,59,61,71,73,74,79
ciekawe jak z ta 17 bedzie :)
Mi sie wydaje ze dzis ona nie poleci :)
Mi sie wydaje ze dzis ona nie poleci :)
shockwave>>>
Człowieku nawet tak nie myśl, bo tu co niektórzy to i bez tego mają "ciepło". Zawsze podziwiałem tych co grają na jedną liczbę progresją. Życzę tym wszystkim aby 17ka jednak dzisiaj padła!
Człowieku nawet tak nie myśl, bo tu co niektórzy to i bez tego mają "ciepło". Zawsze podziwiałem tych co grają na jedną liczbę progresją. Życzę tym wszystkim aby 17ka jednak dzisiaj padła!
w ostatnich danich TS jest dosc hojny ale 17 raczej nie da wylosowac przynajmniej narazie
Wiem , że wielu graczy z obawy o spadające kursy zdarzeń obstawia je z pewnym wyprzedzeniem , tuż po tym gdy tylko pojawią się w ofercie.
Dziś zobaczyłem w ofercie buka JetBull typy na to , kto zostanie prezydentem USA w 2012 roku... i te zakłady przyjmują tylko do 31.12.2009 r.
Dziś zobaczyłem w ofercie buka JetBull typy na to , kto zostanie prezydentem USA w 2012 roku... i te zakłady przyjmują tylko do 31.12.2009 r.
1). Malina>>> co miało być to już minęło. Jeśli chcesz poznać liczbę ze snu to pisz rano!!!
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
nieno dzis tez mi sie wydaje ze nie padnie :) ale moze :) ta uparta 17
typy 22.00 totomix 4/4 stawka za zakład 10 zł
20,31,57,33
20,57,53,31
8,37,57,63
6,20,56,63
6,8,37,56,
8,37,53,57
20,31,57,33
20,57,53,31
8,37,57,63
6,20,56,63
6,8,37,56,
8,37,53,57
witam.ile kombinacji mogłoby byc z 21 cyfr gdybym chciał stworzyc kupony po 3 cyfry na każdym. będe wdzięczny za pomoc.
No i po numerku jedna wygrana 1 stopnia szczęśliwy grający zgrał metodą chybił trafił w kolekturze coś tam coś tam Poznań, serdecznie gratulujemy.Ale mamy jeszcze zdrapki ,drapcie aż wam skóra zejdzie z opuszek .
Witam. Gram na totomixie i choć fajnie jest zagrać na kilka minut przed losowaniem , to jednak po kilku tygodniach gry stwierdzam że wciąga to jak niepowiem co!
A 17 nadal gdzieś na wczasach.
A 17 nadal gdzieś na wczasach.
Witam.Gigo2-widzisz,dawałem rade,pierwsze dwie 3z3 miałbyś.Pozdrawiam.
Witam:
Dzięki,dzięki:) ale w realu zagrałem innymi na osiem i niestety kicha
Dzięki,dzięki:) ale w realu zagrałem innymi na osiem i niestety kicha
dzięki edi.mam 2 tys. do przeznaczenia całkowicie na grę.w jaki sposób mógłbym pomnożyc tę sumę w totomiksie,nikoniecznie szybko, ale koniecznie bez strat.jakieś pomysły?
MAKS trafiłem tylko samego numerka,ale dobre i to,nawet w Multi weszły 3/6,toż to szok z numerów 1,4,5,7,23,33 i to po kolei,może się coś wreszcie ruszy...
Witajcie !
Widzę że wszystkich nowych olewacie.
Choć na poczatku myslałam że forum jest dla wszystkich graczy - aby mogli dzielić się swymi doświadczeniami ?
Widzę że wszystkich nowych olewacie.
Choć na poczatku myslałam że forum jest dla wszystkich graczy - aby mogli dzielić się swymi doświadczeniami ?
Ja jestem już jakiś czas,ale mnie też olewają,jak podacie pewniaki i trafią,to wtedy będą pytać o numer telefonu,meila itd...zasypią pytaniami,że zabraknie wam czasu,
Ja wykryłem jedną rzecz na 2 liczby i często wchodzą,muszę jeszcze popatrzeć jak często,a nie ma chęci,bo wiadomo,że w tym interesie z czasem wszystko zawodzi...
Na jutro na 14tą wychodzą mi fajne liczby :
5,10 lub
10,15 jakby zaczęły tak wchodzić to byłoby lux...
5,10 lub
10,15 jakby zaczęły tak wchodzić to byłoby lux...
Ja w drugim typowaniu wstwiłem 6-stkę
a w relu zagrałem innymi i klapa:)
a w relu zagrałem innymi i klapa:)
Czyżby dalsza kumulacja w TSN? Na stronie reklamę zmieniono na 4,8 mln. Te pieniążki czekają na mnie ;D
Sory Opa wpis ,mi się zdublował ,ja w numera trafiłem numera też ,no i jeszcze jedną liczbę
Spoko MAKS i tak mnie nie było...szukam wiaty na nową budę gdzie padną miliardy...
potrzebna mi obliczenia do ML , tzn dokladnie jak sie liczy te prawdopodobienestwa bo jest pewien myk tak mi sie wydaje :)
przepraszam za brzydkie niedokonczone wpisy ale no kot mi naskoczyl na klawisze :)
czy faktycznie wyliczanie coś daje? nawet jeśli teoretycznie zakładając wyliczysz 100% pewniaki to nie jesteś pewien,czy one nie wpadną np. w losowaniu próbnym, które jest poza anteną. podejrzewam,iz trzeba by wiedziewć ile jest tych próbnych losowań i jakie w nich padły liczby.
nie nie nie ... teorie mnie nie interesuja ani spiski ... chce czysto matematycznie cos wyliczyc na przykladzie ML ... o niech mi ktos pokaze jak sie liczy recznie te prawdopodobienstwo trafienia 9 z 10 w ML.Nie mam jak tego rozpisac nawet bo dlugopisy 2 mi padly a nikogo w domu nie ma ... z reszta chyba zaraz do sklepu sie wybiore
no nie do konca albo cos ze mna dzis nie tak
... przykladowo szansa trafienia 4 na 10 liczb w ML wynosi wg kartki 1 do 7 czyli ~ 0.142857142
licze na kalkulatorze wg wzoru (20 4)*(60 6) / (80 10) i nie wychodzi ... b wyszlo ~0.147318897 .... olac ta dokladnosc ?
... przykladowo szansa trafienia 4 na 10 liczb w ML wynosi wg kartki 1 do 7 czyli ~ 0.142857142
licze na kalkulatorze wg wzoru (20 4)*(60 6) / (80 10) i nie wychodzi ... b wyszlo ~0.147318897 .... olac ta dokladnosc ?
Asia 1974> nikt Cię nie olewa ,to wszystko dla Twojego dobra.Nikt nie chce abyś stała się jednym z nas czyli sfrustrowanym przegranym graczem, którego wszyscy opuścili włącznie z ukochanym psem.Chwile euforii mijają szybko po wygranej,prawie tak szybko jak kac po wtopie.Pozdrowionka i zobaczymy jak długo tu wytrzymasz.