Wpisy 62 436 – 62 540
5 września 2009 13:39 → 5 września 2009 22:19, 100 wpisów
Tak jak zapowiadali,zaczął padać deszcz i zimno,jest troszkę przejaśnień,chociaż nie tak ponuro...na Mazurach
No cóż ten sposób już dawno znam więc nie jest żadną rewelacją :) pozdrowienia dla wygranych - jakimkolwiek sposobem grają :)
OPA>>> a jak tam na Mazurach z tym odstrzałem kormoranów , bo wiem że wydano zezwolenie na ich częściową likwidację wielkości populacji?
Jeden kormoran zjada dziennie ok.0,75 kg ryb - a więc stado liczące 400 kormoranów żerujące wokół średniego jeziora , zjada dziennie 300kg ryb!
To jest klęska zarówno dla gospodarstw rybackich , jak i dla prywatnych właścicieli.
Jeden kormoran zjada dziennie ok.0,75 kg ryb - a więc stado liczące 400 kormoranów żerujące wokół średniego jeziora , zjada dziennie 300kg ryb!
To jest klęska zarówno dla gospodarstw rybackich , jak i dla prywatnych właścicieli.
i dla wędkarzy też.....
jaki to musi być przykry widok...jak wędkarz siedzi pół dnia z kijem w wodzie i nic...a tu podlatuje takie ptaszysko....i sekunda...i jest rybka..:))))
jaki to musi być przykry widok...jak wędkarz siedzi pół dnia z kijem w wodzie i nic...a tu podlatuje takie ptaszysko....i sekunda...i jest rybka..:))))
Jaki to musi byc przykry widok,jak jakiś burak strzela do bezbronnych ptaków:(
Ile losowań wstecz brać pod uwagę gdybym chciała sporządzić jakąś konkretną statystykę ?
mysia pysia>>> nowa maszyna MULTI MULTI , czyli od 15.06 , daje możliwość zrobienia dla niej statystyk za te +- 160 losowań...
Na podstawie kilku losowań można coś sporządzic:)
Edi8 nie dołuj ludzi:)):):)
OPA>>> ale czy już nastąpiła realizacja tego zezwolenia na to zmniejszenie stad , bo jakoś nie słyszałem ani o likwidacji ani o protestach przeciwko ich likwidacji...
Przy tym wydaniu zezwolenia brano też pod uwagę ogromne straty w drzewostanie , jakie kormorany powodują.
Odpuszczanie gry na "trójki" kończy się porażką.
I tak qrwa w kólko się dzieje.
=====================
100 Czy będzie wieczorne losow. Multi Multi 03.09? TAK/NIE 1 1.01 P 1 1, 10, 12 +
102 2 w ML dn. 03.09 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.20 P 2 1, 10, 12 -
114 14 w ML dn. 03.09 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.20 P 3 1, 10, 12 -
172 72 w ML dn. 03.09 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.20 P 4 1, 10, 12 -
stawka 20.00 zł
ilość kombinacji 1
wartość kuponu 20.00 zł
systemy brak
bonus Bonus 3 kulki
przewidywana wygrana 1012.70 zł
data zawarcia 03/09/2009 13:46:02
data wyniku 04/09/2009
=========
100 Czy będzie wieczorne losow. Multi Multi 04.09? TAK/NIE 1 1.01 P 1 1, 10, 12 +
202 2 w ML dn. 04.09 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.20 P 2 1, 10, 12 -
214 14 w ML dn. 04.09 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.20 P 3 1, 10, 12 -
272 72 w ML dn. 04.09 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.20 P 4 2, 20, 12 +
stawka 20.00 zł
ilość kombinacji 1
wartość kuponu 20.00 zł
systemy brak
bonus Bonus 3 kulki
data zawarcia 04/09/2009 17:26:19
data wyniku 05/09/2009
================
A dzis na 14 zamiast powórzyć to ścierwo 2,14,72 to oczywiście musiałem pozmieniać liczby.
I tak qrwa w kólko się dzieje.
=====================
100 Czy będzie wieczorne losow. Multi Multi 03.09? TAK/NIE 1 1.01 P 1 1, 10, 12 +
102 2 w ML dn. 03.09 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.20 P 2 1, 10, 12 -
114 14 w ML dn. 03.09 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.20 P 3 1, 10, 12 -
172 72 w ML dn. 03.09 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.20 P 4 1, 10, 12 -
stawka 20.00 zł
ilość kombinacji 1
wartość kuponu 20.00 zł
systemy brak
bonus Bonus 3 kulki
data zawarcia 03/09/2009 13:46:02
data wyniku 04/09/2009
=========
100 Czy będzie wieczorne losow. Multi Multi 04.09? TAK/NIE 1 1.01 P 1 1, 10, 12 +
202 2 w ML dn. 04.09 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.20 P 2 1, 10, 12 -
214 14 w ML dn. 04.09 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.20 P 3 1, 10, 12 -
272 72 w ML dn. 04.09 (g.22:00) NIE/TAK 2 3.20 P 4 2, 20, 12 +
stawka 20.00 zł
ilość kombinacji 1
wartość kuponu 20.00 zł
systemy brak
bonus Bonus 3 kulki
data zawarcia 04/09/2009 17:26:19
data wyniku 05/09/2009
================
A dzis na 14 zamiast powórzyć to ścierwo 2,14,72 to oczywiście musiałem pozmieniać liczby.
tomcio1972 nie denerwuj sie tak:)
mysia>>> jak tu się nie wkurzać co?
Grasz na jakieś liczby potem je odpuszczasz a one wpadają.
pozdrawiam
Grasz na jakieś liczby potem je odpuszczasz a one wpadają.
pozdrawiam
kier>>> Totolotek ( Totomix ) jest spółką-córką Totalizatora Sportowego.
kiero>>> przepraszam za pomyłkę w Twoim nicku , bo skróciłem go o jedną literę...A będąc przy literach , to jak już będziesz coś sprawdzał we necie , to przy okazji zapoznaj się z tym , jak się prawidłowo pisze "prubóją" czy "internecie" - bo z błędami piszesz...
Tak więc przyganiał kocioł garnkowi!
Tak więc przyganiał kocioł garnkowi!
Edi, a ty wciąż swoje. Totomix od 2005 roku należy firmy Intralot. Jest to prywatny grecki kapitał.
Błędy ortograficzne zdarzają się, gdybyśmy mieli zwracać na nie uwagę to o niczym innym byśmy nie pisali na tym forum. Daruj sobie.
Kiero nie sprzeciwiaj się idiotyzmom Edi8 bo zaraz Cię wyzwie po swojemu, a on sie nigdy nie myli podobnie jak "wert".
Tak z boku obiektywnie jak czytam, to błedy ortograficzne lub zgubienie jakis liter podczas pisania nie maja nic wspolnego ze sprawdzaniem informacji w necie. Wiec myśle ze edi8 nie do konca zrozumial o co chodzi kiero.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
Witam.Mialem nie pisac ale temat mazur jest jeszcze świeży w mej pamięci.Otoz nie kormorany sa zagrożeniem dla rybołówstwa mazurskiego tylko miejscowi kłusownicy którzy robia w okresie letnim największe spustoszenie w jeziorach gdyz lapia na roznego rodzaju zaki,i inne pułapki po 50 kilo ryb nie wspomnę o łapaniu na prad gdzie w czasie takiego zabiegu ginie wszystko nawet tarlo jest wtedy zabite.Bylem kontrolowany na jeziorku przez straz z Olsztyna (mialem zezwolenie)i pytałem ich dlaczego nie lapia kłusownikow miejscowych,a oni mi na to ze wiedza o kazdym kusujacym ale ze tam bieda to im daja spokój ,bo najlepiej zlapac wędkarza z wędka i 3 okoniami ale bez zezwolenia.A tam taka bieda ze kłusownicy po sprzedaniu ryb do okolicznych restauracji chodza po wsi jak meserszmity i nikogo to nie interesuje za co pija bo wszyscy wiedza.Druga plaga to pseudoturysci z wielkiego miasta,a moze nie bede wymieniał miejscowości bo ktos uzna to za prowokacje,a oni wlasnie musza nad jeziorko(na brzeg)dojechać swoim złomem i jeszcze go umyc bo woda za friko.I zamist Strzelec do kormoranów to należałoby wylapac tych wszystkich i innych tez.Wtedy przyroda sobie wyżywi wędkarza ale takiego prawdziwego który nie bierze na patelnie niewymiarowego szczupaka,tylko takiego który lapie dla relaksu,kormorany beda nazarte i ryba w jeziorku będzie.Ale my POLACY nie mamy szacunku dla tego czego juz niedlugo moze nam zabraknac.Przepraszam za ten długi wywod i nie bede juz z nikim polemizował,napisalem co widziałam i co czuje i czulem jak wyciagalem zaki z martwymi rybami przed kłusownikami.Ale to juz inna historia.Pozdrawiam
kiero>>> Przyznaję , że nie wychwyciłem tej informacji o tym , że założona jako spółka-córka Totalizatora firma Totomix została sprzedana Grekom , ale już to wiem:
"Grecki Intralot poinformował o przejęciu polskiej firmy Totolotek Toto Mix. Miało go to kosztować 3,4 mln EUR. Ujawnił, że uzgodnił zapłatę za polską spółkę w trzech rocznych ratach.
Grecki Intralot poinformował o przejęciu polskiej firmy Totolotek Toto Mix. Miało go to kosztować 3,4 mln EUR. Ujawnił, że uzgodnił zapłatę za polską spółkę w trzech rocznych ratach. "
Co do mojej prośby o sprawdzenie przez Ciebie prawidłowej pisowni niektórych wyrazów , to skoro potrafisz wyszukiwać w necie informacje - zapewne dasz radę i poradzisz sobie także z tym problemem , bo że go masz trudno zaprzeczyć:
a/ próbuje a nie "próbóje"
b/ Internet a nie "internet".
Natomiast "kurwa" kiero piszesz prawidłowo....
"Grecki Intralot poinformował o przejęciu polskiej firmy Totolotek Toto Mix. Miało go to kosztować 3,4 mln EUR. Ujawnił, że uzgodnił zapłatę za polską spółkę w trzech rocznych ratach.
Grecki Intralot poinformował o przejęciu polskiej firmy Totolotek Toto Mix. Miało go to kosztować 3,4 mln EUR. Ujawnił, że uzgodnił zapłatę za polską spółkę w trzech rocznych ratach. "
Co do mojej prośby o sprawdzenie przez Ciebie prawidłowej pisowni niektórych wyrazów , to skoro potrafisz wyszukiwać w necie informacje - zapewne dasz radę i poradzisz sobie także z tym problemem , bo że go masz trudno zaprzeczyć:
a/ próbuje a nie "próbóje"
Natomiast "kurwa" kiero piszesz prawidłowo....
Czyżbyś obrażał warszawiaków, no to ja Ci dam teraz połowić rybki. Będe tam codziennie jeździć swoim złomem i go myć, a w bagażniku przywiozę święża partię głodnych kormoranów, heh.
Do Roberta_Lotto.
Klikni do mnie bo po tych burzach gdzies zapodzialem twoje..Masz wiadomosc na poczcie,,Pilne,,
Klikni do mnie bo po tych burzach gdzies zapodzialem twoje..Masz wiadomosc na poczcie,,Pilne,,
kiero>>> może o tym nie wiesz , ale nasz forumowy kolega "kogucik19" ma tu także inny nick:"kormoran50"...
I to by wiele tę obawę odstrzału tłumaczyło i stąd zapewne zwalanie winy na nas warszawiaków :)
I to by wiele tę obawę odstrzału tłumaczyło i stąd zapewne zwalanie winy na nas warszawiaków :)
O co chodzi temu człowiekowi. Może ktoś normalny mnie oświeci.
Edi8, ja mam taką propozycję. Jak się nudzisz to przepisz tu cały słownik ortograficzny, a ja w imieniu wszystkich forumowiczów z gury Ci za to odrazu dziękuję.
Bianka>>> już Cię dziecko oświecam , boś nieoświecona:
Internet jest rzeczownikiem własnym i dlatego tak samo jak wszystkie inne rzeczowniki własne jak np.Bianka , piszemy go od dużej litery.
Internet jest rzeczownikiem własnym i dlatego tak samo jak wszystkie inne rzeczowniki własne jak np.Bianka , piszemy go od dużej litery.
na razie o 1400 nic nie trafilem ale nie zmieniam liczb bede szedl na nie do skutku
Bianka>>> coś dla takich jak Ty mniej rozgarniętych:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Historia_Internetu
http://pl.wikipedia.org/wiki/Historia_Internetu
nawet teoretycznie gdyby totomix przejeli hindusi to i tak u gory obsluguja to polacy a jezeli te same moje liczby stawiane na okraglo nie wyjda to dalej bede wierzyl w powiazania
Bianca>>> a wiesz dlaczego IP pisze się od dużych liter?Bo to też rzeczownik własny:Internet Protocol...
Sami językoznawcy kłucą się między sobą jak należy pisać słowo internet. Różne słowniki podają inną formę pisowni, jedne z dużej litery, inne z małej. Ja uważam, że jest to tylko nowe medium i tak jak piszemy telewizor czy radio z małej litery tak samo należy pisać słowo internet.
Kurcze dziś snila mi sie 2, patrze na 14 a tu plus, szkoda, że wczesniej nie napisalem
dsg masz szczęscie wczoraj autobus 8.08 i 8 się pchały i 80 więcej podświadomości w tej rzecztwistości
Witam.Przeczytałem posty po jednodniowej przerwie i własnym oczą
nie wierzę,mam ziomala na czacie.
Anders-zajżyj do mnie na GG-6074396
to pogadamy,a mamy o czym.Pozdrawiam.
nie wierzę,mam ziomala na czacie.
Anders-zajżyj do mnie na GG-6074396
to pogadamy,a mamy o czym.Pozdrawiam.
Do wszystkich czatowców tej strony:
Nie macie racji ubliżając Ediemu8
wytyka nam błędy w pisaniu i wyrażaniu
nietaktownym,a że czasami trochę poklnie
to znaczy,że jest kul men.Pozdro.
Nie macie racji ubliżając Ediemu8
wytyka nam błędy w pisaniu i wyrażaniu
nietaktownym,a że czasami trochę poklnie
to znaczy,że jest kul men.Pozdro.
Totolotek S.A. jest organizatorem zakładów wzajemnych w Polsce od 1992 roku. Działalność prowadzona jest w oparciu o „Ustawę o grach i zakładach wzajemnych” na podstawie koncesji i regulaminów gry przyznawanych przez Ministerstwo Finansów RP.
Od 2005 roku Totolotek S.A. jest członkiem międzynarodowej grupy INTRALOT...
W 2008 roku Spółka została przyjęta do European Football Pool - Międzynarodowego Stowarzyszenia Loterii i Totalizatorów będącego oficjalnym partnerem UEFA...
pozdrawiam
Od 2005 roku Totolotek S.A. jest członkiem międzynarodowej grupy INTRALOT...
W 2008 roku Spółka została przyjęta do European Football Pool - Międzynarodowego Stowarzyszenia Loterii i Totalizatorów będącego oficjalnym partnerem UEFA...
pozdrawiam
Ojej...ilu tu dziś polonistów...Kogoś kto pisze bezbłędnie denerwują takie błędy ortograficzne,ale nie wszyscy znają się na ortografii i myślę że nie warto tu się spierać o takie rzeczy.Niech każdy pisze jak potrafi i już,byleby tu miło było:)) Wysokich wygranych dla WSZYSTKICH!
awas nie wypisuj tu takich bzdur
to nie był POLSKI ŻOŁNIERZ tylko NAJEMNIK nie jedzie tam bronić naszego PAŃSTWA tylko zarobić przy służbie dla obcego państwa
to nie był POLSKI ŻOŁNIERZ tylko NAJEMNIK nie jedzie tam bronić naszego PAŃSTWA tylko zarobić przy służbie dla obcego państwa
ciekawe czy po wprowadzeniu 2 losowan multi zwiekszyła się ilość grających w stosunku do tego jak było 1 losowanie?drugie pytanie to czy ktoś z grających [i czytających tą stonę] na 5 liczb trafił już 5/5 od wprowadzenia nowej maszyny-ja niestety nie choć miałem już 4/5 :(
Przyłączam się do spostrzeżenia kalk-i.
Podawajcie swoje typy, jakies 3-ki i czworki. Zarejestrowałam sie do Ligi Mix'u :-) Na 14.00 wytypowałam 4-ke ale sie nie udało. Dzis sobie zagram w necie na 22.00 :-) Juz nie chcialo mi sie czekac do poniedzialku zeby miec bonusa, akurat znow sie zbieglo ze nie mialabym czasu a chce tam grac, bo do TS nie chce mi sie ciagle latac.
Podawajcie swoje typy, jakies 3-ki i czworki. Zarejestrowałam sie do Ligi Mix'u :-) Na 14.00 wytypowałam 4-ke ale sie nie udało. Dzis sobie zagram w necie na 22.00 :-) Juz nie chcialo mi sie czekac do poniedzialku zeby miec bonusa, akurat znow sie zbieglo ze nie mialabym czasu a chce tam grac, bo do TS nie chce mi sie ciagle latac.
Ja miałam w krotkim ostatnio czasie 2 razy 4/5 ah... 2 razy dobrze wytypowałam 7-ki i ósemka tylko kurcze oczywiście pokombinowałam tak ze nie trafiłam ich wszystkich razem i za duzo nie wygralam. Losowania sa ostatnio dziwne. Z pewnych nieraz typow na dane losowania pada tylko kilka z nich a reszta dalej sie ciagnie i wpadaja w nastepnych losowaniach.
Duży lotek; te liczby dzisiaj nie będą wylosowane: 01, 02, 07, 09, 13, 16, 20, 26, 29, 34, 39, 41 i 43.
Proszę o wykasowanie wpisu 62489.
Bo delikatnie ujmując jest nie na miejscu.
Bo delikatnie ujmując jest nie na miejscu.
OPA - to ja już współczuję BMW SAUBER. Pracowałem z hindusami kilka lat - ich motto : nie ma plama , nie ma dziura :
asiulka22.4-rek nie wysylaj-jest ciężko
trafić,najlepiej jest, wysłać trzy liczby
na kilku kuponach.Pozdrawqiam.
trafić,najlepiej jest, wysłać trzy liczby
na kilku kuponach.Pozdrawqiam.
Witaj DanteV .Widzę że razi Cię i bulwersuje głupota i chamstwo ,ale świata niestety nie zmienisz , bo takich ludzi jest mnóstwo - niestety ,ale popieram Ciebie trzeba zwracać takim uwagę bo oni może nie rozumieją pewnych spraw.Pozdrawiam serdecznie
To chyba wiekszosc z was jest bardziej zaklamana niz ktos kto pisze to co mysli. Ja zawsze mowilem czlowiek zwierze stadne i zachowuje sie jak "bydlo" jeden to popedzi cale stado (moim zdaniem glupota.
Zeby nie bylo podam bolesny ale dobitny przyklad. Po smierci papieza ile bylo komentarzy ze sie zmienie ze bedzie inaczej, a co bylo ludzie na msze zalobna na drugi dzien nie przychodzili, a z czczych obietnic "gowno" wyniklo sa tacy sami albo gorsi.
Niestety powiedz komus prawde to go boli i rzuca sie jak kurak bez glowy.
Co do przekrecania niku jesli jest on od tego co mysle a V nie jest rzymska 5 to z ciebie dzieciak i tyle.
Zeby nie bylo podam bolesny ale dobitny przyklad. Po smierci papieza ile bylo komentarzy ze sie zmienie ze bedzie inaczej, a co bylo ludzie na msze zalobna na drugi dzien nie przychodzili, a z czczych obietnic "gowno" wyniklo sa tacy sami albo gorsi.
Niestety powiedz komus prawde to go boli i rzuca sie jak kurak bez glowy.
Co do przekrecania niku jesli jest on od tego co mysle a V nie jest rzymska 5 to z ciebie dzieciak i tyle.
Pojechal po kase znal ryzyko. Pracujesz w kopalni liczysz sie z tym ze mozesz zginac. Kazda praca ma ryzyko i kazda osoba jest jego swiadoma. Nikt nikomu nie kazal tam jechac. To ze nasz rzad pcha sie wszedzie to jest tylko jego sprawa i ponosi odpowiedzialnosc tego.
Do niusia .Tu nie chodzi o ten nr wpisu tylko te których nie przeczytałaś ,bo zostały usunięte.
gówniarz awas aby podkreślić wcześniejszą dyskusje o błędach ortograficznych specjalnie zacytował o śmierci polskiego żołnierza podkreślając słowo AWGANISTAN które piszę się AFGANISTAN. Mógł przytoczyć inny przykład - ten według mnie był nie na miejscu, bez sensu, bo nie było o tym żadnej dyskusji. phuj2008 - czytaj człowieku wszystko a nie tylko to co się tobie podoba - i nie wyzywaj mnie proszę od dzieciaka.
Dante jestes czlowiekiem slabym dlatego szkoda z toba pisac. Wyzwac kazdy potrafi ckliwe slowa takze ale brac za to odpowiedzialnosc i myslec raczej nie i ty sie do tych osob zaliczasz
ph2008.Weszliśmy do NATO,podpisaliśmy
umowy,musimy wysłać kontygent zgodnie z rezolucją, umowną ilość żołnerzy,czy chcemy czy nie.A to,że mamy armię
zawodową ,to powinno nas cieszyć,że bronić naszej nacji będzie żołnierz
doswiadczony i doskonale wyszkolony
-profesjonalista.Pozdrawiam.
umowy,musimy wysłać kontygent zgodnie z rezolucją, umowną ilość żołnerzy,czy chcemy czy nie.A to,że mamy armię
zawodową ,to powinno nas cieszyć,że bronić naszej nacji będzie żołnierz
doswiadczony i doskonale wyszkolony
-profesjonalista.Pozdrawiam.
niusia - pisałem do awasa - więc proszę nie kłam dziewczę kochane. ph2008 - tak samo się pomyliłem jak ty z moim.
Skończcie z tym żołnierzem.Było nieporozumienie i tyle.Ja też przeleciałem czat i źle zrozumiałem temat:)POKÓJ !!!!!!!!
Polemika stop,teraz typowanie.
Mecz:Polska-Irlandia 4:0
Zapraszam do typowania.Pozdro.
Mecz:Polska-Irlandia 4:0
Zapraszam do typowania.Pozdro.
śpiewamy.!!!!!!!!
POLSKA BIAŁO CZERWONI,
POLSKA BIAŁO CZERWONI,
POLSKA BIAŁO CZERWONI.!!!!!:):):):):):):):)
zuzka wpis 62489 jest jak najbardziej na miejscu
Zamiast budować drogi, wspierać sport- ogólnie rozwijać nasze Państwo - wysyłamy najemników do walki za których to my wszyscy podatnicy płacimy, ile? ogromne pieniądze, których NASI ŻOŁNIERZE Ci którzy są w kraju i czuwają nad naszym bezpieczeństwem nie widzą ani w połowie. Przed takimi tylko chylę czoła
Zamiast budować drogi, wspierać sport- ogólnie rozwijać nasze Państwo - wysyłamy najemników do walki za których to my wszyscy podatnicy płacimy, ile? ogromne pieniądze, których NASI ŻOŁNIERZE Ci którzy są w kraju i czuwają nad naszym bezpieczeństwem nie widzą ani w połowie. Przed takimi tylko chylę czoła
malaka
szukaj:)
http://www.google.pl/#hl=pl&safe=off&q=miliarder+lotto+download&lr=&fp=4ebced7778fb68eb
www.miejski.pl/slowo-Malaka
z taką grą proponuje reprezentacji polski występ na boisku
zespołu WICHER KOZIAWÓLKA właśnie już jutro
odbędzie sie tam turniej o puchar wójta
poziom idealny
choć zdobycie pucharu pod dużym znakiem zapytania
zespołu WICHER KOZIAWÓLKA właśnie już jutro
odbędzie sie tam turniej o puchar wójta
poziom idealny
choć zdobycie pucharu pod dużym znakiem zapytania
Witam.
Kilka trójek na 22
2,10,14
5,10,40
10,14,41
12,31,36
31,33,41
10,11,33
33,44,55
59,60,61
69,70,71
4,33,43
Kilka trójek na 22
2,10,14
5,10,40
10,14,41
12,31,36
31,33,41
10,11,33
33,44,55
59,60,61
69,70,71
4,33,43
Witam wszystkich maniaków kulkowych ,ale chyba tu ich już nie ma????????
:)
To dobrze grałeś ;)
...8 baniek przeszło obok nosa, a było tak blisko, miałem dwójke :P