Wpisy 61 292 – 61 392
29 sierpnia 2009 17:55 → 30 sierpnia 2009 14:32, 100 wpisów
sam9:
brak słów na odpowiedź dla Ciebie... to co wypisujesz jest "żenua"
brak słów na odpowiedź dla Ciebie... to co wypisujesz jest "żenua"
straszna ZENADA koles pewnie ma 8 lat i mysli ze jest cool moze jeszcze napiszesz do TS ze by panny losowania prowadzily TOPLES
Moje typy:MMiDL:DL:1,3,6,8,10,28,31,16,19,33
47,49. MM;21,24,26,28,33,35,37,39,41,47,49,1.
1.
2.
6,8,10,28,31,47,49,54,56,78,80,3.
Pozdrawiam.
47,49. MM;21,24,26,28,33,35,37,39,41,47,49,1.
1.
2.
6,8,10,28,31,47,49,54,56,78,80,3.
Pozdrawiam.
sam9 ma trochę racji. Dziwne dla mnie od początku było, że firma państwowa w dużej części daje lekką ręką pieniądze firmie prywatnej, a nie drugiej państwowej. Dlatego to porozumienie było dla mnie mało czytelne. W kraju, gdzie tyle niejasności nastyku :państwo-firmy prywatne , ta umowa od początku wyglądała niejasno.
Sam9 nie przejmuj się chamstwem tych paru kolesi którzy mają widocznie problemy ze sobą i odreagowują obrażając innych. Tacy "ludzie" zawsze się znajdą ,ale wakacje sie kończą i rodzice może nie pozwolą małolatom siedzieć tyle przy komputerze.Pozdrawiam i wygranych życzę.
Panowie podobalo mi sie ten pomysl z listem do TS. Smialam sie tak glosno e prawie mi zwieracze puscily. Pozdrawiam
Ale >.san9< ma ograniczony słownik. Widocznie te typy tak mają-literatura nie dla nich.
wiecie co by sam nienapisal,to troszeczke nieladnie.niekazdy moze byc tak bystry jak wy.posmiejcie siez moih bledów.haha pozdrawiam wygrywajacych.
Eh myslalem ze ten chat nie zejdzie na psy a jednak schodzi. Pomysl z listem nie za dobry powinna to byc jak juz co to petycja. Po drugie TV POLSAT konczy sie umowa. Dawno dawno temu chodzilt sluchy ze losowania moze przeja TV"N". Mogliby jednak wrocic do TVP2 bo z tego co pamietam to tam byly wiele lat temu przeprowadzane losowania.
Chyba nikt nie powie ze losowania wg niego sa przeprowadzane jawnie. Swojego czasu siedzialo kolo lottomatu 3 "zgredzikow" jako komisja przydaloby sie cos takiego.
Wiele decyzji jest w tej firmie podejmowane na niekorzysc przez ludzi pospiesznych niezastanawiajacych sie nad skutkami wlasnych decyzji. Biedny pan Rysiu reklamujacy SMSy o tresci LOS byl lepszy niz trzydziestoletni wypierz pajacujacy na ekranie.
Na sam koniec dodam jeszcze ze obrazanie kogos za wypowiedz nie wglebiajac sie w jej sens jest rownie glupie.
Chyba nikt nie powie ze losowania wg niego sa przeprowadzane jawnie. Swojego czasu siedzialo kolo lottomatu 3 "zgredzikow" jako komisja przydaloby sie cos takiego.
Wiele decyzji jest w tej firmie podejmowane na niekorzysc przez ludzi pospiesznych niezastanawiajacych sie nad skutkami wlasnych decyzji. Biedny pan Rysiu reklamujacy SMSy o tresci LOS byl lepszy niz trzydziestoletni wypierz pajacujacy na ekranie.
Na sam koniec dodam jeszcze ze obrazanie kogos za wypowiedz nie wglebiajac sie w jej sens jest rownie glupie.
A ja juz nie gralem 4 losowania bo nie mam czasu i tak sie fajnie czuje...zadnych rozczarowan. i czuje ze mi nawet ta przerwa poomoze.
ja zaczne grac w pazdzierniku tylko tak mozna ich przeczolgac listy noc nie dadza
Duży lotek; te liczby dzisiaj nie będą wylosowane- 06, 13, 16, 18, 21, 25, 34, 37, 41 i 45.
Proszę :)
Widzę,że przy sobocie wielu nowych frustratów się odezwało.Społeczeństwo typowo obywatelskie:):):):)
24,72,22,54,43.MM
33,29,43,16.DL ///////Totoprostak:)
W tym zestawie jest jedna liczba testowa- jeśli zostanie wylosowana to znaczy że dzisiaj w losowaniu nie było przekrętu!!!
na 22 MM 14-28-41-45,,,powinna wejść parka,DL 28-31,29-32,singiel 45.
życzę wszystkim powodzenia!!!!!.
życzę wszystkim powodzenia!!!!!.
Gała:
Wiesz miałam typy na 14.00, ale nie wyslalam, bo nie zdazylam przez mojego ukochanego. mialam dobrego nosa na 14.00. Na 22.00 tez nie wyslalam, a wiadomo mam mniej wiecej typy w glowie bo jestem na biezaco jak losowane sa liczby. jutro napewno zagram, ciekawe jakie bedzie losowanie o 22.00...
mysle ze padnie 8,15 i 29. Pozdrawiam cie.
Wiesz miałam typy na 14.00, ale nie wyslalam, bo nie zdazylam przez mojego ukochanego. mialam dobrego nosa na 14.00. Na 22.00 tez nie wyslalam, a wiadomo mam mniej wiecej typy w glowie bo jestem na biezaco jak losowane sa liczby. jutro napewno zagram, ciekawe jakie bedzie losowanie o 22.00...
mysle ze padnie 8,15 i 29. Pozdrawiam cie.
No i wszystko jasne wczorajsze 10/10 przy stawce 3x na chybił/trafił padło w Łodzi.Akurat,śmiechu warte.
W dzisiejszym losowaniu dużego lotka nie było przekrętu!!! Liczbą testową była liczba 18. Została wylosowana. Drugą liczbą testowa była liczba 25. Po trzecie- pierwszą liczbą wylosowaną miała być 7-ka. Pozdrawiam Wszystkich Grających i życzę wysokich wygranych.. .
Pasko:
musisz wyzerowac typowania. Dziekuje. pozdrawiam serdecznie.
musisz wyzerowac typowania. Dziekuje. pozdrawiam serdecznie.
Wędrowco netowy>>>>Brawo!!!!!Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie:Dlaczego Chuck Norris nigdy nie spogląda na zegarek?
Ja interesuję się jasnowidzeniem. Ja tego pana nie znam i nie chcę znać, choć wiem Kim jest. Pozdrawiam Ciebie.
No pewnie i szóstka ostatnio padła też koło Łodzi...dziwne,może się zaczyna znowu atak PLUSÓW z mojej ósemki :
dziś 75
15,17,51,55,57,59,71,75
dziś 75
15,17,51,55,57,59,71,75
Na jutro:
Pewniak: 13
Parka: 08,13
Trójka: 08,13,20
Piątka: 08,13,20,27,49
Dziesiątka: 08,13,17,20,21,27,33,42,49,69
Pewniak: 13
Parka: 08,13
Trójka: 08,13,20
Piątka: 08,13,20,27,49
Dziesiątka: 08,13,17,20,21,27,33,42,49,69
Cholerka, da sie jakos zmienic typy ?
Bo przez przypadek podalem tylko pewniaka i to w dodatku 1
;/
Bo przez przypadek podalem tylko pewniaka i to w dodatku 1
;/
Gladek: wyjątkowo uwzględniłem Twoją prośbę i już zmieniłem zgodnie z wpisem na chacie. Pozdrawiam
Pasko:
w losowaniu z dnia 28.08.2009 godz. 22:00 jest "podczepiony" nie ten plik video (sygnalizował już to OPA)
pozdrawiam
w losowaniu z dnia 28.08.2009 godz. 22:00 jest "podczepiony" nie ten plik video (sygnalizował już to OPA)
pozdrawiam
Witam. Niestety nic nie mogę na to poradzić. Potrzeba czekać na korektę ze strony lotto.pl
widziałem już różne głupie tytuły i artykuły w necie, ale ten jest bezkonkurencyjny. proszę o komentarze pod artykułem...
http://wiadomosci.onet.pl/2033527,11,item.html
http://wiadomosci.onet.pl/2033527,11,item.html
Pasko pisałem że właśnie szóstka ostatnio padła również blisko Łodzi jak te 3 x 10/10.
do poprzedniego wpisu.
artykuł miałby może jakiś sens gdyby padła szóstka w DL. Ale tak się niestety nie stało
artykuł miałby może jakiś sens gdyby padła szóstka w DL. Ale tak się niestety nie stało
gagarin:
na Onecie czy padnie "6" czy nie ciągle ten sam tytuł... poobserwuj to przez jakiś czas
pozdrawiam
na Onecie czy padnie "6" czy nie ciągle ten sam tytuł... poobserwuj to przez jakiś czas
pozdrawiam
A co myślicie o tym:
http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=721434310#gallery
http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=721434310#gallery
Pasko>>>>Drobna korekta,nie 3x 10/10,a jedna przy stawce 3x w Łodzi nie wiadomo tylko na którym morzu.:}
lila:
na morzu szczęścia... farta miał (ten/ta) rybak z Łodzi, za włożone 7,50 ponad milion złapał w sieć...
pozdrawiam
na morzu szczęścia... farta miał (ten/ta) rybak z Łodzi, za włożone 7,50 ponad milion złapał w sieć...
pozdrawiam
Gdyby tylko mógł to udowodnić.Istnieją morza i marzenia o nich.Osobiście ni daję wiary tym farmazonom.Pozdrawiam.
Czemu nie wierzcie ?? Kurde czy tylko w momencie kiedy wam wpadnie kasa do reki to loto jest uczciwe ??
Wędrowca netowy.Możesz mnie uświadomić
w którym wpisie ,są testowane liczby?
Pozdrawiam.
w którym wpisie ,są testowane liczby?
Pozdrawiam.
Liczby w MM na 14-tą i 22-gą: powtarzam
z wcześniejszego typowania.Nara.idę spać
Pozdrawiam.
z wcześniejszego typowania.Nara.idę spać
Pozdrawiam.
Sam9 >>>61 311
61 314. 61 323.
Jak czytam niektóre wpisy to napisze krótko - ludzie Wy się marnujecie tutaj!!!! Sami znawcy transmisji telewizyjnych, rynku miedialnego, prawa karnego, znawcy umów reklamowych. Jak nie zła maszyna losująca to złe kulki, jak dobre kulki to zły prowadzący, jak dobry prowadzący to zła godzina, jak dobra godzina to nie widać komisji, jak nie komisja to zły polsat. Ludzie przestańcie grać bo ogłupiejecie w tym doszukiwaniu się we wszystkich winy własnych niepowodzeń. Frustracja jest okrutna - ale można to leczyć.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
danteV ma racje ale czy my polacy nie slyniemy z tego ze lubimy ponarzekac ? Ja widze problem w tym ze za malo jest wiary w to ze cos czlowiek jednak osiagnie . Moze potrwa to troche ale wszystko potrzebuje czasu - myslenie ze dajac dzis kupon mysle on mi da 250000 zl nic nie da. Bo to trzeba czuc i wtedy mozesz liczyc ze cos otrzymasz. Jezeli po nieudanym losowaniu dla ciebie zaczynasz narzekac to jest poczatek ze twoja wiara niestety oslabla a z nia chec wygrania. Trzeba tak myslec aby wierzyc ze kazdy dzien daje nam szanse na najlepszy wynik losowania dla ciebie...Pozdrawiam
dantelV BRAVOOOOOOOOOOO ale dogadales amatorom jeeee
Co prawda to prawda. Mnie jednak drazni pan W. i tego nic nie zmieni. Gdy on prowadzi poprostu nie gram sa ludzie ktorych sie akceptuje nie koniecznie tolerujac ich a moim wyborem jest czy gram gdy on prowadzi albo nie gram wiec w tym nic zlego nie widze :P
To ze nie ma komisji akurat jest dla mnie wada, ale gdyby byla czy cos to zmieni ?? Wtedy sie bedzie mowilo ze im posmarowali i tak w kolo, albo ze dziadek w komisji ma 80 albo wiecej lat i ledwo widzi klatke w swoim bloku stojac przy nim, albo nie wie gdzie mieszka ;p Nigdy nikomu sie nie dogodzi a wygrywac nie zawsze mozna. Cala reszta moze byc
To ze nie ma komisji akurat jest dla mnie wada, ale gdyby byla czy cos to zmieni ?? Wtedy sie bedzie mowilo ze im posmarowali i tak w kolo, albo ze dziadek w komisji ma 80 albo wiecej lat i ledwo widzi klatke w swoim bloku stojac przy nim, albo nie wie gdzie mieszka ;p Nigdy nikomu sie nie dogodzi a wygrywac nie zawsze mozna. Cala reszta moze byc
danteV każdy kto idzie do kolektury jest silnej wiary że może to dziś się pomylą i dają mu wygrać.
Brawo Dante V.
Profesjonaliści wiedza o tym ,co słusznie napisałes,zgadzam się,ale co z tego,jak amatorzy dalej brną w zabawę typowania i przescigania się ,kto jest najlepszym typerem.
A efektów nie widać.
Pozdrawiam.
Profesjonaliści wiedza o tym ,co słusznie napisałes,zgadzam się,ale co z tego,jak amatorzy dalej brną w zabawę typowania i przescigania się ,kto jest najlepszym typerem.
A efektów nie widać.
Pozdrawiam.
Dante>> masz rację, u nas jest podejrzliwość w narodzie, ale tego uczy nas każda władza - i obca i swoja nie lepsza. Kant na kancie.Choćbyś chciał wierzyć -prawie zawsze okazuje się w końcu, że wszystko w co wierzyłeś to oszustwo .Miałem 6 lat lottomat (prowadziłem kolekturę), losowanie było o 21.30, system zamykano o21.27, więc na kombinacje na górze zostawały 3 minuty , praktycznie nie ma już czasu. Ale i ja nie mam do końca pewności, że tam nie ma kantów. Wszyscy dookoła z politykami włącznie(może przede wszystkim )uczą nas nieufności, bo uczciwość dzisiaj nie jest w cenie!
Witam.Na 14 taki zestaw:
5,8,12,17,38,49,63,73
7,8,13,19,39,50,61,74
4,13,18,38,49,51,62,64,73
5,8,12,17,38,49,63,73
7,8,13,19,39,50,61,74
4,13,18,38,49,51,62,64,73
A ja nie gram juz 4 dzien i mozna by powiedziec ze sie odzwyczailem...
Zelus>>>Ja też nie gram,moje typy to tylko zabawa na multipasko bez zachodzenia do kolektury.Zastanawiam się jak wyglądają obroty TS po ostatniej wpadce?
Monsiu - szanuje każdego zdanie. Jeśli Ty masz takie to OK., ale mam do Ciebie proste pytanie - czy gdybyś myślał, że któryś z banków jest nie uczciwy wpłacałbyś tam pieniądze? Pewnie NIE. Więc jeśli tutaj jest bardzo dużo użytkowników, którzy wierzą w nieuczciwość TS to, po co tam grają i wpłacają pieniądze? A po każdym losowaniu, co nic nie trafią wypisują bzdury, że to było złe tamte było złe i ze wszystko to złodziejstwo. Chyba przyznasz mi racje, że nie powierza się swoje pieniądze i wiarę w wygraną złodziejowi lub krętaczowi? Ja też gram i napiszę Tobie szczerze, że wygrane i przegrane przyjmuje z pokorą a jeśli gdzieś się doszukuje błędu to tylko w swoim złym doborze liczb na dane losowanie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Podpisuje się pod Twoimi słowami dante obiema rękami(choć lewą nie umię pisać) !!! Jeśli zakładam,że ktoś jest nie uczciwy nie rozmawiam z nim,a jak rozpocznę rozmowe to skoro pójdzie coś nie po mojej myśli to potem mam tylko pretensje do siebie,a nie obarczam winą cały świat ;))
gra w totolotka nie jest i nigdy nie bedzie zadnego typu spekulacją dla nikogo
LILA mało kto wie o tamtej wpadce,u mnie nikt o tym nie wspominał,a obroty powinny wzrastać,na razie nie jest źle.pozdrawiam wszystkich.
Przeczytalem wlasnie chat z wieczora 26 siierpien, szkoda ze nigdzie nie moge zobaczyc tego niby pierwszego smiesznego losowania :(
Moim zdanien nie jest wszystko do konca ok.Losowania o coraz pózniejszych godzinach -coraz zadziej można je obejrzec.Konkurencej wykonczyli i teraz równierz wykanczają siebie.Prosty przykłady z Tczewa -kolejne likwidowane kolektory -to jest fakt nie bajka,malo tego to ma byc zlikwidowany w Tczewie rownierz pukt Totomixu ,,,dlaczego,,Spadającym zainteresowanie i coram mniej osób grających w kulki.Wystarczy sledzic wyniki po losowaniach na stronie Lotto.Krótko mówiac traco na wiarygodnosci grających .A kto prowadzi losowania i jak prowadzi to rzecz gustu.Co nie którzyrz wczesniej do patrywali sie nawet,,szpiegów ,,na Multipasko a teraz jakos im się odmieniło ciekawe dla czego ??. pozdrawiam
Nie zdążyłem ;( a było by tak :
11
02,43
20,33,41
02,08,11,43,59
02,08,11,15,20,26,33,41,54,59
Kto i kogo zmusza do gry...Kup dziecku cukierka żonie kwiatek a że masz brudne majty jak skreślasz nie wiń drugiego ... No to nie graj hoduj króliki
Nie wiem czemu ale nie zapisalo mi typowań dziesiatek a pozostale tak...hm. Kurde, skzoda ze nie widzialem tego losowania 26 sierpnia...
Ale liczby, az rusiecka zasmiala sie lekko przy liczbie 30.
80,70,60,50,40,30....heh
80,70,60,50,40,30....heh
Multi Multi 30.08.2009 14.00 Niedziela
11 - 14 - 26 - 30 - 33 - 40 - 44 - 45 - 50 - 51
53 - 54 - 60 - 64 - 66 - 68 - 70 - 74 - 78 - 80 (Plus: 11)
11 - 14 - 26 - 30 - 33 - 40 - 44 - 45 - 50 - 51
53 - 54 - 60 - 64 - 66 - 68 - 70 - 74 - 78 - 80 (Plus: 11)
Widzieliście jakie były liczby 30,40,50,60,70,80 to jest niemożliwe ale prawdziwe.To oszuści!!!!!!!!!!!!!! Pozdro
Dante>>> mamy podobny punkt widzenia. Robiłem symulacje np 10 z 20 liczb rozpisane na 180000 zakładów (liczby wybrane wg określonego kryterium)i okazało się że w tym nie było ani jednej dziesiątki. To świadczy o tym jak trudno trafić - trzeba tego farta mieć.Gram, bo mam nadzieję że kiedyś mi się po prostu uda.Jednak w tym zakładam że losowanie jest uczciwe - tłumaczę znajomym że lotek nie ma interesu, by oszukiwać.Także dlatego, że przez czas jaki jest totolotek nie udałoby się utrzymać tego w tajemnicy. Przecież to nie jednoosobowa firma. Tylko ten maleńki cień nieufności gdzieś jest, bo to Polska właśnie.
ludzie, po co oni mają oszukiwać, kiedy w majestaCIE PRAWA I TAK MAJĄ FULL KASY Z GIER. Przecież tylko 50 % wpływów z gier przeznaczana jest na wygraną, reszta dla nich.......
Piszecie po 30,40,50 itd,ale jak oni to losowali to jest praktycznie nierealne żeby leciały pokolei...no ale jednak.
ja tez slyszalem ten smiech prowadzacej te dziesiatki po sobie to jest niemozliwe aby tak maszyna normalnie wybrala kpia sobie z graczy