Wpisy 61 146 – 61 246
28 sierpnia 2009 15:32 → 29 sierpnia 2009 09:58, 100 wpisów
Ludzie podajcie jakies typy... a nie gadka szmatka kto bedzie prowadzil losowanie...
OPA masz 100% racji!!!!!!
OPA:
sluszna uwaga z tymi stawkami, zeby za trojke placic tylko 54 zł albo za czworke 84....to zenada...
sluszna uwaga z tymi stawkami, zeby za trojke placic tylko 54 zł albo za czworke 84....to zenada...
Nawet zobaczcie na rachunek prawdopodobieństwa...:
10/10 tj.ok 9 mln. kombinacji kosztuje 2,50 a się wygrywa 250 tys(obecnie ratuje bonus,a kiedyś)oczywiście wygrana gwarantowana
10/10 tj.ok 9 mln. kombinacji kosztuje 2,50 a się wygrywa 250 tys(obecnie ratuje bonus,a kiedyś)oczywiście wygrana gwarantowana
W DL gdzieś niedawno czytałem że 6 tka miała być gwarantowana,tylko nie pamiętam czy za 1 razem czy przy którejś kumulacji,ale za 2 zł mamy praktycznie milion,rzadko kiedy trafia kilku i rozbija pulę,szansa blisko 14mln.
Różnica jest 5mln. -dużo,ale czterokrotna jest większa wygrana
Różnica jest 5mln. -dużo,ale czterokrotna jest większa wygrana
Asiulka22:
54 zł za trójke jest ok stawka, nie jest jakoś zaniżona, moim zdaniem.
popatrzcie na prawdopodobienstwo 5/5 w expressa, i na koszt 1 zakładu. . .
dlatego jestem zwolennikiem EL. no ale wiem, że magia 20 losowanych liczb jest wielka:)
54 zł za trójke jest ok stawka, nie jest jakoś zaniżona, moim zdaniem.
popatrzcie na prawdopodobienstwo 5/5 w expressa, i na koszt 1 zakładu. . .
dlatego jestem zwolennikiem EL. no ale wiem, że magia 20 losowanych liczb jest wielka:)
Multi kuszą stałe stawki i to jest zgubą,w sumie to nie ma recepty na żadną grę,trzeba tylko ewentualnie dużej cierpliwości i więcej szczęścia,oraz oby nie dużo przegrać.Pozdrawiam.
witam.9-ka na 22-gą:1,4,5,9,8,10,19,54,55 parki
do końca sierpnia cały czas obowiązują
jeszcze cztery losowania,może w ostatnim
dniu,poszczęści mi się-przypominam wpis:58343,nie zawsze były wysyłane
aczkolwiek trafinia się zdażały.Pozdrawiam.
do końca sierpnia cały czas obowiązują
jeszcze cztery losowania,może w ostatnim
dniu,poszczęści mi się-przypominam wpis:58343,nie zawsze były wysyłane
aczkolwiek trafinia się zdażały.Pozdrawiam.
michallublin:
wiesz ale za 4-ke w MM mogliby wiecej placic, nie jest tak latwo trafic 4 cyferki a jeszcze jak losowania przychodza gorsze to tym bardziej. mysle ze 300zł za 4-ke by sie przydało. ta roznica miedzy 54zł a 84zł jest zbyt mała i miedzy 84zł a 700zł (czyli miedzy 4-ka a 5-ka).
wiesz ale za 4-ke w MM mogliby wiecej placic, nie jest tak latwo trafic 4 cyferki a jeszcze jak losowania przychodza gorsze to tym bardziej. mysle ze 300zł za 4-ke by sie przydało. ta roznica miedzy 54zł a 84zł jest zbyt mała i miedzy 84zł a 700zł (czyli miedzy 4-ka a 5-ka).
Asiulka22
zobacz jaka jest różnica w prawdopodbienstwie trafienia 4/4 a 5/5. Mimo wszystko fakt, mogliby płacic koło 100zł za 4/4
zobacz jaka jest różnica w prawdopodbienstwie trafienia 4/4 a 5/5. Mimo wszystko fakt, mogliby płacic koło 100zł za 4/4
asiulka,michallublin>>> jaki macie problem aby grać w Totomixie(tylko on w tej chwili pozostał) na liczby MM.
Za 2zł wygrywacie:
2/2 - 18,60 / ts - 16zł
3/3 - 101,30 / ts - 54zł
4/4 - 381,30 / ts - 84zł
5/5 - 1915 / ts - 700zł
6/6 - 9090,60 / ts - 1300zł
Widać bardzo dużą różnicę miedzy TS a Totomixiem jeśli chodzi o wygrane.
Nawet jeśli mieszkacie w małych miastach(wieś) gdzie nie ma Totomixu wystarczy tylko raz się przejechać do większego miasta gdzie jest Totomix,założyc konto,zdeponować środki na koncie i można grać przez internet.
Najlepsze jest to że kupony możecie nadawać do 15 minut przed losowaniem.
Za 2zł wygrywacie:
2/2 - 18,60 / ts - 16zł
3/3 - 101,30 / ts - 54zł
4/4 - 381,30 / ts - 84zł
5/5 - 1915 / ts - 700zł
6/6 - 9090,60 / ts - 1300zł
Widać bardzo dużą różnicę miedzy TS a Totomixiem jeśli chodzi o wygrane.
Nawet jeśli mieszkacie w małych miastach(wieś) gdzie nie ma Totomixu wystarczy tylko raz się przejechać do większego miasta gdzie jest Totomix,założyc konto,zdeponować środki na koncie i można grać przez internet.
Najlepsze jest to że kupony możecie nadawać do 15 minut przed losowaniem.
Asiulka22skorzystaj z tego:21,29,37,46,68,75,76 to puściłem, a w zapasie zostało 6,8,16,65.Pozdrawiam
KELNER OCHRONIARZEM- sklep odzieżowy
moje typy mm na 23:00
4 5 10 18 23 43 49 57 68 80 80 ma byc plusem ze gory dzieki
4 5 10 18 23 43 49 57 68 80 80 ma byc plusem ze gory dzieki
Gała:
skreśliłam twoja 7-ke i swoja 5-ke:
2,8,15,27,76
2-ke i 27 typuje drugie losowanie,8-ke juz 4-te losowanie i 76 tez drugie losowanie a o 15-ce pomyslalam dzis. Zobaczymy co z tego wyjdzie. czasem rezygnowalam albo zapominalam o liczbach ktore wczesniej mialam na oku a pozniej zawsze wpadaly...okaze sie jaka niespodzianke nam uszykuja. Zanim wprowadzili losowania 2 razy dziennie odstepy miedzy losowaniami byly mniejsze i duzo cyferek bylo gesto losowane, teraz widzimy ze przerwy sie znacznie wydluzaja....tj. 21 i 29...(i inne) czort wie czy dzis wpadna, czy jedna z nich czy obie w jednym losowanku.
skreśliłam twoja 7-ke i swoja 5-ke:
2,8,15,27,76
2-ke i 27 typuje drugie losowanie,8-ke juz 4-te losowanie i 76 tez drugie losowanie a o 15-ce pomyslalam dzis. Zobaczymy co z tego wyjdzie. czasem rezygnowalam albo zapominalam o liczbach ktore wczesniej mialam na oku a pozniej zawsze wpadaly...okaze sie jaka niespodzianke nam uszykuja. Zanim wprowadzili losowania 2 razy dziennie odstepy miedzy losowaniami byly mniejsze i duzo cyferek bylo gesto losowane, teraz widzimy ze przerwy sie znacznie wydluzaja....tj. 21 i 29...(i inne) czort wie czy dzis wpadna, czy jedna z nich czy obie w jednym losowanku.
Jutro wybieram sie do Totomix'a, zarejestruje sie i bede typowac na necie bez biegania. Bo mam czasem dosyc TS. jeszcze jak sie losowania poprawia to czesciej bede grac w Totomixe. Wygrana z 3-ki i 4-ki jest dosc optymistyczna i zachecajaca, zawsze jakis grosz.
Joanno!!! idź w poniedziałek, wtedy dostaniesz 10% wiecej:-))) poczytaj na stronie totomixu o promocjach
http://totolotek.pl/totomix/aktualnosci/4684/
Tomcio. Musisz poprawić to zestawienie, bo skoro MM kosztuje 2,50 zł, to nie możesz odnosić się do Totomixa do 2 zł. A przecież w Totomix też można puścić przykładowo 2 liczby za 2,50 zł. Wygrane jednak będą wówczas sporo wyższe...
:-) aa dzieki za przypomnienie :-) czytalam juz wczesniej prawie wszystko o Lidze Mix'u, pamietam ze jest cos takiego. dzieki jeszcze raz.
A tym czasem ciekawa jestem dzisiejszego losowania....ktore bedzie na dodatek dopiero o 23.00. Alez sie uzaleznilam....jeszcze jak typy mam dobre...jak osttnio bylaby 8-ka to jeszcze bardziej sie nakrecam ze tak blisko bylam wygranej. Poza wygrana ta zabawa poprostu bardzo wciaga ;-)
A tym czasem ciekawa jestem dzisiejszego losowania....ktore bedzie na dodatek dopiero o 23.00. Alez sie uzaleznilam....jeszcze jak typy mam dobre...jak osttnio bylaby 8-ka to jeszcze bardziej sie nakrecam ze tak blisko bylam wygranej. Poza wygrana ta zabawa poprostu bardzo wciaga ;-)
Asiulka22>>> pamiętaj , że jedynie dokonywane w poniedziałki wpłaty na konto gracza w Totomixie są powiększane o bonus 10% - a zatem może wstrzymaj się kilka dni...
Przepraszam , ale dopiero teraz przeczytałem wpis od "michallublin" to już tłumaczący...
Pasko:
jesteś pewny ze w totomixie mozna grac za 2,5zł?
jesteś pewny ze w totomixie mozna grac za 2,5zł?
Własnie... jesli ktos sie orientuje i mogłby wypisac jak to jest. Wiem napewno jak piszecie ze stawka podstawowa to 2zł i można ja podkrecic nawet do 1000zł. Mysle ze osoba pracujaca w punkcie Totomix'a powinna wiedziec i wszystko mi wyjasnic.
dzisiaj losowanie o 23.00, tak dla przypomnienia
to pierwsze czeba isc do totomiksu a potem sie zarestrowac na stronie????
Witam kto dobre liczby skreśla do totolotka,komu udaje się wygrać 700 zł w multi multi prosiłabym o pomoc proszę:):)Z góry dziękuje.
namol:
tak dokladnie jak piszesz, jesli chcesz typowac cyferki MM przez internet w Totomixie to musisz wpierw udac sie do najblizszego punktu, zarejestrowac sie, kupic zaklad otwarty i wtedy dokonczyc rejestracje na necie i mozesz typowac multasa. Jest to wygodne i oszczednosc czasu, a ja trafisz jeszcze to i wygrasz wiecej niz w TS. Wejdz sobie na glowna strone totolotek.pl, kliknij na Lige mix'u i poczytaj, tam wszystko jest extra objasnione.
tak dokladnie jak piszesz, jesli chcesz typowac cyferki MM przez internet w Totomixie to musisz wpierw udac sie do najblizszego punktu, zarejestrowac sie, kupic zaklad otwarty i wtedy dokonczyc rejestracje na necie i mozesz typowac multasa. Jest to wygodne i oszczednosc czasu, a ja trafisz jeszcze to i wygrasz wiecej niz w TS. Wejdz sobie na glowna strone totolotek.pl, kliknij na Lige mix'u i poczytaj, tam wszystko jest extra objasnione.
obejrzyjcie sobie w archiwum z wczoraj z 23 losowanie dodali na górze zegar... zeby nie było ze losowanie jest 6 godzin wcześniej... hehe
niunia123:
na głownej stronie masz ponizej czatu najlepiej obecnie typujacy gracze. Poza tym tak dokladnie nie pamietam wszystkich tych najlepiej typujacych musialabys przez jakis czas posledzic na czacie i na tej stronce. Ja na przyklad mysle ze dobrze typuje, jest to tez zalezne jak sie cyferki uloza i jakie sa losowania. Jak jest dobry uklad to z moich typow wchodzi od 4 do 8 liczb, ostatnio przegapilam takie szanse. tera troszke ludzi sie zniechecilo poniewaz losowane liczby sa jak z kosmosu...zobaczymy jak bedzie dzis..
na głownej stronie masz ponizej czatu najlepiej obecnie typujacy gracze. Poza tym tak dokladnie nie pamietam wszystkich tych najlepiej typujacych musialabys przez jakis czas posledzic na czacie i na tej stronce. Ja na przyklad mysle ze dobrze typuje, jest to tez zalezne jak sie cyferki uloza i jakie sa losowania. Jak jest dobry uklad to z moich typow wchodzi od 4 do 8 liczb, ostatnio przegapilam takie szanse. tera troszke ludzi sie zniechecilo poniewaz losowane liczby sa jak z kosmosu...zobaczymy jak bedzie dzis..
23,29,31
12,18,74
1,25,60
boguś2>> tu masz wykaz ich kolektur:
http://totolotek.pl/ofirmie/sprzedaz_oferty/
http://totolotek.pl/ofirmie/sprzedaz_oferty/
Pewnie,że tak bo jakby puścili losowanie na 5 minut to może i padłby wtedy gol...a mecz taki ważny.
Ciekawe czy na zachodzie jak to jest,czy są mecze i w tym czasie losowanie ?
Totolotek wybrał najgorszą firmę do losowań, a trzyma się jej jak rzep psiego ogona!
Nawet kiedy jest mocno spóżniony, to i tak najpierw puszcza reklamy a potem dopiero lotka, bo to robi za darmo w czynie społecznym. Taka dobra FIRMA
Losowanie lotto powinni puszczać W TV TRWAM może oszustwa by niebyło
W Anglii mecz to mecz, a losowanie "tubylczego lotka" to losowanie.
w tv trwam to by losowały zakonnice łapiąc rzucając w dzieci kamieniami
edward p:
opanuj się, proszę
opanuj się, proszę
Widze ze mamy tu rasiste...ujuj Czarni pilkarze nie maja nic do tego ze Polsat to kiepska firma jesli chodzi o prowadzenie lotto. Od kiedy pamietam zawsze jak cos lecialo na zywo to losowanie bylo pozniej. jednak po 23.00 to juz za duzo.
EdwardP - uważaj co piszesz o głównej sile w kraju tylko ona jest prawdziwa i nieomylna co słychać i widać w TVT iRM
zna ktoś może liczy jakie były teraz w multi multi losowanie o 22??
73,75,77
71,74,76
71,74,76
Może z nimi warto wejść w układy - podadzą parę trafnych liczb. Są blisko sił wyższych!!!!
czemu gdy się coś napisze na kk to zaraz wymazują na tej stronie
czy tylko o czarnym można pisać dobrze albo wcale?
czy tylko o czarnym można pisać dobrze albo wcale?
edward p:
"w tv trwam to by losowały zakonnice łapiąc rzucając w dzieci kamieniami"
brak słów, żenua...
nie pozdrawiam
"w tv trwam to by losowały zakonnice łapiąc rzucając w dzieci kamieniami"
brak słów, żenua...
nie pozdrawiam
Chcecie wygrać w Multi Multi
to ściągnijcie spodnie
dzisiaj lotto was wydyma
jak będzie im wygodnie
(NIE USUWAĆ bo to PRAWDA) niech ktoś zaprzeczy
to ściągnijcie spodnie
dzisiaj lotto was wydyma
jak będzie im wygodnie
(NIE USUWAĆ bo to PRAWDA) niech ktoś zaprzeczy
ktoś wie skąd ON się urwał?
Od 17 września mecze transmitowane przez Polsat(wykupili w tym roku licencję na mecze LE i LM)
nie będą przeszkadzały w transmisji losowania lotto.
Losowania powinny być zawsze o 22,a dlatego że Polsat wprowadza nowy kanał
POLSAT FUTBOL i wszystkie mecze będą tam transmitowane na żywo.
nie będą przeszkadzały w transmisji losowania lotto.
Losowania powinny być zawsze o 22,a dlatego że Polsat wprowadza nowy kanał
POLSAT FUTBOL i wszystkie mecze będą tam transmitowane na żywo.
Paździoch z Boczkiem ukradli kulki i losowania dzisiaj nie będzie
MM na 23.30
8,12,20,22
9,18,29,32
8,12 - 9,14 - 16,61
20,22 - 26,29 - 29,32
69,72 - 71,73
8,12,20,22
9,18,29,32
8,12 - 9,14 - 16,61
20,22 - 26,29 - 29,32
69,72 - 71,73
Wiecie co kochani, losowanie chyba bedzie o północy. Ja juz meciona, spac chce...ło jeju jeju ;-)
to jest juz poprostu k......wo!
nie zamierzaja dzisaj losowania robic?
nie zamierzaja dzisaj losowania robic?
totalizator sportowy i polsat w jednek stoją grupie i grających lotto bardzo mają w dupie
totalizator sportowy i polsat w jednej stoją grupie i grających w lotto bardzo mają w dupie
za wieczorne losowanie ts ma ok 2 000 000 przychodu i olewa grających
Cyganka mi powiedziała, że 28 sierpnia to mój szczęśliwy dzień. Jak dziś nie będzie losowania to podam totalizator do sądu !
Obstawił ktoś dzisiaj w Totomixie zdarzenie nr.100 że nie będzie losowania dnia 28.08?
Jeżeli tak to już za kilka minut będzie mu sie to bardzo opłacało
Jeżeli tak to już za kilka minut będzie mu sie to bardzo opłacało
Monsiu Jason Bourne jest zapewne tym klerykiem co go arcy tfu biskup próbował zerż....
BRAWO eeelllaaaa TRAFILA 8/10 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
przegrywacie i bedziecie przegrywać i to dlatego, że po pierwsze - ustawiają losowania aby mieć jak największy zysk (oczywiście tłumaczą się, że tak nie jest), a po drugie to skoro losowania zamiast odbyć się o 22 odbywają się o innej porze, więc w liczbach jest zamieszanie.
ziuta1981krk dzięki.pozd
Gratki dla elli ,jest jescze jeden plus tego dobrego typowania , teoria chippiego padła ,jak sie umie typować to mozna trafić
Witam. Malo się udzielam na rozmowach o grach ale mam takie zamyślenie. Ja np próbuje jak najpóźniej dawać kupon przed 14.00 wiec jak to jest ze jak tak można to jednak nikt nie zaskakuje lotka? Tutaj myślę ze nowa maszyna do multi jest tak zrobiona aby gdzieś tam obrazu podmieniać kule w momencie kiedy system zauważy zbyt dużo wygranych... Co o tym sadzicie ? Ja np kupuje z maszyny kupon na 10 zwykly aby wiedziec co maszyna poda potem probuje z nich wybrac takie ktore moze wyjda ale dodaje nowe ktore sa obok tych wylosowanych z maszyny bo czesto jest tak ze mamy obok wylosowane...raz udalo mi sie ugrac z 10 - 7 liczb tym sposobem... Pozdrawiam
hej bog65 ciekawy sposób a co losowanie wpada 8 10 11 liczb z 1 szej 40tki z map pasko powodzenia
proponuję zawiesić WSZELKIE GRANIE WE WSZYSTKIE GRY do czasu aż TOTALIZATOR nie wymusi na polsacie sensownych godzin losowań.Mnie jako gracza nie interesuje sport i mecze(piłka - siatkówka) Ma być o 22.00 to niech będzie o 22.00 a nie o dowolnej godzinie. Ja osobiście zawieszam wszelkie granie do czasu stabilizacji czasów losowań.
Może inaczej KTO! gra w realu codziennie i co losowanie bo ja NIE!.
Witam--kto prowadzi losowanie o 14oo ?.
Z góry dziekuje za odpowiedz.
Z góry dziekuje za odpowiedz.
Artykuł 4 Ustawy o grach i zakładach wzajemnych , jasno tłumaczy dlaczego mają obecne problemy firmy jak Fortuna , STS czy Milenium , które ten monopol Państwa w tym obszarze chciały złamać...
Art. 4.
1. Prowadzenie działalności w zakresie gier liczbowych, loterii pieniężnych, wideoloterii i gry telebingo stanowi monopol Państwa.
2. Wykonywanie monopolu należy do ministra właściwego do spraw Skarbu Państwa, który, w porozumieniu z ministrem właściwym do spraw finansów publicznych, w tym celu tworzy jednoosobowe spółki Skarbu Państwa.
3. Do prowadzenia działalności, o której mowa w ust. 1, nie mają zastosowania przepisy ustawy z dnia 15 grudnia 2000 r. o ochronie konkurencji i konsumentów (Dz. U. z 2003 r. Nr 86, poz. 804 i Nr 170, poz. 1652) w zakresie ochrony konkurencji.
..............................................................
Tak więc Totolotkowi ( Totomixowi ) jako spółce-córce monopolisty , czyli reprezentującemu monopol Państwa Totalizatora Sportowego , nic nie grozi.
Art. 4.
1. Prowadzenie działalności w zakresie gier liczbowych, loterii pieniężnych, wideoloterii i gry telebingo stanowi monopol Państwa.
2. Wykonywanie monopolu należy do ministra właściwego do spraw Skarbu Państwa, który, w porozumieniu z ministrem właściwym do spraw finansów publicznych, w tym celu tworzy jednoosobowe spółki Skarbu Państwa.
3. Do prowadzenia działalności, o której mowa w ust. 1, nie mają zastosowania przepisy ustawy z dnia 15 grudnia 2000 r. o ochronie konkurencji i konsumentów (Dz. U. z 2003 r. Nr 86, poz. 804 i Nr 170, poz. 1652) w zakresie ochrony konkurencji.
..............................................................
Tak więc Totolotkowi ( Totomixowi ) jako spółce-córce monopolisty , czyli reprezentującemu monopol Państwa Totalizatora Sportowego , nic nie grozi.