Wpisy 5 385 200 – 5 385 352
12 lipca 2025 03:37 → 12 lipca 2025 11:50, 100 wpisów
Aby spotkać Gonzaga na czacie trzeba wstać o godzinie... 3.
Gonzaga.
Dzisiaj deszcz na zachodzie Polski.
Gdzie teraz pada?

Słonecznie i ciepło na wschodzie Polski.
Na dziś pewniak 13
@5 385 231 Biedroneczka1977: susza jest niech leje ale umiarkowanie
kosmiczna piona o 7:02
120 zł → 480 zł to byla raczej kosmiczne 4/4
120 zł → 480 zł to byla raczej kosmiczne 4/4
@5 385 235 waldus: dawaj pewniaka
Na 14sta
kosmiczna piona jest najlepsza ale zaraz pokaze maybacha 10 w akcji
postawione tylko na 1 minute w godzinie
postawione tylko na 1 minute w godzinie
wujek sprawdziles poczte
kto jest fanem maybach 10. systemu na szybkie 10/10 w keno w miesiac w godzine
lapa🤞 🖖
lapa🤞 🖖
Lotto.pl
Graj w aplikacji LOTTO i na lotto.pl
Kulka lotto.pl
Gratulujemy wygranej!
Cześć KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 8.00 zł
w grze Multi Multi!
Szczęśliwe losowanie odbyło się 11-07-2025.
Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 11-07-2025.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoim Koncie Gracza w serwisie https://www.lotto.pl lub w aplikacji LOTTO.
Życzymy powodzenia w kolejnych grach!
Dziękujemy,
Zespół lotto.pl
https://www.lotto.pl tylko drobnica wchodzi nic wiecej
Graj w aplikacji LOTTO i na lotto.pl
Kulka lotto.pl
Gratulujemy wygranej!
Cześć KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 8.00 zł
w grze Multi Multi!
Szczęśliwe losowanie odbyło się 11-07-2025.
Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 11-07-2025.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoim Koncie Gracza w serwisie https://www.lotto.pl lub w aplikacji LOTTO.
Życzymy powodzenia w kolejnych grach!
Dziękujemy,
Zespół lotto.pl
https://www.lotto.pl tylko drobnica wchodzi nic wiecej
moge wypozyczyc maybacha 10 z garazu za polowe wygranej
cena gry 30 zl za godzine jazdy
cena gry 30 zl za godzine jazdy
kazdemu juz belkocze to psychol popieprzony
bardzo cie lubi
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 385 269 waldus:
@5 385 270 RYCHFER:
@5 385 151 Pasko:
Dziękuję za troskliwą sugestię, Adminie – nic tak nie poprawia humoru jak gościnność na najwyższym poziomie! Aż łezka się w oku kręci, że czasy dawnych, serdecznych czatów wspominam zbyt ciepło… Zapewne teraz obowiązuje zasada: wspominasz złote czasy – dostajesz złotego kopa. Świetna polityka – nostalgia surowo zabroniona!
Dziękuję za troskliwą sugestię, Adminie – nic tak nie poprawia humoru jak gościnność na najwyższym poziomie! Aż łezka się w oku kręci, że czasy dawnych, serdecznych czatów wspominam zbyt ciepło… Zapewne teraz obowiązuje zasada: wspominasz złote czasy – dostajesz złotego kopa. Świetna polityka – nostalgia surowo zabroniona!
Fajna ta nasza Polska - ponoć PKB nam rośnie
Najdroższy prąd w Europie bo oczywiście 60 mld z ETS1 zostały rozdane przez PIS dla nierobów zamiast reformować energetykę a zaraz wchodzi ETS2 od 01.2027 a więc kolejna kasa do przytulenia ( i rozdania) i kolejna drożyzna. Pompowanie kasy w kopalnie które są nierentowne a co za tym idzie - brak decyzji czy inwestujemy w źródła odnawialne czy w nierentowne kopalnie.
Z takimi kosztami pracy - tak drogą energią - tak zawiłym systemem podatkowym nie mamy szans konkurować z innymi nie mówiąc o Chińczykach
I należy wspomnieć o najdroższych kredytach w EU na poziomie prawie 8%
Do 2030 roku wszystko się wyjaśni. Czas szybko leci. Zobaczymy jaka bieda nas czeka.

Najdroższy prąd w Europie bo oczywiście 60 mld z ETS1 zostały rozdane przez PIS dla nierobów zamiast reformować energetykę a zaraz wchodzi ETS2 od 01.2027 a więc kolejna kasa do przytulenia ( i rozdania) i kolejna drożyzna. Pompowanie kasy w kopalnie które są nierentowne a co za tym idzie - brak decyzji czy inwestujemy w źródła odnawialne czy w nierentowne kopalnie.
Z takimi kosztami pracy - tak drogą energią - tak zawiłym systemem podatkowym nie mamy szans konkurować z innymi nie mówiąc o Chińczykach
I należy wspomnieć o najdroższych kredytach w EU na poziomie prawie 8%
Do 2030 roku wszystko się wyjaśni. Czas szybko leci. Zobaczymy jaka bieda nas czeka.

@5 385 276: Najdroższy na świecie prąd dla firm, najdroższy gaz w Europie. Łopata pod choćby jedną elektrownię atomową po 35 latach "wolnej Polski" nadal nie została wbita. Kiepska konsumpcja ponieważ Polacy coraz więcej wydają na czynsz, prąd, gaz, wodę, ogrzewanie, wywóz śmieci. Jesteśmy coraz biedniejsi i konsumpcja słabnie. No i do tego wszystkiego zielony ład, który pogłębia drożyznę energetyczną i ubóstwo energetyczne Polski. Takie są efekty dla gospodarki. Tylko patrzeć jak wzrośnie bezrobocie.
@5 385 275 Anna9: Ale o co chodzi z tą nostalgią? >debiut 2025-03-28, czy coś pozostało w pamięci z wcześniejszego wcielenia? Na gościnę zaprasza się zaufanych gości nie tych co chwilę jak kameleon zmienia tożsamość, Wróć do pierwotnej tożsamości i pokaż kim naprawdę jesteś, skoro pamiętasz zamierzchłe czasy...
@5 385 278 tomcio1972: nie narzekaj zawsze można w lotto zagrac
@5 385 280 waldus:
@5 385 280 waldus:
@5 385 280 waldus: Ja jestem daleki od narzekania.
Spokojnie sobie wszystko obserwuje.
Mam łeb na karku i sobie radzę.
Idę tam do pracy gdzie dobrze mi zapłacą.
Za mniej niż 2400 euro na miesiąc nie ruszam się z domu.
Spokojnie sobie wszystko obserwuje.
Mam łeb na karku i sobie radzę.
Idę tam do pracy gdzie dobrze mi zapłacą.
Za mniej niż 2400 euro na miesiąc nie ruszam się z domu.
@5 385 276 tomcio1972:
Nie da się ukryć, że sytuacja nie jest idealna, ale warto patrzeć na całość. Polska nadal rozwija się gospodarczo, eksport rośnie, a bezrobocie jest niskie. Wysokie ceny energii to problem w całej Europie – nie tylko u nas – a system ETS, choć kontrowersyjny, ma na celu transformację energetyczną, która i tak jest nieunikniona.
Co do kopalń – zgoda, wiele z nich jest nierentownych, ale likwidacja takich sektorów to proces rozłożony w czasie i społecznie trudny. Inwestycje w OZE rosną, choć oczywiście można by chcieć, żeby szybciej.
Kredyty są drogie, ale to skutek polityki stóp procentowych, która ma zatrzymać inflację. Inne kraje UE też mierzą się z podobnymi wyzwaniami.
Nie wszystko działa jak trzeba, ale czarnowidztwo też nic nie da. Lepiej patrzeć na to, co realnie można poprawić i wspierać rozsądne zmiany, zamiast tylko narzekać.
Nie da się ukryć, że sytuacja nie jest idealna, ale warto patrzeć na całość. Polska nadal rozwija się gospodarczo, eksport rośnie, a bezrobocie jest niskie. Wysokie ceny energii to problem w całej Europie – nie tylko u nas – a system ETS, choć kontrowersyjny, ma na celu transformację energetyczną, która i tak jest nieunikniona.
Co do kopalń – zgoda, wiele z nich jest nierentownych, ale likwidacja takich sektorów to proces rozłożony w czasie i społecznie trudny. Inwestycje w OZE rosną, choć oczywiście można by chcieć, żeby szybciej.
Kredyty są drogie, ale to skutek polityki stóp procentowych, która ma zatrzymać inflację. Inne kraje UE też mierzą się z podobnymi wyzwaniami.
Nie wszystko działa jak trzeba, ale czarnowidztwo też nic nie da. Lepiej patrzeć na to, co realnie można poprawić i wspierać rozsądne zmiany, zamiast tylko narzekać.
@5 385 276 tomcio1972: Tak , rozdali na nierobow, a dlugi zaciagnięte na rozdawnictwo beda splacac nasze peawnuki.
Serdecznie witam sympatykow zielonej strony i mllosnikow gier liczbowych oraz pogromcow TS zycze milego dniadzis jeden duzy ale wlasne liczby
@5 385 287 Tupaj: co zrobisz jak wygrasz 24 mln?
@5 385 288 waldus: sie zebym zawalu nie dostal
@5 385 290 Tupaj: te wygrane to tak naprawdę nabijanie kabsy państwu mu się musimy zadowolić odpadem
a tak powarznie to nie wiem co bym zeobil bo wszystko mam procz zdrowia
@5 385 292 Tupaj: szalało się za młodu co?
@5 385 292 Tupaj: Masz zdrowie, bo pokonujesz trasy rowerowe, gotujesz obiady, nie klocisz sie z kaszalotami.
@5 385 293 hades: A to szczypie w....tasieku.
@5 385 293 hades: robiłes sobie test na głupote
@5 385 297 waldus:
@5 385 297 waldus:
@5 385 295 Jelonek:pokonuje trasy narowerze stacjonarhym chodze jak kaczka a wyzywam koty
@5 385 297 waldus:
Nie czepiają się kolegi.
Pomarzyć zawsze można.
Za to do więzienia nie wsadzą.
Gorzej gdyby poszedł z tym kuponem do TS oddziału to wtedy zakuli by go w kaftan
Nie czepiają się kolegi.
Pomarzyć zawsze można.
Za to do więzienia nie wsadzą.
Gorzej gdyby poszedł z tym kuponem do TS oddziału to wtedy zakuli by go w kaftan
@5 385 291 waldus:
Nie narzekaj na odpady.
Dzięki tym wygranym po 2zl/4zl mniej dokładasz do szczęścia
Nie narzekaj na odpady.
Dzięki tym wygranym po 2zl/4zl mniej dokładasz do szczęścia
@5 385 279 RYCHFER:
Milego weekendu w towarzystwie milych pan.
Milego weekendu w towarzystwie milych pan.
@5 385 297 waldus:
@5 385 297 waldus:
@5 385 279 RYCHFER: Miło było na czacie z Wami – naprawdę! Ale wiecie… weekend to święto kochającej się rodziny, więc obowiązki wzywają. Czas odłożyć klawiaturę i udać się na spacer z tymi, co jeszcze mnie znoszą na żywo 😉
Rodzina jest nsjważniejsza.
Rodzina jest nsjważniejsza.
@5 385 309 Jelonek: ile masz lat ?
@5 385 311 Angierski: Prosze o nastepne pytanie z serii o dane techniczne: kolnierzyk, rozmiar buta, pasa, pod pasem i bicepsów.
@5 385 314 Jelonek: a co to wielka tajemnica?
nie jestem baba zeby pytac o takie rzeczy, najlepiej byc anonimowym, nikomu nic o sobie nie powiedziec i umrzec bezimiennie
@5 385 315 Angierski: Wybacz - prywatność.
Przed chwilą w grze Keno padło 4 x 8/8 (40 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 385 315 Angierski: Podaj pewniaki na lotto.
Witam Wszystkich sponsorów TS rzadko gram w lotto raczej wolę grać mini I multi po 5 lub 8 skreśleń ale dzisiejsza kumulacja w lotto jest tak dużą że zagram jakimś systemem skróconym preferuje liczby 6,7,12,13,17,23,36,39,42,22,41,40 ale ostatni mam rozregulowany celownik i słabo trafiam może teraz coś wpadnie aJelonku jakie liczby proponujesz? bo Ty jesteś dlanie autorytetem
powinno być że Jelonku jesteś dla mnie autorytetem bo to prawda Admin że mną chyba się nie zgadza?
Dobrze że Anna9 od czasu do czasu się pojawia bo według mnie ma przemyślane i mądre wpisy i dodaje pozytywnego uroku tej stronce
@5 385 330 adek108:
1-3/12.
@5 385 332 adek108: Ale inteligentni tutaj nie sa zbyt mile wisziani.
To jak Jelonku dziś coś trafimy? jeśli nic nie będzie to może nasza Iga wygra
@5 385 335 Jelonek: Tak to niestety prawda preferencje mają osobniki o nicku z końcówki alfabetu
Janosik209 wiem że masz trafne prognozy ale może będzie więcej trafionych liczb zobaczymy
Masz rację Jelonku ale dobrze obaj wiemy że jest niestety inaczej
wujek no super
Po moich problemach powypadkowych wracam do normalności straciłem 10 tysi ale jestem znowu sobą jeżdżę teraz bardzo ostrożnie a jak słyszę warkot motora to mam ciarki na całym ciele ale mam nastawienie pozytywne do życia

no tak.. 2 na 6 lotto plus.. Ale lotto 1 na 6 i aż 3 oboki.. 

muszę się zmocnić