Wpisy 5 348 981 – 5 349 095
30 maja 2025 14:26 → 30 maja 2025 16:53, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi
Multi Multi - padło 52 x 6/6
@5 348 983 Angierski: tu pięknie
@5 348 982:
Gratulacje dla mistrzów Multi Multi!
Z wielką dumą i jeszcze większym niedowierzaniem składamy gratulacje Zeeenowi, Wujkowi47 oraz Prokopowi – całej tej wspaniałej trójce, która w typowaniach osiągnęła wynik 7/10! Brawo! Niecodziennie spotyka się aż trzech geniuszy losowości, którzy potrafią tak celnie pudłować aż w trzech na dziesięć przypadków. Talent, czy może strategia? Kto wie – grunt, że działa.
Nie możemy też zapomnieć o 52 szczęśliwcach, którym udało się realnie trafić 6/6 – i to 52 razy! Przypadek? Szczęście? Czy może tajny układ z losującym systemem? Cokolwiek by to nie było, zazdrościmy… ale tak po cichu i z uśmiechem.
Nie faworyzujemy nikogo – bo przecież wszyscy wiemy, że każdy z Was jest równie wyjątkowy, równie skuteczny (statystycznie) i równie skromny w przyjmowaniu pochwał.
Oby kolejne trafienia były równie "zaskakujące", a sukcesy jeszcze bardziej "losowe".
Szacunek i brawa dla wszystkich bohaterów Multi Multi! 🎉
Gratulacje dla mistrzów Multi Multi!
Z wielką dumą i jeszcze większym niedowierzaniem składamy gratulacje Zeeenowi, Wujkowi47 oraz Prokopowi – całej tej wspaniałej trójce, która w typowaniach osiągnęła wynik 7/10! Brawo! Niecodziennie spotyka się aż trzech geniuszy losowości, którzy potrafią tak celnie pudłować aż w trzech na dziesięć przypadków. Talent, czy może strategia? Kto wie – grunt, że działa.
Nie możemy też zapomnieć o 52 szczęśliwcach, którym udało się realnie trafić 6/6 – i to 52 razy! Przypadek? Szczęście? Czy może tajny układ z losującym systemem? Cokolwiek by to nie było, zazdrościmy… ale tak po cichu i z uśmiechem.
Nie faworyzujemy nikogo – bo przecież wszyscy wiemy, że każdy z Was jest równie wyjątkowy, równie skuteczny (statystycznie) i równie skromny w przyjmowaniu pochwał.
Oby kolejne trafienia były równie "zaskakujące", a sukcesy jeszcze bardziej "losowe".
Szacunek i brawa dla wszystkich bohaterów Multi Multi! 🎉
@5 348 983 Angierski: poproś ją ,żeby Tobie tylko kalendqrz zrobiła
wujek
@5 348 990 tomi77: A ja mialem dtspense na miniony piątek, na rzucanie mięsem nie potrzebowalem.
@5 348 989 Mulag: makaronik ze szpinakiem
Parowki:
Resztki poubojowe jak mielone gnaty, ściągnąć wszystko to jest w parówkach.
A co tam jest jeszcze dodane to nikt tego nie wie.
Resztki poubojowe jak mielone gnaty, ściągnąć wszystko to jest w parówkach.
A co tam jest jeszcze dodane to nikt tego nie wie.
Ścięgna.
@5 348 997 Gosia__77:
@5 348 999 Mulag: czemu płaczesz
@5 348 996 tomi77: Zagraj nimi ponownie.
@5 349 000 Gosia__77: Janosik mnie obraził zbij go
@5 349 002 Mulag:
Parowki to odpady poprodukcyjne przeznaczone dla ludzi.
Paskudztwo, omijać z daleka.
Paskudztwo, omijać z daleka.
Są ciekawsze tematy:
Jutro miliony do wygrania w Lotto.
Jutro miliony do wygrania w Lotto.
@5 349 006 hades: na strzelnicy pewnie byś coś trafił
Parówki są najlepsze to jest nowa nienawiści Janosik bluźnić nie można pasuje skrucha
@5 349 006 hades: 30.05 to Twoj dzień.

@5 349 017 Janosik 2009: to dlaczego są w dziale,,Pyszności,,

Dlaczego nikt nie może podać takiego zestawu do sprawdzenia:
Np:
6/6.
7/7.
8/8.
........ .
Np:
6/6.
7/7.
8/8.
........ .
Szkoda, żal, ze niektorzy - tak wartościowi uzytkownicy jak Adek108 i wielu innych przestali się udzielac na czacie.Pozdrawiam Was.

Kolektura blisko - Chorzow, Siemianowice Slaskie, Świetochlowice, trzeba zagrac ponownie.
Janosik pewnie chcialbys sprawdzic ile wejdzie z 15 gwiazd multi dzis
multi to mi sprawdzi
multi to mi sprawdzi
Monte.
Nie bądź ślepy, tam pisze tak.
Na 14.
Dalej jest 6 liczb.
Nie bądź ślepy, tam pisze tak.
Na 14.
Dalej jest 6 liczb.
Czarodziej nie potrzebuje pomocy, niech radzi sobie sam.
Przestań neinować, bierz się za robotę.
Nie pisz tu po germańsku.
@5 349 032 trisetum: banditów się odstrzeliwuje
nowa zabawa 8-16 gwiazd multi
jak dlugo mini zanim wejdzie cale 8 i cale 16
jak dlugo mini zanim wejdzie cale 8 i cale 16
jak w 1-5 kazdej 1 numer to teraz dwa najepsze brane tam przyklad
nie ma nic to teraz 5.2 na dole
nie ma nic to teraz 5.2 na dole
przedzialy z 1 numerem albo bez. dozwolone branie 2 numerow naj
@5 349 050 Gosia__77: Super
https://www.o2.pl/informacje/policja-szuka-tego-mezczyzny-spowodowal-straty-na-170-tys-zl-7162292253842144a
@5 349 026 Jelonek: halo Jelonku jestem tylko jak widzisz emeryci mają mało czasu a ja dodatkowo muszę dorobić pieniędzy żeby wyjść z kryzysu finansowego bo TS mi nie pomógł i muszę sam zarobić ale jestem na dobrej drodze robię instalację w domku letniskowym kolegi i trochę dorobię jestem zWami i będę niedługo częściej
@5 349 059:
Gosia77 znasz go?
To tam gdzieś w Twoich rejonach?
Jak znasz to najpierw zapytaj policji ile płacą za info
Gosia77 znasz go?
To tam gdzieś w Twoich rejonach?
Jak znasz to najpierw zapytaj policji ile płacą za info
Każdy szanujący się Europejczyk głosuje na Rafała ❗❗❗🏳️🌈🇪🇺🇵🇱
Każdy zacofany polaczek głosuje na nawrota 🇺🇲🇵🇱
Każdy zacofany polaczek głosuje na nawrota 🇺🇲🇵🇱
proszę przekazać Gosi że ja Ją ciągle lubię a Ona mnie zablokowało ale jeśli Jej taka wola to wszystko ok nie gniewam się
@5 349 062 GzegozShetyna: pomyliłeś strony do agitacji
Tu wszyscy murem za sutenerem,bokserem,ćpunem i wyzyskiwaczem i w żyłe sobie dającym
Tu wszyscy murem za sutenerem,bokserem,ćpunem i wyzyskiwaczem i w żyłe sobie dającym
@5 349 062 GzegozShetyna: wszyscy chcą burdeli i narkotyków
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
ja uważam że obydwaj kandydaci nie nadają się na prezydenta i ja nie przyłożę swojej ręki i nie pójdę na wybory to jest mój wyraz protestu dla tak brudnej kampanii
Mam pytanie jeżeli zagram w Eurojackpot na Słowacji czy w Niemczech i coś wygram mogę to odebrac w Polsce i czy nie będzie żadnych problemów z odbiorem
wydaje mi się że wygraną można odebrać w kraju gdzie się zagrało ale nie mam pewności bo ja gram tylko w Polsce
Krasnalka.
Nie.
Nie.
@5 349 079 Janosik 2009:
@5 349 079 Janosik 2009: co nie rozwiń
Krasnalka.
Nie graj, bo jak coś większego wygrasz, to polskie państwo Ci odbierze, można trafić nawet do więzienia.
Nie graj, bo jak coś większego wygrasz, to polskie państwo Ci odbierze, można trafić nawet do więzienia.
@5 349 083 Janosik 2009:
@5 349 083 Janosik 2009: będzie wikt i wyżywienie za darmo
Cd.
Chyba masz kogo znajomego z tego z tego kraju gdzie grasz.
Chyba masz kogo znajomego z tego z tego kraju gdzie grasz.
masz rację Janosik kocham nasz kraj ale jest u nas dużo nieprawidłowości
Jak zagrasz w Niemczech to zwróć się do Ulexxy ona obywatelstwo niemieckie.
@5 349 069 wujek74: 🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
@5 349 072 krasnalek:
Nie opłaca się grać za granicą jeśli mamy plan przywiezienia gotówki do Polski.
Problem polega na tym że Polski system podatkowy to nadal złodzieje.
Po wygraniu Jackpota w Niemczech i zapłaceniu należnego podatku ( jeśli takowy istnieje) pieniądze przelane do PL mogą podlegać pod ponowne opodatkowanie w wysokości 19% aby je zalegalizować.
Był taki przypadek Polaka który wygrał w DE skromne 1 milion €
Chciał tą kasę zalegalizować w PL i po skontaktowaniu się z prawnikiem i wzięcia interpelacji podatkowej okazało się że złodzieje z PL chcą od niego 19%
Nie opłaca się grać za granicą jeśli mamy plan przywiezienia gotówki do Polski.
Problem polega na tym że Polski system podatkowy to nadal złodzieje.
Po wygraniu Jackpota w Niemczech i zapłaceniu należnego podatku ( jeśli takowy istnieje) pieniądze przelane do PL mogą podlegać pod ponowne opodatkowanie w wysokości 19% aby je zalegalizować.
Był taki przypadek Polaka który wygrał w DE skromne 1 milion €
Chciał tą kasę zalegalizować w PL i po skontaktowaniu się z prawnikiem i wzięcia interpelacji podatkowej okazało się że złodzieje z PL chcą od niego 19%
Niemcy zarabiają więcej od nas ale im nie zabierają podatku od wybranych a nam nie podarują
@5 349 090 Janosik 2009: to trzeba mieć obywatelstwo by odebrać wygraną przecież to unia

obiad z pracy odrazu na działkę 
niby blisko.. Ale uja