Wpisy 5 348 488 – 5 348 608
30 maja 2025 00:18 → 30 maja 2025 08:59, 100 wpisów
Skoro teraz jest możliwość dawania tekstów głosowych to może jakieś kółko różańcowe
wczoraj w mm lipa
Przed chwilą padło 36 x 76,30 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 348 475 Pasko:
Czy wulgaryzmy są dopuszczalne dla ubarwienia czata? Cóż, wygląda na to, że w wersji pisanej są zakazane niczym czarna magia w Hogwarcie, ale już na czacie głosowym to najwyraźniej artystyczna ekspresja. Gratuluję konsekwencji – regulamin jak z Monty Pythona, zależy, z której strony się go czyta i czy przypadkiem nie mówi się go na głos.
- Ja piernicze! Ale zajebiście.
Czy wulgaryzmy są dopuszczalne dla ubarwienia czata? Cóż, wygląda na to, że w wersji pisanej są zakazane niczym czarna magia w Hogwarcie, ale już na czacie głosowym to najwyraźniej artystyczna ekspresja. Gratuluję konsekwencji – regulamin jak z Monty Pythona, zależy, z której strony się go czyta i czy przypadkiem nie mówi się go na głos.
- Ja piernicze! Ale zajebiście.
@5 348 503 Jelonek: a spotkałeś się z sytuacją gdzie w miłym towarzystwie ktoś w toku wypowiedzi użył wulgaryzmu i w tym momencie wyprowadzono go ...
nie umie sie nagrac nie wiem co jest grane
@5 348 507 krzysztof 24: na komputerze czy telefonie?
@5 348 505 Pasko: Zapytalem tylko w kwestii formalnej. Znam swoje towarzystwo i wiem, z kim przystaję – nie miałem "szczęścia" trafić na takich, co uważają przekleństwa za normę w kulturalnej rozmowie. Wulgaryzmy na ulicy może i są dziś modne, ale to nie znaczy, że są dobre. Piękna jest nasza polska mowa, szkoda że niektórzy muszą ją co drugie słowo... "upiększać".
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
@5 348 512 Jelonek: ja natomiast znam takich co używają wulgaryzmy w mowie potocznej i uważam, że mam szczęście się z nimi znać
@5 348 514: generalnie nie ma tutaj reguły ... chociaż osobiście akurat w ogóle raczej nie przeklinam, ale nie przeszkadza mi to specjalnie, jeśli wychodzi z ust życzliwej osoby
Pasko nie ma już tej reklamy 5 sekund przynajmniej u mnie
@5 348 515: i tutaj jest ta różnica w głosówkach... bo pisząc nie jesteś do końca w stanie ocenić czy ktoś jest życzliwy czy nie, ale już w mowie dochodzi ten pierwiastek i ta dodatkowa informacja wypowiedzi...
@5 348 516 zbigniew g: tak wyłączyłem
pasko .. laptop ,, jak ty mówisz za cicho ,, problem trzeba ustawić sterowniki i głosno słychac
@5 348 514 Pasko: Ciekawe... zyczliwosc mierzona iloscia przeklenstw - nowy trend, chyba przegapilem. A moze moje "niemodne" towarzystwo po prostu nie potrzebuje wulgaryzmow, zeby wyrazic emocje? No coz, kazdy ma swoje standardy - niektorzy wola klase, inni klimat osiedlowej lawki.
- Przekleństwa z ust życzliwej osoby.Coś w stylu ' życzę ci, niech cie dunder świśnie'.
- Przekleństwa z ust życzliwej osoby.Coś w stylu ' życzę ci, niech cie dunder świśnie'.
@5 348 524 Jelonek: jak mówię chodziło mi o to, że to nie ma znaczenia. Można słyszeć przekleństwa z ust życzliwej osoby, jak i brak przekleństw z ust nieżyczliwej... po prostu jedno z drugim nie ma nic wspólnego.
@5 348 523 krzysio: jak to się robi
Witam wszystkich
🎤 wiadomość głosowa (nie jest archiwizowana)
@5 348 526 Pasko:
"Nie przeszkadza mi to, jesli przeklenstwa wychodza z ust zyczliwej osoby" - no tak, bo przeciez nic nie mowi zyczliwosc bardziej niz tekst w stylu: "przyjade ryja oboje i karetke wezwe, zebys nie zdechl na schodach". Jesli to jest Twoja definicja zyczliwosci, to naprawde gratuluje - musisz miec wyjatkowo cieplych ludzi wokol siebie. Ja jednak pozostane przy tych "niemodnych", co potrafia mowic bez inwektyw.
Milego , zyczliwego towarzystwa.
"Nie przeszkadza mi to, jesli przeklenstwa wychodza z ust zyczliwej osoby" - no tak, bo przeciez nic nie mowi zyczliwosc bardziej niz tekst w stylu: "przyjade ryja oboje i karetke wezwe, zebys nie zdechl na schodach". Jesli to jest Twoja definicja zyczliwosci, to naprawde gratuluje - musisz miec wyjatkowo cieplych ludzi wokol siebie. Ja jednak pozostane przy tych "niemodnych", co potrafia mowic bez inwektyw.
Milego , zyczliwego towarzystwa.
chyba juz dziala
Co robicie?
A coś nie działało?
bolek ,, nic nie słysze jak czym uzywałeś laptop czy halo telefon
@5 348 553 krzysio:
A co chciałeś usłyszeć?
A co chciałeś usłyszeć?
Bolek włącz nagrywaj i mów do mikrofonu masz 15 sekund na nagranie głosu możesz też nacisnąć stop
gosiu ,, twój głos ,, jesteś kobieta,, prawdziwe tak .. nie zalezy .. iina osoba kobieta tez tak podobne jak chłopcy nie które tak
@5 348 555 Gosia__77: mowie do mikrofonu ale cos mi nie działa
@5 348 558 krzysio:
Gosia to kobieta.
Gosia to kobieta.
@5 348 562 krzysio:
Jaki użyje to nie jest ważne. Ważne jaki używa
Jaki użyje to nie jest ważne. Ważne jaki używa
@5 348 564 krzysio:
Nie pytam tylko stwierdzam fakt
Nie pytam tylko stwierdzam fakt
Widzę jest nowa funkcja - zamiast pisania można nagrać.
@5 348 569 Kawasaki:
Ja chcę zobaczyć ✋
Ja chcę zobaczyć ✋
@5 348 537 Sebastian_M: Cześć, Ty
@5 348 571 Kawasaki:
@5 348 574 Jelonek:
Witaj
Witaj
ja nie moge sie nagrac bo kto uslyszy moj boski glos
od razu wygra duza banke
od razu wygra duza banke
@5 348 579 Kawasaki:
To samo jest ze mną
To samo jest ze mną
@5 348 578 krzysio:
Ja nic nie słyszę
Ja nic nie słyszę
@5 348 579 Kawasaki:
Chodzi o to że teraz czas byśmy wygrali dużą kasę
Chodzi o to że teraz czas byśmy wygrali dużą kasę
@5 348 583 Kawasaki:
Ja chcę zobaczyć ✋
Ja chcę zobaczyć ✋
@5 348 577 Sebastian_M: Groźby
karalne, więc zamiast tego z ogromną serdecznością i życzliwością przesyłam najcieplejsze pozdrowienia — prosto z głębi serduszka.
karalne, więc zamiast tego z ogromną serdecznością i życzliwością przesyłam najcieplejsze pozdrowienia — prosto z głębi serduszka.
jak rocznie bedziesz wygrywal 9 marzen to zarobkami sie zblizysz
do Donka
do Donka
@5 348 585 Kawasaki:
Kto chce zobaczyć a jak ktoś chce to już nie pokażę?
Kto chce zobaczyć a jak ktoś chce to już nie pokażę?
@5 348 588 Jelonek:
@5 348 590 Kawasaki:
9 marzeń 2x w roku tak?
9 marzeń 2x w roku tak?
@5 348 594 Kawasaki:
@5 348 594 Kawasaki:
Terror?
Terror?
@5 348 596 Kawasaki:
Moment
Moment
@5 348 596 Kawasaki:
Masz chomika?
Masz chomika?
@5 348 600 Sebastian_M:
krótki, intrygujący materiał promocyjny, którego celem jest zainteresowanie odbiorców oraz pobudzenie ich ciekawości wobec promowanego produktu
moge sie nagrac i podac te numery na multi ale
mi sie nie chce dzis
mi sie nie chce dzis
@5 348 605 Kawasaki:
Tak tu czytam o tych przekleństwach że są dopuszczalne.
A ja dostałem kiedyś bana za to że zadawałem pytanie
"Rozumiesz czy nie "
I nie tylko za to - oczywiście zawsze było z mojej strony bez przekleństw i nie robiłem tego złośliwie
A ja dostałem kiedyś bana za to że zadawałem pytanie
"Rozumiesz czy nie "
I nie tylko za to - oczywiście zawsze było z mojej strony bez przekleństw i nie robiłem tego złośliwie
@5 348 548 krzysztof 24: zegar tyka bardzo wyraźnie co sekundę
ooto to jest laptopa