Wpisy 5 332 714 – 5 332 893
11 maja 2025 15:00 → 11 maja 2025 19:13, 100 wpisów
@5 332 715 krzysio: jak bym widział to bym przyśpieszył
@5 332 715 krzysio: a co kurwa do tyłu miałem jechać
@5 332 726 Faral40: to super, a masz browara?
znikam na spacer
@5 332 727 Trenerosobisty:
Nie piję alkoholu
Nie piję alkoholu
@5 332 731 Faral40: a u mnie szczury latają dawaj kota
https://www.facebook.com/reel/1108009104408122/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
@5 332 731 Faral40: Dobry Człowiek z Ciebie i esteta.
Zgodnie z tradycja zagralem online w Lotto i MoniLotto na calh tydzien, teeaz 100 zakladow w Żabce system 6.
@5 332 741 Faral40:
@5 332 699 Sebastian_M: Kopio - Wałek
"Z wielką radością i głębokim wzruszeniem przyjąłem wiadomość o wyborze papieża Leona XIV. Wierzę, że jest to Człowiek Boży, zesłany Kościołowi przez Ducha Świętego na trudne czasy, by umacniać wiarę, jedność i nadzieję ludu Bożego. Niech Pan obdarzy go mądrością i mocą, a Matka Najświętsza ma go w swojej opiece."

@5 332 754 Jelonek: weź się wysraj
może twoje gówno inni użytkownicy czatu zobaczą
może twoje gówno inni użytkownicy czatu zobaczą
Przed chwilą padło 56 x 175,50 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Cześć
@5 332 755 wujek74:
Po co zaczepiasz tu ludzi i robisz zadymy?
Po co zaczepiasz tu ludzi i robisz zadymy?
@5 332 760 Sebastian_M: nie ma chuja takiego na zadupiu
@5 332 755 wujek74:
Nudzisz się?
Nudzisz się?
@5 332 755 wujek74:
Dać Ci zajęcie?
Dać Ci zajęcie?
@5 332 763 Sebastian_M: wal się na ryj
@5 332 765 wujek74:
To jest twoja odpowiedź?
To jest twoja odpowiedź?
@5 332 764 Sebastian_M: sam sobie znajdz
@5 332 765 wujek74:
Nigdy nie byłeś kulturalny ale teraz już przechodzisz sam siebie
Nigdy nie byłeś kulturalny ale teraz już przechodzisz sam siebie
@5 332 768 wujek74:
Ewidentnie nie masz co ze sobą zrobić. Pewnie żona ma już dość
Wygoniła do kotłowni a że ciepło to nie ma co tam robić.
Ewidentnie nie masz co ze sobą zrobić. Pewnie żona ma już dość
Wygoniła do kotłowni a że ciepło to nie ma co tam robić.
@5 332 768 wujek74:
Wiesz jak ja to widzę?
Wiesz jak ja to widzę?
@5 332 755 wujek74: dziękuję za ten jakże poetycki komentarz – widać, że naprawdę starałeś się zmieścić wszystkie kompleksy w jednym zdaniu. Aż mi się przeglądarka zawiesiła od tej dawki frustracji.
Po pierwsze – cud, że sam napisałeś ten wpis. Styl wskazuje na walkę na śmierć i życie z klawiaturą.
Po drugie – jeśli dla ciebie wyrażenie opinii to „kalanie gniazda”, to gratuluję – żyjesz chyba w gołębniku.
A po trzecie – twoje zainteresowanie tematyką fizjologii mnie niepokoi. Może zmień czat na forum gastroenterologiczne? Tam może cię zrozumieją.
Pozdrawiam serdecznie, ale bez uścisku. Jeszcze się przyklei.
Po pierwsze – cud, że sam napisałeś ten wpis. Styl wskazuje na walkę na śmierć i życie z klawiaturą.
Po drugie – jeśli dla ciebie wyrażenie opinii to „kalanie gniazda”, to gratuluję – żyjesz chyba w gołębniku.
A po trzecie – twoje zainteresowanie tematyką fizjologii mnie niepokoi. Może zmień czat na forum gastroenterologiczne? Tam może cię zrozumieją.
Pozdrawiam serdecznie, ale bez uścisku. Jeszcze się przyklei.
@5 332 755 wujek74: naprawdę imponujące – w jednym zdaniu udało ci się zmieścić zarówno brak sensu, jak i desperację. Musiałeś się nieźle spocić, zanim klawiatura skapitulowała.
Po pierwsze – jeśli ten tekst miał być obraźliwy, to muszę cię zmartwić: bardziej mnie rozśmieszył niż uraził.
Po drugie – twoja obsesja na punkcie mojego „g...” jest zastanawiająca. To już nie trolling, to kulinarna pasja.
Po trzecie – muchy też twierdzą, że gówno jest smaczne. Smacznego, koneserze.
Miłego dnia – i więcej błonnika, skoro temat tak cię porusza.
Po pierwsze – jeśli ten tekst miał być obraźliwy, to muszę cię zmartwić: bardziej mnie rozśmieszył niż uraził.
Po drugie – twoja obsesja na punkcie mojego „g...” jest zastanawiająca. To już nie trolling, to kulinarna pasja.
Po trzecie – muchy też twierdzą, że gówno jest smaczne. Smacznego, koneserze.
Miłego dnia – i więcej błonnika, skoro temat tak cię porusza.
@5 332 755 wujek74: 

@5 332 777 Anna9: Ktoś Ty nowa ktoś twierdzi, że masz rura
@5 332 779 01234Zorro567890:
„Och, przepraszam, że moja normalność nie wpisuje się w Twoje wąskie ramki. Skoro moja specjalizacja to dla Ciebie zbyt duże wyzwanie, może konsultacja z psychiatrą pomoże Ci poszerzyć horyzonty.”
„Och, przepraszam, że moja normalność nie wpisuje się w Twoje wąskie ramki. Skoro moja specjalizacja to dla Ciebie zbyt duże wyzwanie, może konsultacja z psychiatrą pomoże Ci poszerzyć horyzonty.”
@5 332 779 01234Zorro567890:
„Nie jestem ani zepsuta, ani przegięta — po prostu mam inne spojrzenie. Skoro nie oceniam Cię przez pryzmat Twojej specjalizacji, oczekuję tego samego. Jeśli masz trudność z akceptacją różnic, być może warto porozmawiać o tym z kimś, kto się zna – na przykład z psychiatrą.”
„Nie jestem ani zepsuta, ani przegięta — po prostu mam inne spojrzenie. Skoro nie oceniam Cię przez pryzmat Twojej specjalizacji, oczekuję tego samego. Jeśli masz trudność z akceptacją różnic, być może warto porozmawiać o tym z kimś, kto się zna – na przykład z psychiatrą.”
Przed chwilą padło 1 x 650,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Mówicie, że rozmawiam sama ze sobą, jakby to był powód do wstydu. A ja powiem inaczej — to przywilej. To właśnie myślenie, najgłębszy wymiar naszej świadomości. Platon nazwał myślenie „rozmową duszy z samą sobą” — i trudno się z nim nie zgodzić. Każdy, kto choć raz stanął przed ważną decyzją, wie, jak wygląda taka rozmowa: nie głośna, nie spektakularna, ale szczera i pełna wątpliwości.
Nie uciekam od samotności — to w niej uczę się siebie. W milczeniu słyszę więcej niż w zgiełku. Moja dusza zadaje pytania, szuka sensu, ocenia to, co widzi. Rozmowa z samą sobą to nie objaw dziwactwa, lecz oznaka wewnętrznej dojrzałości. Bo jeśli nie potrafimy być w dialogu z samym sobą, jak możemy naprawdę rozmawiać z innymi?
Więc tak, rozmawiam ze sobą. I to jest największy dowód, że myślę.
Nie uciekam od samotności — to w niej uczę się siebie. W milczeniu słyszę więcej niż w zgiełku. Moja dusza zadaje pytania, szuka sensu, ocenia to, co widzi. Rozmowa z samą sobą to nie objaw dziwactwa, lecz oznaka wewnętrznej dojrzałości. Bo jeśli nie potrafimy być w dialogu z samym sobą, jak możemy naprawdę rozmawiać z innymi?
Więc tak, rozmawiam ze sobą. I to jest największy dowód, że myślę.
fakt napisała tak do adka a to debil,znaczy klon jelenia i anny9
wujek tym razem napiszę w twoim języku to może wtedy zrozumiesz ty się odemnie odpierdol bo ja się Ciebie nie czepiam bo staram się
gowno omijać z daleka
gowno omijać z daleka
@5 332 814 adek108: Ja już go zablokowałam.Diść tego.
@5 332 814 adek108:
@5 332 814 adek108: bujaj się marno podrubo jelenia,pozdrów łomżę
@5 332 818 Jelonek: sam sobie brawo bijesz pajacu?
@5 332 811 wujek74: naprawdę imponujące, jak bardzo interesuje cię cudza prywatność — może rozważ karierę w wywiadzie albo jako sąsiad z lornetką. Ale serio, może jednak skup się na sobie, zamiast próbować być bohaterem od cudzych wiadomości prywatnych. To nie jest ani odważne, ani błyskotliwe — to po prostu żalosne.
Jelonek
pytanko
po jaki chuj tu siedzisz jak ci tu wszystko nie pasuje
jest tyle innego internetu
pytanko
po jaki chuj tu siedzisz jak ci tu wszystko nie pasuje
jest tyle innego internetu
@5 332 825 adek108: ciekawe z kont jeleń bedze zyrkał
spierdalaj
spierdalaj
@5 332 822 wujek74: masz tylko dwa nucki, a i tak zdążyłeś nimi wyprodukować więcej jadu niż cała farma kobr w sezonie. Gratulacje – natura dała Ci minimum, a Ty i tak zrobiłeś z tego toksyczne maksimum. Talent nie do przecenienia.”
@5 332 825 adek108: ciekawe z kont jeleń zyrkać będzie
spierdalaj
spierdalaj
@5 332 830 Jelonek: podaj swoje nicki jebany trolu
@5 332 832 wujek74: masz dwa nicki, ale i tak udało Ci się wylać więcej jadu niż cała sekcja komentarzy pod filmem z polityką. Gdyby głupota miała głośność, to już dawno zagłuszyłbyś start rakiety. Twój talent do trollowania to jak talent do grania na flecie nożem do masła – dziwaczny, bezużyteczny i tylko straszy dzieci.”
Jelonek
nick wujek47 praktycznie nie używany,mam go wyłącznie do typowania keno
nick wujek47 praktycznie nie używany,mam go wyłącznie do typowania keno
@5 332 837 wujek74: Znany, oj znany.
@5 332 836 Jelonek: za to twój talent do trolowania jest zajebisty zablokowali ciebie prawie wszyscy
@5 332 838 Jelonek: trolować trzeba z umiarem
mnie prawie nikt tu nie blokuje
kawałsuki i montezuma
a ciebie wszyscy
mnie prawie nikt tu nie blokuje
kawałsuki i montezuma
a ciebie wszyscy
@5 332 837 wujek74: 4566716,4677094,4677012,4677200,4676996, przypomnij mu te wpisy.
To sms od obserwatora.To Twoj nick nie tylko do typowania Keno.
To sms od obserwatora.To Twoj nick nie tylko do typowania Keno.
@5 332 849 Jelonek: czasami walnę lapsusa i się nie przeloguję
jakiś wielki problem?
jakiś wielki problem?
@5 332 849 Jelonek: to chyba z trzech miesięcy
@5 332 849 Jelonek: 4566716 z przed czterech lat
@5 332 854 wujek74: Trollu, najwyższa pora wrzucić cię do wora i wystawić na śmietnik historii czata Multipasko. O tak, cały serwer zadrży w posadach... od ulgi. Nikt za tobą nie zapłacze — no, chyba że liczymy tę garstkę podobnych tobie, którym też czas się spakować. Będzie nudno bez ciebie? Oczywiście. Jak w sanatorium — cisza, spokój i zero bełkotu. Żegnaj, legendarny generator chaosu. Nie będziemy tęsknić.
Przed chwilą padło 39 x 19,40 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 332 855 Jelonek: a wal się na te przegniłe rogi cioto
Cześć
Jest tu spokojnie?
@5 332 865 Sebastian_M: było ale przylazłeś
@5 332 866 wujek74: Co było?
@5 332 866 wujek74: Nie dokuczałeś nikomu?
@5 332 866 wujek74:
@5 332 881 Sebastian_M: nie masz cycu do kogoś mordy otworzyć
jak ja się cieszę
jak ja się cieszę
@5 332 882 Sebastian_M: stul pysk cwelu
@5 332 885 wujek74:
@5 332 885 wujek74:
Nie wiem czy Pasko już oficjalnie zrobił mnie Adminem czy nie.
Nie wiem czy Pasko już oficjalnie zrobił mnie Adminem czy nie.
sebuha ,, jak ty moosz nie uczciwe ,, wuja lubi walczyc ,, a kto jest uczciwy ,, wuja nie napaduje
@5 332 885 wujek74: Zaraz sprawdzę
@5 332 885 wujek74: