Wpisy 5 332 081 – 5 332 180
11 maja 2025 00:02 → 11 maja 2025 00:51, 100 wpisów
Za oknem tylko +5 stopni. Zimno.
O tej porze Gonzaga się budzi i wchodzi na czat.
Opa.
Grasz w lotto de?
Grasz w lotto de?
próbuję grać częściowymi systemami tego chyba nie ma w PL bo płacisz mało przy trójce prawie się zwraca -też zależy jaka Trójka wypadnie ale na razie gram na 4 tygodnie i słabiutko zagrałem cztery ósemki ,dziewiątka i 12 liczb w lotto
zagrałem tylko na sobotę i nie można na swoje liczby grać .to jest tylko na chybił trafił ... szkoda
dzisiaj była trójka z ośmiu ale to żadna rewelacja Jeszcze została jedna sobota
0pa.
Ja podaję jakich liczb nie skreślać w lotto de.
Dzisiaj było: 1/15.

Ja podaję jakich liczb nie skreślać w lotto de.
Dzisiaj było: 1/15.

@5 332 045 opa30:
Zmienić na MP błąd plus 77 na 21
Zmienić na MP błąd plus 77 na 21
@5 332 046 Jelonek:
sebucha po co piszesz powtórka ooto błedne podawane wyniki z plusem ,,,wazne wideo na zywo 100 procent niz rozumu oszukujom
@5 332 046 Jelonek: wow
okej Janosik Zobaczymy jak to będzie A jeśli chcecie grać w Lotto w Polsce to wytypujcie na częściej chodząca liczby z ostatniego miesiąca i tym grać
Na MP nie ma błędu.
@5 332 096 wujek74:
Czy admin naprawdę nie widzi, że Wujek74 działa czynem ciągłym, w warunkach recydywy? Po wcześniejszej blokadzie wraca z tą samą prymitywną retoryką, nazywając użytkowników "debilem" – tym razem z poparciem Dzikusa. To już nie tylko ordynarne złamanie regulaminu, ale jawna kpina z zasad współżycia społecznego i kompletny brak szacunku dla jakiejkolwiek formy moderacji. Wasza bezczelność przekracza wszelkie granice – pora przestać ją tolerować.
Czy admin naprawdę nie widzi, że Wujek74 działa czynem ciągłym, w warunkach recydywy? Po wcześniejszej blokadzie wraca z tą samą prymitywną retoryką, nazywając użytkowników "debilem" – tym razem z poparciem Dzikusa. To już nie tylko ordynarne złamanie regulaminu, ale jawna kpina z zasad współżycia społecznego i kompletny brak szacunku dla jakiejkolwiek formy moderacji. Wasza bezczelność przekracza wszelkie granice – pora przestać ją tolerować.
@5 332 094 opa30:
Może jeszcze wygrasz
Może jeszcze wygrasz
@5 332 098 Anna9: kocham ciebie
@5 332 098 Anna9:
Popieram
Popieram
Pasko zrob coś z tym wujkiem bo znowu wyzywa i nic sobie nie robi z tego co mu mówisz
Sebastian Może kiedyś wygram miałem ze dwa razy 6 na 6 w Keno kiedyś tam ale grałem tak do skoku to jest 500 euro
Pasko wujek dziś zachowywał się skandalicznie
@5 332 103 opa30:
Życzę wygranych
Życzę wygranych
wszyscy tutaj bez wyjątku jesteśmy debilami
zamiast żyć w prawdziwym świecie to wisimy tutaj
zamiast żyć w prawdziwym świecie to wisimy tutaj
@5 332 104 Sebastian_M: a seba jeszcze bardziej
Pasko wujek nie ma skrupułów i nie dochodzi do niego to co Ty mu mówisz i to co mu mówimy
Mało tego zaraża w ten sposób innych użytkowników którzy idą w jego ślady i tez obrażają tak jak dzikus.
Mało tego zaraża w ten sposób innych użytkowników którzy idą w jego ślady i tez obrażają tak jak dzikus.
Ostatnie losowanie Keno było ciekawe.
Zabrakło liczby >> 10 <<

Zabrakło liczby >> 10 <<

30
Szkoda że kilka dni temu nie zostałem Adminem bo nie dochodziloby do takich sytuacji.
@5 332 115 opa30:
ta stronka to przytułek posrańćów hazardzistów
jak sebusiu ci się to nie podoba to wypad
jak sebusiu ci się to nie podoba to wypad
@5 332 118 opa30:
Nie mam pojęcia ale moim zdanie nie zrobi zlotu.
Nie mam pojęcia ale moim zdanie nie zrobi zlotu.
Losowanie z zerami na końcu
Nie było tylko liczby 30.
Nie było tylko liczby 30.
@5 332 122 opa30:
Lepiej sami zróbmy zlot
Lepiej sami zróbmy zlot
Sebastian.
Głosowałem na Ciebie.
Głosowałem na Ciebie.
@5 332 122 opa30:
Ja już kilka lat organizuję zloty ale w Turcji
Ja już kilka lat organizuję zloty ale w Turcji
@5 332 111 Sebastian_M: legalnie sobie z januszem rozmawiam
czasami na żywo czasem telefonicznie
czasami na żywo czasem telefonicznie
@5 332 125 Janosik 2009:
Dziękuję ale Pasko stwierdził że skoro zablokował wujek74 to już nie jest potrzebny Admin
Dziękuję ale Pasko stwierdził że skoro zablokował wujek74 to już nie jest potrzebny Admin
@5 332 120 Sebastian_M: rozmawiałeś z januszem kiedyś?
"Kto piwo pije, temu wątroba... gnije"
@5 332 128 wujek74:
Wiem o tym. Dlatego masz u niego fory
Wiem o tym. Dlatego masz u niego fory
@5 332 124 opa30: fakt tu na stronie mało kto jest trzeźwy
Gonzaga się w końcu... obudził.
To zależy ile się pije tego piwa jeśli za dużo to wiadomo że niedobrze
@5 332 130 wujek74:
Normalnie to dostał byś bana minimum na 3 miesiące i następnym razem się 10 razy zastanowił zanim komuś ubliżał bo jesteś tchorzem
Normalnie to dostał byś bana minimum na 3 miesiące i następnym razem się 10 razy zastanowił zanim komuś ubliżał bo jesteś tchorzem
@5 332 124 opa30: chuchnij w alkomat
@5 332 134 wujek74:
Mów za siebie
Mów za siebie
najważniejsze żebyście za dużo nie przegrywali grać sobie tak do zabawy
@5 332 141 opa30:
Gramy na spokojnie ale nie dla zabawy tylko po to aby wygrać
Gramy na spokojnie ale nie dla zabawy tylko po to aby wygrać
@5 332 107 wujek74:
„Oj, śmiało, nazywaj się dalej debilem — albo masz do siebie naprawdę niskie mniemanie, albo właśnie postanowiłeś wystawić sobie diagnozę publicznie. Ale bez obaw, nie musisz się tak starać — inni i tak zrobią to z większą precyzją , tak jak ty to czynisz.
„Oj, śmiało, nazywaj się dalej debilem — albo masz do siebie naprawdę niskie mniemanie, albo właśnie postanowiłeś wystawić sobie diagnozę publicznie. Ale bez obaw, nie musisz się tak starać — inni i tak zrobią to z większą precyzją , tak jak ty to czynisz.
@5 332 140 Sebastian_M: test na cpanie lub alkomat sobie zrub
wujek o to się nie martw, jutro będzie zero Najważniejsze żeby nie pić wódy i tym podobne
Dzisiaj spotkałem znajomego co codziennie gra w Keno.
Zagrał za 200, wygrał 500.
Zarobił 300 zł.
Zagrał za 200, wygrał 500.
Zarobił 300 zł.
@5 332 143 Jelonek: po jakiego chuja wisisz na tej stronie?
to strona dla debili hazardzistów
a ty jesteś inteligientnym gościem
to strona dla debili hazardzistów
a ty jesteś inteligientnym gościem
@5 332 143 Jelonek: On teraz specjalnie tak pisze bo się boi że znowu dostanie bana.
No i Janosik o to właśnie chodzi ale nikt nie będzie grał za tyle
@5 332 147 wujek74:
Czy ty widzisz co piszesz?
Czy ty widzisz co piszesz?
@5 332 148 Sebastian_M: srasz żarem sebuś
@5 332 147 wujek74: Jak śmiesz opluwać gości z czata nazywać debilami i hazardzistami?
@5 332 151 wujek74: Żar to ty i powinno się to ugasić wszelkimi sposobami
@5 332 150 Sebastian_M: jak bym nie widział to bym nie pisał
brailem nie umiem
brailem nie umiem
Opa.
To nie było raz za 200 zł, tyle wydał przez 2 godziny.
To nie było raz za 200 zł, tyle wydał przez 2 godziny.
@5 332 154 wujek74: Zastanów się nad tym jak się tu zachowujesz.
@5 332 154 wujek74: Nie wstyd ci?
@5 332 159 opa30: Kto?
Koniec buszowania.
@5 332 161 wujek74: Piszesz tak bo czyta Pasko i chcesz się wybielić ale nie ze mną te numery. Mnie nie oszukasz.
@5 332 164 opa30:
@5 332 161 wujek74: Ja się zastanawiam dlaczego Pasko ma dla Ciebie tyle cierpliwości.
@5 332 167 wujek74: Czyli lubisz z tyłu?
@5 332 161 wujek74:
Wujek74, czyli mam rozumieć, że Multipasko to strona dla debili i hazardzistów, tak? A powiedz mi, kto ją w takim razie stworzył — szatan, Kononowicz czy może jakiś wybitny absolwent internetowego Harvardu? Bo skoro zgromadziła „armię mądrych inaczej”, to adminowi należą się gratulacje — nie każdy potrafi zebrać w jednym miejscu taką elitę, że UNESCO powinno objąć to ochroną jako rezerwat dzikiej głupoty. A może to Ty się wybijasz ponad tłum i próbujesz nas wszystkich uratować? Tylko czemu mam wrażenie, że bardziej przypominasz gościa, który wszedł do zoo i krzyczy, że są tam same zwierzęta.
Wujek74, czyli mam rozumieć, że Multipasko to strona dla debili i hazardzistów, tak? A powiedz mi, kto ją w takim razie stworzył — szatan, Kononowicz czy może jakiś wybitny absolwent internetowego Harvardu? Bo skoro zgromadziła „armię mądrych inaczej”, to adminowi należą się gratulacje — nie każdy potrafi zebrać w jednym miejscu taką elitę, że UNESCO powinno objąć to ochroną jako rezerwat dzikiej głupoty. A może to Ty się wybijasz ponad tłum i próbujesz nas wszystkich uratować? Tylko czemu mam wrażenie, że bardziej przypominasz gościa, który wszedł do zoo i krzyczy, że są tam same zwierzęta.
@5 332 167 wujek74: Robicie to w kotłowni?
@5 332 167 wujek74: Pisząc że tu są sami debile i hazardziści ubliżasz też Pasko nie pomyślałeś o tym?
@5 332 170 Jelonek: bardzo dobre zrozumienie
@5 332 173 wujek74: Cieszy mnie to.Inaczej nie potrafie.
sebucha ,, i co tutaj ,, ty i wujak ,, widzisz dwóch osoby diobeł zły ,,a jelone najgorsze ,,jak nazywa
Mnie się wydaje że wujek74 stara się w ten sposób zniszczyć tą stronę bo jak można nazwać i zrozumieć jego zachowanie?
@5 332 172 Sebastian_M: oczywiście
powiedziałem mu również by sobie brodę ogolił
ale stwierdził że wujko podobny woli być
powiedziałem mu również by sobie brodę ogolił
ale stwierdził że wujko podobny woli być
@5 332 177 wujek74: Czyli Janusz chce się upodobnić do Ciebie?
@5 332 177 wujek74: I papierosy zacznie palić?
@5 332 178 Sebastian_M: zaczynasz grzeszyć inteligencją