Wpisy 5 331 606 – 5 331 736
10 maja 2025 17:43 → 10 maja 2025 19:06, 100 wpisów
@5 331 600 hades: To dlaczego Dzikus nie trafia?
@5 331 600 hades: Tak się mówi ale każdy ma szansę trafić coś większego
@5 331 606 Jelonek: Bo to dzikus
@5 331 606 Jelonek: Podchodzi do tego jak pies do jeża
@5 331 606 Jelonek: nie chwalę się wszystkimi trafionymi
To już Mulag czasami coś trafi
@5 331 611 dzikus:
@5 331 611 dzikus: Trudno żebyś raz na miesiąc wklejał wygraną 4 zł
@5 331 611 dzikus: Wiem, znam Cie ze skromności, pokory, qltury i dyskrecji.
@5 331 611 dzikus:
Częściej trafiasz niż raz na miesiąc ?
Częściej trafiasz niż raz na miesiąc ?
@5 331 606 Jelonek:Niby każdy układ liczb może wypaść, tyko jest problem że nie wszystko wpadnie.
@5 331 616 Jelonek:
@5 331 618 hades:
Dlatego dziś gramy przemyślany układ
Dlatego dziś gramy przemyślany układ
@5 331 614 Sebastian_M: 4 zł to mam codziennie. Nie wklejam takich zwrotów
@5 331 621 Sebastian_M:
@5 331 621 Sebastian_M: Bendzie coś w tych?

@5 331 625 hades: Nie mam pojęcia
@5 331 626 Jelonek:
@5 331 628 dzikus:
@5 331 628 dzikus: To wpadłeś już w hazard?
@5 331 628 dzikus: Dlatego jesteś taki nerwowy?
@5 331 628 dzikus: Wcale się nie dziwię jak się przegrywa taką kasę to później są takie skutki
@5 331 640 Sebastian_M: w hazard wpadłem 50 lat temu
@5 331 628 dzikus:
Sowa zbiera dziennie 15 owoców leśnych, a Lis zbiera o 5 owoców mniej. Ile owoców zbiera Lis dziennie?
Sowa zbiera dziennie 15 owoców leśnych, a Lis zbiera o 5 owoców mniej. Ile owoców zbiera Lis dziennie?
dzikus ,, bzdura ,,ale on jelone pokazał zdjecie co grał a ty drugi nie pokazałes nie ma cuda ,,, to jest ciezko wierzyc
@5 331 644 Jelonek: 10
@5 331 646 dzikus:
Idę
Idę poszukać Piotrusia bo poszedl do lasu z wnykiem na wilki.Moze go zezarly?
@5 331 645 krzysio: nic nikomu nie muszę pokazywać
@5 331 646 dzikus:
"Drogi Dzikusie,
Zwracam się do Ciebie z prośbą, która z pewnością poruszy Twoje serce, tak jak porusza się ono na widok... no wiesz, wszystkiego. Mianowicie, czy mógłbyś, z tą swoją naturalną charyzmą i wdziękiem, poprosić Waldusia o odblokowanie Jelonka?
Wiem, wiem, to może być trudne zadanie, szczególnie dla kogoś, kto potrafi nawiązać tak głęboką nić porozumienia z naturą. Ale pomyśl, jak Jelonek będzie wdzięczny! A może nawet, w ramach podziękowania, podzieli się z Tobą swoimi sekretami... albo chociaż pozwoli Ci go pogłaskać.
Więc, Dzikusie, do dzieła! Udowodnij, że jesteś prawdziwym przyjacielem i uratuj Jelonka z tej cyfrowej niewoli. Z góry dziękuję za Twoje poświęcenie i wiarę w ludzkość (i Jelonki)."
"Drogi Dzikusie,
Zwracam się do Ciebie z prośbą, która z pewnością poruszy Twoje serce, tak jak porusza się ono na widok... no wiesz, wszystkiego. Mianowicie, czy mógłbyś, z tą swoją naturalną charyzmą i wdziękiem, poprosić Waldusia o odblokowanie Jelonka?
Wiem, wiem, to może być trudne zadanie, szczególnie dla kogoś, kto potrafi nawiązać tak głęboką nić porozumienia z naturą. Ale pomyśl, jak Jelonek będzie wdzięczny! A może nawet, w ramach podziękowania, podzieli się z Tobą swoimi sekretami... albo chociaż pozwoli Ci go pogłaskać.
Więc, Dzikusie, do dzieła! Udowodnij, że jesteś prawdziwym przyjacielem i uratuj Jelonka z tej cyfrowej niewoli. Z góry dziękuję za Twoje poświęcenie i wiarę w ludzkość (i Jelonki)."
@5 331 654 Jelonek: poproś Zbigniewa
Już jestem
@5 331 660 wujek74: A po co odpowiadasz za kogoś ?
wilk nie jest głupi i spierdala z miejsca zagrożenia
a że okoliczne zadupiańskie lasy opanowało stado wściekłych jeleni
to wilki postanowiły się z nich na jakiś czas przemeldować na łąki
a że z mieszkańcami zadupi około biłgorajskich wilki mają sztamę
więc w spokoju nie wadządz nikomu mogą się plątać
a że okoliczne zadupiańskie lasy opanowało stado wściekłych jeleni
to wilki postanowiły się z nich na jakiś czas przemeldować na łąki
a że z mieszkańcami zadupi około biłgorajskich wilki mają sztamę
więc w spokoju nie wadządz nikomu mogą się plątać
@5 331 660 wujek74: A to gdzie waldus kogo ma niech sam powie. Wypowiadasz się za 2 osoby a to już nie jest przyzwoite.
Tyle było losowań Loterii Eurojackpot, od momentu wprowadzenia do Polski.

@5 331 660 wujek74:
"Skoro Waldus ma mnie w poszanowaniu tak gleboko jak twierdzisz, to gratuluje - musisz byc tam stalym bywalcem, skoro tak dobrze znasz uklad wnetrza. Powiedz, jak tam jest? Cieplo? Przytulnie? Czy raczej ciasno, bo tylu was tam siedzi?"
"Skoro Waldus ma mnie w poszanowaniu tak gleboko jak twierdzisz, to gratuluje - musisz byc tam stalym bywalcem, skoro tak dobrze znasz uklad wnetrza. Powiedz, jak tam jest? Cieplo? Przytulnie? Czy raczej ciasno, bo tylu was tam siedzi?"
@5 331 668 wujek74: To jest do czasu. Jak wilki zwęszą z kim mają do czynienia to pogryzą więc uważaj
Początek w roku 2017.
@5 331 669 Sebastian_M: ty bełgoczesz sam ze sobą za 10 osób
i po jaki chuj witaz się kilka razy dziennie?
i po jaki chuj witaz się kilka razy dziennie?
@5 331 668 wujek74:
Sztama sztamą ale to jest do czasu jak piszę . Musisz na to uważać. Któryś Cię pogryzie i znowu pokażesz się z podrapanym ..... - jak Ty to napisałeś?
Sztama sztamą ale to jest do czasu jak piszę . Musisz na to uważać. Któryś Cię pogryzie i znowu pokażesz się z podrapanym ..... - jak Ty to napisałeś?
Dzisiaj wyjątkowo mogą być opóźnienia w wynikach o 22:00 na multipasko. Może mi się uda, że pojawią się jak zwykle natychmiastowo w momencie wylosowania ostatniej kuli ... ale jest pewne ryzyko, że się nie pojawią od razu.
@5 331 673 Sebastian_M: Jego nie pogryza, one wiedza kto ma wścieklizne.
@5 331 671 Jelonek: zabolało?
@5 331 679 Jelonek:
@5 331 677 Sebastian_M: już szczekasz?
Pogryzą sam się przekonasz.
jelen przestan jatrzyc jak nie pasuje to opusc ta stronke z twoim przydupasem chcemy miec tu spokoj i wali mi to czy mnie blokniesz na spokojnie chcemy tu typowac i tyle
@5 331 678 Pasko: trzy minuty się spuźnisz to i tak co poniekturzy zdepczą Ciebie
@5 331 682 wujek74: Szczeka to pies. Nie kot tylko pies nie wiedziałeś o tym?
4,9,27,29
@5 331 686 Sebastian_M: a była mowa o kocie?
skomlisz jak szczeniak ratlerka
skomlisz jak szczeniak ratlerka
@5 331 684 krzysztof 24:
"Och, przepraszam najmocniej, że ośmieliłem się używać wolności słowa bez wcześniejszego złożenia wniosku do twojej komisji ds. standardów kulturowych. Wiesz, cieszę się, że mogę pisać z kim chcę – nawet jeśli muszę znosić trolli rozdających certyfikaty poprawności. Jeśli masz ochotę mnie zablokować – śmiało, spełnij swój obywatelski obowiązek. Ja za to uprzejmie odmówię samowykluczenia. A jeśli łaskawie spełnisz moją cichą prośbę, będę Ci... no cóż, wdzięczny jak nigdy wcześniej."
"Och, przepraszam najmocniej, że ośmieliłem się używać wolności słowa bez wcześniejszego złożenia wniosku do twojej komisji ds. standardów kulturowych. Wiesz, cieszę się, że mogę pisać z kim chcę – nawet jeśli muszę znosić trolli rozdających certyfikaty poprawności. Jeśli masz ochotę mnie zablokować – śmiało, spełnij swój obywatelski obowiązek. Ja za to uprzejmie odmówię samowykluczenia. A jeśli łaskawie spełnisz moją cichą prośbę, będę Ci... no cóż, wdzięczny jak nigdy wcześniej."
jelen idz polatac i przewietrz sie twoje teksty mi lataj
@5 331 693 wujek74: kolacje 4 jajka na twardo z majonezem bez soli
@5 331 695 Gosia__77:
wujek ales dowalil
dobra koniec gupot dajcie cos na mini
@5 331 699 wujek74: kupię ją od Ciebie za 5000zł
gosia ty masz farta do liczb
wujek ja pier
@5 331 709 Anna9: o Anna do nas wpadła
biedronka tez dobry typer do liczb jest jak wy to robicie
wujek
@5 331 717 wujek74: Ty jesteś jak ten ksiądz co leczył salcesonem
@5 331 720 wujek74: jelonek szaleje
@5 331 719 dzikus: nie łap za słówka
to seba za wygraną kupł sobie kilo czarnego cwaniaka
bo od psiej karmy już zwidów dostawał
to seba za wygraną kupł sobie kilo czarnego cwaniaka
bo od psiej karmy już zwidów dostawał
@5 331 722 wujek74: to było dobre
@5 331 725 Anna9: 8 trzeba wysłać?
@5 331 725: Ja już to wysłałam.
biedronka ty i gosia macie wyczucie do liczb tylko wam pozazdroscic
@5 331 728 Anna9: ja też zagrałem dzisiaj za 100zł.
Jak jest EJ to gram za 200zł
Jak jest EJ to gram za 200zł
Jak tu uroczo na czacie – Wujek74 znów w formie! Rozrzuca fekalia z finezją godną artysty, a potem lepi kopytka z salcesonem, jakby to był konkurs kulinarnego absurdu. Zdolny gostek, nic tylko podziwiać.
biedronka ales smaka narobila