Wpisy 5 330 856 – 5 331 089
10 maja 2025 00:00 → 10 maja 2025 10:01, 100 wpisów
@5 330 855 Gosia__77: jestem
@5 330 855 Gosia__77: kolacje jadlem
@5 330 854 Gosia__77:
@5 330 857: rumianek szałwia i pokrzywa
własnie wrócilem z pogrzebu
@5 330 864 wasyl-piaski: znowu
@5 330 865 Gosia__77: no załamanym
chyba kupie sobie
nutrie
nutrie
albo papuge zyje 50 lat
ile ja tego miałem
od 12 roku zycia ho ho ho
od 12 roku zycia ho ho ho
no a4 obok bolesławca na gorlitz
z sob/ na /nie
bo poniedziałek ida do pracy
25 lat dołu
i zus puka mi co miesiac
i zus puka mi co miesiac
4970zł na tic taci starczy
@5 330 905 wasyl-piaski:
nawet ostatnio spotkałem w krakowie policjanta co mi pierwszy mandat wypisał w olkuszu
opacznosc
zbieg okolicznosci przeznaczenie
zbieg okolicznosci przeznaczenie
cholera wie
ja nawet pamietam ze jako 5 latek
dostałem wpintol w przeczkolu
dostałem wpintol w przeczkolu
przed 25 lutym
fajka przestała mną rządzić
@5 330 940 wasyl-piaski:
„Klasyczne starcie o poprawną pisownię – nie każdy 5-latek jest gotów na taką ortograficzną bitwę.”
„Klasyczne starcie o poprawną pisownię – nie każdy 5-latek jest gotów na taką ortograficzną bitwę.”
@5 330 809: Za sprawą gry systemowej - grupowej.

Anna9 dodał(a) komentarz w temacie: 85067 Graczy Lotto - nasza grupa na Facebooku!
Serdeczne podziekowania dla wszystkich Multipaskowiczow za gratulacje z okazji naszych ostatnich wygranych!
Nie byloby ich bez wyjatkowej wspolpracy z przeswietna Grupa 85067 ? miejscem stworzonym dla odwaznych graczy.
Dziekujemy za mozliwosc czerpania z unikalnych zakladow, jakie ta Grupa oferuje. Wspolpraca naprawde czyni cuda!
Zyczymy kazdemu z Was wymarzonej ?piatki? ? takiej jak ta wczorajsza, niemal polmilionowa!
Nie byloby ich bez wyjatkowej wspolpracy z przeswietna Grupa 85067 ? miejscem stworzonym dla odwaznych graczy.
Dziekujemy za mozliwosc czerpania z unikalnych zakladow, jakie ta Grupa oferuje. Wspolpraca naprawde czyni cuda!
Zyczymy kazdemu z Was wymarzonej ?piatki? ? takiej jak ta wczorajsza, niemal polmilionowa!
Do uja jeba ...#ego..zrób Pasko coś z tymi reklamami.. co chce napisać to muszę twoja pierdo..na reklamę oglądać..
Prosze 4 uzytkownikow o podanie dwóch liczb na MM.Zagram dla kazdego kuponem 9/9.
Czas na sprzatsnie ..spadsm stad..bo smierdxi gownem..reklamowym..
Czas sprzątać potem budka i 3 mini wysłać.
Czas sprzątać potem budka i 3 mini wysłać.
Dopisano losowanie nr 1 379 000 Keno
"Reklamy na multipasko to czyste złoto. Naprawdę, nic tak nie buduje klimatu jak sześć spotów na krzyż zanim zdążę przeczytać wyniki losowań. Uwielbiam, gdy platforma, za którą płacę, przypomina mi, że nie zapłaciłem wystarczająco. Proszę, jeszcze jedną reklamę, może tym razem przekona mnie do margaryny, której nigdy nie kupię."
Siema -dobrzy Ludzie
@5 331 002 Andreas3864: ja juz od 3 na nogach
witam
@5 331 013 krzysztof 24: witaj 24
czuje sie jakbym w sklepie erotycznym sprzedawał i wszystkich pytał
po jakiech chuja zescie przyszli
po jakiech chuja zescie przyszli
@5 331 015 waldus:
są może w promocji gumowe gośki?
są może w promocji gumowe gośki?
waldus wujek
@5 331 017 wujek74:
czytalem komentarze o mini niektorzy ostro graja zeby puscic 100 kuponow mozna szybko poplynac na tym
@5 331 021 krzysztof 24: to jak na audiotele w latach 90
chwala sie trafia 3 a ile w plecy sa
waldus
@5 331 026 krzysztof 24: pamietasz te czasy gdzie za samo połaczenie 2 zł pobierało
tak
ide sniadanie teraz
@5 331 028 krzysztof 24: jeleń jest w tym dobry, jakie on niby ma systemy na wygranie,a co wklei kypon to na chybił trafił
i jego wklejki kolektur
zawsze obok salon gier
i jego wklejki kolektur
zawsze obok salon gier
"Rozumiem, że to chybiki? W takim razie uprzejmie proszę o wskazanie tej informacji na kuponie. A wygranych życzę — oby los okazał się łaskawszy niż regulamin."

waldus
„Wczoraj jeden rozliczał mnie z mojego budżetu, dzisiaj jego wierny podopieczny bierze na siebie zadanie rozliczenia mnie ze szczęścia. A właściwie, ze strasznego nieszczęścia — te wygrane przecież wcale nie są zasługą własnych liczb, tylko na chybił trafił. Bo tak, trafienie piątki w Mini Lotto, wartą pół miliona, bez żadnego planu, to przecież nie szczęście, to czysty pech. Gdzie tu sens, gdzie logika? Przecież taki pech, że aż śmiech! No, bo kto by chciał, żeby mu się trafiła taka wielka wygrana zupełnie przypadkiem?"
Waldek jesteś
@5 331 055 zbigniew g: w profilu mam licby
Islandorka30,5 stara mnie w kurwia
Mam ponownie samolotem wyjechać na wczasy
Mam ponownie samolotem wyjechać na wczasy
Wolę siedziedz w Polsce
@5 331 058 zbigniew g: grasz dzis za 25 zł jak krzysio
@5 331 060 waldus: zbieram na aborcję
Wczszoraj miałem koszmara śniło mi się że uprawiam seks
Prosimy o lypnięcie laskawymi oczętami i poblogoslawienie.Juz zagrane z grupa przyjaciół z Rodziny Multipasko.

@5 331 063 zbigniew g: A co? Bolala ręka i kark? Ale chyba nie z tą co nie potrafi gotować?
Gotować umnie super kotlety
Przed chwilą w grze Keno padło 11 x 7/7 (16 500 zł). Zobacz szczegóły
@5 331 063 zbigniew g: z kim?
Nie mogę gadać na ten temat
@5 331 069 zbigniew g: a no tak
@5 331 069 zbigniew g: No, tak, zwlaszcza o koszmarnym sexie.
@5 331 069 zbigniew g: było 69
Kocze pisać z wami
Idę na telewizor oglądać przyrodnicze ...i browara se trzele
Idę na telewizor oglądać przyrodnicze ...i browara se trzele
@5 331 073 zbigniew g: Nie pij piwa pezes sexem.
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
waldus ,,, widzisz na sciana biduul ty ty ,, kiedy siikom na sciana
Jak widac, ktoś ma wyjatkowy gust - ciagnie go do gowna jak muchy do swiezego placka. Cieszy mnie, ze cudze zycie to dla kogoś literatura wyzsza, szkoda tylko, ze nadal tkwi na poziomie szamba. Ale spokojnie - kazdy czyta to, co rozumie.
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 331 085 bolek31: Ale jak widać wyżej , padaja wygrane.
@5 331 087 Jelonek: no tak właśnie widzę, gratulacje