Wpisy 4 274 207 – 4 274 306
1 października 2021 23:02 → 1 października 2021 23:59, 100 wpisów
widzicie co narobiliściebędziecie mieć senne koszmaryzamiast liczb
@4 274 200marc1978: jes5tes według mnie zwykłym głupcem , i tyle w temacie sam sie wez za robte a nie siedzisz tu naczacie i dolewasz wciaz oliwy do ognia,
Nie źle Janeczka nie inteligentna Marc głupiec frustracja na całego tylko najgorsze to że kosztem większości ale to pasko jest adminem ostatecznie
Db., jestem po wyniki losowań.
Były do mnie jakieś listy i petycje?
Zaraz sprawdzę.
@4 274 204arczibalik73: a czemu tak mowisz o niej? Ze Ci udowodniły prawde? I az tak cie zabolała
@4 274 206Vondeoff: masz racje ponikąd dobra lecę już sobie w liczby nie będę już nic pisał naczacie trzymajcie sie cieplo wszyscy i pamietajcie ze bede was nawiedzał w snach
dobranoc wszystkim
dobranoc wszystkim
@4 274 209Angierski: hejka widze strzał w 10 tke bede sie wam śnił po nocach jak ten duszek tu na zdieciu, i bedzie zero liczb na rano
@4 274 210Mewa: mowisz i masz przyjacielu
@4 274 215EstyMy: tego nie wiem czy azjatka w sumie nie znam jej
O, Arczibalik był uprzejmy do mnie napisać
Nie wiem.
Odnosić się do tego czy nie?
Nie wiem.
Odnosić się do tego czy nie?
@4 274 220Angierski:
Wygląda na Azjatę
Wygląda na Azjatę
RT1 pisał o swojej chorobie
Dostał upomnienie
A Arczibalik??
TO JEST MANIPULACJA CZATEM
Dostał upomnienie
A Arczibalik??
TO JEST MANIPULACJA CZATEM
@4 274 213Bolo22: @4 274 211Mewa: jaka prawde udowodnily , jaki bol co ty bredzisz, , ja nie klamie a wystawiał sie niebede i ich inikomu nic udowadnialniebede inych ludzi pograzał ani samego siebie, tak bylo ale juz mineło, i to jest najwazniejsze, ja wiemm ze to jest prowokacja ze strony tej pani w moja strone, Angierski tobie nie bede sie śnił po nocach ty jesteś swoj i w porzadku chłop, to tylko bedzie tym, co sie mnie tu czepiaja
@4 274 225makler: to ty manipulujesz tym czatem odkad tu jestes , nie ja , ja tu nic nikomu złego nie robia ja tylko sobie pisze inteligentni ludzie nie nieczepiaja sie kazdego słowa kto ico napisze, poprostu przeczytaja to i olewaja to a ni ini to przytaczaja i wprowadzają tu zamieszanie na czacie ,to jest jawna prowokowanie czatowicza do dymow na czacie
No, dobrze... bo jak pominę ten wpis to się człowiek gotów obrazić.
Miły Nasz Arczibaliku (nr 73)
Chciałbym wiedzieć, czy Ty w ogóle (jeszcze) panujesz nad sobą??
2) Czy masz kontak z rzeczywistością (& narażasz za nią) do tego stopnia, żeby wiedzieć, że KGB i SB już nie istnieją od daawien dawna??
3) Nie, nie interesujesz mnie, ale JAK wchodzę to czytam... nawyk taki --> czytanie; całkiem naturalnie wychodzi & nie reagować na coś - to tak jakby się z tym zgadzać.
Miły Nasz Arczibaliku (nr 73)
Chciałbym wiedzieć, czy Ty w ogóle (jeszcze) panujesz nad sobą??
2) Czy masz kontak z rzeczywistością (& narażasz za nią) do tego stopnia, żeby wiedzieć, że KGB i SB już nie istnieją od daawien dawna??
3) Nie, nie interesujesz mnie, ale JAK wchodzę to czytam... nawyk taki --> czytanie; całkiem naturalnie wychodzi & nie reagować na coś - to tak jakby się z tym zgadzać.
@4 274 227arczibalik73: nie klamiesz a nie pracowales w ochronie juz a policji powiedziales ze pracujesz to ci udowodniła
No i 4)
- arczibaliku73 - dosyć jasne i oczywiste jest, że kłamałeś, co wynika bezpośrednio z Twojego wpisu I co była uprzejma zauważyć pani Janeczka
Tyle.
- arczibaliku73 - dosyć jasne i oczywiste jest, że kłamałeś, co wynika bezpośrednio z Twojego wpisu I co była uprzejma zauważyć pani Janeczka
Tyle.
@4 274 230:
narażasz-> nadążasz* /(telefon)
narażasz-> nadążasz* /(telefon)
@4 274 232EstyMy: przecierz ja im nie poowiedziałem ze pracowałem w poolicji, , to po 1 inic nieklamałem, powiedziałem im tylko ze jestem dyzurnym z agencjo ochrony, oni to sprawdzili i mktótrys z kolegów zagencji to potwierdził ze unich tja pracuje, i ze mnie znaja oto tylko chodziło, , rozumisz anie za ja nadal tam pracuje, inikt mi tu nic nieudowodnił, ja tam juz dawno niepracuje, , choc moji kooledzy jeszcze tam pracuja ale juz u innego pracodawcy, inna ochrona tam jest teraz ale czesc załogi pozostała, , tym policjantomich dyzurny przekazał, aby dali mi spokoj i p[powiedział ze ja zmam sie z ich przelozonym, i oto tu tylko chodzilo, ja nienic złego niezrobiłem nikomu, , inie dokonałem jakiegos wykroczenia, , , oni to szybko zrozumieli i pojechali,
@4 274 242Bolo22: pewnie przed snem zamorduje chomika
Cześć
Co tu się dzieje ?
@4 274 239Bolo22: dobre ale jutro mam wolne wiesz i poczytam sobie co tu piszecie w wolnej chwili,
Znowu ktoś wypełzł z ukrycia i atakuje Arczibalik73 ?
gosia 77 trafiłas to
Czyli nie ma jednak kontaktu rzeczywistością.
No, OK.
Co zrobić?
No, OK.
Co zrobić?
@4 274 243marc1978:
@4 274 243marc1978:
A pani och ach dolewa oliwy do ognia ?
Oleum, konopne
Skaranie boskie z tymi ... nieoczytanymi
Oliwa to z oliwek - ciężka!
Skaranie boskie z tymi ... nieoczytanymi
Oliwa to z oliwek - ciężka!
Ludzie ogarnijcie się.
Nie macie innych zajęć tylko śledzenie non stop czata i patrzenie kto co napisał ?
A jak w jakimś stopniu się pomyli to wypełzacie z dziupli aby dogadać takiej osobie ?
Nie macie innych zajęć tylko śledzenie non stop czata i patrzenie kto co napisał ?
A jak w jakimś stopniu się pomyli to wypełzacie z dziupli aby dogadać takiej osobie ?
@4 274 255EstyMy: Nie bądź taka mądra bo cię pająki wciągną za obraz
Zamiast zająć się typowaniem liczb lub miłą rozmową to dokuczacie jeden drugiemu ?
I czemu ma to służyć?
Sprawia wam to dużo radości ?
I czemu ma to służyć?
Sprawia wam to dużo radości ?
@4 274 258Bolo22: Nowy bukmacher
@4 274 258Bolo22: A masz koncesję ?
@4 274 258Bolo22: ale ze wogule czy że dziś dostałem na mesa wiadomośc o zakładach i już jestem
@4 274 264Mewa: dzis
@4 274 257Sebastian_M:
Hm!
Absolutnie głupie powiedzonko & do tego nie na miejscu
... że tak powiem, cytując inne głupie powiedzonko (jednakowoż NA miejscu): Ogarnij się i zastanów się nad swoim zachowaniem
(do "powiedzonka" przynależą też powyższe 3 emoty)
Hm!
Absolutnie głupie powiedzonko & do tego nie na miejscu
... że tak powiem, cytując inne głupie powiedzonko (jednakowoż NA miejscu): Ogarnij się i zastanów się nad swoim zachowaniem
(do "powiedzonka" przynależą też powyższe 3 emoty)
Db., zaczął się weekend - Nie mam czasu na głupoty.
Szczególnie na takie!!
Szczególnie na takie!!
@4 274 267EstyMy: Najpierw ty się ogarnij po po twoich wypowiedziach widzę u ciebie pewne braki
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 1 000 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 274 230EstyMy: odpowiem ci jeszcze na to oco pytasz, po 1 panuje nad soba, po drugie makontrole nad rzeczywistosciai wiem ze te słuzby juz nie istnieja zbyt dobrze dlatego zapyatałem oto czy jestes z tej organizacji którejs, ale to był tylko taki głupi zart z mojej strony,. po 3 fajnie ze cie nieinteresuje , rozumie cie doskonale imozesz sie z tymniezgadzac , ja nikomuswojej woli nie narzucam i masz prawo sie z tym niezgadzać, ja wto nie kewstionuje, ato ze powiedziałem policji gdzie pracuje to bylo specjalnieaby sie odemnie odczepili, i aby bylo po sprawie, oto chodzilo tylko, a ze moji kumple to potwierdzili, to juz inna sprawa jest , tonie moja wina przecierz, policjanci chcieli to sprawdzic to sprawdzili, noi a coi miałem im powiedziec wtedy, ze co ze juz tamniepracuje a gdzie indziej, zeby mi brudu narobili w iinym ju\z zakladzie, ale widac tez ze byli to mlodzi i spoko policjanci, , oni byli na słuzbie wykonywali swoje czynnoasci, i procedóry, , czepili sie mnie, bo zaówazyli mnie na silowni noca, kiedy ja zawsze praktycznie codzienie sobie tam chodze i cwize tak od 21,20do polnocy, wrtedy tam jest mniejszy ruch, tez i mam praktycznie cała silownie dla siebie,a po takkich śćwiczeniach spada nmi cukier i tez sie troche lepiej i czuje i ti jest tu najwazniejsze anie czy ioklamałem wtedy policje czy nie,
@4 274 270EstyMy: Braki są tak poważne że długa droga do osiągnięcia pozytywnego poziomu
@4 274 235makler: o prosze i tu znów masz ttrafne spostrzezenie, skad wiedziałes ze tak bedzie, coi czytasz mi w myslach, to omin to kolego
Przed chwilą padło 12 x 54,00 zł
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 274 269Sebastian_M:
Absolutnie(!! sic!)
NIE interesuje Mnie co widzisz a co nie a co myślisz - tym bardziej.
Głupie teksty kieruj w inna stronę , nie Moją!
Poznacza tym: Ty* - z dużej litery (zawsze do mnie)
Twoich*, Ciebie* - podobnie
& nie jesteśmy na " ty" & nigdy nie będziemy, to jak już koniecznie MUSISZ pisać - przestrzegaj reguł, ignorancie!
A teraz żegnam!
Absolutnie(!! sic!)
NIE interesuje Mnie co widzisz a co nie a co myślisz - tym bardziej.
Głupie teksty kieruj w inna stronę , nie Moją!
Poznacza tym: Ty* - z dużej litery (zawsze do mnie)
Twoich*, Ciebie* - podobnie
& nie jesteśmy na " ty" & nigdy nie będziemy, to jak już koniecznie MUSISZ pisać - przestrzegaj reguł, ignorancie!
A teraz żegnam!
@4 274 272arczibalik73: To jest osoba która ma poważne problemy w sferze emocjonalnej i nie tylko.
Przychodzi aby się dowartościować tylko szkoda że kosztem innych
Przychodzi aby się dowartościować tylko szkoda że kosztem innych
@4 274 273Sebastian_M:
Rzeczywiście w łataniu płotów (na niczym innym. Wygląda na to, że się nie znasz) mam "poważnie niski poziom" & niech tak pozostanie
Rzeczywiście w łataniu płotów (na niczym innym. Wygląda na to, że się nie znasz) mam "poważnie niski poziom" & niech tak pozostanie
@4 274 243marc1978: nie wolno nikogo mordować,
@4 274 276EstyMy: Samym takim wpisem pokazałaś koleżanko że nie panujesz nad sobą i że masz problemy o których napisałem w poprzednim poście.
Nie wtrącał bym się do tego gdybyś po chamsku nie atakowała ludzi będących na czacie
Nie wtrącał bym się do tego gdybyś po chamsku nie atakowała ludzi będących na czacie
@4 274 281Sebastian_M:
, dobrze Sebusiu, i3 będę punktować ile kłamstw zawarles w jednym wpisie, bo po co??
, dobrze Sebusiu, i3 będę punktować ile kłamstw zawarles w jednym wpisie, bo po co??
@4 274 282EstyMy: Kilka osób już się na tobie poznało i piszą mi na twój temat różne rzeczy o których ci tu nie napiszę
A Koleżanek to już pisałam gdzie masz szukać, prawda!??No i tam sobie szukaj...
@4 274 284Sebastian_M:
Ale mnie to nie interesuje ani Twoje zdanie ani Twoich znajomych.
Absolutnie jesteście POZA (czytaj uważnie) sferą moich zainteresowań.
Ale mnie to nie interesuje ani Twoje zdanie ani Twoich znajomych.
Absolutnie jesteście POZA (czytaj uważnie) sferą moich zainteresowań.
@4 274 250EstyMy: jak ym niemiał kontaktu z rzeczywistoscia to by mnie tu z wami nie było, az tymi duchami i sraszeniem was o nocach toi tyklko taki zart z mojej stronyśpijcie spokojnie iniebojcie sie , bede nad wami czówałi nad waszym snemco by niektorzy zmadrzeli, iniebrali sobiew wszystkiego co tu napisze do serca,
@4 274 283EstyMy: Te osoby nie napiszą ci tego co ja więc powinnaś podziękować mi za szczerość i prawdę którą usłyszałaś. Staram się zawsze mówić wprost co myślę
@4 274 258Bolo22: od którego momentu te zaklady
@4 274 286EstyMy: Ty też jesteś dla mnie mało interesującą osobą ale chcę żebyś wiedziała co o tobie myślą ludzie i kim dla nich jesteś
@4 274 288Sebastian_M:
Zupełnie mnie nie interesuje ani Twoja osobaani Twoje "starania", po prostu DOTRZYMUJ słowa (swojego własnego)& się do mnie nie odzywaj
Zupełnie mnie nie interesuje ani Twoja osobaani Twoje "starania", po prostu DOTRZYMUJ słowa (swojego własnego)& się do mnie nie odzywaj
@4 274 292EstyMy: Sama mnie zaczepiasz i prowokujesz więc wybacz że pisze ci prawdę
@4 274 294Sebastian_M:
Sprawdź sobie - bo widocznie nie ta pamięć- Kro do Kogo dziś napisał!?
No, co za sierota ostatnia.
Nawet nie pamięta co robi
Sprawdź sobie - bo widocznie nie ta pamięć- Kro do Kogo dziś napisał!?
No, co za sierota ostatnia.
Nawet nie pamięta co robi
@4 274 259Sebastian_M: tak trafne spoztrzezenie , masz tu 100% raxcji, nierobia nic inego poza łapaniem za słowka, krytykowaniem i wysmiewaniem mnie, ioskarzanie obyle go... jak by to bylo teraz takie wazne , a niezajmuja sie np typowaniem liczb, co drugi to madrzejszy a słoma z butów wytstaje, a niemoga nic sami sklecić abywygrac, ale wszyscy sie madrza ze hej
@4 274 293EstyMy: Tak i tu się z tobą zgodzę .
Jak wchodzisz na czat siejesz koszmar. Swoimi wpisami a także prowokacjami i niezbyt logicznymi wypowiedziami wprowadzasz mnie czasem w zakłopotanie
Jak wchodzisz na czat siejesz koszmar. Swoimi wpisami a także prowokacjami i niezbyt logicznymi wypowiedziami wprowadzasz mnie czasem w zakłopotanie
W gierce SZTABKI padła przed chwilą wygrana 2 060 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 274 296EstyMy: Jeśli jesteś sierotą to bardzo mi przykro ale to nie upoważnia cię do dogadywania koledze Arczibalik73 i nie tylko jemu
@4 274 298Sebastian_M:
A Ja się nie dziwię, gdybym miała taki problem z rozumieniem języka polskiego też czułabym się zaklopptana
O logice nie ma co wspomnąć, bo nie masz O niej zielonego pojęcia A ja Cię uczyć nie będę - nie jestem nauczycielką.
Zapisz się na jakieś korepetycje może.
Nad tym można pracować
A Ja się nie dziwię, gdybym miała taki problem z rozumieniem języka polskiego też czułabym się zaklopptana
O logice nie ma co wspomnąć, bo nie masz O niej zielonego pojęcia A ja Cię uczyć nie będę - nie jestem nauczycielką.
Zapisz się na jakieś korepetycje może.
Nad tym można pracować
@4 274 296EstyMy: Zostaw swoje sprawy osobiste w swoim domu a jak tu przychodzisz bądź miła dla otoczenia
@4 274 301EstyMy: Ty masz non stop problemy.
Największy problem masz sama ze sobą i tu się zapętliłaś
Największy problem masz sama ze sobą i tu się zapętliłaś
@4 274 301EstyMy: Zauważyłaś że pewne osoby stronią ostatnio od twojego towarzystwa ?
To nie jest bez przyczyny
@4 274 300Sebastian_M:
Nie jestem, ale Ty z pewnością tak.
Poza tym słabym manupulantem i całkiem spranym kłamcą.
Nie mam szacunku do ludzi takiego rodzaju... Tym bardziej, że sami to wybierają.
& dlatego jesteś dla mnie indyferentny w najlepszym przypadku w tym gorszym - nieznośny i trudny- bo jest lubię głupoty i kłamstwa, które reprezentujesz w dość oczywisty sposób.
Nie jestem, ale Ty z pewnością tak.
Poza tym słabym manupulantem i całkiem spranym kłamcą.
Nie mam szacunku do ludzi takiego rodzaju... Tym bardziej, że sami to wybierają.
& dlatego jesteś dla mnie indyferentny w najlepszym przypadku w tym gorszym - nieznośny i trudny- bo jest lubię głupoty i kłamstwa, które reprezentujesz w dość oczywisty sposób.