Wpisy 4 274 307 – 4 274 406
2 października 2021 00:01 → 2 października 2021 06:45, 100 wpisów
Sebastian_M DARUJ ale już zbyt dużo czasu powświecłam Twoim beznadziejne i głupim wpisom i dalej to już wiesz...
Zresztą nie che mi się gadać z robotnikiem budowlanym, czy id płotu (co za różnica??) któremu COŚ się wydaje...PO CO mi to??
Zresztą nie che mi się gadać z robotnikiem budowlanym, czy id płotu (co za różnica??) któremu COŚ się wydaje...PO CO mi to??
@4 274 306EstyMy: Mam mamę tatę siostrę a ty nazywasz mnie sierotą ?
Mylisz jak zwykle pojęcia i nie wiesz o czym piszesz
Mylisz jak zwykle pojęcia i nie wiesz o czym piszesz
@4 274 302Sebastian_M:
Arczi TEZ POWINIEN SWOJE SPRAWY RODZINNE ZOSTAWIC W DOMU A NIE TU.
GOWNO MNIE OBCHODZI JEGO ZAKLAMANE ZYCIE
Arczi TEZ POWINIEN SWOJE SPRAWY RODZINNE ZOSTAWIC W DOMU A NIE TU.
GOWNO MNIE OBCHODZI JEGO ZAKLAMANE ZYCIE
@4 274 307EstyMy: Moje wpisy są zasadne i potrzebne abyś w przyszłości nie popełniała podobnych błędów
@4 274 307EstyMy: Chcę ci pomóc ale ty to odrzucasz i w tym przypadku popełniasz błąd
@4 274 308Sebastian_M:
NIE INTERESUJESZ mnie ani Ty ani co "masz"
Jesteś absolutnie ZERO i inwestujący dla mnie.
Zrozumiałeś teraz czy ule razy trzeba powtórzyć??
NIE INTERESUJESZ mnie ani Ty ani co "masz"
Jesteś absolutnie ZERO i inwestujący dla mnie.
Zrozumiałeś teraz czy ule razy trzeba powtórzyć??
@4 274 311Sebastian_M:
Faj sobie pomóc.
Ja pomocy ie potrzebuję.
Na pewno nigdy Twojej... gdy będzie problem z płotem ogarnę kogoś normalnego do pracy
Easy
Faj sobie pomóc.
Ja pomocy ie potrzebuję.
Na pewno nigdy Twojej... gdy będzie problem z płotem ogarnę kogoś normalnego do pracy
Easy
@4 274 312EstyMy: Ty mnie też nie interesujesz do czasu aż tu wejdziesz i dokuczasz osobom będącym na czacie . Wtedy reaguję i doprowadzam cię do porządku
Żegnam!!!
Jesteś tak absolutnie beznadziejne w tym co piszesz nie tylko do mnie ale tu ogólnie... że uważam, że potrzebujesz leczenia.
Ale to mój problem!
Jesteś tak absolutnie beznadziejne w tym co piszesz nie tylko do mnie ale tu ogólnie... że uważam, że potrzebujesz leczenia.
Ale to mój problem!
@4 274 313EstyMy: Potrzebujesz większej pomocy niż tobie się zdaje.
Sama siebie oszukujesz a to już jest zły objaw
Sama siebie oszukujesz a to już jest zły objaw
@4 274 316Sebastian_M:
@4 274 315EstyMy: Moim zdrowiem nie musisz się interesować.
Badania wykonuję systematycznie i to czasami dość konkretne
Badania wykonuję systematycznie i to czasami dość konkretne
@4 274 316: Wszystkie badania wychodzą mi dobre
@4 274 319Sebastian_M:
W ogóle się Tobą nie interesuję, w tym zdrowiem bądź jego brakiem.
Odczep sie w końcu trollu jeden!!!
W ogóle się Tobą nie interesuję, w tym zdrowiem bądź jego brakiem.
Odczep sie w końcu trollu jeden!!!
@4 274 317EstyMy: Ciebie musze doprowadzać do porządku bo robisz tu ferment i dogadujesz nagminnie osobie Arczibalik73
@4 274 320Sebastian_M:
Tylko te najistotniejsze - nie, bo ich nie robisz
Tylko te najistotniejsze - nie, bo ich nie robisz
@4 274 321EstyMy: Zachowuj się normalnie to nie będę reagował
A czy Pasko Ty zachodzi w ogóle i czy gdy się wpadnie raz na tydzień np. to czy trzeba być nagabywanym STALE przez tego trolla, stalkera Sebastiana M???
@4 274 321EstyMy: Trolowaniem to ty się dość często zajmujesz jak nagadujesz na musze to powtórzyć Arczibalik73
Odczep się w końcu od niego bo z tego co wiem nie jest tobą zainteresowany
Odczep się w końcu od niego bo z tego co wiem nie jest tobą zainteresowany
@4 274 324Sebastian_M:
Wypróbuj to choć raz.
Spróbuj się normalnie zachować CHOĆ raz gdy jesteś na czacie.
Wypróbuj to choć raz.
Spróbuj się normalnie zachować CHOĆ raz gdy jesteś na czacie.
@4 274 325EstyMy: Tak Pasko wchodzi i czyta.
Więc uważaj co tu piszesz i powstrzymuj się czasem od tych ciągłych prowokacji
Więc uważaj co tu piszesz i powstrzymuj się czasem od tych ciągłych prowokacji
@4 274 326Sebastian_M:
Ty jesteś absolutnie beznadziejny w rozumieniu tekstu po polsku.
No to jest niebywałe
Ty jesteś absolutnie beznadziejny w rozumieniu tekstu po polsku.
No to jest niebywałe
@4 274 327EstyMy: I widzisz napisałaś to raczej do siebie.
Przeczytaj co napisałaś i stosuj się do tego a będzie miło i sympatycznie
Przeczytaj co napisałaś i stosuj się do tego a będzie miło i sympatycznie
ODCZEP SIĘ!! TROLLU
zaślepiony, załamany, wkręcający Ty swoją "bajkę".
& się do mnie nie odzywaj.
zaślepiony, załamany, wkręcający Ty swoją "bajkę".
& się do mnie nie odzywaj.
@4 274 329EstyMy: Z tobą rozmowa to jak odbijanie piłeczki.
Ja ci coś piszę a ty na mnie najeżdżasz. Ja ci staram się pomóc a ty nic sobie z tego nie robisz.
Czuję że nie ma nadziei na twoją poprawę.
A szkoda
Ja ci coś piszę a ty na mnie najeżdżasz. Ja ci staram się pomóc a ty nic sobie z tego nie robisz.
Czuję że nie ma nadziei na twoją poprawę.
A szkoda
@4 274 309makler: tak tu masz troche raci ztym ze powinienem tu nic niepisac o swoim zyciu, i wojej rodzinie, to prawda im niej wiecie tym lepiej, ale moje zycie nie jest ak zaklamane jak Twoje, kolego, widać wincenty fajne imię masz takie nie spotykane teraz , jak sie do ciebie rodzice zwracali wicek? jak to zdrobniale brzmi co?
@4 274 331EstyMy: Widzisz koleżanko ty potrafisz tylko nagadać naubliżać nakrzyczeć i to są twoje argumenty
Ten Twój arczibalik piszący mega-głupoty to co???
DZIWICA w ciemnym lesie, która napadł Tatarzyn??
On nie potrafi odpisać SĄDZISZ??
Przecież 90%czata to jego wpisy.
Więc po co wchodzisz z AWANTURĄ i bezsensownymi twierdzeniami!??
DZIWICA w ciemnym lesie, która napadł Tatarzyn??
On nie potrafi odpisać SĄDZISZ??
Przecież 90%czata to jego wpisy.
Więc po co wchodzisz z AWANTURĄ i bezsensownymi twierdzeniami!??
Brak nadziei na poprawę .
Przynajmniej w najbliższym czasie.
Przykro mi z tego powodu ale nie mogę już nic zrobić bo jesteś niby osobą dorosłą
Przynajmniej w najbliższym czasie.
Przykro mi z tego powodu ale nie mogę już nic zrobić bo jesteś niby osobą dorosłą
@4 274 312EstyMy: inteligentny wpis pod adresem sebastana, nic dodac nic ujać porównywac kogoś do zera za to powinac juz dostac blokade na serwis spolecznośćiowy
@4 274 335EstyMy: Nie czepiaj się osoby Arczibalik73 to po pierwsze
@4 274 334Sebastian_M:
Koleżanek szukaj wśród Ujrainek bądź innych nie władających językiem polskim
Nie mam kolegów Twojego pokroju pisałam to już - i pamiętaj bo powtarzać noe zamierzam.
Koleżanek szukaj wśród Ujrainek bądź innych nie władających językiem polskim
Nie mam kolegów Twojego pokroju pisałam to już - i pamiętaj bo powtarzać noe zamierzam.
@4 274 338Sebastian_M:
Nie czepiaj się mnie, gamoniu!!
Nie czepiaj się mnie, gamoniu!!
@4 274 339EstyMy: Jak w końcu to zrozumiesz daj mi znać
@4 274 340EstyMy: Jeszcze raz ci piszę.
Ja się ciebie nie czepiam tylko chcę ci pomóc zrozum to
Ja się ciebie nie czepiam tylko chcę ci pomóc zrozum to
@4 274 341Sebastian_M:
Sebusiu jak już na początku dokładnie zrozumiałam Kim jesteś i to się się zmieni.
Jesteś beznadziejnym przypadkiem manipulanta, psującym tu wszystkim krew i dobry nastrój - & ie mam wątpliwości, że robisz to celowo.
A Twojego głupie śmierdzące stęchłym komunizmem techniki mam gdzieś
Sebusiu jak już na początku dokładnie zrozumiałam Kim jesteś i to się się zmieni.
Jesteś beznadziejnym przypadkiem manipulanta, psującym tu wszystkim krew i dobry nastrój - & ie mam wątpliwości, że robisz to celowo.
A Twojego głupie śmierdzące stęchłym komunizmem techniki mam gdzieś
@4 274 340EstyMy: Daj sobie pomóc a później pójdzie z górki
@4 274 343EstyMy: Ja wiedziałem kim jesteś i co sobą reprezentujesz już po kilku twoich wpisach. I to się sprawdziło
Czepiłeś się się tu, bo beznadziejnie spędzasz czas w tym weekendy i wylewasz swojemu frustrację.
Dawno pisałam, że kończę... Ty dalej gonisz z tą swoją beznadziejne głuptą naprzód.
Dawno pisałam, że kończę... Ty dalej gonisz z tą swoją beznadziejne głuptą naprzód.
@4 274 345Sebastian_M:
Do tego ludzie piszą mi na @ i sms co o tobie myślą i jeszcze różne szczegóły ale tego nie będę wywlekał tu na czat
Guzik wiesz, Guzik wiedziałeś...& jak tak dalej pójdzie (a raczej pójdzie), to wciąż guzik będziesz wiedział i nie tylko o mnie! ZACZNIJ od polskiego, jeżeli to jest Twój native lang.
Taka rada jedyna...
Taka rada jedyna...
@4 274 346EstyMy: Wiem że nie dajesz sobie rady sama ze soba dlatego jak wspomniałem chciałem ci pomóc.
Jednak ty sama siebie oszukując brniesz dalej w sytuację bez wyjścia. To jest taki ślepy zaułek
Jednak ty sama siebie oszukując brniesz dalej w sytuację bez wyjścia. To jest taki ślepy zaułek
@4 274 349EstyMy: Wiem więcej niz sobie myślisz .
Wiem nawet za dużo bo nie jesteś osobą o której warto tak dużo wiedzieć
Wiem nawet za dużo bo nie jesteś osobą o której warto tak dużo wiedzieć
@4 274 348Sebastian_M:
Wiesz gdzie to mam, kto do Ciebie pisze i co??
Myślę, że zadajesz się z ludźmi podobnymi do siebie... więc nic intesujacego tam nie ma
Wiesz gdzie to mam, kto do Ciebie pisze i co??
Myślę, że zadajesz się z ludźmi podobnymi do siebie... więc nic intesujacego tam nie ma
@4 274 349EstyMy: Zaczynasz mnie nudzić i rozmowa z tobą nie sprawia mi przyjemności.
Żegnam ciebie ozięble bo tylko na tyle zasługujesz
Żegnam ciebie ozięble bo tylko na tyle zasługujesz
@4 274 351Sebastian_M: @4 274 350Sebastian_M:
No i teraz sorry - ale Ty chory jesteś naprawdę!
Niby nic zaskakującego, kolejny dowód NA... ale... cóż
No i teraz sorry - ale Ty chory jesteś naprawdę!
Niby nic zaskakującego, kolejny dowód NA... ale... cóż
@4 274 353Sebastian_M:
Ty jesteś ZAWSZE nudny, poza momentami gdy jesteś krańcowo głupi (po prostu)
A przyjemności z Tobą NIE ma żadnej nigdy, raczej odwrotnie!
Zawsze jest beznadziejnie kiepsko.
Ty jesteś ZAWSZE nudny, poza momentami gdy jesteś krańcowo głupi (po prostu)
A przyjemności z Tobą NIE ma żadnej nigdy, raczej odwrotnie!
Zawsze jest beznadziejnie kiepsko.
@4 274 353Sebastian_M:
W ogóle mnie nie żegnaj - odczep się, albo to wyegzekwuję.
Żegnaj się z arczibalikami i chatkamiwujaroma
Co za gamoń
W ogóle mnie nie żegnaj - odczep się, albo to wyegzekwuję.
Żegnaj się z arczibalikami i chatkamiwujaroma
Co za gamoń
panu sztachetce "przyjaciela" dotknęli ; przyszedł zadymę zrobić troll
Qrcze napisał bym coś...ale boję się dostać pod ostrza tak zajadłych
Szermierzy
Mam jedno pytanie do Sebastiana:
Dużo masz tych tajnych współpracowników???
Szermierzy
Mam jedno pytanie do Sebastiana:
Dużo masz tych tajnych współpracowników???
No, db. napiszę to.
Syf tu jest na tym czacie!
Kiedyś badziory hulały po czacie... Teraz Sebuś, który wszystkim dawnym trudnym przypadkom dorównuje i górkę jeszcze ma.
Syf tu jest na tym czacie!
Kiedyś badziory hulały po czacie... Teraz Sebuś, który wszystkim dawnym trudnym przypadkom dorównuje i górkę jeszcze ma.
Idę...
Dobranoc
Normalnie WSTYD mi, że "rozmawiam" z takim przypadkiem i to publicznie... ale nie odpisać takiemu trollowi, to sobie jeszcze pomyśli, że ma rację
Sił brak
Dobranoc
Normalnie WSTYD mi, że "rozmawiam" z takim przypadkiem i to publicznie... ale nie odpisać takiemu trollowi, to sobie jeszcze pomyśli, że ma rację
Sił brak
@4 274 335EstyMy: wiesz co zejdz ze mnie kobieto, raz na zawsze ok czy ja z toba i o tobie cos pisze czy ja Ci ubliżam, w jakiś teraz sposób ,nie robię tego czytam teraz to co piszesz z Sebastianem i uważam ze te cechy które wytykasz tu Sebastianowi to jawnie ukazują Twoje nie dociągnięcia umysłowe, z psychologicznego punktu widzenia , powinnaś faktycznie sie leczyć, chyba jak tak piszesz o mnie czy sebastiana, kiedy sie ostatnio diagnozowałaś w jakimś szpitalu,pamiętasz może jak nie to powtórz lub zrób sobie jakieś badania one zapewne Ci pomogą w rozumowaniu co niektórych rzeczy,i przestań namnie b nadawac do kogo kolwiek, bo ja o Tobie nigdzie nic nie mowie bo niema o czym, chyba proste i logiczne nie i tyle z mojej strny, niepisz omnie i siej tu fermentu jak napisał sebastian tu na czacie juz wczesniej
@4 274 358Vondeoff:
2 do 3 na 168 nickach za to , więc zależy jak liczyć.
Albo 1 do 2, może przeszacowałam wyżej
Dobrej nocy Vondeoff
2 do 3 na 168 nickach za to , więc zależy jak liczyć.
Albo 1 do 2, może przeszacowałam wyżej
Dobrej nocy Vondeoff
@4 274 361arczibalik73:
Pasko , proszę o zablokowanie arczibalika73 za wpis nr 4 274 361.
Zobaczymy, czy Pasko czyta.
Zobaczymy, czy Pasko czyta.
@4 274 361arczibalik73:
Nie chciałbyś wiedzieć CO miałabym Ci do odpowiedzenia na to co napisałeś.
Nie chciałbyś wiedzieć - wierz mi.
Nie chciałbyś wiedzieć CO miałabym Ci do odpowiedzenia na to co napisałeś.
Nie chciałbyś wiedzieć - wierz mi.
@4 274 365:
... inni przy okazji też odetchną od tego namolnego namolnego natręta, obrażającego ludzi.
... inni przy okazji też odetchną od tego namolnego namolnego natręta, obrażającego ludzi.
@4 274 343EstyMy: @4 274 335EstyMy: ale dajesz do pieca to sa chyba Twoje cechy ipiszesz tu o swojej osobie, powiem ci jaby tu niebyło kilka osób ktore daza tu do usuniecia nas z czatu tez byś tu nie siedziała i idługo nie poibyla ale ze jest u was wiekszość takich troli, to wszyscy trolujecie , razem i obrazacie wszystkich w kolo swoimi wpisami, tez wszystkiego sie czepiacie i kazego kto wam tu niepasuje i nieniejest po waszewj mysli we wszystkim widzicie wrogosć, człowieka do człowieka, a niemacie za grosz szacunku do drugiej osoby umiecie tylko adego krytykować, i obgadywać, jedni do drugich ,jestescie zepsuci, do aszpiku kosci, niby inteligentni tacy, a głupsi niz ustawa przewiduje, ja niebede z takimi ludzmi pisał, bo niesa mnie warci, jeszcze musicie w zyciu wiecej przejsc, rzeczy aby zrozumieć oczym tu pisze, i rozrózniać prawde od fałszu
@4 274 364EstyMy: wiesz co wsadz se te kartki niepowiem gdzie
@4 274 365EstyMy: i to samo dla EstyMy za podrzeganie o nienawisci i trolowaniu tu na czacie za przyzwoleniem i zgodominych czatowiczów którzy co róz tu dolewaja przysłowiowej oliwy do ognia,bo kiedy tu tylko wchodzi zawsze tej pani cos tu niepasuje i odskad tu jest to wszena tu zadymy, niepodoba sie jej ze ja tu pisze i jawnie mnie obraza oraz mojego kolege sebastiana, który jej wykazuje prawde, a prawda ja boli
Arczi{{starzec}Czuję się zmiażdżony twoją pryncypialną krytyką{{
mruga}}
Prześpij się to Ci przejdzie
Dobranoc
mruga}}
Prześpij się to Ci przejdzie
Dobranoc
@4 274 365EstyMy: czyta czyta i napewnio jutro dostaniesz blokade spolecznosciowa za to co tu dzisiaj napisałas pod naszymi adresami, mi tam juz niezalezy natym czy dostane blokade tu na czacie czy niemy sie z sebasianem dogadamy pozaczatem tez ale wy tu zapewne i ucierpicie wszyscy jesli takie gfłupoty bedziecie pisac o ona do innych, , pasko juz kiedys chciał zamknac czat na jakis czas, i pewnie to zrobui, ,. alle wterfy wasze zale niczego nie eda argumentowały, zapasmietaj bez naszych tu wpisów z sebastianem, ten cza padnie , wczesniejj czy pozniej, i niebedziesz miała sie z kim tu zrelaksować i popisać, jesli chesz tego to prosze bardzo,
@4 274 371Vondeoff: dzieki za mile słowa masz racje trzeba iść spaćbo szkoda tu siedziec i pisać glupoty z trolami co nie którymidobranoc
@4 274 373lewy: witaj fajny ubaw nie popisałem sobie dzis troche, ze niektórymi osobami, dzień mozna zaliczyć do udanego, od jutra cisza na czacie bedzie, musze odpoczac trochę od tego czata ,a, raczej, od kilku osób z tego czata , które nie rozumieja co sie do nich mówi i odwracają zaraz przysłowiowego kota ogonem,
ja nikomu tu nie ublizam w porównaniu do tego kto mi tu dzisiaj ublizał i dlaczego pytam, wiem ze ja isebastian jestesmy tu niewygodni dla kilku osób które chca tym czatem zawładnać całlkowicie te osoby dobieraja sobie wsolnikow którzy co róz wieszaja na nas przysłowiowe psy, aby remu tu na czacie zapobiec nalezy te osoby zablokowac specznosciowo nie nas którzy chcemu=y aby tu panował lad i porzadek, nac\zacie i aby tu był spokoj a, niewiewczne kłutnie i i porównywanie kogos do lesera, obiboka czyu tez zera, js=ak to napisała jedna z pańo sebastianie, który chciał jej tylko pomóc pozbierać sie, ale coz nic niemozna robic na siłe a ja tez napisałem aby ta pani sie zdiagnozowała gdy przeczytałemn jej kilka wpisów atakujacych sebastiana, mozee to niebyło takie aż potrzebne ,ale tak pomyslałem i napisałem w przyplywie silnych emocji, taka byla moja reakcja, nie jestem tu poto aby siac ferment iklocić czy prawdować sie z kimś, przychodze tu w innym celu, m nie iteresuje mnie zycie czatowiczów ani ich praca,niecjh kkazdy z nich robi to co chce,ale iniech szanuje 2 człowieka, dobranoc wszystkim, i co złego tonie ja, dobranoc wszystkim
O ..urwa a ten tu nadal nawija
@4 274 377damian1983: Damian ja bym Cię prosił żebyś dał skana tego NAWIJANIA bo nie uwierze
Jestem w robocie na nocy I jeszcze jedna nocka I wooolne Lotto zagrane 3 Miliony dawać Miliony dawać Miliony
@4 274 375arczibalik73: jesteś wrzodem na czterech literach łapach pewnie jesteś dumny z siebie razem z sebusiem m do którego ludzie piszą niby kto jak raptem może z trzy osoby was tolerują z adminem na czele ci co zostali mają was dość każdy wpis źle piszący o was jest dla was czymś podniecającym czujecie się wielcy przy was wrzud to pikuś masakra gdzie to sieją ten robi z siebie błazna pisząc jak potłuczony wiedząc że ludzie mają dość niszczy czat odwraca kota ogonem że przez resztę zostanie zamknięty nie przez niego czy tego sm tobie chyba jedynie co się udało to niszczenie czego kolwiek ten sm tak samo kto nie tańczy jak ktoś zagra jest wróg
Macie ludzi chcących miło spędzić czas za nic swoje ułomności nieszczęścia zwalacie na innych to wy jesteście odpowiedzialni że ludzie gdy się pojawiacie idą sobie ale dla was wg waszego chorego mniemania to oni są źli nie wy masakra od siedmiu boleści i przedsiębiorca od wyprowadzaniu manekinów na spacer
Weź arcysiu wkoncu bądź facetem weź swą przyjaciółkę SM i jak pisałeś zrób to choć w to wątpię musiałbyś być facetem
@4 274 383Mulag: Hey ....dwóch oderwanych od księżyca pryszczy jeden i drugi jedynie co potrafią niszczyć a pasko nic gdy tych dwóch nie ma jest ok gdy nie ma ich funfla z piejar z plastrem na czole watykanista jest ok pasko wolałby zamknąć czcik niż ich
Dobra spadam po co ten regulamin jak ten i tamten farmazony długie piszą obrażają ludzi szydzą z nich
Zaraz praca, co napisać więcej dystansu nie brać tego osobiście czy to wystarczy dla jednych tak dla drugich nie wystarczy
Najdziwniejsze jest to że pasko wczoraj był nie wierzę że nie widZial i nic dziwne naprawdę i ich zachowanie to że mogą robić co chcą kto przeciw nim zaraz jeden pisze tasiemca drugi próbuje zrobić z kogoś kim on jest zniżyć do jego niskiego poziomu mułu przykład głupoty w nocy zresztą i tak nic się nie zmieni szkoda
Dawniej na słowo klucz P a s k o, zawsze odpisywał i reagował na hej wobec drugiego użytkownika, teraz nawet nie odpisze i nie zareaguje
@4 274 386Mulag: wisienka jest te 12tys wszyscy dla nierobów będziemy tyrać by mieli lepiej nie pracując bo wg tv mamy dobrobyt co tam kredyty pożyczki dług publiczny nawet jedząc ryż nigdy nie spacimy bo ich zachcianki i ich wyborcy od świadczeń chcą więcej
Nic nie dawać tylko praca za godne pieniądze i normalne podatki i sobie poradzimy a tu wór rozdawnictwa i mnóstwo podatków oficjalnych i ukrytych
Szkoda nerwów na to wszystko chociaż ciężko obojętnie do tego przejść
@4 274 397Mulag: Kiedyś Lepper powiedział, że ludziom nie trzeba nawet aż tyle dawać i sobie poradzą, tylko nie trzeba im zabierać.
Trochę czatu poczytałem i stwierdziłem, że czat na zielonej
zanika i coraz mniej ludzi, chce
Pisać o czymkolwiek
zanika i coraz mniej ludzi, chce
Pisać o czymkolwiek
Jadę coś wysłać, tylko wszystkie gry
z maszyny na ch/t,bo tak grając
TSa ogrywam
z maszyny na ch/t,bo tak grając
TSa ogrywam