Wpisy 4 274 107 – 4 274 206
1 października 2021 21:54 → 1 października 2021 23:02, 100 wpisów
Typowania Super Szansy
marcelotto 6853207 - wygrana 10 złDudzia 9613007 - wygrana 10 zł
Mariano1979 9613007 - wygrana 10 zł
@4 274 105: Gosia na sucho
Dopisano wyniki Kaskady - 03,04,05,06,09,12,14,16,17,20,22,23
W gierce TOTEMKI padła przed chwilą wygrana 600 zł przy stawce 30 zł. Szczegóły
@4 274 112tomi77: przez taką falę to pójdziesz na dno
Dopisano wyniki ekstra pensja - 02,05,09,12,20 oraz dodatkowa liczba 01
Stałe zestawy liczbowe Ekstra Pensja
levilane 4/5 + 1/1
Dopisano wyniki ekstra premia - 03,14,15,24,26 oraz dodatkowa liczba 03
Koniec cyrku dawać skany
Zgrywus zaczynam
@4 274 105: slawek001 pojedynczy zestaw na 9 skreśleń, koszt 189 zł
2/7x10 Pierwsze losowanie.Kasa musi sie zgadzac
@4 274 111Mewa: już pacze
Ile trafiłeś ?
@4 274 127Biedroneczka1977: kg
@4 274 128Mewa: 👌 😃
Bolo ile trafiłeś ?
Gosia
@4 274 132marc1978:
Gdzie Ci ludzie gdzie te chopy ??
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - padło 1 x 25 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa - padło 3 x 1 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Premii - padło 12 x 100 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 5 x 61 913,20 zł
"czwórka" płatna 465,60 zł
"trójka" płatna 23,50 zł
"czwórka" płatna 465,60 zł
"trójka" płatna 23,50 zł
Dopisano wygrane Kaskady - padło 3 x 1 000 zł
Nie chcecie pisać to nie dobranoc spadam stąd
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - padło 7 x 7/7
@4 274 083EstyMy: po pierwsze nic nieklamałem, po 2 co CIe to interesuje co w KGB pracujesz, a kto mu powie co myslisz ze dyzurny policji sam by sie wsypał , zreszta mi kiedyś szef agenci ochrony powiedział w razie kiedys jakiś klopotów powołuj sie na nas , wiec wykorzystałem sytuacje jak sie nadarzyła i nie ze bym tym sie tu chwalił publicznie ,tylko przytoczyłem tu takie coś ze mnie takie coś na siłece spotkało, jak widzisz , a nie ze sie tym chwale, milo to tylko wspomminam, ci policjanci to byli jacyś mlodziaki , chceieli przyszpanować ale jak sie dowiedzieli od swojego dyzurenego, ze jestem dyzurnym z ochrony, to odpuscili sobie , kiedys jeden policjant zatrzymał mnie tu w mojej miejscowosci, chcialmnie naciagnac na kase , próbowal mi wmowic ze przechodziłem przez tory a on widział mnie wiec po szedłem z nim na komnde i jeszcze z 4 kolegami, którzy tez rzekomo byli zemną gdy wszedłem na posterunek
policji , zaraz mnie chłopaki z lokalnej policji miło przywitali, zapytali co się stało, czym zawdzięczają moja tu wizytę, wiec im powiedziałem, ze ich kolega coś do mnie cierpi, wiec odrazu mi powiedzieli =abym się niczym nie przejmował, i spokojnie wracał do domu, pech hciał ze moja pod dowódca z obiektu to widziała jak szedłem z tym policjantem, na komendę zadzwoniła do mojego przełożonego i strzeliła z ucha, nastepnego dnia jestem na dniówce, wchodzi mój szef ochrony,
policji , zaraz mnie chłopaki z lokalnej policji miło przywitali, zapytali co się stało, czym zawdzięczają moja tu wizytę, wiec im powiedziałem, ze ich kolega coś do mnie cierpi, wiec odrazu mi powiedzieli =abym się niczym nie przejmował, i spokojnie wracał do domu, pech hciał ze moja pod dowódca z obiektu to widziała jak szedłem z tym policjantem, na komendę zadzwoniła do mojego przełożonego i strzeliła z ucha, nastepnego dnia jestem na dniówce, wchodzi mój szef ochrony,
@4 274 148arczibalik73: jesteś chory...więc zdrowia życzę...tego psychicznego oczywiście...
i pyta co sie stało ze wyladowałem na komisariacie, wczoraj bo ktos do niego dzwonil i mu strzelil z ucha, wiec mu opowiedziałem całe zdarzenie i to ze polichjan t chiał odemnie wyciagnac kase za zekome przewinienie, przekazałem mu tez ze owy funkcjonariusz na słuzbuie byl po spozyciu alkoholu, , moj szef powiedział ok, zaraz to załatwimy, i kazał mnie polaczyć z komenda policji, niestetyowy policjant był na słuzbie szybko po przyznał sie prze moim szefem \ze był po piwie , wtedy mj szef zapytał ile majeszcze do emerytury, znał tego delikwenta okazło sie ze jeszcze 3 miesiace mu zostało , wiec zapytał sie go czy chce jeszcze te 3 miesiace popracowac czy chce na swoje zadanie wykleciec z policji, bo on złamał przepisy słuzbowe, on odparł ze nie ze chce pracowac wtedy mój przełozony obecny wtedy jeszcze podkomisarz i zarazzem były, komndat policji przekazał mu aby uwazał na jego ludzi bo moze szybko stracić prace jeszcze przed czasem, , owy posterunkowy musiał mnie przeprosuić za bezpodstawne mnie zatrzymanie, i przyzec ze wiecej nie bedzie mi i mojemu przełozonemu wchodził w droge, i tak było ale mineło, polowe moich kumpli pracuje na stanowiskach w policji i niektórzy tez i zemna do szkolyy chodziło kiedys wiec sie dobrze znamy wszyscuy w moimo bloku mieszkanawet kilku, kolesi z dochodzeniowki i kryminalni, nie tylko posterunkowi, jacyś,
Nie można zablokować tego czatowego szkodnika co za natrętny typ i złośliwy troll.
Ale do pracy bo nie pójdzie bo chory a cały dzień nawija na czacie I bajki pisze to chyba taki chory nie jest jednak
W gierce KAMYKI padła przed chwilą wygrana 1 100 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
@4 274 152marc1978: sam jesteś trol, drogi panie, i nie nawołyuj tutaj, do blokowania kogoś nie podoba ci sie to nie opuść ten fragment i nie c4 274 153.
4 274 153. Biedroneczka1977 bajki dobre to chyba ty tu opowiadasz, ja nigdy nie opowiadam bajek tylko mówie jak jest w zeczywistosci, ale ok niebede wam nic juz wiecej pisał jestescie tego niewarci, zyjcie dalej w zaklamaniu i mpowcie ze czarne jest białe
4 274 153. Biedroneczka1977 bajki dobre to chyba ty tu opowiadasz, ja nigdy nie opowiadam bajek tylko mówie jak jest w zeczywistosci, ale ok niebede wam nic juz wiecej pisał jestescie tego niewarci, zyjcie dalej w zaklamaniu i mpowcie ze czarne jest białe
szkoda mojego czasu aby tu siedziec cały czas z wami, i sie przekomarzac, m jutro juz mnie tu niezobaczycie, na czacie
@4 274 155arczibalik73: co Ty bierzesz ze tak piszesz opowiadasz bajki na dobranoc i kto ma w to wierzyć idź lepiej spać może się Tobie poprawi
Dobry wieczór
@4 274 148arczibalik73: --- i jeszcze z 4 kolegami, którzy tez rzekomo byli zemną gdy wszedłem na posterunek... za Twoje kłamstwa ( " świadkowie " )---- policjant musiał przepraszać---- Jak byłeś człowieku czysty, to po co kłamliwe towarzystwo, Tak, masz się czym chwalić człowieku ? Znajomościami , ha,ha,ha.
DOBRANOC, JUZ WIĘCEJ nie będę czytała , tego co wypisuje powyższy nick.
@4 274 148arczibalik73: --- i jeszcze z 4 kolegami, którzy tez rzekomo byli zemną gdy wszedłem na posterunek... za Twoje kłamstwa ( " świadkowie " )---- policjant musiał przepraszać---- Jak byłeś człowieku czysty, to po co kłamliwe towarzystwo, Tak, masz się czym chwalić człowieku ? Znajomościami , ha,ha,ha.
DOBRANOC, JUZ WIĘCEJ nie będę czytała , tego co wypisuje powyższy nick.
@4 274 156arczibalik73: A po co siedzisz czas tracisz mówiłeś ze masz tyle pracy w domu
@4 274 156arczibalik73: słusznie, to dobra decyzja
Zwariować można..człowiek się nawet stresuje na głupim czacie ...paranoja
@4 274 156arczibalik73: wkoncu męska decyzja obyś nie okazał się kobietą i zdania nie zmienił
BiedroneczkozbigniewBolodziękuję wszystkim za brawo dzięki wielkie
Dobranoc od jutra o jednego psują mniej o ile słowa dotrzyma które nie raz łamał
@4 274 164Gosia__77: graj w realu te liczby masz dobre już nie raz miałaś trafione
@4 274 167makler:
@4 274 166Mewa: w co Ty wierzysz ze jutro nie będzie pisał za piękne żeby było prawdziwe
@4 274 169marc1978: Trafiles cos w te multi?
@4 274 173damian1983: 4/7 tylko
@4 274 168Biedroneczka1977: Biedroneczko nie mam tyle kasy by grać na każde losowanie systemami
Ja 2/7x10 ale jeszcze 2 losowania mam
Ok do jutra ide na browar i nyny
@4 274 176damian1983: mam na jutro jeszcze z chybika 7 multi razy 6.
@4 274 175Gosia__77: no rozumiem ale coś tam wybrać i chociaż ze trzy zakłady proste wysłać na przyklad jutro
Moze nam cos siadzieDobrej nocy
Tak mi cisnienie kolega podniósł, że nawet na seks nie mam ochoty.
@4 274 158Janeczka0409: ni4e zrozumiałas co ja tu napisałem owy gliniarz na słuzbie byl pod wpływem alkocholu na słuzbie, rozumis zatrzymał mnie wraz zmoimi kolegami ktorymi szedłem, ci koledzy tez pracowali w ochronie ale nie w tej samej co ja, ale ten gliniarz przypipszył sie domnie najpierw , ja nigdy po torach ani przez tory niechodze jeszcze mi zycie jest miłe, ale on mnie widział wiec zaprosil mnie na posterunek, i gdyby baka która zemna pracowała w danej firmie, nie szczelila z ucha to by sie nic niestało ale przez nia wielu ludzi wyleciało z pracy juz kiedys, rozumisz to i ona mnie podpierniczyła myslała ze moje szefostwo jej bedzie wdzoieczne, , szef mi powiedzial kto strzelil z ucha odrazu, ale chciał wyjqasnić ta sytuacje która miała miejsce, ja sie niechwale znajomosciam swoimi i ze mam znajomosci w policji, moge ci powiedziec ze mam tez bardzo dobrego znajomego w obecnym rzadzie, ale w to tez nie uwierzysz, bo zreszta co i cie to obchodzic tez powinno nie, ale pomijam juz ten fakt, oczywiscie nazwisk tu niebede nikogo podawał bo niejeste, z kgb czy sb, 9inienawidze konfidentów, strzelajacych z ucha gdzie tulko popadnie, ,
@4 274 182arczibalik73: zamknij się w końcu ...nie rozumiesz ,że przeszkadzasz innym ...bawi cię to podnieca czy masz zryty beret.
pasko może czat ciebie zbytnio nie interesuje zlituj się nad nami idę nie cierpię typków dlaczego ja lub kto pokocha mego syna czy też wymoczków🥴
@4 274 184marc1978: lubi to czuje tylko w takich chwilach dreszczyk pot blee ochyda idę też
@4 274 159Biedroneczka1977: takj mam duzo pracy , ale dzisiaj sobie troszke odpusciłem i chciałem z wami popisać wszystkimi, i przekonac sie kto jest domnie milo nastawiony akto tylko udaje, fajnego człowieka i i teraz mam czarno na białym jacy jestescie naprawde, zajmujecie sie nie swoimi sprawami, dogryzacie i prowokujecie mmnie ale niedługo to sie skonczy gdy ja stad odejde a czat admin zamknie i wtedy niebedzie tu pitu pitu jak to niektórzy tu pisza, chcecie tego to dalej w to brnijcie a ja w tym niebede uczestniczył juz,
Żegnam CZAT
Tylko będą skany jak sięuda
Jednak to dobra decyzja
Można dostaccholery
A teraz będą następne odp. Arcziego
Czytaj se sam
Tylko będą skany jak sięuda
Jednak to dobra decyzja
Można dostaccholery
A teraz będą następne odp. Arcziego
Czytaj se sam
@4 274 189arczibalik73: jak wkoncu odejdziesz jak obiecujesz z przyjacielem miło by było dla większości powodów do zamknięcia nie będzie bo wam o to Ho żegnam oschle
@4 274 191makler: sabotażysta przyznał wprost żeby chciał zamknąć ten czat.
@4 274 189arczibalik73: @4 274 189arczibalik73: @4 274 182arczibalik73: @4 274 155arczibalik73: @4 274 151arczibalik73:
@4 274 148arczibalik73:
@4 274 148arczibalik73:
@4 274 182arczibalik73:
EstyMy: po pierwsze nic nieklamałem,------- wiec mówi do mnie gdzie pan pracuje odpowiadam a w koncesjonowanej agencji ochrony, chcesz telefon, oczywiascie już tam nie pracowałem--------
To czywiście nie jest kłamstwem tylko wykorzystaniem znajomości
EstyMy: po pierwsze nic nieklamałem,------- wiec mówi do mnie gdzie pan pracuje odpowiadam a w koncesjonowanej agencji ochrony, chcesz telefon, oczywiascie już tam nie pracowałem--------
To czywiście nie jest kłamstwem tylko wykorzystaniem znajomości
@4 274 184marc1978: posłuchaj nadinteligentny człowieku, , przestań sie mnie tu czepiać, ok czy ja ci sie wpierniczam w twoje zycie,NIE wiec nie mów mmi co mam robić i nierozkazuj mi, bo i tak cie nie posłucham, leć zaraz do admina na skarge na mnie jak juz pewnie pare tu osób robi w tym czasie, idz sie poskarz i powiedz aby mnie zablokował bo nie mozesz juz mnie czytać tuzryty beret to chyba ty masz ja beretów nie nosze jeszcze i zapewne nie grozi mi to
O tym zapomniałam.
Dobranoc
Dobranoc
@4 274 185Mewa: za podrzeganie do nienawisci i lamenty do admina tylko nato cie staćniezły jestes koleś
@4 274 196arczibalik73: weź nierobie do roboty ty pasożycie społeczny.
@4 274 201Pasko: może maszyna wybrała
@4 274 192Mewa: nieodejde specjalnie tu zostane aby z toba popisac chciałbys abym wraz ze sebastianem opuscił temn czat prawda, ale nie doczekanie twoje, , zostane ibede do ciebie pisał ja wiem ze ja tu jestem wam niewygodny wszystkim, i rozumie to doskonale i dlatego ze mnie tu wszyscy atakujecie i kryrtykujecie to bede tu siiedział bez wzgledu czy tego chcecie czy nie, nawet gdy bede mial blokade , to bede w waszych snach ha ha ha
@4 274 195Janeczka0409: gdybys była madra to bys tego niewklejała i niepowielała co ja napisałem ale widac ze niemasz za grosz inteligencji, , inteligentni ludzie nie robia takich zeczy, inierobia z tego tez i uzytku, myslałem ze jesteś inteligentna osoba , chyba sie myliłem co do Ciebie co
@4 274 201Pasko: teraz to prosty