Wpisy 4 273 604 – 4 273 703
1 października 2021 16:53 → 1 października 2021 18:01, 100 wpisów
@4 273 598Mewa: i jeszcze bez jednego okai w liczeniu się nie myli
@4 273 605zgrywus:
Teraz na cukrzycę nie dostajesz renty bo to choroba społeczna tyle osób choruje i nie ma się co uzalac tylko brać pracę jaka w pośredniaku dają
Większym problemem jest to ze jesteś długotrwale bezrobotny I pracodawcy nie chcą zatrudnić jak to się mówi wypadles z rynku pracy
@4 273 605zgrywus: aż tak mu się nie przyglądałem ale powaga taki koles pracuje w Legnicy dlatego mnie trafia jak widzę takie coś lewe pewnie cieszy się że odmawiają mu z drugiej strony nie dziwię się ciekawe czy z składaniem długopisu by dał se radę
@4 273 595Mewa: w tynm wpisie przegiołeś przysłowiowa pałe kolego idz idz i nadal pracuj za miske ryzu abyś na wode zarobił jeszcze co byś ryzowa zupe ugotował co do regulaminu to nic nierobie złego,przestrzegam regulamin stronki ja tylko pisze, i nic po za tym ale to niedługo się skończy z mojej strony, ja tu nieobrazam nikogo i nikomu nie dosrywam jak ty i co inni tez, ja jestem bardziej tolerancyjny ntutaj niz wiekszość z was tu wszystkich,i rozumie wszystko, to co tym momencie obrazasz mnie piszac takie głupoty,i sam łamiesz regulamin
Teściu po udarze cukrzyca mega po zawale pracował tyle lat obecnie na emeryturę polazl
I dalej zaśmieca po co regulamin wkurza ludzi zniechęca do czatu brak słów
@4 273 604marc1978: w sumie racja może ignorować trzeba o czy będzie tworzyć
@4 273 614Mewa:
Może by do lasu iść ? A nie zimno na dworze i bidon niedługo będzie lepiej pod kocem leżeć
Bidon? *
@4 273 616Biedroneczka1977: jutro dziś już za późno
Proponuję nie pisać nic przez pół godziny
Ciemno miałam napisac
Trzymajcie się ...zajrzę wieczorkiem albo skanik wrzucę...idę kupic mikrofalę bo właśnie mi się zepsuła.
Puki co idę po dwie zdrapki uśmiechnij się dwa mini i jedna 7 z plusem
@4 273 621marc1978: narka
@4 273 622: jeszcze po co nie co do bidry o 18 mecz Zagłębie Lubin z Jaga
@4 273 619Biedroneczka1977: idea ok, tylko, że zawsze znajdzie się taka amatora , co kupi bajania naszego biznesmena , czy innych takich ...
Moze sobie z was polewke robi poprostu lub naprawde jest taki niedorajda zyciowySa dwa wyjscia tylkoPo co arczi gadasz u kazdego pracodawcy ze masz ta cukrzyce i inne choroby jak nie masz renty.Chyba ze mieszkasz w takiej diurze ze juz wszysdcy Cie tam znaja bo nie wiem w jakiej wielkosci miescie lub wiosce mieszkasz.Zbieraj puszki chociaz lub złom
@4 273 630damian1983: za ciężko za dużo wymagasz spoci się schylać się trzeba
@4 273 611Mewa: posłuchaj ludzie którzy kiedys zachorowali na cukrzyce,a im ta cukrzyca jakos nie przeszkadzała i mieli prace to pracowali, teraz gdy pracodawca dowie sie ze chorujesz na cukrzyce czy masz nawet raka, idzie taki pracownik w odstawke, po jakims czasie i przy najblizeszej okazji zostanie zwolniony, jesli nie jest to osoba produktywna, czesto chodzi na zwolnienia i choruje to sie ja zwalnia, jesli jest to osoba starsza juz i np, przepracowała w tym zakładzie bynajmniej 30lat jest pod ochrona, i zgodznie z przepisami tez prawa pracy taka osoba jest chroniona,doi czsu osiagniecia wieku enmerytalnego, , i takiej oosoby nie można zwolnić, najczesciekj jest tak, ze np, pracownik choruje ma jeszcze do emerytury powiedzmy rok, to wtedy zaklad go zwalnia
za zgodom tegopracownika, i taki pracownik, rejstruje sie do biura pośrednictwa pracy, jakona tzw. zasiłek przedemerytalny, do czasu osiagniecia emerytury, i taka osoba jest nadal pod ochrona, gdy uzyska odpowiedni wiek przechodzi z automatu na emeryture, ale tale tylko w takim wypadku, pracodawca będzie trzymał takiego pracownika,u siebie,
za zgodom tegopracownika, i taki pracownik, rejstruje sie do biura pośrednictwa pracy, jakona tzw. zasiłek przedemerytalny, do czasu osiagniecia emerytury, i taka osoba jest nadal pod ochrona, gdy uzyska odpowiedni wiek przechodzi z automatu na emeryture, ale tale tylko w takim wypadku, pracodawca będzie trzymał takiego pracownika,u siebie,
O Matko znowu to samo i jeszcze dłuższe te wpisy.wieczorem przeczytam
@4 273 629waldus: prund, czy wungiel, ojejej ?
Mam to gdzies co on robi tylko czasem to co pisze ladu sie nie trzyma poprostu.Pierdoly opowiadasz Arczi. Pracy jest w ..uj w Polsce.Az ukraincow sciagaja
Nadciśnienie też nie powinni pracować nikt nie powinien grajmy w lotto tylko za co
@4 273 634Bolo22: idealna lektura do
@4 273 631Mewa:
@4 273 638zgrywus: żebyś wiedział. Ale już znam ta lektore
To widocznie cukrzyca to już wyrok. Trzeba się ubrać w buty garnitur i czekac
Pisze takie pierdoly ze dramat poprostu gosc.U nas w firmie Ukraincy robia po 12h i wcale nie za miske ryzy a za konkretne pieniadze.Skoro nie masz renty jestes zdolny do pracy wedlug normalnego rozumowania.Cukrzyce teraz ma co 2 osoba
@4 273 634Bolo22: uspokoj sie i poco te głupie komentarze zaraz, sami prowokujecia tu człowieka, piszecie głupoty, a pozniej macie żale ze ktoś wogóle z wami oczys pisze,moze zacznijcie tu cos robić moze potypujcie tu liczby, pokazcie cos fajnego, wykarzcie sie swojim przemysleniami i podzielcie sie z innymi, bo tylko tu piszecie o róznych głupotach, , a nikt nie typuje liczb, do gry, ale poco jak mozna tylko jak to ktos tu napisał pitu pitu itd, dlacze nikt nie dzieli sie numerami i naczacie , , ja tu nikomu nieprzeszkadzam w tym, zqaraz sobie ide stad i nie wiem kiedy tu jeszcze wrócę, czy jest tu sens wracać do osób zbytnio nie tolerancyjnych, ide coś zagrać, wkoncu odpoczniecie odemnie
Nie czytam tego co napisałeś dopiero wieczorem bo ja to jestem trochę zajęty.
@4 273 641Bolo22: miałam spać to mnie budzisz tym pisaniem'
@4 273 645Biedroneczka1977: ja?
@4 273 641Bolo22: A jak nie mam garnituru ?
@4 273 648waldus: kraty masz dziś tam w gospodarczym to maluj
Atczi powiem tak jest praca tylko się użalasz bardzo nad sobą i sobie wmówiłeś że nie ma pracy dziwię się że Twój przyjaciel ci nie pomógł jeszcze bo on wszystko wie i jest taki zaradny
@4 273 648waldus:
@4 273 642damian1983: posłuchaj, to nie sa pierdoły wcale , tak jest, w wielu firmach pracuja ukraincy a wiesz dlaczego , bo to jest tania siła robcza, im placa zapewne mniej, niz tobie, ale oni beda tu pracowali bo dlanich ta kasa to jest raj, niedługo jak beda dalej przyjmoewac tam u was pracownikow to cie pozbawuia stanowiska pracy, teraz stawia sie na tania siłe robocza, zaklad znajdzie na cuiebie jakiegos haka i z czasem cie zwolni, bo bedziesz mniej produktywny, a pracownikow jest wielu, teraz sie stawia na tania siłe robocza w kraju, to dobrze ze jeszcze pracujesz ipracuj jak najwiecej, az twój pracodawca bedzie mial a swój jacht i ferrari,
Arczi pogadaj z Sebastianem on ma firmę to cię zatrudni
Bedziesz miał 8 tysi co miesiąc
Przecież to twój kolega
Bedziesz miał 8 tysi co miesiąc
Przecież to twój kolega
@4 273 653waldus: nawet przyjaciel
@4 273 653waldus:
Arczi
to może być pewien kłopot dla ciebie, ale zerknij, kto pisze z "Twoim przyjacielem" - kto, oprócz trzech - czterech nicków, chce się wtedy, kiedy ten nick jest, udzielać
to może być pewien kłopot dla ciebie, ale zerknij, kto pisze z "Twoim przyjacielem" - kto, oprócz trzech - czterech nicków, chce się wtedy, kiedy ten nick jest, udzielać
@4 273 657Marian303:
@4 273 657Marian303:
@4 273 652arczibalik73: Pierdoly opowiadzasz ze czaszka peka sorki ale tak jest. W firmie w ktorej pracuje robi 2 tysiace osob i ciagle zatrudniaja nowych .A ..uj nie chce mi sie ciagnac tematu bo i tak nie zczaisz.Zyj i rob co chcesz w sumie za moje nie zyjesz.Wedle mnie mozesz sobie tu pisac te kilometrowe wiersze tylko napisalem co mysle.Zalatw sobie rente jesli naprawde tak schorowany jestes a skoro jej nie masz majac tyle chorob to cos tu jest nie tak.Amen
Marian widze że dopiero wszedłszy i ja też niedawno ale jak cofniesz czat to cały wieczór masz z głowy taka powieść jest napisana
@4 273 650Bolo22: w moim rejonie niejest tak wesoło z ofertami pracy jak było jeszcze kiedys, dawniej gdy ja tez pracowałe, gdy zachorowałem, nagle z dnia na dzień straciłem prace na skutek choroby, nnie z mojej winy, ja sam nieodszedłem to firma mnie zwolnila , bo ja bym sie z tamtad nigdy niewzolnil pomimo ze praca byla na 4 brygadówce, to był koncert farmaceutyczny, praca byla po 8 godzin ale z dojazdami, na wlasna reke, bo, i za naprawde pozadne pieniedze, ale wszystko co dobre kiedys sie kończy, , ja tam za 1 wyplate kupiłem sobie pamietam kino domowe panasonica, za druga wyplate mkupiłem sobie rower, i tv sony, rozumiesz i jeszcze miałem na życie, ta firma mnie podniosła trochę spełniłem swoje marzenia, i gdyby nie choroba to bym tam dalej zapewne pracował inie siedział teraz tu z wami i pisał bo szkoda by mi bylo czasu swojego cennego
@4 273 661Bolo22: właśnie będę czytał po ciężkiej robocie relaks się należy
@4 273 663Bolo22: tiaaaaaaaaa, chciałbyś nową powieść, jak widać, tFoŻył
Zarabiaj na pisaniu ;;; ; ;; ; jak ktoś lubi pisać to zarabiaj na tym https://zarabiajnapisaniu.com/zarabianie-na-pisaniu-jak-zaczac/
Skoczę tylko się puścić i po browar
Przecież na trzeźwo tego nie idzie czytać
Przecież na trzeźwo tego nie idzie czytać
chyba że pajco za to płaci na czacie
pasko*
@4 273 669Zjawiskowy: - ile pójdzie na korektę ?
@4 273 673Robal_36: od korekty też mają ludzi
Cześć
Już jestem
A co ten w białej koszuli z dziurami w spodniach na kolanach ciągle zaczepia ludzi
@4 273 670Marian303:
Kuźwa ludzie on jest mistrzem
Powinien pisać scenariusze do tych serialikow paradokumentalnych typu "dlaczego ja"
Powinien pisać scenariusze do tych serialikow paradokumentalnych typu "dlaczego ja"
@4 273 668Robal_36: I to jeszcze o mnie
@4 273 681Marian303: a kto pisał scenariusz do M jak miłość Zgadnij?
@4 273 677Robal_36:
Dla niepoznaki założył czarne okulary
😎
😎
@4 273 664arczibalik73: to teraz tym kinem będziesz żył? To już sobie nowszego nie kupisz. A ja za pierwszą wypłatę jak pamiętam to choć nie pamietam
@4 273 656Robal_36: robal ja nikomu tu nie wadze co do mojego przyjaciela to widze ze jest tu dyskriminowany i wiekle osób mu dokucza i najchetniej by sie go tuimnie pozbyto z tego czata, , to wiemy obaj, juz dawno, i moze kiedys przyjdzie taki czas ze obaj odejdziemy z tego czata nikomu nic nie mowiiac ale nie ze dostaniemy jakies blokady tutaj, poprostu od tak sobie, kiedys przestane tu cokolwiek pisać i typować, sebastian oraz wielu ludzi tez stad odejdzie ale nie przeez nas tylko przez to co tu sie wyrabia, i wkoncu Pasko zrobi to co chciał kiedyś makler, , pamietaasz co było w czerwcu, kiedy mało kto co tu kto zagladał, kiedys admin sie wkurzy na dobre i zamknie ten czat i to nie za moja sprawa czy sebastiana tylko za sprawa innych osób wiec róbcie tak dalej, jak robicie i osmieszajkcie innych ludzi nadal a juz niedługo, czata nie bedzie i wtedy niebedziecie sie mieli jak komunikować no chyba ze tylko telefonicznie ui prze @ chcecie tego to r óbcie tak dalej, a jesli chodzi omnie to sie wcale ieeuzalam nad soba , to nietak, pisze tylko jak jest, przecierz ja tu niemusze siedziec i pisać z kim kolwiek, ja tu teraz jestem i za chwile mnie niema, mnie tu nic nie trzyma niejestem tu niczym przywiazany jestem bo jestem, moge stad w kazdej chwili odejsc jak inni czatowicze, juz przedemna odeszli, kto jest troche inteligentnym, to niedosrywa innym czatowiczom niczym tyllko swoje racje zostawia dla siebiei niepisze ze tznów sie zaczyna i tylkotych dwóch, itd, takie wpisy sa dyskryminacja tej osoby drugiego człowieka i tak niemoze być tutaj, jesli tak nadal tu bedzie to wszyscy zaczna stad odchodzić izostanie tu garstka osób kktóre wczesniej czy pozniej tez stad odejda jak wielu innych czatowiczóqw, a chyba nikt tego niechce tutaj co, a moze sie myle
@4 273 689arczibalik73: jak możesz odejść to odejdź i będzie spokój
O maj good czy jak to się pisze coraz dłuższe wypowiedzi
To już mi się na telefon nie mieści muszę cofać czat
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 6 000 zł przy stawce 1 zł. Szczegóły
Dziś po losowaniu wszyscy będziemy jęczeć ''brak wygranych''
Db. wieczór
Ciekawe ile razy dziennie 4 kartki formatu A4, zapisane drobnym drukiem, będzie dostawać Kobieta w której zakocha się arczibalik73
, samych...wyznań i wyjaśnień.
Ciekawe ile razy dziennie 4 kartki formatu A4, zapisane drobnym drukiem, będzie dostawać Kobieta w której zakocha się arczibalik73
, samych...wyznań i wyjaśnień.
@4 273 700:
No, może 3 , nie ma co przesadzać
No, może 3 , nie ma co przesadzać