Wpisy 4 273 504 – 4 273 603
1 października 2021 15:19 → 1 października 2021 16:52, 100 wpisów
a jakby sie jeszcze troche o to pomodlil
6,13,54,59 wiecej sie nie wycisnie
6,13,54,59 wiecej sie nie wycisnie
podmianka stanu konta ze 148 na 207 to wszystko na dzis, nie od razu Rzeszow zbudowali
Muszę czekać instalacja dla dziecka chociaż sam też sobie zagram dziś przesyłka i gra FIFA 22 6 płyt dvd instalacja trzeciej płyty
@4 273 509Robal_36: instaluje dopiero, może zagram Lewym wcześniej konto trzeba było założyć w sumie płaci się z kod do gry do orgin tam się musiałem zarejestrować w sumie tam też pobrać można ale z płyt instaluje
@4 273 509Robal_36:
Mulag, pytam, bo czytałem, że "mimo rankingu, gracze, plepleple..."
https://sportowefakty.wp.pl/esport/962910/lewandowski-drugim-najlepszym-pilkarzem-fifa22-mimo-to-gracze-rzadko-go-wybieraj
https://sportowefakty.wp.pl/esport/962910/lewandowski-drugim-najlepszym-pilkarzem-fifa22-mimo-to-gracze-rzadko-go-wybieraj
No tak drugie miejsce ma Lewy nie wiem coś dodatkowo mam bo kupiłem przed sprzedażą
Kto siedzi czacie ten mało inteligentny jest to idę stąd
@4 273 518Biedroneczka1977: kto tak pisał jeśli można wiedzieć
@4 273 518Biedroneczka1977: yyy że jak😎
Gdzie te czasy, że dyskietka 1.44 wystarczała
Dobra znikam, bo za wczorajsze lotto skuszę się na skromne zagranie jeszcze jednym zakładzikiem EJ...
Ale żeby nie było , to po cichu powiem, że 14-a, to i zgrzytanie zębami
nara, tymcza
Dobra znikam, bo za wczorajsze lotto skuszę się na skromne zagranie jeszcze jednym zakładzikiem EJ...
Ale żeby nie było , to po cichu powiem, że 14-a, to i zgrzytanie zębami
nara, tymcza
@4 273 518Biedroneczka1977: ja to traktuje jako taki relaks znudów jak jest czas a jak można czasem z kimś sensownie popisać to okey
@4 273 518Biedroneczka1977: wyluzuj czteroletnia działalność pana SebastianaM, jak zdaje się, właśnie takie miała rodzić skutki, nie ma się co, takimi przypadkami, przejmować
@4 273 524Mulag: no czytam też teraz bo się nudzę jestem na zwolnieniu lekarskim A I jeszcze mam cały dom na głowie rachunki muszę płacić zakupy gotować
Co niektórzy nie pisze że nie mają racji mają w 100% z tym że za bardzo się tym przejmują angażują po co się nakręcać
@4 273 525Robal_36: no nie wiem ale ten arczi to już przesadza że tyle ma na głowie wszyscy tyle maja i lepsze do pracy do pracy muszą chodzić no rachunki musi płacić i zakupy a co on by chciał Zordona mieć jak w serialu ?
Każdy ma obowiązki i pracę on ma tylko obowiązki co pracy to nie za dużo na jednego człowieka
Kto nie ma obowiązków ja pracuję zakupy robię coś ugotować taka sytuacja gdy w domu chory a praca też nie lekka trzeba sobie radzić nie narzekać czasem głowe spuścić trzeba walczyć radzić sobie
@4 273 497makler: w tym wpisie piszesz o sobie i koledze którego nie wymienie tu bo sobie by nie życzył , tak? jak ci tu coś nie pasuje na tym czacie to nie wchodz tutaj i nie rób zamieszania,oraz nie prowokuj nikogo do kłótni, bo cały czas to robisz panie , tymi wpisami pokazujesz jakim jesteś nietolerancyjnym człowiekiemi jaki jesteś naprawde
Cukrzyca to teraz choroba społeczna ludzie z cukrzycą pracują a nie tylko z kółko muszę paprykę robić na zimę a pracę gdybym miał ,
Jak ktoś ma wysokie e to nie to nie to pracy mieć nie będzie mieć
Też miałem okres bez pracy i bez perspektyw musiałem wysokie oczekiwanie w 4 litery wsadzić
Ja też co w handlu ciężko dźwigać muszę i po 12 godzin A potem zakupy obiad sprzątanie a jak na czacie dni i noce spędza to na nic nie ma czasu
@4 273 535Mulag: sory ale teraz się proszą o to żeby u nich pracować nawet błagają.
Jest ogólnie czasy są do du...to fakt ludzie też co niektórzy zryte berety no ale trzeba jakoś żyć
Jest praca w Krakowie za 10000 miesięcznie ale nie ma chętnych
@4 273 527Mulag: jeśli to o mnie, to mam w pamięci wpis tego kogoß, kiedy nie znając osobiście osoby, z którą ja mam kontakt, napisał - "jesteś mało wartaz i Twoje słowa są mało warte"" a jednocześnie dziwnie szybko "zaprzyjaźniał" się z jednym z większych dziwnych przypadków tej strony...
Biedroneczka ...532 - dokładnie, dziś młody chłopak u mnie w firmie ... właśnie o tym sobie porozmawialiśmy, o glukometrze w kieszeni, o cukrzycy typu 1-ego ...
Biedroneczka ...532 - dokładnie, dziś młody chłopak u mnie w firmie ... właśnie o tym sobie porozmawialiśmy, o glukometrze w kieszeni, o cukrzycy typu 1-ego ...
generalnie wszędzie gonią normy inne rzeczy to faktycznie trzeba by się było zwolnić, gdzie indziej to samo i siedzieć na tyłku i marudzić na zielonej
@4 273 542Mulag: mam już zacząć jęczeć ?
@4 273 543Robal_36: możesz bo tu głosu czy tam dźwięku nie usłyszę
@4 273 541Robal_36: no Tak teraz cukrzyca to już na nikim nie robi wrażenia
...
Mąż do żony:
- Słuchaj! Jak nie będziesz jęczała podczas seksu, to słowo daję - rozwiodę się z Tobą!
Żona wzięła to sobie do serca, ale na wszelki wypadek przy następnym stosunku pyta męża:
- Już mam jęczeć?
- Nie teraz. Powiem Ci kiedy i wtedy zacznij - tylko głośno.
Za jakiś czas mąż prawie w ekstazie:
- Teraz jęcz, teraz!!!
Żona:
- Olaboga!!!! Dzieci butów nie mają na zimę, ja w starej sukience chodzę, cukier podrożał, prund zaraz zdrożeje
Mąż do żony:
- Słuchaj! Jak nie będziesz jęczała podczas seksu, to słowo daję - rozwiodę się z Tobą!
Żona wzięła to sobie do serca, ale na wszelki wypadek przy następnym stosunku pyta męża:
- Już mam jęczeć?
- Nie teraz. Powiem Ci kiedy i wtedy zacznij - tylko głośno.
Za jakiś czas mąż prawie w ekstazie:
- Teraz jęcz, teraz!!!
Żona:
- Olaboga!!!! Dzieci butów nie mają na zimę, ja w starej sukience chodzę, cukier podrożał, prund zaraz zdrożeje
@4 273 545Biedroneczka1977: moja ciocia od 30 lat choruje i to poważnie straciła nogę przez cukrzycę słabo widzi ...I uwaga pracuje
@4 273 549Robal_36:
O mnie boli dziś dwunasty zastrzyk wzięłam rwa kulszowa nie odpuszcza zabiegi trzeba płacić co na fundusz w kwietniu pisać dalej czy już nie chcecie słuchać ?
@4 273 550marc1978: no widzisz ale pewnie nie ma żadnych obowiązków z domu i to dlatego do pracy chodzi
Ma rodzinę normalnie jak wszyscy ale pracuje bo syn studiuje to i kasa potrzebna no i chce ...
Bez pracy nie ma kołaczy niestety
@4 273 532Biedroneczka1977: i co z tego ze pracuja z cukrzyca, pracuja ci którzy juz wczesniej pracowali i i ukrywali ze maja cukrzyce, , teraz pracodawcy nie toleruja ludzi w fabrykach z jakimi kolwiek chorobami, to nie jest moj wymysł, ja nie mam tylko cukrzycy samej jako choroby, ale jeszcze inne choroby , i to nie ja nie chce pracować , bo jestem nauczony pracy,tylko żaden z pracodawców mnie jako chorego nie chce, poczekaj ze zachorujesz na coś poważniejszego wtedy pogadamy, zobaczysz jak to chetnie
pracodawca będzie cie trzymał u siebie , i wcale nic nie przesadzam,z tym co tu pisze , bo wiem jak wygląda życie chorej osoby nikomu tego nie życze, a dla mnie liczy się moje zdrowie i życie, oraz życie 2 człowieka, a kasa to rzecz nabyta raz jest raz niema , piszesz ze robię paprykę tylko, tak kupiłem taniej paprykę i robię marynowana papryke na zime, co by nie latac po sklepach i przepłacać za słoik, zqawsze na zime robie paprykę, ogórki kiszone, kompoty i kapustę kiszona,, tak robiła kiedyś moja babcia, moja mama i ja ta tradycje ciągnę dalej zapasy zqawsze trzeba mieć, a nie latać później po sklepach i przepłacać za wszystko jak to inni robią ,moja kuzynka która pochodzi z biedniejszej rodziny na dzień dziejszy jakby np, wybuchła teraz wojna i trwała z 3 lata to ona by przezyła, pma 4 porzadne zamrazary sklepowe i jedzienia róznego na 3 do 5 lat, i raz na miesiac jedzie tylko do sklepu i kupuje to co jest jej jeszcze potrzebne, ale kiedys w domu pękali biedę ,bylo ich 14 i ich mama sama na nich robiła,ojciec ich zostawił samym sobie i dali rade jakos , teraz te dzieci maja biznesy ,kasiory jak lodu,
pracodawca będzie cie trzymał u siebie , i wcale nic nie przesadzam,z tym co tu pisze , bo wiem jak wygląda życie chorej osoby nikomu tego nie życze, a dla mnie liczy się moje zdrowie i życie, oraz życie 2 człowieka, a kasa to rzecz nabyta raz jest raz niema , piszesz ze robię paprykę tylko, tak kupiłem taniej paprykę i robię marynowana papryke na zime, co by nie latac po sklepach i przepłacać za słoik, zqawsze na zime robie paprykę, ogórki kiszone, kompoty i kapustę kiszona,, tak robiła kiedyś moja babcia, moja mama i ja ta tradycje ciągnę dalej zapasy zqawsze trzeba mieć, a nie latać później po sklepach i przepłacać za wszystko jak to inni robią ,moja kuzynka która pochodzi z biedniejszej rodziny na dzień dziejszy jakby np, wybuchła teraz wojna i trwała z 3 lata to ona by przezyła, pma 4 porzadne zamrazary sklepowe i jedzienia róznego na 3 do 5 lat, i raz na miesiac jedzie tylko do sklepu i kupuje to co jest jej jeszcze potrzebne, ale kiedys w domu pękali biedę ,bylo ich 14 i ich mama sama na nich robiła,ojciec ich zostawił samym sobie i dali rade jakos , teraz te dzieci maja biznesy ,kasiory jak lodu,
@4 273 557arczibalik73: nie mów ukryj
@4 273 557arczibalik73: wyobraź sobie ze też mam cukrzycę i pracuje niczego nie muszę ukrywać bo wszyscy. O tym miedzą w pracy a takich osób jak ja to jest co druga
Wiedzą *
jest przepis że pracodawca musi mieć osoby chore nie wiem do ilu pracowników
Nie będę pisać na co jeszcze ludzie chorują którzy ze mna pracują
Jak nie masz renty to znaczy ze nadajesz się do pracy i koniec kropka
@4 273 565Biedroneczka1977: tak pracują chociaż im ciężko
sąsiadka astma kręgosłup pracuje jak na razie, moim zdaniem już nie powinna
Ma badaniach okresowych nie da się ukryć ze ludzie mają cukrzycę wiesz ile ludzi byłoby bez pracy według Twojego pisania
Nie moja sprawa nikogo tu na stronce nie będę oceniał, tylko piszę jak jest
Oj tam, oj tam - wchodzisz na OLX i /prawie/ codziennie znajdujesz jakąś nową pracę, co to trudnego dla biznesmena - nie w takich przetargach udział biorącego
@4 273 569Biedroneczka1977: przecież wyleciał z pośredniaka bo nie chciał pracować i wszystko w temacie.
@4 273 572marc1978: bo tam tylko też chyba jaki czas jest ze można być zarejestrowanym a nie do emerytury
@4 273 571Robal_36: okna kraty i takie tam nie nudzisz się codziennie inna praca
@4 273 573Biedroneczka1977: no jak nie przyjmniesz oferty pracy bez uzasadnionej przyczyny to cie skreślają i już
@4 273 575marc1978: otóż to
Będzie esej wbrew regulaminowi czy nie będzie coś długo mimo że ciągle to samo to powinno być kopiuj wklej
@4 273 550marc1978: posłuchaj jeśli kiedyś się załapała do pracy z cukrzyca, i pracodawca wykaze ze taka osoba jest mu nie zbedna to pomimo braku nogi,bedzie pracować, pomimo ze tez i słabo widzi, poniewaz chce taka osobe juz przetrzymac do siagniecia emerytury,, i taka osoba jest pod ttzw, ochronka i nie mozna ja zwolnić, no chyba ze sama sie zwolni ale to wszystko zalezy od pracodawców i od stanowiska pracy , na którym pracuje, no ja tego szczescia nie miałem , aby z cukrzyca pracować, kiedyś na cukrzyce była renta, a dlaczego teraz niema? pytanie? ja gdy nie miałem cukrzycy to pracowałem też, i zawsze wolałem iść do pracy jak siedzieć w domu, bo czas mi szybciej leciał i spotykałem się więcej z ludzmi, ale wtedy jeszcze mogłem chodzić , i nawet biegać, teraz wszystko się zmieniło z wiekiem, człowiek się psuje od środka,teraz jak ktoś nawet straci nogę to renty nie dostanie bo lekarz orzecznik twierdzi a co tam noga, odrośnie, a choroby cie niszczą od środka, idz teraz do jakiegoś zakladu zapytaj o prace i powiedz na rozmowie o prace , że masz cukrzyce jeśli cie zapytają dlaczego odeszłaś z pracy na skutek choroby, zobaczysz jak cie potraktują, co powiedzą ze nie maja dla ciebie pracy i jak coś będzie to zadzwonią, wiesz co to oznacza, ze nie zadzwonią ,ze maja cie głęboko w poważaniu i nigdy do ciebie nie zadzwonnia to jest stara śpiewka każdego pracodawcy, k ,
a wiesz skąd to wiem, bo tez jestem kadrowcem,jestem po kursie kadrowo finansowym i technikiem biurowym i znam te triki jeśli pracodawcy zależy na ZYSKU i na pracowniku, to przyjmuje taka osobę od reki,nie zastanawiając się nawet, a jeśli jest to karierowicz i to robi wybory sobie i mówi ze oddzwonimy, rozumiesz, a w haerach teraz są takie chocki klocki ze wam się tu nawet nie śniło,ludzie sa traktowani przedmiotowo i nie liczy się człowiek tylko kasa aby się zgadzała nie pracownik
@4 273 578waldus: zawał niechcąco palcem pojechałem zamyśliłem się a tu bum cyk trala lala
@4 273 582arczibalik73: głupoty wypisujesz na temat rent i pracowania związane z cukrzycą...
@4 273 579Mewa: jaki esej co ty gościu znów za głupoty tu wypisujesz nie chcesz nie czytaj i przestań =tu swoje jakieś brednie wypisywać i prowokacje robić siedz tam cicho, i niedodawaj zadnych komentarzy głupich pod czyiś wpisami,siedzisz i pracujesz jeszcze to sie ciesz ze cie jeszcze tam trzymaja, bo niedługo mozesz stracić ta pracei wtedy bedziesz inaczej myslał i mowił
20,30,50,67,69 multi na wieczór
Po co ten regulamin czy dla nie kumatych są ulgi żeby nie było że dyskryminacja idę nawet posiedzieć nie można pan Tadeusz niczym kto po kocha mego syna dwie lewe ręce nie pracuje tylko na okrągło dyrdymaly gada wypisuje ale żeście trola na karmili ja dołożyłem do jutra będzie pierdy składał
@4 273 588Mewa: racja po co ten temat
@4 273 579Mewa: a od kopiuj wklej to tu jest kolega makler nie ja
Nudzisz piszesz nie w temacie ciągle to samo do pracy się leniu weź ani pracy ani kobiety tylko mama masakra idę bo wymioty idą jak można być takim niedorajda i ludzia dzień psuć sprawia ci to radość ciągle to samo
@4 273 593Mewa: to się nazywa nygusostwo
Idę nie będę patrzył na to coś zero współczucia dla ciebie nie kumaty człeku żegnam cieniu
Lubię nugetsy
@4 273 596Zjawiskowy: pyszne są
U mnie w sklepie niedaleko koleś bez nogi ręki na kasie siedzi ....
@4 273 598Mewa: pewnie nie ma mamusi z emeryturką
@4 273 584marc1978: sam głupoty piszesz nie wiesz nic jak wyglada rynek pracy,i zatrudnienia ludzi chorych, wiesz dlaczego niektóre zaklady przyjmuja chore osoby na cukrzyce lub inne osoby, poniewaz maja za te osoby ulgi, kazdy pracodawca który przyjmie taka osobe do siebie i utworzy dla tej osoby stanowisko pracy dostaje co miesiac około 5000zł na reke co miesiac, a zobacz jeszcze ile na tym pracowniku zarobi jak on bedzie uniego pracował, to sa sprawy biznesowe, tu kasa robi kase, co do rent jesli chodzi o cukrzyce to niema , kiedys były , kto kiedys dawniej poszedł na rente na cukrzyce too ta rente dostaje, nadal imoze sobie jeszcze dorobić, teraz gdy zachorujesz na cukrzyce niedostajesz nic, , tak samo jest z rakiem i leczeniem onkologicznym inietylko, wiem jak jest bo tez sie strałem, orente, lekarze maja teraz za zadanie leczyć rechabilitować, i szczepić, ale tak abyś jak najkrócej zył
@4 273 600arczibalik73: zdrowym rent nie dają
@4 273 600arczibalik73: to jedna przyjmuja chore na cukrzycę sam sobie zapqzeczasz
@4 273 588Mewa: mewa nikt cie z stad nie wygania siedź sobie, ale nie dosrywaj i nie dolewaj oliwy do ognia, , mi wcale tu nie przeszkadzasz siedź sobie i typuj spokojnie liczby , nikt tu ci nie jest jakimś wrogiem,to samo i maklera się tyczy , ja niejestem waszym wrogiem, i nigdy nie btbyłem ale wkurzaja mnie takie wasze głupie teksty jak piszecie ze przez tych dwóch czat jest taki jak jest, ja moge tu wcale niewchodzić na czt jak niebede chiał, a z sebastianem popisze sobie gdzie indziej, mam taka mozliwosc, i chyba to tez iniedługo zrobie, bo juz mam dosc tego waszego czepiania sie wszystkiego co tu tylko wam napisze,