Wpisy 4 273 704 – 4 273 803
1 października 2021 18:01 → 1 października 2021 18:33, 100 wpisów
@4 273 699Zjawiskowy:
Ja nie będę
Ja nie będę
EstyMy
Dziękuję za pozdrowienia.
Dziękuję za pozdrowienia.
@4 273 707EstyMy:
Eme46
@4 273 705EstyMy: dziękuję ciociu
Esty
Zjawiskowy
Co jest z tymi promocjami nie tak, że ponad 4/7 w ogóle wyskoczyć nie można??
@4 273 720panoramix:
@4 273 720panoramix:
... ale tylko na chwilę
... ale tylko na chwilę
@4 273 707EstyMy: Czyżbyśmy grali na tzw. suchacza ?
Est... mini jedynie kupon na 10 losowań termin ważności aktualny
@4 273 653waldus:posłuchaj, powiem ci tak, sebastian nieraz mi oferował swoja pomoc, chociarz ja go nigdy onic takoiego nie prosiłem, to jest dobry człowiek i uczynny człowiek, dlatego uważam go z za swojego przyjaciela, , jeśli chodzi o prace to nigdy go o to nie prosiłem z tego tez wzgledu ze nie moge mieszkac i pracować w warszawie bo muszę zając się tutaj wszystkim, tu mam chora mamę której muszę poświecić swój czas, niemam nikogo takiego juiz z rodziny co by mógł się zając mama tu ,w domu, , do poki mama zyje musze sie mama zaopiekować, dla mnie nie wazna jest kasa , az tak a druga osoba chora której trzeba pomoć, bo kiedys ona mi pomagała gdy byłem mały i umierajacy, jestem to mamie swojej winien, jesli chodzi o prace to mam taka nadzieje ze jeszcze kiedys bede pracował dalej, i bedzie wszystko po staremu,
gdzies moze sie jeszcze załapie ii jesli zdrowie pozwoli to bede pracował, nadal , ntonie jest tak jak tu pisza co niektóre osoby, ze jestem leniem bo nie pracuje to nie tak, to całkiem jest inaczej,gdybym niezachorował nagle i by mnie zaklad niezwolnił pracował bym nadal, ale niestety korporacja takich ludzi nietrzyma zbytnio u siebie takich pracownikow firmy zwalniaja a w to miejsce przynuje sie innych, a najlepiej tansza siłe robocza za buga, zeby bylo wiadomo ze koncen sie rozrasta i rozbudowuje w takich firmach ludzi trxtrzyma sie na produkcji do 5 gora 7 lat, pozniej taka osoba jest juz nieproduktywna, , a firma musi sie rozbudowywać, co 2 lata w tajkiej firmie jest zmieniany dyrektor fiirmy, od ludzi na produkcji wymaga sie cudów na kiju, nie wszedzie, ale w wiekszosci firm, wiem bo pracowałem w róznych firmach juz,
a te korporacje juz miedzynarodowe to juz wogól parodia, niebede wam zdradzał w jakiej to ostatnio pracowałem firmie bo to nie oto tu chodzi, ale powiem wam ze pracowali zemna i chińczycy, i rosjanie i murzyni, bo to firma miedzynarodowa jest i tolerancyjna, tamnieliczy sie kolor skóry, jakied dewiacje seksualne itd, tam liczy suie produkcja i człowiek kiedy tam pracuje, ale tylko do 5 góra 7 lat, boi tak pracodaqwc\a wymienia załoge na nowsza, ta firma tez duzo w noisi do skarbu panstwa jak i rynek pracy lokalny i dba o srodowisko, , dlatego jeszcze na naszym terenie uistnieje, w firmie pracuja rózni ludzie, i wszyscy asa po imieniu nikt niezna praktycznie swojego kolegi czy kkolezanki nazwiska, zespol pracownikow jest zgrany, i jest mila atmosfera, ale niekiedy tez i znajda sie tam wichrzyciele jak wszedzie którzy zaburzaja ten spokoj, ktorzy maka uklady z kierownikaki i haerem,za sprawa których i pracownicy sa zwalniani, , za byle głupote, kto zachoruje na cokolwiek bardziej powaznego jak angina idzie za brame, zakladu nieoboiwiazuja prawa pollskie tylko prawo amerykańskie, jak zakład chce kogoś zwolnić to robi to jak chce, tu sie nieliczy prawo polskie, zaden sad pracy tu nic nie wskora, przyjmujac sie do takiej firmy podpisujesz taka klauzule ze wrazie jakiejs choroby i nie uzasadnionego zwolniena cie z pracy nie bedziesz nigddzie interweniował , jesli takiej klauzuli nie podpiszez fierma cie nieprzyjmie do pracy, jesli zas na poczartku sie zgodzisz na to to prace dostajesz, i widzicie nasz rzad takim firma pozwala na takie procedery ze strony danej firmy
@4 273 697zgrywus: beeee beee beee doobre bo nie wytrzymam ze śmiechu
@4 273 726Bolo22: {×{pociesza}}
@4 273 718EstyMy: jak nie można trafić wyżej niż 4/7 jak można
Mnie interesuje jedno Tylko Miliony dużo pieniędzy a póki co to Ide spać potem do roboty
@4 273 733EstyMy: ooooooo, kurła, lecę sprawdzić TE powody
@4 273 736Forsami:
Fors.... po nocach grasujesz choć idziesz spać ?płacą Tobie za lunatykowanie?
Jeszcze chwila a będę dostępny
@4 273 742panoramix:
Grasz w EJ ?
Grasz w EJ ?
Est.... można wygrać tylko opcja wypłać nie działa w keno na zielonej
@4 273 736Forsami:
@4 273 729arczibalik73: Później poczytam co napisałeś bo teraz robię coś do jedzenia
dobra ale konie cjuz z mojej strony pisania wam tu o moich tam sprawach i spostrzezenach zyciowych, ide cos zjesc i zatypowac zeby cos moze wygrać i zycze tu wszystkim mile spedzonych chwil w spokoju i zdala odemnie, narazie wszystkim i przepraszam za tak długie tu moje teksty, które niektóre osoby zbyt tu nudza, teraz sobie odpoczniecie odemnie, moze i tez i od sebastiana tez, no chybaze sie tu zaraz pojawi jak ja sobie pojde, ui popisze z wami,
@4 273 748marc1978:
, gratuluję, tym bardziej, że z lottomasztny - to trzeba już mieć szczęście
, gratuluję, tym bardziej, że z lottomasztny - to trzeba już mieć szczęście
Wiecie co się u mnie narobiło ?
Seb.....nie gram w ej dzisiaj marne 45 zł płacą plus zer ileś tam
@4 273 752Sebastian_M: spokijnie ja kjuz uciekam , stad, bo niekjestem tu mile widziany przez wiele osób, bo pisze prawde a wiesz ze jak ktos mowi prawde to jest dla drugich niewygodny, bo ludzie zyja w zaklamaniu i to im najlepiej pasuje ityle w tym temacie z mojej strony
Zrobiłem pigwę i o niej zapomniałem a ona mi sfermentowała i teraz musze z niej zrobić albo nalewke albo wino pigwowe
@4 273 761arczibalik73: Jesteś tu mile widziany i nikt tu nikogo stąd nie wygania
chtyba przestane tu wogole zagladac, cos mi sie zdaje
Maszyny na cpn niby odpady dawajaja gram konsekwentnie na parkowej
@4 273 761arczibalik73: dokładnie wyluzuj ...
Nie mamy pojęcia
& może nie bardzo chcemy wiedzieć jednak
Ad....758./762.
& może nie bardzo chcemy wiedzieć jednak
Ad....758./762.
@4 273 761arczibalik73: Bądź tu z nami ile chcesz i pisz też ile chcesz. Po to jest ten czat a są ludzie którzy lubią czytać to co piszesz
@4 273 765arczibalik73: nie zawracaj ludziom głowy twoimi sprawami i głupotami a będzie ok.
@4 273 764Sebastian_M: dla ciebie moze i pary innych osób, ale to co ja pisze i mowie to sie zawsze przewaznie sprawdza włacznie z numerami w grach losowych
@4 273 771panoramix:
Ale chyba nie sfermentowana??
Ale chyba nie sfermentowana??
@4 273 765arczibalik73: Nie przestawaj tu zaglądać a poza tym nie przejmuj się garstką nieudaczników którzy Ci dokuczają. Nie przejmuj się tym. Oni już tak mają. Im w życiu słabo się wiedzie i przychodzą aby dokuczyć innym. W ten sposób się dowartościowują
@4 273 776Sebastian_M: nieudacznik nr1 pań sztacheta
Sfermentowana
Est.... proces poszedł w żywioł czym to się zakończy któż to wie
@4 273 777marc1978:
@4 273 777marc1978: od dziś krata
@4 273 782Bolo22: Wiedziałem że tak będzie
@4 273 782Bolo22: Krata .pl
@4 273 776Sebastian_M: moze i tak , amoze inie, niech sobie tu siedza ja stad narazie ide, trzeba cos zjes w koncu i brac sie za ta papryke , inne wszystko musi poczekać narazie wszystkim milego wieczoru wszystkim, , aha za pamieci sebastian jak cos to prosze na KGna prywatna wiadomosść
@4 273 786panoramix:
Co nie??
Co nie??
@4 273 785arczibalik73: Smacznego i nie przejmuj sie marginesem
Arcz..... papryka jest ok nie idź drogą Seb..... nie sfermentuj
Zmykam Moi Naj*milsi!
Chyba goście idą czy coś
Melduję, że MM wysłane na 2 los. już rano.
Chyba goście idą czy coś
Melduję, że MM wysłane na 2 los. już rano.
@4 273 789panoramix: Fermentacja dała mi dużo do myślenia
@4 273 765arczibalik73: weź psyjacielcja mozie ci pracke znajdzie
@4 273 786panoramix: Lokalna tematyka jest wszechstronna
Est... wchodzisz na stronę i czujesz się jak na kolokwium o którym ani widu ani słychu
@4 273 793EstyMy: miło ze jesteś jak wygrane ?
@4 273 792Mewa: A tobie co ?
Znowu zaczepiasz Arczibalik73 ?
Znowu zaczepiasz Arczibalik73 ?
@4 273 792Mewa: Pisze się przyjaciela a nie psyjacielcja
@4 273 791Sebastian_M:
Prawda?? , że nigdy nie wiadomo CO u kogo jedną samotną szarą komórkę błąkającą się po bezmiarze (...) wprawi w ruch!
Prawda?? , że nigdy nie wiadomo CO u kogo jedną samotną szarą komórkę błąkającą się po bezmiarze (...) wprawi w ruch!