Wpisy 4 268 696 – 4 268 795
26 września 2021 18:58 → 26 września 2021 20:03, 100 wpisów
Kiedys tu naprawde bylo spoko pamietam ze przyjeto mnie tu mile nawet kontrowersyjna Lila okazala sie byc spoko, i tak bylo pare lat.Potem pojawil Majpan zaktorym nie przepadam ale do goscia mam szacunek bo pomimo roznicy pogladow zachowywal sie jak facet z jajami a Sebastian co odwroci kota ogonem i zachowania hak dziecko w przedszkolu.
Jeśli nie Pasko tutaj zarządza to do widzenia
Dobrze policz unikalne Nicki, które się tu dziś na ten temat wypowiadały
arcy...
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
arcy...
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@4 268 697Biedroneczka1977: tak samo uważam
@4 268 698makler: dlaczego od niego?
CZAT MUSI DOSIĘGNĄC DNA
ZEBY PASKO DOPIERO ZOBACZYŁ
Za miesiąc będą kubraczki i dopełnią końca czatu.
Audio czat
ZEBY PASKO DOPIERO ZOBACZYŁ
Za miesiąc będą kubraczki i dopełnią końca czatu.
Audio czat
Jeszcze odniose sie do wpisu Bolo miales niefart logujac sie w czasie kiedy natarczywie atakowal nick np. Wulkan kazdy wtedy nowi nick byl potencjalnym jego klonem jesli Ci kiedykolwiek ublizylem to sorki.
I spadam powodzenia prawie wszystkim
I spadam powodzenia prawie wszystkim
@4 268 703slawek:
zachęcam do nie pisania tutaj
wystarczy tu się dobrze zachowywać, nie zwracać uwagi na zaczepki, i będzie wszystko ok, ale nie bo tu teraz powyłaziło kilka osób bez których czat ostatnio był o wiele lepszy niż dotąd i teraz siew znów zaczyna, jak przedtem, pasko zrobił widać wielki błąd odblokowując co niektóre osoby,które znów wchodząc tutaj chcą i doprowadzają do tego aby były tu zadymy i kłótnie
@4 268 526Sebastian_M: czy ta kolektura jest na Alei Krakowskiej ( możliwe , ze jest to już ul . Grojecka po prawej stronie , jadąc w stronę centrum .
@4 268 707arczibalik73: przypominam. Że też nie raz miałeś blokadę i skończ już te swoje'mądrości bo tego czytać się nie da żegnam
@4 268 705makler: ok dzięki pomyślności
Ja bym skasował swoje konto
Tylko że to głupie
Chcę osiągnąć TOP100 w 5/5 multi
Już któryś raz powtarzam
End czat
Tylko że to głupie
Chcę osiągnąć TOP100 w 5/5 multi
Już któryś raz powtarzam
End czat
@4 268 703: slawek: dokładnie - tak jest, niestety ... też przepraszam Bolo...
A wracając, do poprzedniego, czy nie najzabawmiejsze, że taki Majpan został wykopsany stąd przez takiego dziadka 60+, ujeżdżającego hulajnogi ?
A wracając, do poprzedniego, czy nie najzabawmiejsze, że taki Majpan został wykopsany stąd przez takiego dziadka 60+, ujeżdżającego hulajnogi ?
Dobry wieczór
Długo szukałam,ale znalazłam, mój wpis w temacie : Czat na stronie multipasko ---
Zszokował mnie wpis --- arczibalik73 , wiec napisałam w temacie .
4 172 780. arczibalik73 2021-05-13 (09:07) Magia liczb, ,kosmos liczb
@4 172 777emerytka 46: jesli bedziesz nadal pisała takie głupoty, to kiedys moja cierpliwość sie do was razem z mewa skonczy i nieomieszkam tego zrobić, bedziesz nadal prpowokowała i mewa to zniknoiecie z tego czata raz na zawszeno chyba ze sie uspokojicie i bedziecie tu typowac liczby jak inni to wtedy bedziecie tu mogli pozostac z nami.
Kto jest włścicielem strony : Sebastian_M , arczibalik73 , czy Pan Paśkiewicz ?
Długo szukałam,ale znalazłam, mój wpis w temacie : Czat na stronie multipasko ---
Zszokował mnie wpis --- arczibalik73 , wiec napisałam w temacie .
4 172 780. arczibalik73 2021-05-13 (09:07) Magia liczb, ,kosmos liczb
@4 172 777emerytka 46: jesli bedziesz nadal pisała takie głupoty, to kiedys moja cierpliwość sie do was razem z mewa skonczy i nieomieszkam tego zrobić, bedziesz nadal prpowokowała i mewa to zniknoiecie z tego czata raz na zawszeno chyba ze sie uspokojicie i bedziecie tu typowac liczby jak inni to wtedy bedziecie tu mogli pozostac z nami.
Kto jest włścicielem strony : Sebastian_M , arczibalik73 , czy Pan Paśkiewicz ?
Co tu się wyprawia ?
Dorosli ludzie A zachowujecie się jak dzieci
Dorosli ludzie A zachowujecie się jak dzieci
@4 268 709Biedroneczka1977: to nie czytaj, jak nie chcesz czy ja CIE do czegoś zmuszam, i co z tego ze miałem blokadę, nieraz była niesłuszna , ale była, i ja to musiałem przecierpieć nie płakałem tak jak tu co nie którzy, to robią i piszą do pasko długie petycje o usuniecie z czata czy blokadę dla mnie np, czy sebastiana, jeszcze nieraz dostane blokadę jak każdy też wiec nie wiem o co ci tu teraz chodzi,
@4 268 716arczibalik73: chodzi mi o to ze piszesz swoje mądrości pozbawione sensu i proszę żebyś do mnie ani o mnie nie pisał żegnam w wolnym czasie szukaj pracy zamiast się tutaj udzielać
Arczibalik często mówił że nie ma telefonu
A wczoraj dał skana z telefonu
Czyli jest kłamcą
A Seba
Mówił wczoraj że to nie powinno obchodzić że Arczibalik kłamie
A wczoraj dał skana z telefonu
Czyli jest kłamcą
A Seba
Mówił wczoraj że to nie powinno obchodzić że Arczibalik kłamie
@4 268 717Biedroneczka1977: wiesz co miałem o tobie bardzo dobre zdanie, uwarzałem cie za spoko kobietkę,ale widocznie co do twojej osoby się pomyliłem i to bardzo , uwarzam cie od teraz za bardzo fałszywą osobę, i tyle w tym temacie,nie bede do ciebie pisał bo nie mam o czym z tobą rozmawiać, widać że jesteś niereformowalną osoba
@4 268 715Sebastian_M: Sam się zachowujesz jak dziecko... Gdybym miał takiego syna jak ty...
Odciął bym internet bezpowrotnie
Odciął bym internet bezpowrotnie
@4 268 713Janeczka0409: Jeśli chodzi o odpowiedź na Twoje ostatnie pytanie, to miałem dość ciekawą korespondencję z Pasko /?/ po tym, kiedy na całkiem prywatny @ otrzymałem došć dziwną wiadomość... i zdeka {{wściekły}} wysłałem pewne zapytanie... No i tak naprawdę, to można zastanawiač się, czemu znikają wpisy z czatu - KTO i CO ma do ukrycia ?
@4 268 721makler:
Nie raz obiecywałeś gruszki na wierzbie i nic z tego nie wychodziło więc tym razem ci nie wierzę
Nie raz obiecywałeś gruszki na wierzbie i nic z tego nie wychodziło więc tym razem ci nie wierzę
@4 268 723Marian303:
Stacjonarny?
Stacjonarny?
@4 268 724Robal_36:
Nikt nie musi się przed tobą tłumaczyć dlaczego kasuje wpisy
Nikt nie musi się przed tobą tłumaczyć dlaczego kasuje wpisy
@4 268 722arczibalik73: odwal sie od Biedronki i reszty!! Poeto ty i fałszywcu i proponuje sobie znalesc prace i nie tylko stekac i jeczec ze nie masz pieniedzy
@4 268 724Robal_36:
Zaczynam rozumieć, zwłaszcza po tych wpisach :@4 268 728Sebastian_M: @4 268 727Sebastian_M:
Zaczynam rozumieć, zwłaszcza po tych wpisach :@4 268 728Sebastian_M: @4 268 727Sebastian_M:
@4 268 727Sebastian_M: Sebuś a to tym zarządzasz ? Od kiedy ? A jeśli zmieniły dostępu do danych adresowanych użytkowników, to chyba warto żeby zostali poinformowani ?
Pasko ?
Pasko ?
@4 268 726Sebastian_M: zadajesz pytania tak głupie , że kogo ty jeszcze chcesz ośmieszyć ??
@4 268 727. Jestes bardzo pewny siebie mysle ze Pasko juz wkrótce cie utemperuje
@4 268 718makler: tak nie mam czynnego telefonu o tym pisałem a nie ze niemam aparatu jako słuchawki, a to jest różnica, , a z skąd wiesz czy to był skan z telefonu , a nie np, z aparatu cyfrowego,np. a czy to jest takie wazne czym było robione zdiecie, skanu? bo dla mnie to nie jest ważne takie, wcale, makler nie posiadam czynnej komórki już około 10 lat, i wiesz co ci powiem, wcale za tym nie tęsknie, da się żyć bez smartfona tak samo jak da się żyć bez fajek czy alkoholu, bo ja żyję, a nie cały czas tylko śleczysz przed ta komórka , nie zuzywam komórki i wiesz jaki sczuje się wolny, od tego gadżetu, nie jestem uzalezniony od tego gadzetu jak tu wiekszość osób,nie wyobraza sobie życia bez komórki
@4 268 729Bolo22:
To są oszczerstwa nie warte czytania
To są oszczerstwa nie warte czytania
Wiecie co Wam powiem
Najśmieszniejsze że to wszystko zaczęło się od jajek
<=== już nie mogę patrzeć na tę emotkę .
Powodzenia
Powodzenia
@4 268 737Sebastian_M
To nie istotne od czego sie zaczęło istotne jest teraz to ze Duza Grupa normalnuch użytkowników tej strony oczekuje od Pasko odpowiedzi kim ty jestes tu na czacie
To nie istotne od czego sie zaczęło istotne jest teraz to ze Duza Grupa normalnuch użytkowników tej strony oczekuje od Pasko odpowiedzi kim ty jestes tu na czacie
@4 268 735Sebastian_M: to jest prawdaale wiem prawda boli
@4 268 737Sebastian_M: nie od jajek tylko od twojej prowokacji.
Zrobiłeś to co chciałeś. My już to wiemy , że upajasz się będąc w centrum zainteresowania
Zrobiłeś to co chciałeś. My już to wiemy , że upajasz się będąc w centrum zainteresowania
PASKO
Żądam zdecydowanej odpowiedzi na ostatnio poruszoną tu kwestię - kim jest tu ten ktoś, to raz ...
a dwa - jeśli jakikolwiek dostęp do moich cookies, ma mieć ten ktoś, któremu "się świeci lampka, kto jest zalogowany" , to - nie życzę sobie żadnej blokady, co do "funkcji społecznościowych", jaką ostatnio, całkiem gratis mi zafundowałeś , a żądam ! !
! całkowitegoo usunięcia konta
pozdrawiam i powodzenia
Żądam zdecydowanej odpowiedzi na ostatnio poruszoną tu kwestię - kim jest tu ten ktoś, to raz ...
a dwa - jeśli jakikolwiek dostęp do moich cookies, ma mieć ten ktoś, któremu "się świeci lampka, kto jest zalogowany" , to - nie życzę sobie żadnej blokady, co do "funkcji społecznościowych", jaką ostatnio, całkiem gratis mi zafundowałeś , a żądam ! !
! całkowitegoo usunięcia konta
pozdrawiam i powodzenia
@4 268 729Bolo22: a ty sie odwał odemnie raz na zawsze bo odąad tu jesteś to tylko nawołujesz do zadym, powinieneś zostać zablokowany na tym czacie za podrzeganie do buntu,i na czacie, a te swoje epitety pod moim adresem to sobie zachowaj dla siebie, schowaj sobie w buty i, odwalcie się odemnie i mojej pracy,m wy nmi jeść nie dajecie wiec nic nie macie do gadania, będę robił co będę chciał i nikogo to nie powinno obchodzić, patrzecie się na siebie co i jak w robicie, a nie ja,
W gierce TOTEMKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 10 zł. Szczegóły
@4 268 743Robal_36 spokojnie nie usuwaj na razie konta niech sie Pasko w tej kwestii wypowie i jesli ten Samozwanczy Moderator Sebus nie dostanie bana to ja rowniez usune konto
Na wszelki wypadek, gdybyśmy się mieli tu nie spotkać jeszcze raz :
Biedroneczka
Bolo
Janeczka
Doktor
Mewa
Emi
Dotam
Johno
Makler
Jutro
Slawek
Marian
Golanonim
waldus
Deki, Realfan Monet, Jocia, Wojtt i inni okejos, a niewymienieni - powodzenia
Biedroneczka
Bolo
Janeczka
Doktor
Mewa
Emi
Dotam
Johno
Makler
Jutro
Slawek
Marian
Golanonim
waldus
Deki, Realfan Monet, Jocia, Wojtt i inni okejos, a niewymienieni - powodzenia
@4 268 743Robal_36:
Konto to każdy może sobie sam usunąć
Konto to każdy może sobie sam usunąć
@4 268 731Robal_36:
Wszystko w swoim czasie
Wszystko w swoim czasie
@4 268 739slawek: sławek odpowiem ci za Pasko , sebastian czy ja jesteśmy tutaj takim samym uzytkowbnikiem na tej stronie jak , ty, i każdy inny czatowicz,a najważniejsza osobą tu na stronie je t admin, pasko nie ja sebastian czy nawet taki makler i inni, wszyscy tu jesteśmy równi i powinniśmy żyć tu w zgodzie razem a nie jeden na drugiego wylewać szalę hejtu ,
@4 268 750Sebastian_M: absolutnie - nic nie obchodzi mnie, co ty masz do powiedzenia w wyżej poruszonych kwestiach, setny, bo nie po raz pierwszy, zwracający się bez pytania do mnie
@4 268 745arczibalik73:
Przestańmy z nimi rozmawiać i stwórzmy lepiej jakiś zestaw liczb
Lepiej na tym wyjdziemy
A temat uważam za zakończony
Przestańmy z nimi rozmawiać i stwórzmy lepiej jakiś zestaw liczb
Lepiej na tym wyjdziemy
A temat uważam za zakończony
@4 268 753makler: nie róbcie tego kto pytam będzie niósł ten kwiat ewangelizacji na MP.
@4 268 745arczibalik73: i ty do kazdego te same slowa ze kazdy do zadymy nawołuje
@4 268 753makler: przyszedłeś i już rozrabiasz widzę, nie podoba się nie słuchaj i nie zaczepiaj, mam nadzieję że Pasko widzi kto tu się jak zachowuje, pozdrawiam Sebastiana i Arczibalika
Jest znamienne i bardzo dziwne
Po blokadzie w lipcu
Sen i Arczi zostali odblokowanie
Potem Sen z bardzo poważnej blokady został odblokowany
CO TU SIE DZIEJE
Po blokadzie w lipcu
Sen i Arczi zostali odblokowanie
Potem Sen z bardzo poważnej blokady został odblokowany
CO TU SIE DZIEJE
@4 268 756Robal_36:
O znalazł się szeryf i będzie tu rozpisywał właścicielowi strony co ma robić
Tego jeszcze nie grali
O znalazł się szeryf i będzie tu rozpisywał właścicielowi strony co ma robić
Tego jeszcze nie grali
@4 268 752arczibalik73: powiedz mi jak sie mozesz wypowiadac za Pasko?
Pasko ubezwłasnowolnienie ma podpisane ?
Pasko ubezwłasnowolnienie ma podpisane ?
@4 268 759bogdan04:
Pozdrawiam Cię serdecznie
Pozdrawiam Cię serdecznie
@4 268 749Robal_36: co to znaczy niewymienieni powodzenia jak mam to rozumieć
@4 268 713Janeczka0409:
Brakuje tu emotki bokserskich rękawiczek Zbigniew q, pewnie wstawi swoje rękawiczki
@4 268 765Gosia__77 dwie osoby juz przejzaly na oczy pora na Ciebie
@4 268 760makler:
Wiedziałem że nie dotrzymasz słowa
Wiedziałem że nie dotrzymasz słowa
@4 268 769marc1978:
@4 268 703slawek:
@4 268 768slawek:
@4 268 769marc1978: powodzenia
@4 268 769marc1978:
piszcie tak dalej na czacie nawołujcie do hejtu na mnie czy kolegi sebastiana, darzcie do celu sobie obranego a admin poczyta zamknie czat jak to kiedyś usilni chciał kolega makler i będzie po ptakach jak nikt z was nie będzie miał się skontaktować jak z inną osoba, róbcie tak dalejdla podrzegaczy i nienawistnych ludzi,
@4 268 774Robal_36:
Nie bądź natrętny.
Pasko odpowie ci w odpowiednim czasie lub nie odpowie i też musisz to zaakceptować
Nie bądź natrętny.
Pasko odpowie ci w odpowiednim czasie lub nie odpowie i też musisz to zaakceptować
@4 268 780arczibalik73: Tu nikt nikogo nie obraza i nie hejtuje gdzie to widzisz? Trwa oczekiwanie na reakcje Pasko
@4 268 779tomi77: jak nie wygrana z tośka, to skromna, bo skromna, ale pensja się pojawi na koncie - życie jest piękne
@4 268 780arczibalik73: ty i twoj kolega to jestescie swieci. Widzisz tylko kogos a spojsz na siebie
Ludzie drodzy, podajcie pewniaczki do multi 😩 bo nic nie idzie wygrac
@4 268 788Bolo22: kiedyś były pewne blokady i jakoś wtedy dziwnie było spokojnie
@4 268 789Domi_nika: 13 16 41 49 56
@4 268 783Gosia__77:
tak czytam te pierdoły i zamiast zagrać real poszło koło nosa
tak czytam te pierdoły i zamiast zagrać real poszło koło nosa
dobra trza cos wypic