Wpisy 4 192 482 – 4 192 581
12 czerwca 2021 17:33 → 12 czerwca 2021 18:57, 100 wpisów
@4 192 480arczibalik73: ja się nie wtrącam
Żartowałam że nie banda tylko drużyna
To nawet lepiej brzmi
Żartowałam że nie banda tylko drużyna
To nawet lepiej brzmi
Panie Pasko!!!!!!!!!
4 192 465. zgrywus 2021-06-12 (17:13)
@4 192 462makler: napisz do Pasko petycję o przyznaniu medalu za zasługi
PROSZĘ PRZYZNAĆ MEDAL PANU ZGRYWUSOWI ZA ZASŁUGI NA CZACIE
4 192 465. zgrywus 2021-06-12 (17:13)
@4 192 462makler: napisz do Pasko petycję o przyznaniu medalu za zasługi
PROSZĘ PRZYZNAĆ MEDAL PANU ZGRYWUSOWI ZA ZASŁUGI NA CZACIE

4 192 477. 191979 2021-06-12 (17:28)
No i dlatego wszystkie dzieci lubią smerfy
No i dlatego wszystkie dzieci lubią smerfy
@4 192 485makler:
@4 192 487marc1978: idzie Marc w kota w bytach
@4 192 482191979: Aniu no rozumie ja tez lubie sobie pozartować, i nic niemowie ZE sie wtracasz, gdzieś ale ja tu niewidze zadnej ani babndy ani druzyny,
makler mam do ciebie takie pytanie ,kiedys jak miałem blokade TYcoś na czacie pisałes jak pamietam, cos okimśbze ktoś niby zaklada jakas stronke, okim wtedy pisałeś, akórat teraz mi sie to przypomniało a poki jesteś na czacie to moze mi to wyjaśnisz głebiej
makler mam do ciebie takie pytanie ,kiedys jak miałem blokade TYcoś na czacie pisałes jak pamietam, cos okimśbze ktoś niby zaklada jakas stronke, okim wtedy pisałeś, akórat teraz mi sie to przypomniało a poki jesteś na czacie to moze mi to wyjaśnisz głebiej
no tak jak chciałem aby mi kolega z czatu to wyjasnił, to on uciekł, i to jest własnie makler czym szybciej stąd ucieka
kolejny elaborat wyjadacza tej strony, który wszystkim radzi
ale 9 lat nie może poszukać pracy
bo nie ma dla niego
-łatwej
-przyjemnej
-aby się nie napracować
-i dobrze płatnej
4 192 217. arczibalik73 2021-06-12 (12:50) pojawiam sie i znikam
@4 192 213Angierski: tak sa wzory i sa statystyki, jesli ktoś bedzie dobrze i uwarznie śledził statystyki i to jakie liczby tez i wychodza w danym losowaniu to , z pewnoscia wybierze sobie jakies tam swoje z tego wszystkiego liczby, którymi izagra i wtedy trafi, , dlatego zawsze powtarzam , ludziom aby grali tylko swoimi liczbami,czyli wybranymi przez siebie, anie np, zaporzyczonymi od kogoś, np, ktos podaje na czacie ze widza mu sie takie liczby, ,1,2,3,4,5,11,1369 to znaczy ze zaraz wszyscy cio teliczby zobacza na czacie to nimi musza zagrac bo ten ktos to akurat podał, i zapewne to sa juz pewniaki, nie wlasnie bo moga wyjsc zupełnie ine np, tzw liczby obik , powiedzmy 7,8,9,12,14,16 i to moga być te szczesliwe liczby, dlatego zawsze prosze i powtarzam grajcie tymi liczbami którewam sie widza na dane losowanie, uwarznie obserwujcie liczby jak chodza i wybierzcie te według was najwlaściwsze które do was w danej chwili przemawiaja na dane losowanie, których jesteście bardziej pewni ze wejda, wtedy wygrana bedzie w zasiegu reki, ja tez tak robie, juz od dawien dawna, inieraz sa tego i efekty, wiadomo ze do tego trzeba troche tez i szczescia mieć bo bez tego ani róz, to jest podstawa tu kiedys ktos na czacie pisał ze gra w ten sposób co 2 liczbe kresli, tak to tez jest sposob na wygrane bo i niezawsze wchodza ciagi liczb, , ktos gra na parki liczb , to tez jest ok, tez daje mozliwe choć iniewielkie wygrane ale zawsze to juz cos jest, na poczatek,
ale 9 lat nie może poszukać pracy
bo nie ma dla niego
-łatwej
-przyjemnej
-aby się nie napracować
-i dobrze płatnej
4 192 217. arczibalik73 2021-06-12 (12:50) pojawiam sie i znikam
@4 192 213Angierski: tak sa wzory i sa statystyki, jesli ktoś bedzie dobrze i uwarznie śledził statystyki i to jakie liczby tez i wychodza w danym losowaniu to , z pewnoscia wybierze sobie jakies tam swoje z tego wszystkiego liczby, którymi izagra i wtedy trafi, , dlatego zawsze powtarzam , ludziom aby grali tylko swoimi liczbami,czyli wybranymi przez siebie, anie np, zaporzyczonymi od kogoś, np, ktos podaje na czacie ze widza mu sie takie liczby, ,1,2,3,4,5,11,1369 to znaczy ze zaraz wszyscy cio teliczby zobacza na czacie to nimi musza zagrac bo ten ktos to akurat podał, i zapewne to sa juz pewniaki, nie wlasnie bo moga wyjsc zupełnie ine np, tzw liczby obik , powiedzmy 7,8,9,12,14,16 i to moga być te szczesliwe liczby, dlatego zawsze prosze i powtarzam grajcie tymi liczbami którewam sie widza na dane losowanie, uwarznie obserwujcie liczby jak chodza i wybierzcie te według was najwlaściwsze które do was w danej chwili przemawiaja na dane losowanie, których jesteście bardziej pewni ze wejda, wtedy wygrana bedzie w zasiegu reki, ja tez tak robie, juz od dawien dawna, inieraz sa tego i efekty, wiadomo ze do tego trzeba troche tez i szczescia mieć bo bez tego ani róz, to jest podstawa tu kiedys ktos na czacie pisał ze gra w ten sposób co 2 liczbe kresli, tak to tez jest sposob na wygrane bo i niezawsze wchodza ciagi liczb, , ktos gra na parki liczb , to tez jest ok, tez daje mozliwe choć iniewielkie wygrane ale zawsze to juz cos jest, na poczatek,
@4 192 491arczibalik73: pisałem >> Jemu <<
""Jesteś tak bystry na czacie i mądry w gębie"
NIE MAM ZAMIARU NICZEGO WYJASNIAĆ""
SORKA, PANIE ARCZIBALIK
tam gdzie nie cza to rozumiesz...
a wczoraj
wdełem zeby zobaczyc pisarza.......
""Jesteś tak bystry na czacie i mądry w gębie"
NIE MAM ZAMIARU NICZEGO WYJASNIAĆ""
SORKA, PANIE ARCZIBALIK
tam gdzie nie cza to rozumiesz...
a wczoraj
wdełem zeby zobaczyc pisarza.......
@4 192 493191979: Aniu ja niigdy nie biore wszystkiego do serca zostawiam coś i tez dla mózgu
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
@4 192 496makler: spokojnie i czego sie zaraz denerwujesz ja tylko napisałem do ciebie z zapytaniem, o jaka stronke ci chodziło, bo akurat wtedy nimogłem sie zapytac bo miałem blokade spolecznosciowa wiec zapytałem teraz bo akurat mi sie przypomniało ze gdzies tak pisałes, i chciałbym wiedziec o czym wtedy pisałes, a niechcesz mi wyjasnić tzn, ze podajesz tu na czacie fałszywe informacje
1,3,10,17,19
3,5,8,13,15,18
1,2,11,12,21,22
3,6,8,9,12
30,31,33,35,40,53
Do Keno coś zaczyna latać
3,5,8,13,15,18
1,2,11,12,21,22
3,6,8,9,12
30,31,33,35,40,53
Do Keno coś zaczyna latać
mogę dostać bana
NIE WYTRZYMUJĘ JUŻ
spadaj Panie Arczibalik ""pppiiii......."
Ja też niestety..... spadam
NIE WYTRZYMUJĘ JUŻ
spadaj Panie Arczibalik ""pppiiii......."
Ja też niestety..... spadam
@4 192 504makler: szkoda nerwów i pewnie zaraz dostaniesz referat na pół strony z przekazem ble ble ble ble no to co zwykle.
@4 192 505marc1978: OKI
@4 192 506makler:
MAM TEN REFERAT W DUPIE
na dzis koncze ten pieprzony czat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na dzis koncze ten pieprzony czat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
whisky jest ze mną od NowegoRoku
Fart czy Fatum że otrzymałem od Miasta po okresie próbnym Mieszkanie Socjalne Na Stałe
mieszkam od miesiąca
Fart czy Fatum że otrzymałem od Miasta po okresie próbnym Mieszkanie Socjalne Na Stałe
mieszkam od miesiąca
Szwajcaria Walia... ?1:1 oj bramkarz uratował.. Wyciągnął się niczym guma z kaleson Morawieckiego
@4 192 496makler: aha i za pamieci nie jestem pisarzem i niejestem madry w gebie jak piszesz, wiec przestań nammnie najezdzać i robić tu zadyme jakąś bo od jakiegoś czasu nic tu konkretnego nie wniosłeś na czat ani nic nie dokonałes, a tak tu filozofujesz ze szkoda gadaćumisz tylko kopiowac i wklejać czyjes wpisy, i z tego pózniej sie wysmiewać, a nie nie umisz mi prostej podpowiedzi dać, na proste pytanie, ja tu niejestem pisarzem, zadnym szeryfem, czy prorokiem jak mnie wczesniej nazwałes ja jestem zwykly człowieczek oniku arczibalik 73 , ja tu nikogo niekrzywdze tez, jak ty tu mi sugerujesz, niezdziwił bym sie jjesli dostane kolejna blokade, spolecznosciowa i moze na zawsze jak tu pisałes i chciałes tego , jesli tak to niech wszyscy wiedza ze to sprawka maklera jest
4 192 506. makler no i widzisz znów kopiujesz i wklejasz to co kiedys tu pisałem na czacie ty niie mozesz przezyc, tego prawda jak czegos nie skopiujesz i niewklejisz, niewiem co chcesz mi tym udowodnić ja wiem co pisałem i komu a skąd ty to masz, znów kopiujesz innym wiadomosci, ja ciejuz ci odpowiadam, do tego co tu wkleiłes teraz, czat jest dla wszystkich, nie tylko dla ciebie i twoich kolgów i kolezanek, a dla wszystkich, wiec daj sobie na luz, piszezsz ze jednak domagamy sie aby tu być razem, poniekad tak i tez nie, nam niezalezy tu na kłotniach ani zaczepkach, jakie czesto leca pod nasze adresy , prjesteśmy tiu w pokojowym nastroju, nie tak jak ty, i jeszcze pare osób chce nam coś dowalić, ,jesli nadal tak bedziesz sie tu zachowywał w stosunku, co do nas, to mozesz byc pewny ze czdostaniesz tak samo bana tu naczacie jak i my,a czat zostanie wtedy zamkniety i to własnie przez ciebie, chcesz tego,niechcesz tu z nikim pisać chcesz to wszystko zniszczyć co Pasko tu zbudował, bo ja nie, ja moge tu niewchodzić nic do ciebie niepisać, wiecej, ija ciebie stad nie wyganiam sam wiesz ze kiedys pisałem tu na czacie ze fajnie by było jakbyś tu z powrotem wrócił amowiłem o tym na serio, a ty wciaz mnie atakujesz jakimiś glupotami, ogarnij sie pan panie makler i wzuc na luz
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
To nie jest sport to jest lewitacja sportowa i kasy kasa i kasa to się liczy
4 192 525. waldus 2021-06-12 (18:15)
Chłopaki do wzięcia na Polsacie lecą
SebM
Chłopaki do wzięcia na Polsacie lecą
SebM
@4 192 525waldus:
@4 192 529waldus: jak się czujesz
Grasz coś dzisiaj
Grasz coś dzisiaj
Trzeba mieć zdrowie na tym czacie ....więc zdrowia życzę i do usłyszenia.
ja tu niejestem niczyjim wrogiem, jestem tu pokojowo nastawiony, i zaden makler, czy inny nick nie bedzie po mnie tu jezdził, bo sobie tu na to niepozwole, wiec wyluzujcie ludzie troche a nie tylko zawsze jakies tu zgrzyty i zaczepki,
Myślę że najlepiej zrobić ramówkę taka że się na pierd.....i chętni uczestniczą i dogadują a jak komuś nie pasuje nie czyta nie komentuje wyznaczone godziny myślę że było by to interesujące walka na słowa pisane
@4 192 537Myvictory:
Dobre
Dobre
Wygrać nie można to przynajmniej trochę agresji z siebie wyrzucić
Dobrze ja się zgadzam być tu od 18 do 18 15 A Tak to tylko po to żeby typować wirtualne keno o ja już jest 18 21.
@4 192 537Myvictory: juz nie wprowadzajmu jakis głupot, takich, ten czat ma byc przyjemny dla wszystkich a nie tylko dla wybranych, wystarczy tylko byc miłym dla kolegi obok, czy kolezanki, nikt tu zaraz niewymaga od drugiej osoby miłośći do siebie, mnie makler czy iny nick niemusi tu zaraz lubić i kochać zarazem
@4 192 518arczibalik73: @4 192 519arczibalik73:
TE TfOJE REFERATY.... WSADŹ SOBIE W D...
nie mam zamiaru gówień czytac
a teraz szczekaj do admina
Baj Baj czat
TE TfOJE REFERATY.... WSADŹ SOBIE W D...
nie mam zamiaru gówień czytac
a teraz szczekaj do admina
Baj Baj czat
To jakaś pętla czasu ...ciągle to samo czytam normalnie replay
@4 192 547marc1978: To prawda
Samo życie piszą że już nie napiszą lub likwidują konto później odblokowują konto i tak koło Macieja
@4 192 546makler: nieczytaj, jesli niechcesz, ja CIebie do niczego nie zmuszam, tylko pozniej nie graj durnia ze niewiesz o coo znów chodzi bo tak sie nieraz zachoeujesz a meala odemnie odczytałeś czy tez za duzo było, by czytać
a co lecisz juz do admina namnie naskarzyć ze jak to robisz z paroma osobami, myslisz ze niewiem na czym polega tu twoja rola, na tym czacie czy gdzie indziej gdzie tylko bywałes
a co lecisz juz do admina namnie naskarzyć ze jak to robisz z paroma osobami, myslisz ze niewiem na czym polega tu twoja rola, na tym czacie czy gdzie indziej gdzie tylko bywałes
@4 192 551arczibalik73: człowieku przestań już pisać ciagle to samo w zaczynasz już mnie wk.
@4 192 552marc1978: nie tak nie pisz
@4 192 554Myvictory: wkurzać to ładnie brzmi
@4 192 555marc1978: ja już byki robią od czytania byków
@4 192 552marc1978: marc nie pisze wkolko tego samego, jesli niechcesz czytac to nieczytaj tego, nikogo niezmuszam, do tego, juz cie niebede WK, ale widze ze ciagniesz strone za maklerem, ok, jak chcesz byc taki jak on to prosze bardzo,
@4 192 558arczibalik73: to nie zaslaniaj ciagle tego czata tymi swoimi tasiemcami ...zapisz się na jakiś portal randkowy albo wez się do jakiejś roboty. Amen
@4 192 560Krzys611:i tu masz duzo racji pochwalam, poco jakies tu kłot=nie na czacie nie poto tu jesteśmy
@4 192 560Krzys611: 21,25 do mini
Z tego co słyszałem będzie dochód podstawowy to Arczi będzie miał trochę lżej ale nie tylko on
@4 192 566Myvictory: ale euro
@4 192 564arczibalik73: jurz mam na chybika ale chyba ich nie bendzie
Kupili nową drukarkę szybciej drukuje niż płynie prąd do drukarki
@4 192 565Myvictory: spokojnie juz niedługo i bede mial prace, juz wszystko jest na lepszej drodze, a to o czym piszesz to nic niewiem na ten ten temat, i nieopoieram sie na jakis tam pogloskach, cos kiedys mówili ze ze wrzadzacy chca cos tam wprowadzić ale to narazie tylko jakies sa propozycje, ktore jeszcze nic nie maja z zeczywistoscia wsponego, oni duzo mowia ale malo robia narazie głownym palanem rozwojowym i najwazniejszym jest to aby wszystkich zaszczepić, inic pozatym,
@4 192 569Krzys611: ja ci podałem to co widze w liczbach a czy TY to wykorzystasz w jakiś sposób czy nie to juz nie moja sprawa jest, zycze ci abyś wygrał, na jakich kolwiek numerach,
Polka ma 115 lat..jak wyszla za maz..byla 22 lata mlodsza od meza..kobiety...chcecie dozyc 100 to bierzcie staruszka..moze dlygo nie pozyjelecz nie zajmie dlugo lozka
@4 192 575arczibalik73: Napisałem ci już że te liczby mam schybika w zestawie Na ku ponie i mogą czasami nie wyjść
@4 192 565Myvictory: ja nie czekam na jakies jałomuzny os rtrzadu ja chce wrócić na rynek pracy jak kiedys, chce pracować i zyc, jak kiedys, a nie być w tzw szarej strefie, gdzie zuja ludzie którym sie faktycznie niechce pracować , którzy pija i lataja do OPSU po kase na picie, takim własnie ludziom te instytucje pomagaja, nie chorym ludziom którym nalezy sie pomoc jaka kolwiek tylko pijakom, i tu rzad ma problem, powini to zniesc pomoc nalezyy sie osobom starszym lezacym, niezdolnym do samoegzystencji, i niepracujacym a chorujacym, a tego niema, pomoc jest udzielana tylko osobom , nagminie spozywajacym alkohol, ta całe MOPSY opsy mijaja sie z prawdą i nic nie wnosza do spoleczeństwa pozytywnego, sa na tych samych zasadach co obecna partia rzadzaca czyli PIS nie majaca nic wspólnego z prawem i sprawiedliwoscia, wswzelki zasiłki, z opsu dostaja przewaznie nie ludzie chorzy, tylko ludzie z problemem alkoholowym i dziecioroby , moim zdaniem, 500+ powiny dostawac tylko takie osoby ktore sa w tzw dołku, finansowo zdrowotnym , a nie jak jest dotad, wystarczy teraz aby unia europejska nie dała tych milionów euro, i polska gospodarka by padła, ale tu zaraz dostana miliony euro inagle pis cudu dokona nie za swoja kase,która i tak kiedys bedzie trzeba oddać uni europejskiej jesli sie jeszcze tez i ona w niedługim czasie nie rozpadnie