Wpisy 4 192 582 – 4 192 681
12 czerwca 2021 18:57 → 12 czerwca 2021 20:45, 100 wpisów
pisarz A referaty
chwaliłeś się że miałeś 5-ny z języka polskiego
jesteś hipokrytą do szpiku kości , jak ten >>> z rogami
ty nawet nie wiesz ze masz za skórą rogi
chwaliłeś się że miałeś 5-ny z języka polskiego
jesteś hipokrytą do szpiku kości , jak ten >>> z rogami
ty nawet nie wiesz ze masz za skórą rogi
@4 192 580arczibalik73: ""ja chce wrócić na rynek prac""
możesz sobie czekac do....usranej...............
możesz sobie czekac do....usranej...............
Może nie ma rynku pracy jest tylko rynek Kołchozów za miskę ryżu w tym jest problem
@4 192 566Myvictory: to była taka propozycja tylko która niestety była ogłoszona ale szybko oniej przestało sie co kolwiek mówić, to tak samo jak rzadzacy co roku zapowiadaja 13 i 14 dla emerytów, co prawda, 13 emeryci juz dostali 2 raz, i jest ok, teraz w tym roku ma byćw listopadzie ta 14 tka, która juz jest dawana od 3 lat a jeszcze nikt nie dostał jej, no ale teraz w tym roku ma juz być, ale tylko w tym roku, poniewaz obecny minister finansów w rzadzie parti rzadzacej wyliczył, ze co roku niew moze byc tej 14 tki dla emerytów bo jest miliardowy koszt, to samo niebedzie podniesienia 500+ na 100+ ani zadnych waloryzacji na te świadczenia jakich domagaja sie, osoby pobierajace ten zasiłek na dzieci, bo to tez za wielki jest koszt którey państwo by niemogło udzwidnac, jest tylko jedna dobra nowina taka ze podnosza tzw zasiłek alimentacyjny, , który według rzadu nie bedzie przynosił strat państwu natonmiast te 500 p+ juxz tez niebedzie w formie pienieznej, tyklk nop jakis karnet dla dziecka na kolonie, czy tam jakies rechabilitacje, to ma wygladac w takiej formie, tak podawał kiedys minister finansów z rzadu, jak bedzie zobaczymy,
@4 192 577Krzys611: moga niewyjsc a moga wejsc, to zalezy od tego co wylosuja i od szczescia jakie masz
@4 192 577Krzys611: jak Arczi poswieci.... to Masz pewne jak w grobie
makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
O jednego pomylonego mniej.
@4 192 581Myvictory: kiedys pracowałem juz w tym przybytku o ktorym piszesz tylko ze na tzw,okres zamkniety , czyli tz, czas okreslony jako pracownik, administracyjno biurowy, przy zakladaniu bazy komputerowej dla jednej z fili, pracoewałem tam 2 klata przeszło, ale skonczył sie okres tej wyykonywanej pracy, i wszystkich na s zwolnili, a po jakims czasie z mojich kolezanek, wybrano sobie kilka dziewczyn które pracuja tam do dzisiaj, ale takikie sie dostały kolezanki których mezowie byli gdzies na stanowiskach, np, zona dyrektora jakiegos tam zakladu produkcujnego lub żona komendata policji, lub nawet i prezydenta miasta, , nie takich ludzi tzw szaraków potrzebujacych pracy tylko tych lepszych nalezacych do elity, , takich ktore niepowiny pracowac a siedziec w domku i pachnieć, w tych wszystkich urzedach jest jedna wielka mafia i nic pozatym,i jeszc\ze długo sie to niezmieni dopoki niezmienia sie pewne przepisy i tez ludzie, tam raczka raczke myje
Arczi.
Zawaliłeś sprawę.
Kiedyś pisałem abyś typował duże zestawy do sprawdzenia i co?.
Nic. Sprawa upadła.
Zawaliłeś sprawę.
Kiedyś pisałem abyś typował duże zestawy do sprawdzenia i co?.
Nic. Sprawa upadła.
Znowu Bolesna Obstrukcja na Stronie
O godz. 19:25 losowanie lotto de.
Warto to zobaczyć, bo w studiu lotto de mają TYLKO 2 maszyny losujące.
Warto to zobaczyć, bo w studiu lotto de mają TYLKO 2 maszyny losujące.
Arczi.
Nie odpowiadaj na wszystkie zaczepki bo nie warto się denerwować.
Nie odpowiadaj na wszystkie zaczepki bo nie warto się denerwować.
@4 192 581Myvictory: powiem ci tylko tyle ze ostatnio dzwonila domnie babka z PUPU i przekazała mi ze w srode mam wizyte i ze moge juz ich odwiedzić i ze niby cos dla mnie ma, wlasnie niby w sektorze administracyjnym, co to jest niewiem, dowiem sie w środe czy to jest jeszcze aktualne, ale pozyjemy zobaczymy, c\zy tez sie tam gdzies dostane, bo z tym roznie jest,nieraz niby cos maja dlaciebie a jak pozniej sie okazuje to pracodawca zada sobie od takiego pracownika zupełnie co innego niz wsczesniej dał w ogłoszeniu, rozumisz, ikryteria zprzyjecia do pracy sa inne w rzeczywistosci niż byly podawane w ogloszeniu
pracy, ja juz kilka razy suie tez przejechałem na kilku pracodawcach, wiec podchodze do tego z pewnym dystansem
pracy, ja juz kilka razy suie tez przejechałem na kilku pracodawcach, wiec podchodze do tego z pewnym dystansem
Cześć Ale Eriksen dostał zawał serca, Ale to było dramatyczne, pomodliłem się do Św. Jana Pawła II.
Polacy zostaną Mistrzami Europy. Zagrałem zakłady bukmacherskie.
@4 192 585makler: znów widze szukasz zaczepki, ja sie nic niechwalilem, i niejestem zadnym hipokrytom, widze ze ty jawnie chcesz zostac ponownie zablowany tu na czacie, i sie tego zbyt domagasz, pamietaj asz co pisałes do admina zeby cie nieodblokowywał tu na czacie dopoki bedzie tu sebastan, czy nie tak było? a teraz chesz widze chyba zeby to jednak nastapilo , sebastainan tu wrócvi a ty dostaniesz wzamian blokade chyba, chcesz tego chyba usilnie co jesli takie omnie glupoty tu wypisujesz i wyzywasz mnie tu od jakiś hipokrytów i tu robisz bład wielki swój zyciowy
Gdzie dojdziemy, jak daleko ?
Faza grupowa
1/8
1/4
1/2
Finał
Faza grupowa
1/8
1/4
1/2
Finał
@4 192 602Wędrowca netowy: wedrowca spokojnie jeszcze nie wszystko stracone bedziemy typowac wieksze te zestawy narazie sa inne sprawy na glowie do rozwiazania , te typowania moga poczekac jeszcze, co do tych zaczepek masz i duzo racji, ja tez uważam ze grunt to spokój
1/4.
Arczi.
@4 192 618191979: aniu nie nic nie ciagniemy to znowu makler sie ocoas mnie czepia, i prubuje mnie ponizyć ze swojej strony, ja myu tylko odpowiadam na jego pytania
@4 192 612krzysztof c: i dobrze zobiłes wielki plus dla ciebie za to co zrobiłes
Wedrus jak juz jestes to sprawdz prosze taki zestawik
6,16,32,38,45,46,49,65,68
6,16,32,38,45,46,49,65,68
Bo taki już jestem.
@4 192 629krzysztof c: zimny drań
@4 192 632Angierski: a za kolejne 20 kupiłem
@4 192 634zgrywus: juz mi na dzisiaj wystarczy
Przed chwilą padło 4 x 1325,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
jak zarobie tyle ile chcialem to jedna pensje przeznacze na granie
@4 192 637Angierski: pensja pensji nierówna
kiedys sie troche podszkole i przyjme sie w takiej firmie co sie duzo zarabia
@4 192 639zgrywus: dokladnie ale nie jest zle bo pracuje z domu i nie musze wstawac, nie musze nigdzie jezdzic
Koko koko euro spoko{{gitara}piłka leci gdzieś wysoko..
Peszko Boruc mają w czubie
Taka pilketo rozumiem
Peszko Boruc mają w czubie
Taka pilketo rozumiem
kobieta powinna lezec i pachniec.jak moj kwiatuszek
lubie patrzec jak spi
No ale każdy facet by tak chciał wrócić do domu
Posprzątane ugotowane i laska full wypas bez stresu
A to się tak nie da dom dzieci obowiązki
Jak tu żyć
Posprzątane ugotowane i laska full wypas bez stresu
A to się tak nie da dom dzieci obowiązki
Jak tu żyć
a ja mowie powaznie
Możesz mieć dom dzieci męża..
A wiadomo.. Sąsiad też dobrze wymiata
A wiadomo.. Sąsiad też dobrze wymiata
sam sprzatam mam rece gotuje i piore
@4 192 650tomi77:
to nie moja sluzaca
mam piekna dobra i pracowita kobiete
4 178 439. arczibalik73 2021-05-22 (13:07) Magia liczb, ,kosmos liczb
szczepionka albpo sie przyjmie albo sie nie przyjmie, a co tam niecgh ludzie po tym umieraja, wkoncu sami sie na to zgodzili czy przyjac śmierć w zastrzyku czy nie, oto chodzi rzadzacym, nie o dobro państwa, im mniej bedzie ludzi, niezaszczepionych tym wieksza bedzie kasa dla nas rzadzacych z uni to jest ta dobra zmiana i wyjscie z kryzysu po pandemi, z tego co kiedys czytałem gdzieś u żrudła szczepionka pfaizer nie jest szczepionka dokońca dopracowana i niema pewnosci 100% ze własnie ona pomorze,poniewaz nad kazda szczepionka trwaja badania okolo 2,ddo 3 lat a ta szczepionka wyszła w pół roku, i została wcielona do eksperymentu na ludziach, wiec jaka to jest dlamnie gwarancja xze jesli przyjme ta ka jajka kolwiek szczepionke ze zaraz po niej nie umre, ? niemam gwarancji ze bede żył, , widze co sie dzieje wokół mnie ludzie na gminie umieraja i to w róznym wieku, , i z tego co wiem sa po szczepionkach, ale rzad zakupił szczepionki , i teraz szczepiqa na hata łaj wszystkich jak leci, słyszałem jakj w TV wypowiadał sie prenier, ze chca zasczepić 38 mil, polaków do konca czerwca a narazie jest zaszczepionych juz tylko, 18 mli, ludzi,
szczepionka albpo sie przyjmie albo sie nie przyjmie, a co tam niecgh ludzie po tym umieraja, wkoncu sami sie na to zgodzili czy przyjac śmierć w zastrzyku czy nie, oto chodzi rzadzacym, nie o dobro państwa, im mniej bedzie ludzi, niezaszczepionych tym wieksza bedzie kasa dla nas rzadzacych z uni to jest ta dobra zmiana i wyjscie z kryzysu po pandemi, z tego co kiedys czytałem gdzieś u żrudła szczepionka pfaizer nie jest szczepionka dokońca dopracowana i niema pewnosci 100% ze własnie ona pomorze,poniewaz nad kazda szczepionka trwaja badania okolo 2,ddo 3 lat a ta szczepionka wyszła w pół roku, i została wcielona do eksperymentu na ludziach, wiec jaka to jest dlamnie gwarancja xze jesli przyjme ta ka jajka kolwiek szczepionke ze zaraz po niej nie umre, ? niemam gwarancji ze bede żył, , widze co sie dzieje wokół mnie ludzie na gminie umieraja i to w róznym wieku, , i z tego co wiem sa po szczepionkach, ale rzad zakupił szczepionki , i teraz szczepiqa na hata łaj wszystkich jak leci, słyszałem jakj w TV wypowiadał sie prenier, ze chca zasczepić 38 mil, polaków do konca czerwca a narazie jest zaszczepionych juz tylko, 18 mli, ludzi,
razem robimy. troche ja troche ona
@4 192 649gladiator090:
tomi ja tez dobrze wymiatam
to dupa
@4 192 658gladiator090:
@4 192 660gladiator090: no żebyś wiedział
uwielbiam moja ruda
kleplem 7 na 10 podalem wam. kupilem cole i litr grantsa i wielka czekolade
moja to ogien
fajne
to moja kobieta od 8 lat
@4 192 665gladiator090: no to bawcie się dobrze tylko żeby rano nie było bólu...d... głowy
kocham wspieram pomagam
@4 192 670gladiator090: super
jakiego bolu ruda spi ja do zaby lotka wyslac
po drinku . ja nie rozcienczam zrobilem pranie. szybe w drzwi wstawilem bo pekla
@4 192 672gladiator090: chodziło mi o alko żeby rano głowa nie bolala
@4 192 674gladiator090: Boże taki facet to skarb
watpie mrozi sie bedzie jeszcze na jutro
tia. biala wiedzma
a skarb trzeba zakopac. albo jakos tak
zobaczymy co dzis wejdzie