Wpisy 4 177 560 – 4 177 659
21 maja 2021 12:47 → 21 maja 2021 15:35, 100 wpisów
@4 177 560pavel:
1/6 to trochę mało
1/6 to trochę mało
@4 177 560pavel: Uważam że będzie minimum 2/6
@4 177 550Biedroneczka1977: o ile lukasz daj cynk co tam z twoim keno w realu najlepiej w kg no cyba ze melony sie trafia i nie będziesz chciała
@4 177 564pavel: Te liczby które podałeś ostatnio wpadają.
Była przerwa i teraz jest na nie czas
Była przerwa i teraz jest na nie czas
@4 177 569pavel: Tu nie chodzi o zmianę na siłę tylko o to aby dopasować liczby do tego co w danej chwili wypada z bębna
Poczekam mam czas
@4 177 574pavel: Takie jest moje zdanie ale życie pokaże kto ma rację
Pasko
a może pomyśl jeszcze o zmianie w regulaminie - bo ten punkt z prywatnymi pogawędkami - od wczoraj w godzinnach rannych/ z przerwą po Twoim zadziałaniu - zablokowaniem funkcji w południe, a po kilku godzinach- po odblokowaniu/ i dziś w nocy, wybrzmiewa bardzo dziwną nutą
pzdr
a może pomyśl jeszcze o zmianie w regulaminie - bo ten punkt z prywatnymi pogawędkami - od wczoraj w godzinnach rannych/ z przerwą po Twoim zadziałaniu - zablokowaniem funkcji w południe, a po kilku godzinach- po odblokowaniu/ i dziś w nocy, wybrzmiewa bardzo dziwną nutą
pzdr
@4 177 563Mewa:
W gierce SKRZYNKI padła przed chwilą wygrana 1 100 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
@4 177 576lewy:
Może jakiś pijak zagrał zamiast kupić piwko
Ponad 11 mln zgarnięte :lol:m w takiej małej wiosce

Może jakiś pijak zagrał zamiast kupić piwko
Ponad 11 mln zgarnięte :lol:m w takiej małej wiosce

@4 177 580tomcio1972: siemasz tomcio, raczej miejscowy, i sądzę, że ten wygrany bardzo będzie chciał żeby wszyscy sądzili, że to jakiemuś przejezdnemu - kupon fartowny los wwiał do kabiny

Zagrane na 14sta ...takie coś dziś dają w żółtych budach
@4 177 582zbigniew g: toś zagrał za dwu dychy
@4 177 583dotam: te liczby co mam zapisane w stałych zestawach Multi
@4 177 581Robal_36:
siema robal_36
no fart i tyle
jak to bywa w grach losowych - nigdy nie wiesz gdzie i kiedy
siema robal_36
no fart i tyle
jak to bywa w grach losowych - nigdy nie wiesz gdzie i kiedy
@4 177 584dotam: zagraj moimi jeszcze zdążysz
waldus
Kiedyś,to było -niech juz wybije ta 13:00
Monopolowy otwierają.
Kiedyś,to było -niech juz wybije ta 13:00
Monopolowy otwierają.
@4 177 592waldus: 21 maja A Ty zero punktów
12 minut
@4 177 596waldus: To rozpisz
Zbigniew piwo chodzi za mną od rana normalnie napiłbym się jak człowiek
Ja też nie mogę bo zaraz 2 zmiana
Losowanie na żywo
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Ale garnitur ale buty A zegarek ma
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 4915589
Wylosowany numer to: 4915589
Typowania Super Szansy
pozer1 0825689 - wygrana 10 złpiwko 7014489 - wygrana 10 zł
janosik55 1234689 - wygrana 10 zł
bellushi02 1356789 - wygrana 10 zł
Dopisano wyniki Multi Multi
12, 18, 22, 23, 25, 27, 31, 33, 35, 36, 46, 49, 50, 55, 57, 62, 64, 67, 72, 76
Plusem jest liczba: 67
12, 18, 22, 23, 25, 27, 31, 33, 35, 36, 46, 49, 50, 55, 57, 62, 64, 67, 72, 76
Plusem jest liczba: 67
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 13044 zestawów od 1725 graczyŁączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 13 346 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 26 472 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Kwasek - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 700 zł = 280,00 x koszt gry
- bobko11 - koszt gry: 95,00 zł, wygrana: 3 092 zł = 32,55 x koszt gry
- Wieslawm - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 710 zł = 28,40 x koszt gry
- Jaguar - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 384 zł = 19,20 x koszt gry
- Gryfiak89 - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 142 zł = 18,93 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 03,05,06,07,08,11,15,16,19,21,22,23
[49],2,[36],[35],45,79....................pisałem wpadło tylko 3/6.... ale zwroty są
naprawiono problem z niemożliwością usunięcia przez księgę gości kont zablokowanych pod kątem funkcji społecznościowych
@4 177 618marc1978:
marc1978
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 2 x 1 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa - odnotowano 4 x 100 zł
4 177 618. marc1978
Kaskada...8 na 12 sroda choc z pierwszych 5 mialem juz 4...kurka...gram dalej sztuke
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
W miejscowości Swarzędz padła wygrana 200 000 zł w zdrapce NA TROPIE KASY
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W gierce STATKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
@4 177 577Robal_36: jakie zablokowanie funkcji w południe? nie bardzo wiem o co chodzi.
Pasko - opisuję wczorajszy ciąg zdarzeń, kiedy nie bardzo dało się tu wytrzymać, kiedy nie bardzo było wiadomo o co temu komuś chodzi i kiedy zareagowałeś- zerknij do swojego tematu, tam nowy wkleił fotkę z info o blokadzie, wieczorem "odpuściłeś" i się zaczęło "od nowa"
zablokowaniem funkcji w południe, a po kilku godzinach- po odblokowaniu
witam wszystkich
ja uwazam ze jesli czat zostanie zamkniety to bedzie strzał w kolano Admina I nikt tu na stronke nie bedzie zagladał, ani na zadne fora inne też, bo i po co? wiem ze dużo osób by sie bardzo ucieszyło gdyby jednak czat został jednak zamkniety,szczególnie osoby które tutaj już z nami niesa bo zostały na stałe zablokowane i teraz przeszły na inna stronke i tam wszystko komentuja co tu sie dzieje,a pozniej pod innnymi nickami przychodza tu i burza atmosfere na czacie, myśle ze może nasz tu Admin powinien od czasu w wolnej chwiliod czasu do czasu przyjrzec sie czatowi, zaprzyjażninej naszej stronce , co tam sie pisze tu o nas o stronce i osobach tu przebywajacych, moze wtedy ADMIN bedzie wiedzial jaki jest problem z tym czatem i dlaczego chca go zniszczyć osoby z tamtad przychodzace, myśle ze chyba wsystkim, nam powinno zależeć aby jednak ta strona istniała i czat aby był prawda? i zeby tu można było miło spedzać czas w miłym gronie osób które tu chca przebywać i które razem coś chca zrobić , jeśli ktoś zaś niechce tu przebywać z nami i niechce milo spedzać czasu niemusi tu wchodzić poprostu nikt tu nikogo na siłę nie ciągnie,
ja uwazam ze jesli czat zostanie zamkniety to bedzie strzał w kolano Admina I nikt tu na stronke nie bedzie zagladał, ani na zadne fora inne też, bo i po co? wiem ze dużo osób by sie bardzo ucieszyło gdyby jednak czat został jednak zamkniety,szczególnie osoby które tutaj już z nami niesa bo zostały na stałe zablokowane i teraz przeszły na inna stronke i tam wszystko komentuja co tu sie dzieje,a pozniej pod innnymi nickami przychodza tu i burza atmosfere na czacie, myśle ze może nasz tu Admin powinien od czasu w wolnej chwiliod czasu do czasu przyjrzec sie czatowi, zaprzyjażninej naszej stronce , co tam sie pisze tu o nas o stronce i osobach tu przebywajacych, moze wtedy ADMIN bedzie wiedzial jaki jest problem z tym czatem i dlaczego chca go zniszczyć osoby z tamtad przychodzace, myśle ze chyba wsystkim, nam powinno zależeć aby jednak ta strona istniała i czat aby był prawda? i zeby tu można było miło spedzać czas w miłym gronie osób które tu chca przebywać i które razem coś chca zrobić , jeśli ktoś zaś niechce tu przebywać z nami i niechce milo spedzać czasu niemusi tu wchodzić poprostu nikt tu nikogo na siłę nie ciągnie,
Robal_36: myślę, że odpowiedzią może być dla Ciebie to, że ostatnio bardzo dorywczo jestem na czacie... czyli jestem tu może kilkanaście minut, czasem wybiórczo coś zadziałam, potem może ponownie weryfikuję. Tak, że chwilowo jestem bardziej zajęty innymi sprawami.
niechcesz tu wchodzić niewchodż!!!!!!! ta stronka jak i czat powinien byc przyjazny dla wszystkich, a nie wciaz powstaja tu jakieś niedomówienia, wciaz jakies zatargi sa , i prowokacje ze strony osób tu wchodzacych,, jesli tu nie zachowamy spokoju i milej atmosfery ta stronka nigdy nie bedzie przyjazna nikomu i niebedzie rozwojowa, bo jak niektuzi piszą tu nie chce im sie tu do nas zagladać a dlaczego tak jest? jak myślicie? ja uwazam ze wszyscy tu przebyewajacy i odwiedzajacy ten czat powini byc mili dla siebie i szanować sie wzajemniea nie wciaz jakies dogryzki ida w czyjas strone, i wcale sie nie dziwie ze duzo osób tu nie pisze na czacie i tez odchodzi z tej stronki ,bo ile można znieść , wchodze na stronke a tu wiecznie jakies zawirowania sa na stronce lub kłotnie i prowokowanie jeden drugiego, nikt tego niechce słuchać, i niewchodzi tu poto aby sie wkurzać i kłócić wciąż i prosić o spokój,
To trzeba skończyć z tematyką trudne sprawy i ukryta prawda ....tematyka gier lotto i to wszystko.
@4 177 643Robal_36: fotka z info o blokadzie, przejrzałem temat i nikt fotek z informacjami o jakiejś blokadzie nie wklejał.
O niejaką Szeryfową, która mocno, a dość bełkotliwie, się udzielała i której uniemożliwiłeś te "występy"wczoraj w południe i dziś ponownie "zablokowaniem funkcji społecznościowych", a wtedy chat ożył, przecież dziesiątki z wypowiedzi tego nicka są absolutnie niejasne, jakby ze swojego własnego świata ...
Pasko w wolnym czasie wejdz na stronke typujemy parkami, i poczytaj sobie na czacie co tyam sie pisze o onaszej tu stronce i oswobach tu cokolewiek piszacych i tu przebywajacych, i dlaczego wtedy zobaczysz dlaczego ten nasz tu czat jest taki zawirowanyi sa tu pewne niedomówieniai wciaz jakies zatargi, zobaczysz komu bardzo zalezy abny tu czat został zamkniety , tam jest dużo takich osób które komentuja wszystko co tiu sie dzieje, i jakie podejmujesz działania
Naprawdę Pasko
coraz tu dziwniej, od momentu, kiedy wjechał ufo/ samolot/ sebastian "wyciskający wrzody", pewna osoba robiąca Ci reklamę w net'cie - z hasłem - "uwaga na stronę mp" iwszystkie wcielenia wulkanisty, czy to działania zespołowe ? Nie wiem...
coraz tu dziwniej, od momentu, kiedy wjechał ufo/ samolot/ sebastian "wyciskający wrzody", pewna osoba robiąca Ci reklamę w net'cie - z hasłem - "uwaga na stronę mp" iwszystkie wcielenia wulkanisty, czy to działania zespołowe ? Nie wiem...

witam wszystkich