Wpisy 4 177 660 – 4 177 759
21 maja 2021 15:37 → 21 maja 2021 17:28, 100 wpisów
Niemogą 2ie osoby robić z siebie wyrocznie,i byc najmądrzejszymi pod słoncem.Strona promuje gry Liczbowe i taka ma być,a nie stękanie i pisanie laboratów i pouczanie wszystkich dookoła
Tolerancja lub akceptacja brak czatu spowoduje że stronka spadnie zainteresowanie i wejścia tyle z tego będzie
mi zawsze zalezało na tym aby te 2 stronkibyły przyjazne miedzy soba , aby osoby z stąd jak i z stamtąd, razem żyly w zgodzie i ludzie ,nie kłocili sie miedzy soba , ale niestety tak sie nieda widać bo osoboby które sa tam na stronce przychodza tu i zakłocaja tu spokój, uzywaja tu tez i innych nicków niż tam, PASKO poczytaj moze sobie wypowiedzi takiego nicku jak Oddaj kebababa, BOba marleja, i innych jeszcze osób co piszą tam na stronce, wtedy bedziesz wiedział dlaczego tu u nas na czacie sa taklie zawirowania, iwciaz jakies kłótnie, i kto tak naprawde chce aby tu został zamkniety czat na dobre, aha i anjwazniejsze, moim zdaniem, kazdy czatowicz powinien tu kna stronce klkorzystac tyllko z jednego niku, wtedy byłby tyu porzadek, jeśli bedzie kazdy mial po kilka ników wtedy robi sie tu zwykły syf, kazdy moze miec jeden nik i zniego np, pisać i typować liczby czego ja np, moge a inni niemoga, ostetnio czytałem tu na forum, jednego ludka który prosil o usuniecie 1 z 2 nicków które posiadał i mi sie to bardzo spodobało ze ten ludek, wkońcu zrozumiał ze tez ze poco mu 2 nicki, jak moze mieć jeden do wszystkiego, bardzo mi sie spodobałoa jego postawa, i uważam ze bardzo dobrze zrobił , przynajmniej wiemy ze to on jest z nami tutaj, anie ktoś inny podszywający się pod niego,
Co do kłótni na czacie może ludzie potrzebują się po obrażać by zeszło z nich stres i agresja trzeba im to umożliwić tworząc drugi czat i napis wchodzisz na własną odpowiedzialność
@4 177 665arczibalik73: zawsze te monstrualne wpisy ...
@4 177 667marc1978:
@4 177 664Mulag: a co u Tediego
@4 177 671marc1978: dla nawiedzonych max 10 wpisów
Mojsza racja jest najwazniejsz
Każdy będzie swoje propozycje dawał bezsensu, jest czat wolny co do wypowiedzi w pewnych ramach współżycia społecznego na granicy prawa i tyle
Problemy to tu niektórzy mają...a ja dziś przez liczbę 70 nie trafiłem 7z7 razy 2 i to dopiero jest gigantyczny problemas.
miało byc najwazniejsza,moja racja,jest ważniejsza niz inne racje-Jak w filmie dzień Świra polecam ten film
Info dla Panoramy:
Wpisałem Test do EJ.
Wpisałem Test do EJ.
Kilka tematów powinno być....trudne sprawy ,dlaczego ja , bzdury , pitu pitu , gry liczbowe .
Uważajcie na burze i ulewy na północnym zachodzie Polski.
Ten czat jest bez sensu gdyby gry były tanie mogłyby się pojawiać systemy,a tak niczego tu niema jak wygranych tez na lekarstwo
@4 177 661Andreas3864: tu nikt z siebie nie robi zadnych wyroczni, a ni ja ani sebastian, nie nakazujemy wam, innnym uzytkownikom co macie robić i jak macie robić, to jest wasze błedne odczucie i wasza interpretacja, tu nikt nikomu niczego niebroni ani nie nakazyuje, tu wszyscy jestesmy tacy sami, to nie jest nasza stronka czyli moja i sebastiana ,a Admina, badzcie bardziej tolerancyjny, dla innych , wszyscy co tu jesteśmy na takich samych zasadach , nikt tu nikogo też nie przetrzymuje na siłę I nie mówi ze nie wolno wam tu nic pisać, niewiem o jakichh elaboratach opiszesz, ja tu nikogo nie pouczam, to po 1 a po 2 te teksty jakie pisze sa to moje krótkie wiadomosci, poniewaz nieraz chciałbym przekazać tu od siebie coś wiecej, i niechce pisać tysiaca informacji jednozdaniowych tylko pisze jedna wiadomośc a porzadna, kto niechche nich ni e czyta tego co pisze, jq nikomu nie każe tego czytać,
Arczi.
Biorę przytulankę i jadę do auchan wydać trochę kasy ...miłego dzionka dzieci bawcie się grzecznie.
Myślę że problem w tym że jedno chcą poważnie wyroki poziom na czacie niektórzy wolą bardziej śmieszny lub dziecięcych i w tym problem chyba jest
@4 177 688arczibalik73: jedyny plus z twojego pisania jest taki że poprawiłeś ortografie
@4 177 658Robal_36: mam takie pytanie ,możesz mi wyjaśnić kto to jest ufo,samolot,wulkanista , itd, bo ja nieraz kiedyś tam, widziałem na czacie te niki, ale nigdy niewwiedziałem i do dzisiaj niewiem, kto to jest, bo z tego co wiem, to mój tu kolega akurat Sebastian M .używa tylko jednego nicku, Naporawde niewiem kto to wystepuje pod tymi nickami, naprawde,wiem ze bywał tu ktoś kto podawał sie za ufo i podawał jakies tam swoje nieraz typy liczb, ale po jakimś czasie szybko z stąd znikł podejrzewam ze za zbyt szsybko odleciał z tej stronki, dlaczego niewiem, co do jego typów liczb, które podawał, nie zawsze wchodziły, to zalezało od losowania i od jego szczescia tez, ja tam nigdy niegrałem jego ukladami liczb które tu podawał, ale wiem ze takie tu były
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 1 500 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
witam
4 177 691. Wędrowca netowy witam ponownie dawno CIE tu niewidziałem, , ale fajnie że jesteś tu znami ponownie, i bąż tu znami kiedy tyklko mozesz, bo jesteś tu mile widziany i niektórym też i potrzebny, a pisze to dlatego ze widzialem wpisy co niekturych tu i tez czatowiczów ze byli wprost załamani ze CIE tutaj z nami niema
GRATULUJEMY WYGRANEJ
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 42.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 20.05.2021 21:50. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 20.05.2021.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoje Konto Gracza w serwisie https://gry.lotto.pl.
Życzymy powodzenia w kolejnych losowaniach!
Zespół lotto.pl
https://gry.lotto.pl
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 42.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 20.05.2021 21:50. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 20.05.2021.
Historię transakcji możesz sprawdzić po zalogowaniu się na Twoje Konto Gracza w serwisie https://gry.lotto.pl.
Zespół lotto.pl
cos wpadlo
GRATULUJEMY WYGRANEJ
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 12.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 21.05.2021 14:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 21.05.2021.
Zespół lotto.pl
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 12.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 21.05.2021 14:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 21.05.2021.
Zespół lotto.pl
GRATULUJEMY WYGRANEJ
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 2.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 21.05.2021 14:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 21.05.2021.
Zespół lotto.pl
Witaj KRZYSZTOF,
Gratulujemy wygranej w wysokości 2.00 zł w grze Multi Multi! Szczęśliwe losowanie odbyło się 21.05.2021 14:00. Wygrana została przypisana do Twojego Konta Gracza 21.05.2021.
Zespół lotto.pl
i tradycyjnie 2 zl
@4 177 683Mulag: witaj,
@4 177 709krzysztof 24:
@4 177 707krzysztof 24:
@4 177 689marc1978: nic zadne pitu pitu, , niechesz nie czytaj mojej wiadomosci, przejdz dalej opuść moja dłuzsza wiadomość
@4 177 692marc1978: o jakich tu dzieciach poiszesz bo z tego co tu widze to widze dorosłye tu osoby, , chyba ze TY jestes dziecko jesli bierzesz swoja przytulanke i jedziesz znia do sklepu
4 177 704. krzysztof 24
dzieki wszystkim
Inne poglądy na życie, na postrzeganie tego świata i życia, myślenie, inny świat zrozumcie to w końcu nigdy nie będzie tak jak część chce trzeba się z tym pogodzić
Oczywiście nie znaczy że ktoś ma to akceptować, tolerancja akceptacja pozostaje, tyle tu ktoś chce chwasty czatowiczów wyrwać a ja muszę chwasty na działce wyrwać tu niestety tolerancji akceptacji nie będzie
@4 177 720Mulag: tu masz racje badzmy wszyscy tolerancyjnie dla siebie, i spubujmy sie z soba dogadywać a nie walczyć ze sobą, bo to niejest nikomu potrzebne
@4 177 720Mulag: miłego uprawiania ogródka niech ci tam wszystko dobrze rośnie poza chwastamidużo zdrówka też życze
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 5 000 zł przy stawce 10 zł. Szczegóły
Powiedzcie mi kto przy zdrowych zmysłach na takich numerach zaczynający chhhhhhhh się w Lotto od 30 wygrał ponad 11 Milionów 6/6.... czasem sobie myślę komu oni składają..te pieniądze..albo na kogo MY grający się składamy.... takie cuda się teraz dzieją że Zmartwychwstanie Pańskie przy tym to jest nic
@4 177 677marc1978: za wygrana a to ze nietrafiłes tej 70 to spokojnie trafisz ja innym razem, , wazne ze trafiłes te 6/7 to tej jest pewien wyczyn, bo niektóre osoby nawet tego nie moga trafić, ja testuje pewne tez liczby w multiku , codzienie sa w grze, dzisiaj na 14 nie zagrałem wogole , niezdazyłem iść i wysłać ich i znów wpadły moje 3 liczby które sa naw tym ukladzie liczby 7/7, codzienie co losowanie praktycznie trafiam jakies liczby z tego kuponu, ale jak narazie tylko po 3, czyli sa zwroty,ale czekam ze niedługo wejda wszystkie, i wtedy bedzie te 7/7 grunt to sie niezałamywać i grać nadal,
Nie że się czepiam czy wietrze spisek...ostatnie Kumulacje w Lotto poza 10 Milionów .''losowane są wysokie numeracje...niby wszystko jest możliwe...tylko że dziwnie to wygląda...
@4 177 724Forsami: witajspokojnie niedługo trafisz w lotto , tylko musisz grac nadal, i sie niezałamywać ii wierzyć ze wkońcu CI sie uda trafić, ta wymarzaona 6/6 tego Ci życze z całego serca
@4 177 728arczibalik73: Arczibalik czym tu się załamywać to tylko rozrywka...mi raczej nie jest dane....
Cyganka też wróżyła będziesz bogaty będziesz miał mnoszko kasy i co wyszło ?
@4 177 725arczibalik73: Ja czasami z maszyny tylko ostatnio 4ka w mini za 1200 tez z chybiło...
@4 177 730lewy: bo to cyganka bez licencji
@4 177 727Forsami: spokojnie rozrywka rozrywka ala wygrana bedzie CI i dana tylko spokojnie
Przed chwilą padło 5 x 9/10 (15 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
Pelikan spożyty.. Tydzień zakończony...
Nadal nie jestem szczęśliwy..
Nadal nie mam zony
Nadal nie jestem szczęśliwy..
Nadal nie mam zony
@4 177 732marc1978: ja wczoraj gdyby zagrał w mini lotka tez bym przytulił 4/5 w mini, ale odpusciłem sobie gre w mini na jakiś czas poniewaz przeskoczyłem na tes pewnego ukladu liczb na którym w niedługim czasie chciałbym, troche zarobić, narazie sa na nim zwroty, tylko ale wazne ze sa i cos na tych liczbach wpada mi, wziołem pod swoja lupe wybranych okolo 17 liczb, z tego testuje narazie ich tylko 7, dlatego te liczby gram jako 7/7 7 szczesliwy numeer
dobra narazie uciekam bo musze iść pranie powiesić na dworzu
@4 177 740arczibalik73: Szkoda bo ładnie płaciła 4ka
@4 177 745lewy: Lewy jutro pobije rekord?
@4 177 741lewy: ta cyganka to jakaś musi być naciagarka , a nie cyganka, poniewaz za wróżbe niewolno cygance pobierać zadnych opłat , jeto nie jest zgodne z kodeksem cygańskim, i osobie wróż ącej, nie płaci sie za wróżbe, bo jesli sie zapłaci za taka wróżbe to przepowiednia sie nie spełni ani wrózba dlatego taka cyganke omijaj szerokim łukiem
Może jestem naiwny..
Ale kaskada trafię tę 11 na 12 i tysiaczek mój do końca roku
Ale kaskada trafię tę 11 na 12 i tysiaczek mój do końca roku
@4 177 741lewy miało być naciągaczka nie naciągarka
Lewy mnie nie obchodzi... Gra dla Niemca.. Tam niech umiera.. Ram my niech stawiają pomniki... Potem kremacja..
@4 177 748tomi77: szybciej bys trafil 5z5 lub 6z6 w multi
Raczej nie... Grałem na 5 i 7 i 10..uja daje nawet zwrotów.. Maszyny dwie.. Obie testowalem
kaskada to gra dla osób które chca szybko pozbyć sie pieniedzy z nastawieniem na przegrana a nie wygrana, , raz w zyciu w to zagrałem i wiecej juz nie gram, bo to jest jawne naciagactwo ludzi, tak samo jak i ten numerek
dobra lece z praniem
trzeba korzystać poki nie pada choć zapowiadali umnie opady deszczu i burze
siemka