Wpisy 4 177 460 – 4 177 559
21 maja 2021 08:55 → 21 maja 2021 12:44, 100 wpisów
W gierce SIÓDEMKI padła przed chwilą wygrana 16 000 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
@4 177 456Mewa: będę Tak robiła
Biedroneczka1977 typował(a) za 12 zł w Keno na losowanie nr 1000602 i trafił(a) 1500 zł
@4 177 464: żebym Tak w realu wygrała chociaż raz
@4 177 473Biedroneczka1977: zobacz jakie liczby dały tobie wirtualnie u paska idąc do pracy za 2zl puść moze a nóż???
@4 177 472dusia: powodzenia
@4 177 475Mewa: parzyste to były tak zrobię może coś wpadnie ?
W miejscowości Sierakowice padła wygrana 100 000 zł w grze Multi Multi Plus (8 z 9 x 10)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Żelistrzewo padła wygrana 11 786 259,70 zł w grze Lotto
W miejscowości Siemianowice Śląskie padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
W miejscowości Międzyrzec Podlaski padła wygrana 3 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
W miejscowości Polkowice padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
@4 177 477Biedroneczka1977: Powodzenia
@4 177 483Mewa:
A jak to jest ciąża, ciągle mi macha tym aparatem z 2 kreskami
Z jakiej to perspektywy pytasz, z krwiobiegu, chyba mam doła, A to nie moje dziecko
Pisz dalej, wpis ratunkowy.
Przerwa na kawę.
emerytka 46 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 1000628 i trafił(a) 1250 zł
Witam wszystkich
130. status koko72 05.04.2021 ⌚ 15:26
ja po wycieciu liczb multi. trafiłem 7/10 7,18,26,28,33,47,52
z mojej kg
ja po wycieciu liczb multi. trafiłem 7/10 7,18,26,28,33,47,52
z mojej kg
Sebastian
różne spotkania nie mam wybranych, za to swoją techniką na różne typy zdarzeń
różne spotkania nie mam wybranych, za to swoją techniką na różne typy zdarzeń
@4 177 507Angierski: Jak chcesz to mogę Ci wysłać ale musiał byś mi je podać
co z tego jak mam blokadę w buka
musialbym w fortunie zalozyc konto
musialbym w fortunie zalozyc konto
@4 177 510Szeryfowa: ciekawe ,ile Pasko wytrzyma bo,jaja sobie robisz z multipaskowiczów,żenujące
Słuchajcie dziś piątek a w piątki gramy w EJ
Przypominam żeby później nie było
Przypominam żeby później nie było
Przed chwilą padło 1 x 5150,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Seb jak zawsze myśli o wszystkim
Dot
@4 177 512dotam: Moim zdanie ten czat nie jest tylko po to aby typować wspólnie liczby.
Powinniśmy to robić i zawsze z Arczibalik73 to powtarzaliśmy oraz zachęcaliśmy do tego ale osoby które
były za szybko traciły cierpliwość i wykruszały się jeden po drugim.
Brakowało silnej woli , cierpliwości oraz chęci. My z Arczibalik73 nadal wspólnie typujemy i idzie nam dość dobrze. Wiem jaka jest tego przyczyna że ludzie odchodzą po jakimś czasie i zniechęcają się do wspólnego typowania. Czat z samym typowaniem liczb to parodia. Takie jest moje zdanie. Tu w tej chwili robi się nudno i sztywno. Każdy boi się dostać BANA za jakiś wpis. A powinno być miło luźno i sympatycznie.
Powinniśmy poruszać tu różne tematy tak jak ludzie rozmawiający między sobą.
Kilka osób robi tu brudną robotę i najbardziej by się cieszyli gdyby Pasko usunął całkowicie czat.
Niedługo napiszę co myślę o tym na forum
Powinniśmy to robić i zawsze z Arczibalik73 to powtarzaliśmy oraz zachęcaliśmy do tego ale osoby które
były za szybko traciły cierpliwość i wykruszały się jeden po drugim.
Brakowało silnej woli , cierpliwości oraz chęci. My z Arczibalik73 nadal wspólnie typujemy i idzie nam dość dobrze. Wiem jaka jest tego przyczyna że ludzie odchodzą po jakimś czasie i zniechęcają się do wspólnego typowania. Czat z samym typowaniem liczb to parodia. Takie jest moje zdanie. Tu w tej chwili robi się nudno i sztywno. Każdy boi się dostać BANA za jakiś wpis. A powinno być miło luźno i sympatycznie.
Powinniśmy poruszać tu różne tematy tak jak ludzie rozmawiający między sobą.
Kilka osób robi tu brudną robotę i najbardziej by się cieszyli gdyby Pasko usunął całkowicie czat.
Niedługo napiszę co myślę o tym na forum
@4 177 518islandorka30,5: Tak ktoś musi myśleć
A ten szeryf to kto{
@4 177 522islandorka30,5: Co za różnica kto jest tu kim ?
Seb dla mnie ma
Dopóki ludzie nie obrażają jeden drugiego i nie robią komuś pod górkę jak to pisze Arczi nie jest źle.
Musi być trochę żartów i komedii
Musi być trochę żartów i komedii
@4 177 524islandorka30,5: To napisz mi jakie ma to znaczenie ?
Seb ledwo weszłam i już mam cie dosc
@4 177 527dotam: Tak to prawda. Gramy a jednocześnie testujemy różne opcje gry
Tralala i tak w kółko, mówiłam idź na filozofa? ?
@4 177 512dotam: istotnie, to co się tu, od pewnego czasu, dzieje robi się coraz ciekawsze...
...
Mewa - sam usunąleś ten wpis na forum ?
...
Mewa - sam usunąleś ten wpis na forum ?
@4 177 528islandorka30,5: Jak masz mnie dość to wiesz co należy zrobić ?
Masz chyba zły dzień więc nic na to nie poradzę .Jestem taki i albo będzie mnie tolerowała i akceptowała albo nie.
Taka jest kolej rzeczy
Masz chyba zły dzień więc nic na to nie poradzę .Jestem taki i albo będzie mnie tolerowała i akceptowała albo nie.
Taka jest kolej rzeczy
Dot pa
Seb uważaj bo możesz zniknąć na dlugo
@4 177 533islandorka30,5:
@4 177 531Robal_36: tak sam
@4 177 534islandorka30,5: Tak ?
Jak to zniknąć ?
Jak to zniknąć ?
@4 177 534islandorka30,5: Możesz mi to wyjaśnić ?Co masz na myśli ?
@4 177 534islandorka30,5: Ty też możesz zniknąć na długo także uważaj
@4 177 531Robal_36: A co ciebie tu tak zaciekawiło z tym co się tu dzieje ?
Pewne osoby dążą do tego aby Pasko zlikwidował czat .
Nie wiecie o tym ?
Robią tak aby skończyła się cierpliwość Pasko i klik.
Tu potrzebny jest mądry moderator czata i nic więcej.
Wy tylko robicie tak i czekacie na coś.
Tu nie ma na co czekać i patrzyć tylko powinno się działać w dobrym kierunku
Nie wiecie o tym ?
Robią tak aby skończyła się cierpliwość Pasko i klik.
Tu potrzebny jest mądry moderator czata i nic więcej.
Wy tylko robicie tak i czekacie na coś.
Tu nie ma na co czekać i patrzyć tylko powinno się działać w dobrym kierunku
I taka jest prawda
A teraz do liczb .
Na dziś
Trzon
27,39,40,50,56
Na dziś
Trzon
27,39,40,50,56
Jako, że pojawiają się od czasu do czasu prośby o usunięcie konta i jestem czasem oskarżany o zwłokę w tym temacie, pojawiła się teraz możliwość szybkiego usuwania konta w ciągu zaledwie sekundy

Jeszcze mam coś takiego
40,49,60,67,80
40,49,60,67,80
generalnie oddanie w księdze gości wpisu o treści "Proszę o usunięcie konta", spowoduje jego usunięcie w ułamku sekundy.
@4 177 545Pasko:
Dałeś temat czat i kto jest za tym aby był lub nie był.
Uważam że lepiej gdyby każdy napisał co o tym myśli tu na czacie a nie na forum ponieważ nie każdy czyta forum i widzisz jaki jest odzew.
Wypowiedział się tylko
Robal_36: i to w taki sposób że nie wiadomo co ma na myśli.
Dałeś temat czat i kto jest za tym aby był lub nie był.
Uważam że lepiej gdyby każdy napisał co o tym myśli tu na czacie a nie na forum ponieważ nie każdy czyta forum i widzisz jaki jest odzew.
Wypowiedział się tylko
Robal_36: i to w taki sposób że nie wiadomo co ma na myśli.
Witam jeśli chodzi o mnie to czat jest mi bardzo przydatny do typowania liczb wymianę poglądów na temat losowań itp . Pogadać to mogę sobie z rodziną przyjaciółmi i znajomymi takie jest moje zdanie
Naprawdę są tu osoby które bardzo by się cieszyły abyś usunął czat z tej strony.
Są tacy którzy poprzez swoje zachowanie doprowadzają do tego abyś nie wytrzymał i to zrobił.
Są tacy którzy poprzez swoje zachowanie doprowadzają do tego abyś nie wytrzymał i to zrobił.
dostałem wiadomość, że podobno na czacie zezwalam na publikowanie sylwetek z twarzą ... muszę to sprawdzić
muszą pomyśleć jak ominąć ten problem ... czy na innych forach internetowych to jakoś blokują?
Też jestem za tym aby czat istniał ponieważ można rzeczywiście znaleźć osoby z którymi da się wymienić poglądy na temat liczb - złożyć je w jakąś całość z różnymi skutkami ale przynajmniej staramy się to robić.
Ale nie traktujmy czatu tylko do typowania liczb bo będzie to nudne i dziwne. Trzeba wprowadzać tu trochę wesołości i żartu nie zaszkodzi.
Ale nie traktujmy czatu tylko do typowania liczb bo będzie to nudne i dziwne. Trzeba wprowadzać tu trochę wesołości i żartu nie zaszkodzi.
@4 177 536Mewa: chyba, akurat w tym wypadku , doskonale rozumiem
@4 177 558Robal_36: dzięki