Wpisy 39 063 – 39 163
23 stycznia 2009 18:46 → 25 stycznia 2009 13:18, 100 wpisów
Wysłałem teraz należy być pozytywnej myśli i 2100 zł do odebrania , będzie na sobotę na duży i 4 ml się przygarnie aj wesołe będzie życie
Do wpisu 39055 od "manipulacja" - wobec tego , że systemy na tak dużą ilość liczb są bardzo obszerne , to sam odszukaj taki , który Cię co do gwarancji interesuje , w tym oto dużym zbiorze systemów:
www.ccrwest.org/cover/table.html#t=3
Pozdrawiam
edi8
www.ccrwest.org/cover/table.html#t=3
Pozdrawiam
edi8
zapraszam do mich tematow na forum moja gra progresją na liczby zakre plus .zakres numerka oraz duzy p=np typowanie maniekg
thx edi8;)
Nero**Żeby trafić 10 z20 losowanych musisz wytypować co najmniej od14 do10 pewniaków mógłbyś wysłać 100kuponów
ale nie o to chodzi chodzi tylko o 10 lub 14 liczb które będą wylosowane.
grałem w liczyrzepkę ,toto około25 lat
słabo.W2007r było dosyć dobrze. .Graliśmy w pracy zespołowo,różnymi systemami,multi-efekt słaby.W 2000rna 20kuponów mieliśmy12-siódemek Gram co dziennie tylko za2,50
ale nie o to chodzi chodzi tylko o 10 lub 14 liczb które będą wylosowane.
grałem w liczyrzepkę ,toto około25 lat
słabo.W2007r było dosyć dobrze. .Graliśmy w pracy zespołowo,różnymi systemami,multi-efekt słaby.W 2000rna 20kuponów mieliśmy12-siódemek Gram co dziennie tylko za2,50
KOCIO wczoraj to się wkurzyłem,bo miałbym ze swoich 5/6,a tak poszło na chybił.
A ja dziś zagram super metoda gry Pana Chinczyka albo .. z Internetu, ktory ma swietne metody gry=) a jest to mix liczbowy.
Mam dość ...znowu nic :( TOTO o jaką metode masz na myśli , gdzie mozna o tym poczytać..
mysia pysia - tomcio1972 natychmiast przecież podał link do tego o czym myślał TOTO...
"39038. Dla zainteresowanych
www.lotto-logix.com/wheellinks.html
tomcio1972 2009-01-23 (11:25)"
Pzdr.
edi8
"39038. Dla zainteresowanych
www.lotto-logix.com/wheellinks.html
tomcio1972 2009-01-23 (11:25)"
Pzdr.
edi8
c.d.
to oczywiście o tym , o czym wczoraj myślał TOTO , pisząc o T.Fisherze...
to oczywiście o tym , o czym wczoraj myślał TOTO , pisząc o T.Fisherze...
ale to jest w j.angielskim
Stosowane w matematyce liczby arabskie czynią z niej język uniwersalny...
Mysia Pysia jak nie znasz angielskiego, to wpisz ten adres w Google i tam można zaznaczyć tłumaczenie na j.polski.
Wprawdzie nie jest to tłumaczenie extra, ale na pewno zrozumiesz z grubsza o co chodzi.
Wprawdzie nie jest to tłumaczenie extra, ale na pewno zrozumiesz z grubsza o co chodzi.
Dzięki wlm :)
edi masz moze system 3/3 gwarantowane rozpisane po 5 liczb z 21 gdzie przy trafieniu 3 liczb napewno bede mial 3
www.ccrwest.org/cover/table.html tam zmajdziesz systemy na wiele możliwych kombinacji
gracz6 - w związku z tym , że jest to dość duży rozpis na 151 zakładów , to umieszczę go na forum w tym wątku z moim nickiem w tytule i tam Cię za 5 minut zapraszam.
Pozdrawiam
edi8
Pozdrawiam
edi8
slyszeliscie ze w niemieckim duzym lotku do wygrania 45 mil euro TO DOPIERO KUMULACJA
Jaccek: to co napisałeś o tej kumulacji , doda wiatru w skrzydła licznym forumowym wyznawcom spiskowej terii dziejów i zaraz pojawią się wpisy typu " nie tylko u nas lotto oszukuje skoro i u Niemców też są kumulacje" :)
edi nie popieram tej pseudo teori sucham radia i akurat taka wiadomosc podano a to ze za granica sa inne proporcje wyplat wygranych to juz na zupelnie inny temat uslyszalem to na radiu zet i tyle POZDRAWIAM
Jaccek: ależ ja nie o prawdziwości tej informacji napisałem - a o jej przełożeniu się na niektórych w/w "wyznawców"...
Pozdrawiam
edi8
Pozdrawiam
edi8
ut99 - aż tyle sąsiadujących liczb:
3-4-5-6-14-15-16-17-33-37-42
w tej Twojej 12-stce...
Chyba jednak oszukują :) :) :)
3-4-5-6-14-15-16-17-33-37-42
w tej Twojej 12-stce...
Chyba jednak oszukują :) :) :)
2,14,26,51,79[5liczb]
19,20,29,43,54[5liczb]
stawka x 10,raz się żyje...
19,20,29,43,54[5liczb]
stawka x 10,raz się żyje...
Witam wszystkich !
W związku z niebywałym szczęściem i wygraniem ostatnio 5tki w DL postanowiłem "pożyć raz" i przyładować 12-tkę systemem pełnym :) Trochę z wygranej jeszcze zostało ;)
Nie mam wielkich oczekiwań i pewnie utopię, ale no risk no fun :)
Enjoy my "lucky" numbers folks:
1-2-4-13-15-23-26-29-30-44-46-47
W związku z niebywałym szczęściem i wygraniem ostatnio 5tki w DL postanowiłem "pożyć raz" i przyładować 12-tkę systemem pełnym :) Trochę z wygranej jeszcze zostało ;)
Nie mam wielkich oczekiwań i pewnie utopię, ale no risk no fun :)
Enjoy my "lucky" numbers folks:
1-2-4-13-15-23-26-29-30-44-46-47
POWODZENIA !!!!1 TRZYMAM KCIUKI ...
a w jaki sposób wytypowałes tą 5-ke w DL czy na chybił ?
UWAGA: wobec tego ,że na pewnym forum jego użytkownik publicznie podważył ( w odpowiedzi na zamieszczony tam przeze mnie system do grania w DL w FORTUNIE ) możliwość grania w DL w FORTUNIE systemami pełnymi typu np. 5z8 - to aby mu tę możliwość udowodnić zagrałem dziś w FORTUNIE w DL , aby ew. skan kuponu tamtemu niedowiarkowi przedstawić...
Tak więc wyjątki potwierdzają reguły i moje dzisiejsze granie jest wyjątkiem w moim w gry losowe niegraniu.
Oto moje liczby: 1-6-12-24-43-44-45-48
Pozdrawiam
edi8
Tak więc wyjątki potwierdzają reguły i moje dzisiejsze granie jest wyjątkiem w moim w gry losowe niegraniu.
Oto moje liczby: 1-6-12-24-43-44-45-48
Pozdrawiam
edi8
ale planuje w najblizszym czasie rozpisać 5 dwunastek na 132 zakłady skrócone
powodzenia jeździec bez głowy fajnie by było jakby ktoś z chat-owiczów wreszcie trafił 6
do wpisu 39068
proszę o rozszyfrowanie np. C(6,5,3 <=4
t 2,3 itp. - co to oznacza
dziękuję, pozdrawiam
proszę o rozszyfrowanie np. C(6,5,3 <=4
t 2,3 itp. - co to oznacza
dziękuję, pozdrawiam
Coś nudno ...... wszyscy już imprezują .....
Może jakiś kawał:
Żona pokłóciła się z mężem . Jadą razem samochodem i mijają stado świń .
-Żona do męża : Co rodzina ?
-A mąż na to : Tak teściowie:)
Żona pokłóciła się z mężem . Jadą razem samochodem i mijają stado świń .
-Żona do męża : Co rodzina ?
-A mąż na to : Tak teściowie:)
Przychodzi baba do lekarza , a lekarz :
- Ale duza dupa!
- Baba sie obraziła i wyszła z gabinetu.
Poszła do drugiego lekarza ,ale ten lekarz jak ją zobaczył to tez powiedział;
- Ale duża dupa!
Baba znowu się obraziła i wyszła z gabinetu .
Zanim trafiła do gabinetu trzeciego lekarza jego poprzednicy zadzwonili do niego i powiedzieli , żeby nie reagował tak jak oni na widok baby.
Wchodzi baba do gabinetu , lekarz zaprasza ją i mówi :
- ale ma Pani małe piersi!!!
Baba :- No właśnie Panie doktorze , co zrobić , żeby były większe?
Lekarz: musi Pani kilka razy dziennie pocierać piersi papierem toaletowym.
Baba: - i to pomoże ???
Lekarz : Dupie pomogło !!!!!:))))))))))))
- Ale duza dupa!
- Baba sie obraziła i wyszła z gabinetu.
Poszła do drugiego lekarza ,ale ten lekarz jak ją zobaczył to tez powiedział;
- Ale duża dupa!
Baba znowu się obraziła i wyszła z gabinetu .
Zanim trafiła do gabinetu trzeciego lekarza jego poprzednicy zadzwonili do niego i powiedzieli , żeby nie reagował tak jak oni na widok baby.
Wchodzi baba do gabinetu , lekarz zaprasza ją i mówi :
- ale ma Pani małe piersi!!!
Baba :- No właśnie Panie doktorze , co zrobić , żeby były większe?
Lekarz: musi Pani kilka razy dziennie pocierać piersi papierem toaletowym.
Baba: - i to pomoże ???
Lekarz : Dupie pomogło !!!!!:))))))))))))
czesc edi8, powiedz mi czy masz jakies dobre systemy zeby mozna było grac w mielnium na ML? chodzi mi o gre na 2, 3 lub 4 liczby. mogłabym poswiecic jakies 50zł na jedno losowanie.
chętnie widziałbym takie kawały w tematach na forum
TYLKO DLA DOROSŁYCH OVER 18
lub SZCZĘSCIE W NIESZCZEŚCIU>BABCI I DZIADKA
tu za dużo dzieci........
TYLKO DLA DOROSŁYCH OVER 18
lub SZCZĘSCIE W NIESZCZEŚCIU>BABCI I DZIADKA
tu za dużo dzieci........
prawdopodobne w
DL.
3,6,9,13,25,43
1,2,9,17,28,47
ML.
07,16,25,29,45
-----------------
DL.
3,6,9,13,25,43
1,2,9,17,28,47
ML.
07,16,25,29,45
-----------------
Wiatm.Polacy graja rewelacyjnie az sie chce ogladac,odprezcie sie troche i odpocznijcie od cyferek,bo dzis warto popatrzec.Pozdrawiam
Mam Kawał przyjeżdża Jasio z Anglii po dwóch latach pracy do domu.Ojciec do niego na drugi dzień Jasiek wyrzuć gnój a on na to Wot, wot konia i wot krowy
@kiko
po co Ci systemik? podałem trochę wyżej
konkretnie prawdopodobne liczby na DL. :):)
po co Ci systemik? podałem trochę wyżej
konkretnie prawdopodobne liczby na DL. :):)
Przepraszam czemu nie ma jeszcze wyników?
czy ktoś mi może podać wyniki multi bo nie zdążyłem
ktoś może zna
może strajkują :)
44,52,13,33,66,32,19,9,31,69,48,24,77,76
51,30,22,27,78,52,54 +[78]
51,30,22,27,78,52,54 +[78]
44-52-13-33-66-32-19-9-31-69-48-24-77-51-54-30-22-27-76-78 dzisiejsze multi
Dzięki :)
ml;44,52,13,33,66,32,19,9,31,69,48,24,77,51,54,30,22,27,76,78
Mam 8z10 :)
ex;15,23,25,31,36
a jak z dL? U mnie ponad dziesięć razy 1/6 kilka zer i jedno 2/6. CZYLI :(
Niestety plusa nie miałem :( ale liczby skreśliłem sam...:)
... ale było blisko :) moje liczby 13,19,22,28,33,48,52,63,76.77.:)
funio - zapis o który pytasz np.C (11,5,3)<=20 oznacza , że jest to system na 11 liczb po 5 skreśleń , z gwarancją 3 przy trafieniu 3 , rozpisany na 20 zakładów.
Idąc tym tropem , poradzisz już sobie z oznaczeniami dotyczącymi systemów o innych parametrach.
Pozdrawiam
edi8
Idąc tym tropem , poradzisz już sobie z oznaczeniami dotyczącymi systemów o innych parametrach.
Pozdrawiam
edi8
czesc edi8, powiedz mi czy masz jakies dobre systemy zeby mozna było grac w mielnium na ML? chodzi mi o gre na 2, 3 lub 4 liczby. mogłabym poswiecic jakies 50zł na jedno losowanie.
katrina - zacznę od powtórzenia tego co już jako mantrę tu powtarzam:
systemy ( we właściwym tego słowa rozumieniu ) nie generują liczb , a jedynie porządkują własne liczby grającego , ponieważ można zawrzeć tyle samo zakładów i mieć tyle samo trafień co przy grze wg schematu rozpisu systemu , a nie odszukać zakładanej wygranej na żadnym kuponie przy ich chaotycznym , nieuporządkowanym wypełnianiu.
Tak więc systemy wprowadzają określony porządek w liczby wybrane przez grającego - a nie służą do ich wskazywania do gry...
Tak więc- jeśli sobie życzysz - to chętnie mogę Ci zaproponować kilka schematów rozpisów , pod które podstawisz swoje własne liczby...
systemy ( we właściwym tego słowa rozumieniu ) nie generują liczb , a jedynie porządkują własne liczby grającego , ponieważ można zawrzeć tyle samo zakładów i mieć tyle samo trafień co przy grze wg schematu rozpisu systemu , a nie odszukać zakładanej wygranej na żadnym kuponie przy ich chaotycznym , nieuporządkowanym wypełnianiu.
Tak więc systemy wprowadzają określony porządek w liczby wybrane przez grającego - a nie służą do ich wskazywania do gry...
Tak więc- jeśli sobie życzysz - to chętnie mogę Ci zaproponować kilka schematów rozpisów , pod które podstawisz swoje własne liczby...
katarina - piłka jest teraz po Twojej stronie boiska i jeśli po lekturze mojego wyjaśnienia , czym są a czym nie są systemy , nadal jesteś zainteresowana to napisz mi parę słów o swojej wyrażonej liczbowo lub procentowo średniej skuteczności w odniesieniu do granych dotychczas zbiorów liczb , tak abym pod tym kątem mógł coś Ci zaproponować...
Pozdrawiam
edi8
Pozdrawiam
edi8
stopnie wygranych ilość kwota(PLN)
I stopień 1 3435115.50
II stopień 106 5658.40
III stopień 5819 237.50
IV stopień 116086 16.00
I stopień 1 3435115.50
II stopień 106 5658.40
III stopień 5819 237.50
IV stopień 116086 16.00
ja wlasciwie nie grywam w ML, czasem tylko kupon z maszyny. zainteresowała mnie gra z rozpisem na 2 max 4 liczby w ML w Milenium. wiem, ze mozna male pieniadze wygrywac nie trafiajac wszystkich liczb, i jesli moglbys cos poradzic to bede wdzięczna... sorki ze tak długo odpisywałam
Witam !
Dziękuję za wyrazy współczucia po wczorajszym 0/12 :(
Zadziwiające jak łatwo nic nie trafić w system 12tkę ?? Ale przynajmniej był pretekst, żeby się z bratem i szwagrem napić :) Przed losowaniem poszło pół litra a po losowaniu 0,7 :)) No i śpiewaliśmy głównie "wypijmy za błędy" :)))
Ale tydzień temu nie miałem nic z DL a teraz mam trzy tysiaki zamaist 4700 więc i tak jest dobrze, a kupon zostawię sobie na pamiątkę !
Dziękuję za wyrazy współczucia po wczorajszym 0/12 :(
Zadziwiające jak łatwo nic nie trafić w system 12tkę ?? Ale przynajmniej był pretekst, żeby się z bratem i szwagrem napić :) Przed losowaniem poszło pół litra a po losowaniu 0,7 :)) No i śpiewaliśmy głównie "wypijmy za błędy" :)))
Ale tydzień temu nie miałem nic z DL a teraz mam trzy tysiaki zamaist 4700 więc i tak jest dobrze, a kupon zostawię sobie na pamiątkę !
karina - rozważ proszę ewentualną grę systemem skróconym na 9 liczb , rozpisanym na 12 zakładów po 3 skreślenia , ze 100%-ową gwarancją "trójki" przy trafieniu 5z9 liczb:
a/ 1-2-3
b/ 1-4-7
c/ 1-5-9
d/ 1-6-8
e/ 2-4-9
f/ 2-5-8
g/ 2-6-7
h/ 3-4-8
i/ 3-5-7
j/ 3-6-9
k/ 4-5-6
l/ 7-8-9
Przy trafieniu 3z9 liczb mamy nadal 14%-ową szansę na wygranie "trójki".
Przy trafieniu 4z9 liczb mamy nadal 57%-ową szansę na wygranie "trójki".
Przy trafieniu 5z9 liczb mamy 100%-ową gwarancję wygrania "trójki", ale rozkład prawdopodobieństwa wygląda następująco:
a/ 1x"3" na 57%
b/ 2x"3" na 43%
RAZEM: 100%
Pozdrawiam
edi8
a/ 1-2-3
b/ 1-4-7
c/ 1-5-9
d/ 1-6-8
e/ 2-4-9
f/ 2-5-8
g/ 2-6-7
h/ 3-4-8
i/ 3-5-7
j/ 3-6-9
k/ 4-5-6
l/ 7-8-9
Przy trafieniu 3z9 liczb mamy nadal 14%-ową szansę na wygranie "trójki".
Przy trafieniu 4z9 liczb mamy nadal 57%-ową szansę na wygranie "trójki".
Przy trafieniu 5z9 liczb mamy 100%-ową gwarancję wygrania "trójki", ale rozkład prawdopodobieństwa wygląda następująco:
a/ 1x"3" na 57%
b/ 2x"3" na 43%
RAZEM: 100%
Pozdrawiam
edi8
c.d.
karina - sprawdź czy u Ciebie nie ma kolektury FORTUNY , bo za 3/3 ML kurs wynosi tam 50...
karina - sprawdź czy u Ciebie nie ma kolektury FORTUNY , bo za 3/3 ML kurs wynosi tam 50...
KATARINA.Posluchaj praktyka. Zanim zagrasz w jakikolwiek system wyprobuj najpierw symulacje tej gry przez okres co najmniej 10 dni,bo trafic 5z 9 nie jest latwo niestety a koszty sa i nieswiadoma zagrozen mozesz je poniesc.Pamietaj systemy maja to do siebie ze wygladaja obiecujaco,ale sa zdradliwe,Gwarancje gwarancjami i tego nikt nie neguje pod warunkiem ze liczby uzyte do systemu zostana wylosowane i to jedyny problem,a wiemy jakie mamy wszycy z tym problemy,czasem na 15 liczb nie trafimy ani jednej.Zastanow sie i zrob symulacje,a i taka symulacja nie da gwarancji ze sie nie straci,w tym przypadku granie progresja jest bardzo drogie.Pozdrawiam i pisze to tylko dlatego bo widze ze grasz sporadycznie raczej liczac na szczescie a nie systemowo.Pozdrawiam
Pamietaj ze twoje minimum to 3 liczby z 9 musza zostac wylosowane,to tez nie jest takie latwe.Pozdrawiam