Wpisy 3 876 – 3 975
8 października 2007 23:28 → 10 października 2007 12:31, 100 wpisów
JEŻELI GRASZ WIECEJ NIZ 1 ZAKLAD TO MOJA RADA 1 -10 RESZTA ZAKŁADOW OD 7 - 9 SKRESLEN
reklamują ze można wygrać nawet 25 mln.,a kto będzie grał za 5 dych,dla mnie 2,5 mln starczyło by
widzicie ile dzisiaj wpadł niparzystych liczb 15/5 wczoraj 13/7
w tym dzisiaj nie wpadła żadna liczba kończąca się na 4 - ja już analizuje a przed snem pomyśle
w tym dzisiaj nie wpadła żadna liczba kończąca się na 4 - ja już analizuje a przed snem pomyśle
OSOBIŚCIEMAM SWOJE CYFERKI KTÓRYMI GRAM ALE JAK MAM NATCHNIENIE SKRELSLAM DODATKOWY ZAKKLAD
Witam - ciekawy pomysł z tą koncentracją na liczbach...
Z tego co wyczytałem to na 8. Według mnie trochę za dużo. Wystarczyły by na początek 2. Pozdrawiam inicjatora/inicjatorkę tego projektu. Bardzo interesujące podejście do tematu. Przy odpowiednim zaangażowaniu uczestników efekty mogą być ciekawe. Na pewno jest to temat do ugryzienia. dobranoc
Z tego co wyczytałem to na 8. Według mnie trochę za dużo. Wystarczyły by na początek 2. Pozdrawiam inicjatora/inicjatorkę tego projektu. Bardzo interesujące podejście do tematu. Przy odpowiednim zaangażowaniu uczestników efekty mogą być ciekawe. Na pewno jest to temat do ugryzienia. dobranoc
przed snem pomyślałem tylko o jednej liczbie 31 jak wstałem to też ona mi się przypomniała ale jakoś nie czuje jej nie wiem może się myle
Jaka padła ostatnia w multi w czasie losowania,bo nie mogę znależć.Może znaczyć ją kółeczkiem?
68
Witam.
Moja propozycja na dziś;
2.12.20.32.46.53.65.77.- z plusem.
Pozdrawiam.
Moja propozycja na dziś;
2.12.20.32.46.53.65.77.- z plusem.
Pozdrawiam.
Gratuluję Patlotowi--mistrzowski strzał--życzę takich następnych.
Gratuluję także Panu Matycz--to jest trafienie sto na sto-/po mistrzowsku/
Ps. do mnie proszę bez pana
Pozdrawiam cały sztab pracujący nad rozłożeniem tego lotto.
Ps. do mnie proszę bez pana
Pozdrawiam cały sztab pracujący nad rozłożeniem tego lotto.
Może jednak całkowicie rozłożyć go nie warto--ale porządnie nadszarpnąć finansowo --bardzo wskazane--myślę że tego mogą się spodziewać po takiej burzy mózgów.
Najlepszego.
Najlepszego.
Podaje swoje typy dla zainteresowanych 54,58. Niestety dzisiaj gwarancji nie daje :(
4,24,36,42,49,54,58,71,77 plus 71 GRANIE PLUS WYGRYWANIE
ja na dzisiaj mam dwa zakłady na plusa:
15,22,23,33,36,37,52,58,60,74.
5,14,27,38,40,41,47,59,62,72.
15,22,23,33,36,37,52,58,60,74.
no i oczywiście wysłałem liczby o których tak mocno wszyscy myślelismy.
witam wszystkich i jednocześnie stwierdzam z całą odpowiedzialnością iż wszyscy za prze[roszeniem włącznie ze mną jesteśmy sracze nie gracze // bez urazy // a mogło by być dzisiaj tak pięknie wyjaśnienie pózniej jadę do buka matycz przypomnij sobie co kiedyś pisałem o tym że liczby są wszędzie a napewno się domyślisz narka
Witam Kaczorku, nigdy nie myślałem o sobie,że nie jestem "graczem-sraczem":) Ale wybaczysz mi chyba, jeśli nie będę "odwzorowywał" np. liczb Expressa w ML? Pozdrawiam wszystkich "graczy-sraczy" i pełnych profesjonalistów:)
Witam wszystkich !podoba mi sie pomysl aby oprocz przed snem myslec o konkretnych liczbach 10 minut przed losowaniem
mam nadzieje że nikogo nie uraziłem tym stwierdzeniem ale wczoraj mogliśmy im dać czadu spojrzyjmy na liczby po prawej stronie i wyniki ex.l i wszyscy mogliśmy mieć 10/10 ot i cała tajemnica OCZYWIŚCIE PRZEPRASZAM JEŻELI KOGOŚ URAZIŁEM PZDR.
oczywiście nadal wierzę że im dokopiemy i chociarz raz będą musieli oddać więcej niż od nas dostali
hmmm, ja nadal nie rozumiem o co Ci chodzi Kaczor... jesli mozesz to poprosze jasnej.
hej gracze jak wam idzie z nowym plusem??ja stawiam na 74, ha pierwsze losowanie i juz ktos 50 000zł zgarnął na chybił trafił 9/10 niezle zarządził za 5zł
A poda ktoś 6 liczb na DL na dzisiaj, bo kasa potrzebna ;D ?:D hah :D <żart>
No tak, ja wczoraj zainwestowaem prawie 20 zotcyh a zgarnąem 2 zote. Gdzie sprawiedliwość? podajcie mi na jutro liczby na ML+ prosze...
Karusek-numery do ML są wszędzie !-Obok okienka mini chatu również.Zobacz po prawej stronie .A potem spójrz na wyniki Expressa.I porównaj z wynikami multilotka. Najciemniej jest pod latarnią -tak się mówi...
No Panowie zaczeliscie nareszcie myslec po mojemu tylko obysmy nie dobili dojnej krowy
...ja np.chodzę po parkingach i spisuję numery rejestracyjne. Zauważyłem,że najczęściej wchodzą mi z tych droższych fur:) Ale mimo to jeszcze niestety tak nie wytypowałem, żeby za wygraną kupić sobie takie autka...;) Ale ile przyjemności z oglądania...:)
..no Magnolio, zobaczymy jak dzisiaj sprawdzi się wczorajszy seans, bo przeczuwam, że niedługo każdy będzie miał taki parking przed własnym domem:)
Ale poważnie Magnolio, był taki bioenergoterapeuta Zbyszek Nowak -"elektryzował" przez TV Polsat wodę mineralną, która miała być uzdrawiającą. Nie wiem ilu ludzi wyleczył tym sposobem, ale on sam przez swoją cudowną energię dorobił się niezłej fortuny. Naprawdę wierzysz w "telepatię", która będzie oddziaływać na kule w maszynie losującej?
matycz oczywiście zawsze tak jest [siła tkwi w nas] my też jesteśmy częścią wszechświata i każdy mniej lub więcej. nawet nie wiedząc, ma nad przyrodzoną moc tylko mało z niej korzystamy więc do dzieła.
...skoro Ty tak uważasz Milu, to pewnie tak musi być. Niech więc MOC BĘDZIE Z NAMI... Pozdrawiam
Wiadomosc dla Kaczorka jestes lebski facet z wyobraznia ale nie wykladaj wszystkich kart na stol z wiadomych powodow
Mam pomysł: zapytajmy ojca dyrektora o liczby na jutrzejsze losowanie on ma wszędzie swoich ludzi. Ojcze dyrektorze proszę
... tym bardziej DIRK,że on pochodzi z mojego miasta..:) powinien nas wysłuchać:) he,he
trafiłem plusa..ale co z tego jak 3/9..na chybił trafił ;p tylko 4 zety
Przyczajony kangur świetny dowcip powiedział .Boki zrywać.
Facet powinien lekarza zmienić.
Facet powinien lekarza zmienić.
no w sumie dobry pomysł żeby zmienić na 7 liczb...skoro co dzień mi plus wchodzi ;] co do Wileby to chyba z cyrku go wzieli ;p
juz dawno mowilam by zatrudnic na etacie jasnowidza:)
a ja sem normalnie trafił 4/5 razem z moim typowanym plusem 74,czyli jestem na plusie
magnolja trzymaj ty na pulsie codzienne seanse,przypominaj wszystkim,Pozdrawiam.
A tak naprawde ile nas dzis mogło być razem.?
A tak naprawde ile nas dzis mogło być razem.?
I znowu mialem racje drodzy gracze. Obejrzyjcie wpis nr 3891 i poprzednie... Tym razem 540 pln trafilo w moja kieszen.Sie gra ,sie ma!!!! Pozdro
jak macie czym to zróbcie statystyki ilości wystąpień z ostatnich 50 losowań,najczęściej występujące liczby parzyste 58,72,74 no i obok była także 75
Gratulacje Panie Rembiszewski, czyli na kierunkowskaz od Mercedesa już jest:)he,he. Ja jutro znów pewnie zagram o całą furę:) -może takimi liczbami na kilka losowań 2,14,25,37,40,44,46,53,63,67. W każdym bądź razie będę myślał o tych liczbach 3 minuty przed snem:) Dobranoc
Witam plus na jutro 77 do tego 7,67,68,78 bedzie pi?teczka pozdro
TE WSZYSTKIE GRY TO SKANDAL, W TO SIE NIE OPLACA GRAC, NIECH KTOS ZAPRZECZY
Ja na dzisiaj proponuję 2 zakłady:
15,22,23,33,36,37,52,58,60,74
Oczywiście ML PLUS.
15,22,23,33,36,37,52,58,60,74
Oczywiście ML PLUS.
Cześć Broda, snajp chyba żartuje -pewnie sam trafia jak strzelec wyborowy:) Wojny też są bez sensu,a ludzie je rozgrywają. Wypowiedziałem kiedyś wojnę tym "macherom od losu", więc będę walczył nadal. Kapitulują tylko "tchórze" lub żołnierze bez amunicji:) Pozdrawiam
Dzięki Piterex ale tylko wygrałem 4 zeta bo mam 2/10 i plus. Coś te liczby nie wchodza. mam nadzieje że dzisiaj będzie lepiej.
Czasami łapie się doła jak się dużo przegra i może tak było w przypadku Snajpa. Matycz przecież my trafimy wkrótce ładną kaske czuje to. Pozdrawiam.
...bo chyba za bardzo Broda myślisz przed snem o czym ja teraz myślę, zamiast o liczbach:);)he,he
Myśle Matycz żeby zamiast 12 zakł. DL zmienic na dwa zakł ML PLUS. Uważasz że to ma sens?
Wiem Broda o co Ci chodzi -chcesz raz wygrać i poczuć "zapach" zwycięstwa. Ja trochę podobnie. Ale taktyka polegająca na tym,aby częściej wygrywać odnosząc mniejsze zwycięstwa wcale nie jest zła. Proponuję Ci walczyć na dwóch frontach. Wszystko zależy od "nerwów" i zasobności magazynka z amunicją:)
Dzieki. Jeśli chodzi o magazynek to jest prawie pusty. Ale jeszcze walcze i się nie poddam. Licze że niebawem będę miał cały arsenał.
...co do Plusa -każda nowość jest super -zastanawia mnie, dlaczego ludzie tak ulegają "czarowi" wielkich kwot,czekają na kumulacje itp. Czyż 540zł,które wygrał Pan Rembiszeski to nie jest dużo w świecie,gdzie tyle ludzi cierpi z powodu głodu? Pieniądze to rzecz względna.
...czy nie lepiej Broda za te 5zł -grając w Plusa wypuścić 2 zwykłe zakłady ML? Może mniej wygrasz, ale na pewno szanse na jakąkolwiek wygraną będziesz miał większą.
Panie Rembaszewski dobry strzał !!! życze dalszych dobrych typowań pozdrawiam .
tez to biore pod uwage. Troche drogo wychodzi ten plus ale z kolei tez wygrane zachęcają. Musze to na spokojnie przemyśleć. Kwota zakładu, prawdopodobieństwo i wygrane chyba najlepiej kształtują się w Expressie.
KOMANDOS czekam na twoje liczby ? odezwij się czasami kiedyś podałes fajną dyche ale ostnie twoje czwóreczki też były ok.lubie obstawiać twoje liczby zawsze wpadnie jakaś kasa!!!
uważam,że powinno być nagradzane brak trafienia liczby na 10 wysłanych w ML.Nadal nie mogę doszukac się liczby plusa,czy żle szukam,czy to przerasta mozliwości tej strony?Bez urazy
też tak uważam Look:), tutaj po lewej stronie masz WYNIKI, później niesortowane.
Witam mam pytankio,czy ktos mi odpowie,jak to jest jak np.mialem trafione 2 z 9 wedlug tabeli to jest 4 zl,ale zeby wygrac te 4 zlote to trzeba trafic tego plusa?dobrze rozumuje czy nie,prosze o odpowiedz
nu gracz,dobrze myslisz
broda jak tam typy?:)
dzieki za odpowiedz,moje typy to
2,11,12,15,24,40,51,55,59,70
4,29,34,36,42,49,56,71,77 z plusem 4
2,11,12,15,24,40,51,55,59,70
4,29,34,36,42,49,56,71,77 z plusem 4
Narazie bez rewelacji ale ten dzien nadejdzie wkrótce. A jak tam u Ciebie Adam_Rudasl?
no ja na ciagi gram,jeden kupon mam na jeszcze 1 losowanie - 60,a drugi dzis uwazam ze powinno pasc pare 20 hehe.zobaczym:)
to życze powodzenia! Ja podałem juz swoje liczby a dodatkowo wyślę 22,23,36,37,47,53,67,69
1,11,16,19,30,33,35,48,74,78
15,22,23,33,36,37,38,40,48,60.
1,11,16,19,30,33,35,48,74,78
15,22,23,33,36,37,38,40,48,60.
jo pikne liczby oby weszly:)
Pikne,pikne tylko gram bez plusa ale dobre i to. Ja wierzę w wygrana a to jest już połowa sukcesu reszta to liczby.
Matycz porownaj tabele wyplat z tabelami prawdopodobienstw i powiedz ze sa chociaz zblizone ... nie mozesz tak powiedziec bo liczby nie klamia, najlepszym i prostym przykladem jest numerek: ile placa za 1 z 36 ?!
Przepraszam snajp, nie wiem czy dobrze zrozumiałem -wszystkie kursy w tabelach wygranych "macherzy od losu" ustawiają, tak, aby to oni osiągali zyski. Patrząc na sam rachunek prawdopodobieństwa, to rzeczywiście najlepiej oszczędzać i zainwestować np. w fundusz stabilnego wzrostu:) Jednak wielu graczy ma swoje taktyki i metody, które w jakiś sposób "oszukują" rachunek prawdopodobieństwa. Nie wiem czy o to chodziło Ci Snajp. Pozdrawiam
...nikt Snajp nie każe dokładnie typować Ci samych liczb, u buków możesz stawiać np. na parzyste czy nieparzyste, czy wyniki sportowe lub inne zdarzenia... w tej zabawie masz coraz większą paletę do wyboru. Od wczoraj ML Plus, he,he.:)