Wpisy 3 846 460 – 3 846 559
14 maja 2020 14:07 → 14 maja 2020 14:33, 100 wpisów
po pierwsze powinni tylko zatrudniac takiego do kul, ktory chodzi do kosciola i jest w stanie laski
Dot
Meg
No marc
3 846 466. marc1978 i wszystkie takie same no prosze
marc1978
Ty jak z koziej d...
Marc skąd wiedziales
Iza ucz sie
O kurcze dieta
marc1978 skad wiedziałes ze takie akurat wyjda ? czy to jest Twój stały zestaw którym czesto grasz piekine zagrane i tyle trafionych
Mialem 6 zakładów z chybiła na 6 losowań i to są numery które nie padły przez 4 losowania promocyjne więc taki miks wybrałem tych co nie bylo
cza było mu powiedziec
z koziej d..
marc1978 chyba bałeś się podatku i stąd rozbicie na pojedyncze? to jaka kwota wygranej wyszła?
Mialem 24 Zeta wygranej z wczoraj więc za tyle zagrane..przynajmniej do oddziału nie muszę
marc bardzo ładnie jeszcze raz no i wez tu chociaz 1 zakladzikiem nie graj nie kombinuj
W którym wieku
Ty też nielot
Mewa puść na 6 los i weź te co nie wejdą
chodz
isa nie mam zamiaru ty tam lepiej zlukaj liczby i podaj wezme oboki tak do 15:30 prosze sie wyrobic
marc1978
taką kasę tylko będą mieli w siedzibie chyba
Gratulacje i to bez podatku kasa jest
taką kasę tylko będą mieli w siedzibie chyba
Gratulacje i to bez podatku kasa jest
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Mewa nie podskakuj zobacz pkt
marc1978: obawiam się, że nikt Ci tyle nie wypłaci musisz oblecieć wszystkie kolektury może akurat
Marc. Idź do budki pani Jadzi i powiedz...dawaj kase głupia babo
marc1978 gratulacje
Powodzenia z odebraniem w punktach
Napisz jak odbierzesz jakie cyry Cie spotkały ?
Powodzenia z odebraniem w punktach
Napisz jak odbierzesz jakie cyry Cie spotkały ?
Tak powiedz ze archaniol Gabriel cię prxyslal
Tyton
Prawie 10 koła bez podatku nie licz na żółte budy bo tam często 500 zł nie mają,od razu do głównego oddziału
Pani Jadzia sepleni i zapyta ale jaką kase ? jęcmienną cy grycaną ?
isa widziałem cię postaram dogonić a tym czasem co masz za liczby na wieczór bym wzioł łoboczki
Dopisano wygrane Super Szansa
3 846 493. marc1978 dobra faktycznie taktyka, chyba tez tak zaczne robić moze i mi sie poszczesci, jak dla mnie to by mi pasowała na teraz choc jedna taka 6/6 za wyczucie
A jak mówi do janioła
Mewa przyjdzie pora
Pa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 43 wygrane 6/6
Witam po losowaniu
Marc widzetrafił
Gonzago
Widzicie jak Wam życzę to trafiacie
Marc widzetrafił
Gonzago
Widzicie jak Wam życzę to trafiacie
Idzie wyplacic normalnie te 10k lecz zależy od wlasciciela danego pkt z lotto ja tak mialem 3k do odebrania bez podatku. Wlascicel poprostu znal mnie i kazal mi przyjsc za kilka godz bo musial jechac do banku wyplacic
3 846 520. Pasko moze na raz marc niedostanie tyle w danej kolekturze ale wystarczy ze moze to odebracć codzienie jedna z wygranych, w danej kolektórze, , ale pieknie zasolił 5x6/6