Wpisy 3 786 325 – 3 786 424
18 marca 2020 23:51 → 19 marca 2020 07:32, 100 wpisów
Wiatrak20
Kiedyś na jednym blankiecie zawarłem 2 zakłady MM. Na jednym było 8/9, a na drugim 7/9.Przez to musiałem jechać do oddziału.
Ja mogę tam jeździć nawet codziennie
K30 co 4 losowania 5/5 to super
sposobem na plusa mialem zestaw zapisany
9,33,35,37,39
ten nie wyslany
9,33,35,37,39
ten nie wyslany
K30 wysyłaj wszystkie które wymyślisz
Chyba że robisz test
4/5 to nie jest klapa bo nie dokładasz
A to z 20 sztuk jedna 5/5 ?
Teraz po odbiór wygranych nie jeżdżę do tego samego oddziału. Zraziłem się do pyskatego kierownika od zdrapek. Typowy bekfegor. Pyskaty a jak gadał to pluł.
Może nie miał zębów ?
K30 teraz wygrałeś kasę to możesz zagrać stawka x 20
Zagraj stawka x 21 lub 19
K30 i wiatrak pokazcie skany
sebastian cztery sposoby razy 5 kuponów daje jakieś 16 dni wygranych
Nie chce tutaj się wymądrzać i pokazywać jak można wygrywac i jak zmobilizować do zwiększenia ilości zawartych zakładów bo mógłbym ją stracić trochę ząbków, ale...
Ok trzeba iść spać
Dobrej nocy
Damian1983, ja już pokazałem kiedyś pewien skan, i to nie jeden. Nie warto.
damian jak tylko mi przesle to wrzuce tu moze uda się dzis jak nie to napewno jutro
sposób jest na 5/5 ale jednym kuponem często duzo nie wyslanych jak ten z wczoraj
9,33,35,37,39 sam z mapek wychodzil
9,33,35,37,39 sam z mapek wychodzil
K30, już nie raz się przekonał jak inni na jego zestawach wygrywali ( to jedno z najbardziej polskie z polskich miast - Zabrze)
wiatrak z tym to racja na czacie nieraz podalem liczby ani jedna nie weszla a wychodzilo z mapek jak teraz
poprostu trzeba grac czterema sposobami które znam wtedy nie przeoczy zadnej 5/5
Wiem. Jest tutaj nie jedna osoba, która nie pisze na czacie. Natomiast typuje tutaj i na innych portalach. Gdy widzę, że odxyna moje liczby, ładuje je i w odpowiedniej chwili typuje właściwe. Może to złośliwe, ale zadluxulyla na to.
te co wczesniej na czacie podalem sebastianowi do 7/7 zestawy tam jest 5/5 tylko jutro się zajme zlozeniem tego
odezwala sie mlodsza córka damian, mówi ze starsza jest u kolezanki z chlopakiem na domówce to jutro na czat wrzuce tą 5/5
Ten wirus to karzaca reka Boga ktory juz nie moze patrzec na ten burdel jaki jest na swiecie. Jeden wirus a rozklada swiat na lopatki , nie trzeba wojny
Damian1983, w tym przypadku to kłóciłbym się z Bogiem. Jeśli zsyła takie kary nie zasługuje na miano Boga. Na świecie wierzą w 500 bigow, tylko, który jest właściwy?
Będąc na pogrzebie zabitego 15-to latka, ksuadz mówi ' Bóg tak chciał' to zdenerwował mi ręce i nogę.
RT1, nasz potwierdzenie na Twojej tezy co do mądrości rządu i.... 

3 786 138. Wojtt
Skoro służbę zdrowia zawierzono Opatrznosci, to trzeba zlikwidować służbę zdrowia.
Wiatrak grzecze pytanie z ciekawości czy ty nigdy nie spisz czy jest was 3 i nadajecie z tego nicka
We Wrocławiu sami wariaci jeden skacze z okna drugi siedzi na torach
W obliczu tego wszystkiego nie na miejscu jest krytyka opozycja która rządziła też by z tym sobie nie radziła podejrzewam że byli by gorzej
Kolejny dzień zabawy z TS
Wszystkie relikwie są przeterminowane, straciły termin cudowania !
Mulag-po ryż i kasze do skl;epu,rób zapasy
W Mini gramy liczbami z ostatnio wylosowanymi w GL:
13,19,22,28,31
???????
13,19,22,28,31
???????
Wiosna. Przyleciały bociany.

Witam wszystkich