Wpisy 3 786 354 – 3 786 453
19 marca 2020 00:00 → 19 marca 2020 08:00, 100 wpisów
Damian1983, ja już pokazałem kiedyś pewien skan, i to nie jeden. Nie warto.
damian jak tylko mi przesle to wrzuce tu moze uda się dzis jak nie to napewno jutro
sposób jest na 5/5 ale jednym kuponem często duzo nie wyslanych jak ten z wczoraj
9,33,35,37,39 sam z mapek wychodzil
9,33,35,37,39 sam z mapek wychodzil
K30, już nie raz się przekonał jak inni na jego zestawach wygrywali ( to jedno z najbardziej polskie z polskich miast - Zabrze)
wiatrak z tym to racja na czacie nieraz podalem liczby ani jedna nie weszla a wychodzilo z mapek jak teraz
poprostu trzeba grac czterema sposobami które znam wtedy nie przeoczy zadnej 5/5
Wiem. Jest tutaj nie jedna osoba, która nie pisze na czacie. Natomiast typuje tutaj i na innych portalach. Gdy widzę, że odxyna moje liczby, ładuje je i w odpowiedniej chwili typuje właściwe. Może to złośliwe, ale zadluxulyla na to.
te co wczesniej na czacie podalem sebastianowi do 7/7 zestawy tam jest 5/5 tylko jutro się zajme zlozeniem tego
odezwala sie mlodsza córka damian, mówi ze starsza jest u kolezanki z chlopakiem na domówce to jutro na czat wrzuce tą 5/5
Ten wirus to karzaca reka Boga ktory juz nie moze patrzec na ten burdel jaki jest na swiecie. Jeden wirus a rozklada swiat na lopatki , nie trzeba wojny
Damian1983, w tym przypadku to kłóciłbym się z Bogiem. Jeśli zsyła takie kary nie zasługuje na miano Boga. Na świecie wierzą w 500 bigow, tylko, który jest właściwy?
Będąc na pogrzebie zabitego 15-to latka, ksuadz mówi ' Bóg tak chciał' to zdenerwował mi ręce i nogę.
RT1, nasz potwierdzenie na Twojej tezy co do mądrości rządu i.... 

3 786 138. Wojtt
Skoro służbę zdrowia zawierzono Opatrznosci, to trzeba zlikwidować służbę zdrowia.
Wiatrak grzecze pytanie z ciekawości czy ty nigdy nie spisz czy jest was 3 i nadajecie z tego nicka
We Wrocławiu sami wariaci jeden skacze z okna drugi siedzi na torach
W obliczu tego wszystkiego nie na miejscu jest krytyka opozycja która rządziła też by z tym sobie nie radziła podejrzewam że byli by gorzej
Kolejny dzień zabawy z TS
Wszystkie relikwie są przeterminowane, straciły termin cudowania !
Mulag-po ryż i kasze do skl;epu,rób zapasy
W Mini gramy liczbami z ostatnio wylosowanymi w GL:
13,19,22,28,31
???????
13,19,22,28,31
???????
Wiosna. Przyleciały bociany.

Witam wszystkich
Bociany to zwiastun wiosny
Czyli wygrana w Lotto tuż tuż
Lub w Mini
Witam
3 786 415. Wiatrak20 2020-03-19 (07:20)
Kot w prawym dolnym rogu siedzi
3 786 415. Wiatrak20 2020-03-19 (07:20)
Kot w prawym dolnym rogu siedzi
Przed chwilą w Radiowej Jedynce jakis minister mówił że będą karać za podnoszenie cen.
Kupujcie w Lidlu, Biedronce: tam nie mogą dużo podnosić cen żywności.
Kupujcie w Lidlu, Biedronce: tam nie mogą dużo podnosić cen żywności.
Wczoraj robiłem zakupy i nie zauważyłem wyższych cen. Nawet niektóre staniały.
Paliwo też staniało. Kosztuje około 4.40 zł za litr a niedawno ponad 5 zł
Paliwo też staniało. Kosztuje około 4.40 zł za litr a niedawno ponad 5 zł
Patrzcie też na pozytywy. Nasz rząd jako jeden z niewielu zareagował bardzo szybko na wirusa. Dlatego mamy tak mała ilość chorych . Popatrzcie co się dzieje we Włoszech Hiszpanii i w innych krajach
Tam jest dramat . Chiny pomagają Włochom bo unia się wypięła
Tam jest dramat . Chiny pomagają Włochom bo unia się wypięła
Hej Anna czy coś ci wiadomo kiedy wrocek będzie miastem zamkniętym
Lotto de: 8 000 000.
Ponoć ten co skoczył na to lekarz a o kimś z torów to nie słyszałem
Najlepsza byla ta kobieta z Łodzi co na hasło być może mom korone oknami zwiewali
Teraz mam pytanie co by się stało gdyby w rządzie zasiadali poprzedni politycy ?
Można tylko się domyślać ale ich rządy doprowadziły Polskę na sraj upadku .
Przykładów jest bardzo dużo ale jak wytłumaczyć umowę z Rosją na przesył gazu przez terytorium Polski za darmo ? To jest niewytłumaczalne jak można po pierwsze zapłacić za gaz najdrożej jak tylko można - bo chyba nikt inny tyle nie płaci a po drugie za przesył tego gazu nie wziąć nawet złotówki ?
Można tylko się domyślać ale ich rządy doprowadziły Polskę na sraj upadku .
Przykładów jest bardzo dużo ale jak wytłumaczyć umowę z Rosją na przesył gazu przez terytorium Polski za darmo ? To jest niewytłumaczalne jak można po pierwsze zapłacić za gaz najdrożej jak tylko można - bo chyba nikt inny tyle nie płaci a po drugie za przesył tego gazu nie wziąć nawet złotówki ?
Plota w Legnicy krąży ze od pn w dużych marketach bede tylko po 5 osób wpuszczac juz w Rossmann po 2 wpuszczają do piekarni na cpn po 1
Teraz gdzie jest odpowiedzialność polityków którzy na to się zgodzili ?
Dotam akurat to co piszę to jest prawda