Wpisy 3 785 166 – 3 785 265
18 marca 2020 09:00 → 18 marca 2020 10:44, 100 wpisów
Witam wszystkich
bogdan ok ok nie masz ochoty odpowiedziec mimo wszystko trudno biore sie za typowanko miłego dnia bogdan i uwazaj na ludzi kichajacych w wpk
Walduś piona
Ojciec co robimy ?
Dobrze ale typujemy coś ?
Trzeba użyć Trzon
W tej walce najważniejszy jest Trzon
Mewa odpowiadamprzede wszystkim nie panikować,zachować spokój,bo gość może tylko być przeziębiony,a zresztą co to nam da jak będziemy panikować? nic,a wiec spokój,przede wszystkim spokój
Skończą nas ekonomicznie moje prywatne przemyślenia oto chodzili wirus ma doprowadzić do kolejnych pożyczek z banku światowego by być na smyczy
Mulag spokojnie damy radę to opanować
bogdan041 masz rację
Wyskakiwanie przez okno z pędzącego autobusu nic nie da a wprost przeciwnie
Panika to najgorsza rzecz jaka może być
Wyskakiwanie przez okno z pędzącego autobusu nic nie da a wprost przeciwnie
Panika to najgorsza rzecz jaka może być
Walduś musimy coś sprostować
Ja Trzonem nie zarażam
W ogóle nie zarażam bo jestem zdrowy
Ja Trzonem nie zarażam
W ogóle nie zarażam bo jestem zdrowy
Szybciej wykończy nas głód albo wyszczyczszą nas strasznie ceny kosmicznie się robią
Mulag damy radę mówię Ci
I dobrze prawidłowo
Mulag mylisz się i sam to zobaczysz nie panikuj
Zaraz pokażę mój Trzon
Mam dziś 2 Trzony .
Tak się jakoś złożyło
Tak się jakoś złożyło
Panika najgorsza... Ćwiczę trochę by wydolnosc lepsza byla... Zresztą te trumny jakieś smiesznekiedyś na sam widok trumny aż dreszcze przechodziły... Wieko jak na gościa 150 kg a babcia szczupła była.. Tera jak pudełko na okle
Co do wyskakiwania przez okna, jestem przeciw, a nawet za. Zawsze o ileś tam wariatów mniej.
Oto moje Trzony
19,31,34,54,60
13,31,47,48,63
19,31,34,54,60
13,31,47,48,63
Mam 2 Trzony i wcale się tego nie wstydzę
Sebastian, aby ustalić właściwe trzony, kupujesz 6 razy 10/10 i grasz tymi, których nie masz na kuponach. 15 liczb gwarantowane.
Czyli za 15 zł mam 15 liczb tak ?
Mulag, właśnie tak, gramy przeważnie online, ale na własne. Chybiki online są dobre tylko do obstawki.
domyślam się że w multi bo nikt by nie kupił dziesiątek w lotto
No to wszystko wskazuje że już nie długo zostaną tylko gracze online reszta już nie będzie grało
Ludzie grają sam widziałem
Sebastian, poczekaj chwile, podam liczby na tak, których nie mam na chybikach. Praktykuje to od pewnego czasu , z dobrym skutkiem. Podoba metoda, tez skuteczna jest, naniesienie na kupon 60 liczb z rankingu najlepiej typujacych. Grasz tymi, których nie typowali mistrzowie. Grasz 7/7, 7 trafień gwarantowane.
Fioletowa budka jest czynna i ludzie czekają w kolejce na zewnątrz bo można wchodzić po jednej osobie
To czekam na liczby
Bogdan, są gracze, którzy grają systemem w Lotto, nie tylko na 10, a nawet na 11.Przewaznie grają na 7.
Seb wstales
Sebastian, poczekaj chwile, bo jestem po awaryjnym dyżurze i lekko zasypiam.
wiem że grają,ale mi chodzi o chybiki kore mają nie wejść,a to byłby duży koszt na lotto
sam grałem na 12 liczb w 1992 roku i trafiłem piątkę,obstawiłem 11 i 13 a weszła 12-stka pech
Osa
Osa wstałem już dawno
Osa pokazałem nawet mój Trzon
Widziałaś ?
Bogdan, wiem coś na ten temat. Realizowałeś wygrana w starym Oddziale. Na MM daje pod rozwagę nw liczby :
22,32,62,72
3,13,15,45,55
56,17,27,47,77
38,48,58,29,49,69
Do nich dodajemy :
10
30
50
70
Jak to zrobić pokaże obrazowo o 13:55.
22,32,62,72
3,13,15,45,55
56,17,27,47,77
38,48,58,29,49,69
Do nich dodajemy :
10
30
50
70
Jak to zrobić pokaże obrazowo o 13:55.
Tam gdzie zawiść, zazdrość, falaszywa życzliwość, na powodzenie nie licz. Lepiej z mądrym znaleźć, niż z głupim zgubić.
Seb o tej porze
Osa z rana jak śmietana
Będziesz zadowolona
Seb nie moje klimaty
Sebastian, szkoda, że nie mam Twojego adresu e-mail. Tutaj pisze z ograniczeniami. Nawet wiem, że ktoś podłapie zwrot ' ograniczenie', i przypnie mi łatkę. Nawet wiem kto i jaki będzie tekst.
Zawsze wolę wieczorem
"w Kielcach zmarł dziś w nocy prof. Wojciech Rokita wirusolog, był zakażony koronawirusem, władze szpitala podkreśliły jednak, że zakażenie nie było przyczyną śmierci prof. Rokity"
a co mają powiedzieć , jak powiedzą że wirus go zabił to 1/3 lekarzy i pielęgniarek ucieknie
a co mają powiedzieć , jak powiedzą że wirus go zabił to 1/3 lekarzy i pielęgniarek ucieknie
Bogdan, dziękuję za zaufanie. Napisze później. Kedzior, znałem tego profesora. Świetny lekarz. Niech spoczywa w Pokoju.
Śmierci nie wolno się bać. Na tamtym świecie jest cudownie. Coś wiem na ten temat, gdy ' tam' byłem po wypadku. Uratowałem dziecko, sam ponosząc obrażenia. Jestem dumny, że widzę każdego dnia uratowanego. Nie wspomnę o przyjaźni z Jego rodzina i Nim.
Pokazałbym coś na dowód. Unikam tej czynności przed niezdrową krytyka. Wszystkiego dobrego w Europejskim Dniu Mozgu
Wiatrak a gdzie ty nie byłeś kogo ty nie znasz?? Pewnie masz żółte papiery
I tak pier... li cały dzień, Pasko zrób coś z nim
Pasko najlepiej zamknij zielona bo to nie o to chodzi
Witam
Cześć mam wolne.
no i wyszło szydło z worka,za koronę winni są Amerykanie,już są pierwsi aresztowani
3 785 239. islandorka30,5 2020-03-18 (10:15)
dlaczego sie zaraz z niego śmiejecie, był to był , ja tez codziennie rozmawiaz Bogiem, a gosc moze i był jedna noga na tamtym swiecie, zdarzaja sie takie pzypadki, szczegolnie przy śmierci klinicznej, ludzie opuszczaja swoje ciało tez w roznych w3ypadkach to trwa kilka sekund wtedy udaja sie w nieznane w kilka sekund, potem jeli jest im dane to wracaja z zaswiatów spowrotem tu na ziemie i przekazuja co widzieli, dla niektórych to jest smieszne i kosmos bo niepotrafia takich ludzi zrozumieć i ich wysmiewaja duzio na ten temat tez kiedys czytałem, i ogladałem publikacji na yuotube,
dlaczego sie zaraz z niego śmiejecie, był to był , ja tez codziennie rozmawiaz Bogiem, a gosc moze i był jedna noga na tamtym swiecie, zdarzaja sie takie pzypadki, szczegolnie przy śmierci klinicznej, ludzie opuszczaja swoje ciało tez w roznych w3ypadkach to trwa kilka sekund wtedy udaja sie w nieznane w kilka sekund, potem jeli jest im dane to wracaja z zaswiatów spowrotem tu na ziemie i przekazuja co widzieli, dla niektórych to jest smieszne i kosmos bo niepotrafia takich ludzi zrozumieć i ich wysmiewaja duzio na ten temat tez kiedys czytałem, i ogladałem publikacji na yuotube,
Takie siedzenie w domu? no kur... Znajomy pi białaczce 7 lat pojechał na działkę pod sam Konina kobita jego pi 4 godz roboty do domu bo ograniczenie... No co wy na to?
bogdan pamietasz nasza rozmowe nie czytałem tego wczesniej powaga
https://fakty.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/polska/news-lodz-powiedziala-w-tramwaju-ze-moze-miec-koronawirusa-pasaze,nId,4388542
https://fakty.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/polska/news-lodz-powiedziala-w-tramwaju-ze-moze-miec-koronawirusa-pasaze,nId,4388542
wojtt hey.........spadam sie puscic miłego dnia wojtt isa tomi kedzior
Szef dał mi wolne. Może dlatego bo chodziłem w masce ?
Is this a Bio Attack on Us???
https://www.youtube.com/watch?v=uR9T15ErRkA
https://www.youtube.com/watch?v=uR9T15ErRkA
a powiedzcie mi wierzycuie w duchy, w ruwnorzedny świat,gdzie jest spokój gdzie juz wiecej sie nie umiera gdzie niema zadnych chorób wirusów itd jest duzo przypadkow na świecie takich, że ktoś był w niebie czy w piekle, ja wiem ze duzo ludzi uwaza ze to sa brednie i ze ktoś glupoty opowiada, i ze to wydaje sie ze zzaraz taki człowiek to musi miec zółte papiery, ale niestety do dzisuiaj nikt tego niemoze potwierdzic 100% ze tak niejest, bo tego niewidac, choroby koronowirusa tez niewidac a jest i zbiera swoje zniwo wna całym swiecie,
dzisiejszej nocy z tego swiata we włoszech odeszło do wiecznosci 336 osób i le jeszcze takich nocy bedzie i ile jeszcze takich ludzi odejdzie pytam ludzie sobie ta chorobe lekcewarza smieja sie , skupiaja na roznych, placach, prezydent wydał jasno decyzje o niegromadzeniu sie w skupiskach , niektuzi tego przestrzegaja a niektózi olewaja to po całosci tylko dopiero jak im sie cos stanie to bedzie lament