Wpisy 3 785 266 – 3 785 365
18 marca 2020 10:44 → 18 marca 2020 11:48, 100 wpisów
Arczibalik73, dziękuję za reakcje. Co do komentarza, który opublikowała pewna osoba, spodziewałem się takiego. Nie mam do niej pretensji, i zgodnie z Pismem Świętym ' przebaczcie im, bo nie wiedzą co czynią' ponchrzesvijsnku - przebaczam w Europejskim Dniu Mozgu.
jesli chodzi o wiatraka20 to faktycznie gosc robi tu troche zamieszania, wklejajac pierdry jakies lepiej by gosc zatypował jakies liczby i niektórych moze i to meczyc troche,i draznić,nie mówie ze tak niejest bo mnie to samego troche juz denerwuje, i te madrosci skopiowane z neta, i wstawiane tutaj, ja tez juz stram sie tez i malo pisac, i i mniej tu teraz zagladac tez, bo ile mozna to ogladac i czytac, dlatego popieram tu tez i islandorke30,5, ze tak reaguje na ta sprawe, zaówazyłem ze co niektorzy tu juz chyba zapomnieli czemu miala słuzyć ta stronka i juz całkowicie odpłyneli z tego świata nieraz tak sie zastanawiam co tu niektórzy pala i co pija, ze maja takie odloty, i dlatego jestem tez za, i niechce tu nikogo obrazać, ani sie znikim kłocić,
ale ta stronka teraz przekształciła sie juz w tzw. plotki iniesłuzy wyłacznie do typowania liczb odkad ADMIN tu udostepnil wrzucanie fotek,zrobił sie bajzelpo całosci, kazdy wrzuca byle pierdoly, aby tylko wrzucić,ja rozumie wrzucić jakis smieszny kawał jakies typowanko liczb , cos śmiesznego ale tu niestety jest cos innego całkiem
Arczibalik73, dedykuję Ci wpis nr
3785221 i wcześniejsze. Miło się czytało Twoja - sprawiedliwa opinie.
3785221 i wcześniejsze. Miło się czytało Twoja - sprawiedliwa opinie.

3 785 265. bogdan041 ja sie niczego nieboje co ma być to bedzie ja sie śmierci nieboje, juz kiedys jako małe dziecko tez uciekłem smierci z pod łopaty, dostałem jakby 2 zycie, ale sie tym niechwale, z tego co piszesz to wiem ze kiedys gdzies sie i tam spotkamy napewno, toobez 2 zdan i napewno wtedy sobie porozmawiamy, tykllko gorzej bedzie ze tego nieprzekazemy tu na ziemie, mlodym ludziom, aby przestrzegali tego co my kiedys tutaj niezrobiliśmy bedac w tym swiecie, nie ostrzezemy ich przed chorobami i wirusami,
teraz podano ze zmarł aktor Emil KAREWICZ w wieku 97lat odwórca roli brunona w stawce wiekszej niz zycie
teraz podano ze zmarł aktor Emil KAREWICZ w wieku 97lat odwórca roli brunona w stawce wiekszej niz zycie
o co tu chodzi? bo nie wiem,mam całkiem dobre zamiary,a tu jakieś fejki są wstawiane
Arczibalik73, znów zapomniałeś o wcześniejszych swoich wywodach, z tego i tamtego świata, o cukrzycy, zastrzykach, chorobach, dzisiejsze rozprawki historyczne i znajomości gwary. Mile to było.
waldus na kwarantannie jestem ?
Częstotliwość Solfeggio 741 Hz jest znana ze względu na swoje wspaniałe właściwości detoksykacji organizmu. Potrafi pozbyć się z naszych ciał oraz ich otoczenia wszelkich negatywnych elementów. Ta częstotliwość jest również pancerzem ochronnym przeciwko wszystkiemu, co negatywne, dzięki czemu otwiera do nas drogę wszystkiemu co dobre.
https://youtu.be/jK2hS40pr-g
Infekcje ,wirusy,bakterie.. finds and kills or neutralizes.(znajduje i zabija albo neutralizuje)
https://youtu.be/jK2hS40pr-g
Infekcje ,wirusy,bakterie.. finds and kills or neutralizes.(znajduje i zabija albo neutralizuje)
jeżeli ktoś zna język angielski to niech to obejrzy
https://www.youtube.com/watch?v=uR9T15ErRkA
Islandorka, życzę milego dyżuru na portalu. Do zobaczenia po 22:00 lub jutro. 

podobno lekarz z koronawirusem popełnił samobójstwo ... zmniejsza się ilość chorych, a nie zwiększa się ani ilość zmarłych z powodu wirusa, ani ozdrowieńców ...
W miejscowości Katowice padła GŁÓWNA WYGRANA 600 zł x 52 w grze Szybkie 600 !
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
a jak mówiłem że trza zrobić odkażanie łączki , to mi nikt nie wierzył
Co do samobójstw, nikt mądry nie odbiera sobie życia. Każdy kto zna obcy jezyk to jego druga ojczyzna.
GABRIEL ja to sie mini lotto podcieram to jest chamstwo te całe mini lotto
Pasko jak znasz to obejrzyj sobie ten filmik
Kubełek, piękny tekst. Przetłumacz go na angielki. Na łacinę nie musisz.
Właśnie kaszlnąłem na pająka Pokazał mi jedną nogą gest i spier...pod tapczan
Wiatrak20 myślisz że jest szansa na to by trafić chociaż trójkę tym sposobem ?
Z tatą podobno gorzej. Po tej chemioterapii, mamy dzisiaj odebrać w Bydgoszczy. Nie wiem co mam robić ? A w poniedziałek były dobre wyniki ciocia mówiła.
Gabriel, jeśli widziałeś pająka to dobry znak. Pewnego czasu ktoś chciał zabić pająka. Nie pozwoliłem. Przeniosłem go w inne, bezpieczne miejsce. Trafiłem w MM 2 razy 8 / 10 z plusem.
Co mam robić ?
Wiatrak Teraz mi to mówisz ?Właśnie cholera wylazła i go rozdreptałem
3 785 275. Wiatrak20 2020-03-18 (11:04) Lotto.pl
Arczibalik73, znów zapomniałeś o wcześniejszych swoich wywodach, z tego i tamtego świata, o cukrzycy, zastrzykach, chorobach, dzisiejsze rozprawki historyczne i znajomości gwary. Mile to było
a co Ci do mojich wywodów nic nie zapomniałem,wszystko doskonale pamietam, widze ze uwarznie sledzisz co nieraz napisze, i chyba zbytnio cie to interesuje co? i zbierasz informacje na mój temat co i kto co pisał tak,? jesteś z konrwywiadu czy jak,? prosze niepisz juz wiecej domnie ok? zycze CI duzo zdrówka i wszystkiego co najlepsze
Arczibalik73, znów zapomniałeś o wcześniejszych swoich wywodach, z tego i tamtego świata, o cukrzycy, zastrzykach, chorobach, dzisiejsze rozprawki historyczne i znajomości gwary. Mile to było
a co Ci do mojich wywodów nic nie zapomniałem,wszystko doskonale pamietam, widze ze uwarznie sledzisz co nieraz napisze, i chyba zbytnio cie to interesuje co? i zbierasz informacje na mój temat co i kto co pisał tak,? jesteś z konrwywiadu czy jak,? prosze niepisz juz wiecej domnie ok? zycze CI duzo zdrówka i wszystkiego co najlepsze
Jak pomóc tacie ?
Bo przeżuty do płuc i wątroby. Ale myślałem, że będzie lepiej.
Te liczby, począwszy od 1.02., z małymi przerwami, plus zestaw :
9,10,27,28,31,32
daly ładny dochód, łącznie z premią
9,10,27,28,31,32
daly ładny dochód, łącznie z premią

krzysztof c
gdzie ty pracujesz ?
widzę, że nieraz typujesz spotkania u bukmacherów
jeśli grasz, to w jakiej firmie najbliżej ?
gdzie ty pracujesz ?
widzę, że nieraz typujesz spotkania u bukmacherów
jeśli grasz, to w jakiej firmie najbliżej ?
no i co Pasko o tym sądzisz,bo ja nie znam języka angieskiego,a szkoda,bo bym dużo wniósł na tą stronę
Krzysztof c.
Emeryt jest ekspertem w tych tematach.
Emeryt jest ekspertem w tych tematach.
bogdan041: fake newsy są dzisiaj wielką bronią w rękach można powiedzieć amatorów. Tak zwane wiadomości wirusowe, odpowiednio spreparowane mogą czasem zrobić więcej złego niż sam wirus. Ja bym był bardzo ostrożny w oglądaniu tego typu materiałów.
3 785 340. krzysztof c 2020-03-18 (11:30)
Co mam robić ?,
przywiez tate z tego szpitala i sie nim odpowiednio zaopiekuj, pokaz mu ze jestes przy nim i ze moze na Ciebie liczyć w kazdej chwili,bede sie modlił aby twój tato wyzdrowiał i aby przezuty sie skończyły,Ty jako syn bedziesz wiedział co i jak robić, wierze ze zrobisz wszystko co bedzie tylko w twojej mocy, wiem ze sobie z tym poradzisz, zastosuj sie do wytycznych lekarzy a wszystko bedzie dobrze, BÓG z Tobątacie porzycz odemnie duzo zdrówka
Co mam robić ?,
przywiez tate z tego szpitala i sie nim odpowiednio zaopiekuj, pokaz mu ze jestes przy nim i ze moze na Ciebie liczyć w kazdej chwili,bede sie modlił aby twój tato wyzdrowiał i aby przezuty sie skończyły,Ty jako syn bedziesz wiedział co i jak robić, wierze ze zrobisz wszystko co bedzie tylko w twojej mocy, wiem ze sobie z tym poradzisz, zastosuj sie do wytycznych lekarzy a wszystko bedzie dobrze, BÓG z Tobątacie porzycz odemnie duzo zdrówka
Ma Pan Admin rację. Jedno kliknięcie kosztowała mnie utrata pewnej kwoty z konta. Mam zwrot.
Jak są przerzuty to niestety koniec życia jest bliski.
3 785 355. Wiatrak20