Wpisy 3 779 365 – 3 779 464
13 marca 2020 11:37 → 13 marca 2020 14:01, 100 wpisów
Forsami.
Jutro może popadać... śnieg.
61 na pewniaku? trzeba poczekac pewniak rosnie
Przerwa na
przerwa na corone
W miejscowości Jaworzno padła wygrana 153 443,10 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
dzis kosy lustrzanki
padnie o 14 czy 21.40
Dodano losowanie nr 11 000 Szybkie 600
Gdy w marcu niebo od południa ryknie, rok wszy dobrej z tego wyniknie 56
W marcu słońce grzeje, czasem korone sieje 35
Jak przylecą korony żurawie, można bydło paść na trawie 46
Dzieci nie są głupsze od dorosłych, tylko mają mniej korony 49
Gdy w marcu niebo od południa ryknie, rok korony z tego wyniknie 52
samoloty z poludnia, wlosi wszystko jasne
przepowienie sie sprawdzaja
przepowienie sie sprawdzaja
ale po co nam kasa, w sklepach pustki , reszta pozamykana, nie ma gdzie wydac
jak wam nie wstyd, rak nie myliscie, tylko gdansk i kielce czyste
wirus napada, podobno broni sie jeszcze gdanska orunia
Panie Adminie. Dziękuję za trud, który Pan włożył w swoją rozprawke naukowa, przypominająca wykład z pewnej dziedziny nauki. Co do pokory, dobrze, że Pan o niej wspomniał. Swego czasu skierował Pan te uwagę do pewnej osoby, której nicku nie wymienię. Występuje pod innym, skutecznie dając pstryczki w nos za Pańska zgoda, czy akceptacja. Co o moje życie, proszę się nie martwić. Natura ludzka, Polaka zwłaszcza jest taka, że martwi się o kogoś, by zapomnieć o swoich problemach, i tego już nie zmieni. Poruszył Pan zastępcze tematy, a podstawy Pan pominal. Pamięta Pan problem nieszczesnych trzech 6/6 w MM, w tym jednej na stawce 10.I mimo tych 40 - tu lat życia i pracy w tak szanowanym zespole, i prowadzenia tak poważnego portalu, nie potrafił Pan sprostować swojego błędu, którym Pan zaszczepił Portalowiczow. Trudno.
Temat zamknięty, opinia pozostała. Nie wracam do niego. Pan wie, że nie miał Pan racji, ale nie przyznal się Pan do błędu. To też polska natura. Choć znam ludzi, którzy potrafią powiedzieć ' pomyliłem się, przepraszam, moja wina'. By tak potraktować sprawe, potrzebny jest charakter i cywilna odwaga, o którą tak trudno.
proszę rozwinąć temat tych 10 trafień bo nie wiem. Ja tylko ostatnio pisałem że jak ktoś trafi 1 wygraną ze stawką x10, to na pewno pojawi się w tabeli wygranych jako 10 wygranych.
znowu Pan zakłada, że ja coś ukrywam ... a ja chyba znowu nie wiem o co chodzi. Przecenia Pan moje możliwości ogarniania wszystkich tematów pojawiających się tutaj.
tzn. zapewniam Pana że jest bardzo dużo tematów pojawiających się na czacie/forum, w których Pan jest bardzo dobrze obeznany, a ja wcale.
i podobnie w drugą stronę. Są tematy, które mi są bliskie, a Pan nie ma o nich pojęcia.
Panie Adminie, powtarzam. Stwierdzono 3 x 6/6, w tym jedna na stawce 10.W tabeli podano, że stwierdzono 3 razy 6/6, bez uwzględnienia stawki. Podobnie było 31.10.2019 r. Jestem po rozmowie telefonicznej z konsultantami z T. S. i to z trzema, by wykluczyć ewentualną pomyłkę. Zatem kto jest wiarygodny? - Pan, czy specjslisci z T. S.???
Jutro wygrywam w Lotto kumulacja w Lotto 8 Milionów I lece do Waszyngtonu na grób Bruce Lee I Brandona Lee
Panie Wiatra20.... wygranych 9/9 nie ma nigdy prawie, 10/10 też.
To czemu jak raz na ruski rok ktoś trafi 2 500 000 w Multi Multi, to w tabeli zawsze widnieje 10 wygranych. Czy to znaczy, że ktoś wygrywa 2,5 miliona i zawsze 9 innych osób też wygrywa przy okazji główne wygrane?
To czemu jak raz na ruski rok ktoś trafi 2 500 000 w Multi Multi, to w tabeli zawsze widnieje 10 wygranych. Czy to znaczy, że ktoś wygrywa 2,5 miliona i zawsze 9 innych osób też wygrywa przy okazji główne wygrane?
Jedna prosta sprawa na WIARYGODNOŚĆ człowieka....jak coś trafiam I się tym chwale całemu światu...to podaje fotke..bez ściemy...Ja zagrałem w Lotto z Plusem dam zaraz fotke..a nie pisze bajek...to takie proste..
dla mnie jest oczywiste że ilość wygranych pokazywana w tabelkach tak się liczy, zawsze tak było.
pada wygrana wysoka w Multi i jest to odzwierciedlone w tabelce ilością wygranych. Np. 8/8 też pada rzadko ale np. ktoś kiedyś trafił 110 000 zł i od razu w tabelce 5 wygranych.
A nigdy nie było tak, że padła wygrana podbita stawką, a w tabelce wygranych np. 1.
A często by tak właśnie było.
A nigdy nie było tak, że padła wygrana podbita stawką, a w tabelce wygranych np. 1.
A często by tak właśnie było.
natomiast Lotto się czasami myli, więc jak najbardziej mogli pokazać 3 gdy było 13 wygranych, trzeba im zwrócić uwagę i poprawią jeśli by się tak stało, tylko trzeba mieć dowód.
jakby bylo 13 wygranych to by byl calkiem inny podzial kasy
Pasko to są nasze wspólne numery do Lotto systemem na 7 liczb które tu wspólnie podawaliśmy tu na czacie a Ty nimi zagrałeś przy tej ostatniej wielkiej KUMULACJI W LOTTO zagrałeś dałeś skan kuponu odrazu bez ściemy I kitu pitu pitu kilo kitu u sufitu..a ktoś chce tu być na siłe milionerem

3 779 321. Wiatrak20 2020-03-13 (10:17) Wrocław - Katowice -Kraków
Chociaż różnie bywa. Często podróżuje, można grac wszędzie. Wczoraj we Wrocławiu, dzisiaj w Opolu i Katowicach.
No i wiadomo czemu wirus się rozprzestrzenia na terenie PL
Chociaż różnie bywa. Często podróżuje, można grac wszędzie. Wczoraj we Wrocławiu, dzisiaj w Opolu i Katowicach.
No i wiadomo czemu wirus się rozprzestrzenia na terenie PL
K30 pamiętasz nasze wspólne typy liczby do Lotto systemem a Pasko nimi zagrał też podawałeś liczbe..
tak pamiętam szkoda ze 10000000000000000000000000000000mln nie wpadły
A co to za problem dać skana wiarygodnego jak już się chwale...ja dałem skan Lotto z Plusem numery do mojej informacji jak trafie 6/6 to tu dodam zdjęcie kuponu bez ściemy pitu pitu kilo mąki krupczatki u sufitu...
Wiatrak20
Edycie też dajcie spokój,jej to wisi czy ktoś wierzy ,czy nie .
Ty bądź tak miły i daj spokój Usiom i Janeczkom.Im to tez wisi,czy ich pozdrawiasz czy nie.
Edycie też dajcie spokój,jej to wisi czy ktoś wierzy ,czy nie .
Ty bądź tak miły i daj spokój Usiom i Janeczkom.Im to tez wisi,czy ich pozdrawiasz czy nie.
K30
Forsami
Forsami
Śniły mi się dwa nicki,których już dawno nie ma na czacie.Ciekawa jestem,czy wpadną liczby,które mieli w swoich nickach.
Forsami
,nie.
,nie.
To 36 i 72.
No Szkoda Robal 36 już go tu nie widzę ale pozdrawiam jak by co
może robty ma dużo ale w nocy tez go nie było jak będzie arczibalik jego trzeba zpytać
tomii w stalych zapisalem pewniaki niektórych z nas zobaczymy co wejdzie
wczoraj 5/5 bylo na sucho
wczoraj 5/5 bylo na sucho
hi all
kosy , kosy, kosy 66/69
mile widziane na 14:00
wygrane?? może będą
Kosy to 7,77 a nie takie koślawce.
ale to są lotttto kosy emerytka
kolejna nagroda za dobre wyniki, trzeba roztaczac atmosfere sukcesu
No, właśnie Panie Adminie. To mógł być błąd Lotto, szkoda, że, jak Pan wspomniał, Lotto się czasem myli. Dobry znak. Jeśli to była pomyłka Lotto, to tak Pan Bartosz jak i Paweł, czy trzeci z kolei, powinni sprostować błąd. Treść rozmowy otrzymał Pann. Emerytka46, Twoja uwaga jest dla mnie tak ważna i cenna oraz szczera jak Twoje życzenia skoliowane z FB. Są tak mile, i szczere, że zaraz się spełniają i dzięki nim padają główne wygrane. Mimo wszystko, pozdrawiam, słać milusie pozdrowienia z gwarancją na 100 lat.