Wpisy 3 779 265 – 3 779 364
13 marca 2020 08:47 → 13 marca 2020 11:37, 100 wpisów
Dopiero będzie jazda z korono wirusem--kwiecień,Maj,największy wzrost zachorowań.Trzeba zakupić jeszcze ryżu,kaszy,Mąki
Przestańcie już gadać o tym koronawirusie,bo gdzie nie wejdę to jest o tym,przynajmniej tu niech będzie wolna strefa od tego
3 779 260. Andreas3864 tak kazda choroba to indywidualna sprawa,i ukazdego to troche inaczej wyglada, to co pisze wiatrak 20 to umnie jest akurat wszystko wykluczone poniewaz ja mam cukrzyce genetyczna, która sie nie wzieła umnie z obzarstwa, alkoholizmu, akurat ja nigdy sie nieobrzerałem, bo bardzo mało jem, alkoholu nipije wogole bo raz ze nielubie a po 2 jestem wrogiem takich trunków niepale tez, i ruszam sie duzo też w koncu tez i chodze na siłownie ćwiczyc, a nie tylko sobie posiedzić wiec akurat tutaj wiatrak20 nie trafił z tym komentarzem,
ibo ten komentarz nie trafił we mnieco do higieny to scisle ja oprzestrzegam, przez całe zycie i uwarzam ze spacerr po swiezym powietrzu jak i ćvwiczenia pod chmurka daja oczekiwane efekty aby sie lepiej czuć
piszecie tu o wirusie, ale skutki finansowe będą tragiczne, dla TSa również
powiem Wam tylko tyle , o co pytałem zaprzyjaźnione kolektorki, niema wygranych i to powód który rozkłada TSa i to są tylko suche wnioski , anie jakieś dywagacje,pozdrawiam
Dotam-TS pusci pare milionów pustych zdrapek i wyjdzie na prostą ,gorzej dla graczy
może odpuścić grę na jakiś czas bo teraz jest wirus
Puki co to próbujemy coś ukroić z tortu TS---Wszystkim Wysokich
kulki są zawirusowane i nie wpadają jak zawsze
3 779 259. waldus dzieki za cenne uwagi
dzis powinna wejsc 13 i 69
w kolekturach płaci się pieniędzmi a wczoraj było mówione na posiedzeniu że pieniądze zagrażają zarazkami
bidne kolektorki
bidne kolektorki
Waldus ten wiatrak to kto
Na pewno nie nowy
islanNASA
myślę ze każdy nowy użytkownik tej strony powinien się przedstawić i napisać kilka słów o sobie
myślę ze każdy nowy użytkownik tej strony powinien się przedstawić i napisać kilka słów o sobie
isla -poprzednie wcielenie Mzgoda--Wiatrak20,już w 15 nicku
An
Było wiadomo
Isia to bezrobotny..napewno..nudzi się I pitu pitu kilo mąki krupczatki u sufitu
No i cały dzień mąci
I pier...
Eagles Hotel California (Best Version)
https://www.youtube.com/watch?v=V3TH3BOx2g4
wstawka gitarowa na końcu jest najlepsza
https://www.youtube.com/watch?v=V3TH3BOx2g4
wstawka gitarowa na końcu jest najlepsza
Arczibalik73, ta uwaga nie była kierowana do Ciebie. Każdy lekarz to powie. To było ogólne stwierdzenie. Najlepszym lekarstwem jest miłość, a jeśli nie pomaga - zwiększyć dawkę.
W uzupełnieniu i formacji podanej wczoraj na czacie odnośnie wygranej 50 000 zł w Keno, to nie padła w Wielkopolsce a... Tutaj proszę sobie zadać trudu i nie łykać i informacji. 

Chociaż różnie bywa. Często podróżuje, można grac wszędzie. Wczoraj we Wrocławiu, dzisiaj w Opolu i Katowicach.
3 779 318. Wiatrak20 2020-03-13 (10:09) Wrocław - Katowice -Kraków
Arczibalik73, ta uwaga nie była kierowana do Ciebie. Każdy lekarz to powie. To było ogólne stwierdzenie. Najlepszym lekarstwem jest miłość, a jeśli nie pomaga - zwiększyć dawkę.
3 779 324. Wiatrak20 dzieki z wzajemnoscia , narazie wszystkim do losowania zycze wszystkim duzo zdrówka i wysokich wygranych w multiku o 14

Wiem Arczibalik73, że Ty każdemu życzysz wygranych, a szczęście Cię omija bo typujesz dobrze, a nie grasz. W załączeniu zestawy do kontroli przez K30 i Janeczka0409, z prośbą o lypnircie swoim miłym wzrokiem na nie/szczęśliwe kupony. 

3 779 328. Wiatrak20 łypniete
ok uciekam narazie
Proszę o wnikliwa kontrolę. W przypadkach wątpliwych, prosze o kontakt z Jarosławem T. lub Jerzym D. 

Arczibalik73, akurat Twoje ' lypniecie' swoim wzrokiem, działa na takie zestawy pozytywnie. 

Wiatrak20: nie szalej tak z tą grą. Szkoda pieniędzy.
Pewnie że są wygrane.
Ale jak pokażesz mi wygrane ze zdrapek,kuponów za 1000 zł, to ja automatycznie wiem, że żeby je uzyskać wydałeś około 2000 zł. Bo Ty widzę grasz masowo, a masowo, to zawsze będzie wychodzić zgodnie z matematyką prawdopodobieństwa danej gry.
Pewnie że są wygrane.
Ale jak pokażesz mi wygrane ze zdrapek,kuponów za 1000 zł, to ja automatycznie wiem, że żeby je uzyskać wydałeś około 2000 zł. Bo Ty widzę grasz masowo, a masowo, to zawsze będzie wychodzić zgodnie z matematyką prawdopodobieństwa danej gry.
no chyba, że chcesz udowodnić, że są ludzie, którzy po prostu mają ciągłe szczęście i Ty do nich należysz
W miejscowości Skoczów padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Pietrzykowice padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Radzyń Podlaski padła wygrana 50 000,00 zł w grze Keno
Jeżeli ktoś chciałby te maski obejrzeć na filmie w piosence,to obejrzyjcie to:
https://www.youtube.com/watch?v=uNPblBfTCw4
Wenecja jest piękna,śpiewa Adi & Karina - Wenecka miłość
https://www.youtube.com/watch?v=uNPblBfTCw4
Wenecja jest piękna,śpiewa Adi & Karina - Wenecka miłość
Wielce Szanowny Panie Adminie - kocham produkty Lotto, a nie gram za pieniądze. Niby filozoficzne stwierdzenie, a każe prawdziwe. Można i trzeba kochać bez pieniędzy. Pozdrawiam ciepło.
Załączyłbym pewien skan. W trosce o zdrowie czytających, nie uczynie tego. Chyba, że będę miał pewność, że ten skan zadziała natychmiast, to proszę bardzo.
powinieneś się już chyba przyzwyczaić, że to co myślisz jak zadziała na innych się nie sprawdza.
widzisz nawet najlepsi marketingowcy robią co chwila jakieś wtopy ... nie mówiąc już o rządzących ... mają mnóstwo doradców, którzy im podpowiadają, zrób tak i tak, a będzie taka i taka reakcja ludzi. I się nie sprawdza
tak że to nie jest takie proste wpływać na innych, bo każdy jest inny i więcej pokory ... ja już się dawno nauczyłem, że każdy jest inny i małe mam szanse wnikać do umysłów innych ludzi. Jasne da się zadowolić kilka osób, ale od razu pojawi się grupa, która zareaguje przeciwnie. No po prostu każdy z nas jest inny i Ty jesteś tego najlepszym przykładem.
Tak, Panie Adminie. Ile ludzi, tyle charakterów. Co się tyczy wspomnianej opinii, opinia jest jak dziura w.., każdy ja ma Sorry, ewakuacja szpitala.
tak więc dobra rada na koniec dla wszystkich. Macie pełne prawo myśleć inaczej niż ktoś inny, ale dawajcie to prawo też innym. Panie Wiatrak20 chyba bardzo się nie zgadza Pan z moim myśleniem, moimi działaniami. I bardzo dobrze. Pewnie zawsze tak będzie. Ale proszę to zaakceptować i dać mi do tego prawo. Jedyne na co Pan może wpływać to swoje myślenie, bo mojego Pan na pewno nie zmieni, szkoda Pana życia. Moje myślenie kształtowało się przez ostatnie 40 lat i jest indywidualne.
W miejscowości Lotto.pl padła wygrana 153 443,10 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Jaworzno padła wygrana 153 443,00 zł w grze Mini Lotto
Mp.
Zdjęcie: 12.11.2011 rok.
Zdjęcie: 12.11.2011 rok.
Była już Andromeda na Multipasko