Wpisy 3 779 465 – 3 779 564
13 marca 2020 14:02 → 13 marca 2020 16:17, 100 wpisów
Dopisano wyniki Multi Multi
04, 08, 09, 14, 15, 25, 30, 32, 34, 35, 36, 37, 40, 42, 48, 52, 53, 57, 72, 74
Plusem jest liczba: 37
04, 08, 09, 14, 15, 25, 30, 32, 34, 35, 36, 37, 40, 42, 48, 52, 53, 57, 72, 74
Plusem jest liczba: 37
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12761 zestawów od 1661 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 12 951 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 27 388 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- kiplot - koszt gry: 75,00 zł, wygrana: 1 886 zł = 25,15 x koszt gry
- tobiaszek - koszt gry: 47,50 zł, wygrana: 728 zł = 15,33 x koszt gry
- mordka - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 144 zł = 14,40 x koszt gry
- Kojot68 - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 1 251 zł = 12,51 x koszt gry
- zyczewysokichwygranych - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 140 zł = 11,20 x koszt gry
Wiatrak20
Już chyba tysięczny raz powtarzam ,że nie mam konta na FB.Na goldenlotto też nie mam konta.
Już chyba tysięczny raz powtarzam ,że nie mam konta na FB.Na goldenlotto też nie mam konta.
mirnam61
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,05,08,12,13,14,16,17,19,22,23
Gdy w marcu niebo od południa ryknie, rok korony z tego wyniknie 52
W marcu słońce grzeje, czasem korone sieje 35
dotam
Dot
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 9302715
Wylosowany numer to: 9302715
36,72
Obydwie wyśnione liczby wpadły.
Obydwie wyśnione liczby wpadły.
3 779 449. K30 2020-03-13 (13:54) waalwijk
tomii w stalych zapisalem pewniaki niektórych z nas zobaczymy co wejdzie
no tylko mój narazie wszedł 36 reszta zawiodla
tomii w stalych zapisalem pewniaki niektórych z nas zobaczymy co wejdzie
no tylko mój narazie wszedł 36 reszta zawiodla
Co z tego,dołożyłam jeszcze 46 i tylko 2/3.
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
mega dzis spisalem pewniaczki nasze i jeszcze 3 osób ale cienko poszlo na sucho tylko muj wlazl reszta zawiodla na wieczór jeszcze raz próba tylko daj dobrego pewniaka
Gdy w marcu niebo od południa ryknie, rok korony z tego wyniknie 52
szkoda ze tylko dla zaklecia weszly
szkoda ze tylko dla zaklecia weszly
3 779 493. mirnam61
Witam wszystkich
Nie dajcie się zwieść reklamie:
Kak sobota do lidla kupować więcej
Nie dajcie się zwieść reklamie:
Kak sobota do lidla kupować więcej
narazie wszystkimgrajcie i wygrywajcie
arczibalik zatypuj wieczorem bo zbieram pewniaczki do naszego zestawu wspólnego który tworze na wieczór
tez zdarzenia juz byly wczoraj, nie grozi 15,17,48
rano zadne zdarzenie co bylo juz nie bylo
rano zadne zdarzenie co bylo juz nie bylo
czyli 16,20,21,24,45,55,73 zostaly slusznie odrzucone
ani jedna ani ani
mega daj dobrego pewniaczka na wieczór w profilu skladam monolit 9/9
zapomnij o 9, 3,4,5 numerow dobrych to jest ten raj
pasko jesteś?? bo mam takie pytanie ty lepiej się na tym znasz ode mnie nie mam oczywiście zamiaru tego robić obiecuje te kato mi wystarczy do zabawy w typowanie tu i na forum a mianowicie
czy można założyć kilka kat na tej stronie dajmy na to 4 aktywować 1 a w razie blokady przez ciebie któreś z kat aktywować czy z 1 meila czy z tez z 1 adres ip
mam nadzieje ze zbytnio nie namieszałem i się zrozumieliśmy
czy można założyć kilka kat na tej stronie dajmy na to 4 aktywować 1 a w razie blokady przez ciebie któreś z kat aktywować czy z 1 meila czy z tez z 1 adres ip
mam nadzieje ze zbytnio nie namieszałem i się zrozumieliśmy
tak jak pisałem nie mam zamiaru bawić się w zakładanie kombinowanie z nickami katami to mi styknie do typowania i pisania z osobami z którymi sie fajnie pisze bo jak to w życiu bywa nie obrażając nikogo bo i tez to się tyczy mojej osoby z jednymi się przebywa rozmawia z drugimi nie bo irytują sam pewnie nie jedna osobę w realu irytuje i odwrotnie pozdrawiam życząc miłego weekendu
mewa pożyczyłem pewniaczka ale niewlazł jak mozesz postaraj się o takiego na 100% tworze monolit 9/9
wieczorem bedzie w stalych na profilu
wieczorem bedzie w stalych na profilu
aaa moie pytanie nie wzięło sie z niczego chciałem kogoś hm znaleźć źle wpisałem i te kato czeka na aktywacje jeśli chcesz napisze nick poki co spadam bo od środy puste półki mimo zapewnien ministra i prezydenta a ploty chodza u mnie o stanie wyjatkowym i zamykaniu bankow
moje prawo gry w keno nie zostalo dzis zlamane, wszystko pieknie smiga a to oznacza tylko jedno
k30 daj mi chwile zapodam i ide do sklepu jakos po 16 bede mial propozycje dam na forum w tematach grupy b i pewniak 1 liczba oraz w swoim temacie propozycje 8ek multi oraz trojek mini i lotto
u mnie od pn urzad paszportowy od 8 do 12 w jaworze ponoc zaklady pracy na strefie zamkneli u mnie w legnicy ponoc nie oficjalnie od srody na tydzien
Po za tym to ograniczenie powinni być w chodzeniu dla gówniarzy. Myślą że mają wakacje i całe dnie się szwendają.
cos bacza o bankach ze maja byc zamkniete zeby karta placic mimo to ludzie z pare stowek wycjagaja bo o ile ryneczki beda czynne tam karta nie zaplacisz u mnie np nie wiem jak u was
Myślę że ludzie już nabyli tyle kaszy ryżu i makaronu że im starczy do Bożego Narodzenua
panic racja wyobraz sobie ze ludzie biora soobie opieke by nie pracowac siedziec w domu a tak naprawde marza o wedkowaniu imrezkach itp dzieci wolne łaza po galeriach matki biora do urzadow a te kaszla i to na urzednika i haha
mykam do bidry niestety musze na 2 rodziny robic zakupy czasem teraz tym bardziej kiedy ludzie kupuja z 1 strony sie nie dziwie z drugiej moze zle sobie tłumacze ze nie ho o wira lecz o to by samemu miec co zjesc patrzac na koszyki pełne nie ktorych no to do pozniej
Teras zasiadam do typowania liczb na EJ. Morze coś z tych zestawuw coś się da wybrać?