Wpisy 3 733 683 – 3 733 782
25 stycznia 2020 17:02 → 25 stycznia 2020 18:39, 100 wpisów
Ja jeszcze w tym roku też nic nie wygrałem uciekło mi 120 złotych narazie kicha kaszana..
Wydaje ciężko zarobione uczciwie pieniądze i nic w zamian jak na razie nie ma chyba się nie doczekam tych 5 z5
anja1 zagrał(a) za 14 zł w typowaniach keno na los. nr 874918 i wygrał(a) 3500 zł
Mulag dzisiaj wygrasz w Lotto kumulacja w Lotto 23 Miliony to się odkujesz tylko do dobrego banku ulokuj bo w przeciwnym razie dalej lolhoz
Nie chcę o polityce ale tak prawo uchwalono że jak bankowi grozi bankructwo ma prawo się ratować i ma prawo ludzkie pieniądze przejąć
To IDŹ zagraj masz 100 metrów do kolektury sam napisz to tylko 4 złotych wystarczy..
Mamatak zagrał(a) za 8 zł w typowaniach keno na los. nr 874919 i wygrał(a) 1200 zł
Jeszcze się dokładnie nie zapoznałem dziś będę jak znajdę czas dokładnie się dowiedzieć
Forsami - rzadko śledzę czat , ale te twoje ciągłe -"hurraaa, kumulacja - 23 miliony "- to tak sztucznie wygląda - wypisywane co chwilę, chyba ze ci płacą za reklamę i tak musisz - no to jak mus to mus - taka praca . Pozdrawiam multipaskowiczów i pana Pasko .
Mulag niechcesz zostać Milionerem uważasz że to wszystko jest marność nad marność powiadam wam marność
Jak był kryzys klika lat wstecz państwa dawały bankom publiczne pieniądze tak było
Great Typer nie musze się tłumaczyć ala napisze Ci tak JESTEM FANEM MULTIPASKO Najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko....czy to Ci wystarczy.. jedni sport kino..piją palą ćpają a mnie kręcą Miliony I gry Liczbowe ..B..L W..
I powtórze to po 10000 kroć Lotto kumulacja w Lotto 23 Miliony Chcę wygrać w Lotto kumulacja w Lotto 23 Miliony I pieniądzy się nie boje jak tu co niektórzy co stenkają.yy eee aaa.uu eee to poco grać
Forsami - ha , ha , spoko - oczywiście ,że się nie musisz tłumaczyć - rozumiem
20 mini,2 multi i ep,jak nic nie wygram nawet trojki to juz nie gram
Jak wygram 6 to sie nie przyznam bo mi chałupę sfotografują i wszysycy będą wiedzieć
Walduś wysłałam
3 zakłady dużego bez plusa
1x 10 multi
6 z plusem
2x 5 liczb
21,5 zł.
3 zakłady dużego bez plusa
1x 10 multi
6 z plusem
2x 5 liczb
21,5 zł.
Były takie 5 w mini co się powtórzyły? Mam taki program Lottosys i pokazuje ,ze w dyżym powtórzyła się jedna 6 ale sprawdzałem na stronie i nie jest to prawdą. Jakiś błąd programu
Tak a dziewczyna co była z video ze mną była w majtkach bluzce i pokazywała paluszkiem z tyłu uderzać się w pośladek. Co to miał być ? Aha ta od SMS.
A wy widzę stałi bywalcy Jak jestem to ciągle te same osoby siedzą Nie macie co robic?
ja byłem już w pracy dziś teraz odpoczywam nie będę pracował 16 godzin to nie średniowiecze
https://www.cichy.net.pl/minilotto.html Mam taki tylko ,ze do lotto ale nie chce kupować następnej licencji