Wpisy 3 733 783 – 3 733 882
25 stycznia 2020 18:39 → 25 stycznia 2020 19:13, 100 wpisów
A w demo nie można sprawdzić Z czego co słyszałem to w mini 3 x 5 się powtórzyły czy jakoś tak.
Ok a 6 w lotto ? Z czego co Wiem to się nie powtórzyły ale ten program Mi wskazał ,ze jedna się powtórzyła. Więc jakiś błąd mają. Muszę zgłosić
Brawo dla drużyny za walkę i super Kubacki, jutro wygra Kamil stawiać kasę !!!

BYłem przed chwilą w kolekturze i lottomat nie chiał mi przyjać blankietu. Musiałem puscic przez interent

Kto to ?
Śliczna dziewczyna, a obok niej klapki.
Ale śliczna 16 lateczka.
Krzysiu chcę postawić na Kubackiego,mogę bez wypełniania papierów iśc do bokmahera i powiedzieć ustnie?
W stopkach. 155 cm około, 45 kg około, biust 4, ale zapomniałem jak ona ma na imię i gdzie jest.
No tak. A co skarpetki ? Można od 15 lat prawnie, poczytaj sobie.
I się skonczy zabawa . Za dużo ludzi na swiecie. Musi być depopulacja,
Krzysztof co to za laska twoja
23miliony lotto 350mil w euro kusza kusza
krzysztof c - co można prawnie od 15 ? Chyba nie masz na myśli rzeczy ,które czasami prowadzą do ciąży ?? Dla mnie to dziecko i dla każdego dorosłego to dziecko . Ale dopiero kubeł zimnej wody - gdy taka 15 -tka rodzi . Oj, wtedy to dopiero dziecko się zauważa .
Forsami - no kumulacja !!!! za 2 godziny , 40 minut
ale takie czasy ale inwestycje duże porobione i kolejne w trakcie
Scenic - no , nie do końca , bo pedofilia jest karana . A zabezpieczeń 100 procentowych nie ma , a gówniary powinny inwestować w naukę , a nie w rozwijanie pociech dupska - raczej nie swojego , ale śliniących się amatorów seksu z młodocianymi
pasuje się angielskiego uczyć naciskają podobno za nauczenie się będą większe stawki ale mi się nie chcę
Great typer Seks to zdrowie A kto tu mówi o pedofili Nie wiem ile ta osoba ma lat. Musi miec co najmniej 16 Mieli to podwyższyć z 15