Wpisy 3 617 506 – 3 617 605
21 lipca 2019 09:09 → 21 lipca 2019 13:32, 100 wpisów
doktor gra przez neta ma swoje plusy >>> a jak zgubisz papier to ... niedokończę
Wczoraj na piątkę/piątki w Mini było...około 332 000 zł.
Czyli główne wygrane nie wzrosły.
1. Nigdy nie było tyle piątek w jednym losowaniu.
2. Najniższej płatne piątki w historii losowań Mini..
Doktor.
WN
Wakacje to niedobra pora na rekordowe wygrane
Jak przyjdzie jesień ,wygrane wzrosną
Piątka w Mini:
od 11 884 do 366 000 zł.
od 11 884 do 366 000 zł.
I stopień (5 trafień) 28 11 884,70 zł, w mini jak ktoś trafił 5/5 to sukces i porażka
trafić raz w życiu 5/5 i dostać 11 tysi
trafić raz w życiu 5/5 i dostać 11 tysi
/www.youtube.com/watch?v=_AJMrub11Lk&list=RD_AJMrub11Lk&index=1
Witam wszystkich
Dziś rozprawimy się z Mini ale nie w taki stylu jak wczoraj
Ktoś zagrał kabaretowo naśladując Zbigniewa i stąd tyle 5
Dlatego nie ma co się przejmowac6. Tylko szkoda tych osób które zagrały normalnie i trafiły po 1 piątce
Panoramix Ty na Okęcie?
A gdzie wylatuje z?
A gdzie wylatuje z?
Gdzie lecisz ?
Seb... to jakiś zapominalski dziadzia kilka razy puścił ,bo zapomniał,że wysłał
Lecisz w kulki ?
Słuchaj coś Ci powiem.
Znalazłem 3 kupony lotto i wyobraź sobie te 3 kupony były wysłane na ten sam dzień z takimi samymi liczbami
Wyobrażasz to sobie ?
Witkakolejny tydzień kaskada 4 razy po 4 kaskadyżarty się skończ
Ktoś zagrał kabaretowo chyba jutro się dowiemy
Na dziś mam 10 zakladow nie kabaretowo
Zbigniew Mini ?
Podasz liczby ?
W mini
Nie padam liczb
Zbigniew A pisałeś że zagrasz kabaretowo 49 zakładów
Może jutro
Podaj to i ja zagram kabaretowo 51 zakładów
Te piątki należą do jednej osoby i rodziny. Wszystko jest jasne. Nie ubolewajcie nad tym, że piątka mało płaci.
2+7=9
9+7=16
16+7=23
23+7=30
30+7=37
1+5=6
6+5=11
11+5=16
16+5=21
21+5=26
26+5=31
31+5=37
37+5=42
9+7=16
16+7=23
23+7=30
30+7=37
1+5=6
6+5=11
11+5=16
16+5=21
21+5=26
26+5=31
31+5=37
37+5=42
Witam wszystkich
Mówią, że kto ma księdza w rodzice, temu bieda nie do odzie.
Teraz:
Kto ma Toska w rodzinie, ten ma majątek.
Teraz:
Pogodowe
3 617 569. dobryptak 2019-07-21 (10:54) Bukiecik dla każdego.
Teraz:
bo to prawda jest z tym ksiedzem, z zakonnica jest juz gorzej
Teraz:
bo to prawda jest z tym ksiedzem, z zakonnica jest juz gorzej
a co to 28 x 5/5 w mini wyszło wczoraj ,widać że przekręt jak nic
A mi wychodzi, że w multi o 14 padnie dziś 1,2,3,4,5,6,7.
Poza tym polecam moje zdjęcie profilowe
Poza tym polecam moje zdjęcie profilowe
Zaskoczenie że tylu wygrało w Mini. Już kiedyś mówili że jak padnie ciąg 1,2,... obojętnie w jaką grę będzie dużo wygranych, więc 3+7+7+..nie może nas zaskakiwać to tylko kombinacja liczb.
Nie tylu wygrało, najwyżej 2 - 3 osoby.
..............
Niedawno pisałem, że komuś maszyna losowała z przesunięciem o... 7.
Drugiego takiego przypadku prędko nie będzie.
..............
Niedawno pisałem, że komuś maszyna losowała z przesunięciem o... 7.
Drugiego takiego przypadku prędko nie będzie.
71,79 profiltrochę myślałem nad tymi w profilu...szczególnie W całej 10 bo jakoś mi nie leży cała 10
Wędrowca może dziś Sebastian zagraj kabaretowo 51 zakładów
Zbigniew.
Prędzej Ty trafisz 20 x 5/5 niż... Sebastian.
Prędzej Ty trafisz 20 x 5/5 niż... Sebastian.
Nie mogę się doczekać poniedziałku, chyba ktoś zagrał kabaretowo. Na pewno to nie ja
Na kuponie do Mini jest 8 zakładów.
- wynika z tego że 24 wygrane należą do... jednej osoby.
Pozostałe wygrane to... przypadek lub szczęście.
- wynika z tego że 24 wygrane należą do... jednej osoby.
Pozostałe wygrane to... przypadek lub szczęście.
Ja jak zagram to kupuje jeden zakład i go przepisuje i puszczam 25 razy
Uważajcie na burze z gradem.
Najgorzej jest na południowym zachodzie.
Najgorzej jest na południowym zachodzie.
Wczoraj obejrzałem na stronie pana Jackowskiego jego krótką wypowiedz, jak szukał zaginionego Dawidka.
Warto to zobaczyć
Strona: krzysztof-jackowski.info
Warto to zobaczyć
Strona: krzysztof-jackowski.info
Kolejny tydzień kaskada jednak po 3 kaskady na losowanie nie 4 bo za dużo kasy resztę gier nie gram wcale
to fakt że po fakcie każdy jest mądry , może mieć jakieś wyczucie tylko nie wszystko się udaje
Cześć co u was ?
Lato.
dusia
3 617 582. ja mysle ze to jest jakis bład ze napewno wygrało moze 2,lub 8osób ale nie az 28 osób, to musi być jakiś blef lu b jakiś bład, niewierze w to zeby sposród ilus tam zatypowanych zakładów w mini lotku aż 28 osób skreśliło te same numery akurat i akurat na to samo losowanie, nasuwa mi sie pytanie takie jedno jak to jest że nieraz jest tylko 1 -5/5 lub jest ich nieraz 5 , np, albo niema ani jednej piatki 5/5 ,a moze to jedna i ta sama osoba jezdzi po kilku kolekturach po polsce i w kazdej wysyła jedne i te same numery
wedrowca netowy co do wypowiedzi Krzysztofa Jackowskiego i tego co poddawał w swoim programie na youtube jestem przekonany ze to co mówił o swojej przedwczesnej wizji gdzie szukać śp. Dawida to było za jego sprawam, ogladałem obydwa odcinki kiedy pan krzysztof jackowski stawiał tzw, przedwczesna diagnoze gdzie jego zdaniem trzeba szukać tego chłopca, tymbardziej jak sam mówił w pioerwszym odcinku, policja mu nie przekazała zadnej rzaczy z garderoby czy to ojca dziecka czy tez małego Dawidka, z tegto co słuchałem i widziałem, Krzysztof Jackowski zrobił przedwczesna wizje ze zdiecia cyfrowego ojca jak i syna, i wskazał ze trzeba by bylo przeszukac te 2 akweny wodne, ze tam moze byc dzies ten chłopczyk, i uwarzam ze to wlasnie dzieki niemu odnaleziono tego chłopca, pomimo ze policja podaje ze nie korzystała z jasnowidza, w co zabardzo niechce mi sie wierzyć, wiadomo wielki szacun, dla wszystkich tych osób które poszukiwały tego chłopca oraz dla policji , strazy pozarnej, wojska, ale szczegołny szacunek dla własnie jasnowidza panna Krzysztofa Jackowskiego, który ponownie udowodnił pomimo braku jakis przedmiotów nalezacych do ojca jak i dziecka ,krzysztof jackowski zawsze stawia konkretne załozenie i przedstawia miejsce gdzie moze być ciało danej osoby, to juz nie jest pierwszy taki przypadek, ze za jego sprawa ktos zostaje odnaleziony.
wedrowca netowy co do wypowiedzi Krzysztofa Jackowskiego i tego co poddawał w swoim programie na youtube jestem przekonany ze to co mówił o swojej przedwczesnej wizji gdzie szukać śp. Dawida to było za jego sprawam, ogladałem obydwa odcinki kiedy pan krzysztof jackowski stawiał tzw, przedwczesna diagnoze gdzie jego zdaniem trzeba szukać tego chłopca, tymbardziej jak sam mówił w pioerwszym odcinku, policja mu nie przekazała zadnej rzaczy z garderoby czy to ojca dziecka czy tez małego Dawidka, z tegto co słuchałem i widziałem, Krzysztof Jackowski zrobił przedwczesna wizje ze zdiecia cyfrowego ojca jak i syna, i wskazał ze trzeba by bylo przeszukac te 2 akweny wodne, ze tam moze byc dzies ten chłopczyk, i uwarzam ze to wlasnie dzieki niemu odnaleziono tego chłopca, pomimo ze policja podaje ze nie korzystała z jasnowidza, w co zabardzo niechce mi sie wierzyć, wiadomo wielki szacun, dla wszystkich tych osób które poszukiwały tego chłopca oraz dla policji , strazy pozarnej, wojska, ale szczegołny szacunek dla własnie jasnowidza panna Krzysztofa Jackowskiego, który ponownie udowodnił pomimo braku jakis przedmiotów nalezacych do ojca jak i dziecka ,krzysztof jackowski zawsze stawia konkretne załozenie i przedstawia miejsce gdzie moze być ciało danej osoby, to juz nie jest pierwszy taki przypadek, ze za jego sprawa ktos zostaje odnaleziony.
Dusia.