Wpisy 3 611 709 – 3 611 808
13 lipca 2019 12:07 → 13 lipca 2019 13:28, 100 wpisów
nie mam służby już była dawniej ale odeszła w siną dal rozumiesz czy gówn.. rozumiesz
fajnie Mulag prawisz ale jak nie wygrasz to się nie zabawisz...
mam 600 zł na monitor brakuje mi 163 zł plus za paczkę dołoży ktoś
Mulag masz okno otwarte w pokoju bo dziś duszno a może na stole jest co do wypicia np cola..0.25 ml na sześcioro..
Mulag ostrożnie z zakupami przez internet już miałeś przygode..a kryminaliści patologia nieroby..nieśpi...
wywietrznik otwarty boje się że w padnie pająk lub osa szerszeń całe lato mam zamknięte
ale to prawda wszystkie okna pozamykane u nich co za ludzie a ciebie poczęstują literatką jak na wódkę wody czy oranżady
dom prywatny a oni do mnie że opalony jestem a ja się pytam a wy czego nie a bo sąsiedzi biali bo nie ma gdzie wyjść a jest dom prywatny siedzą w domu okna pozamykane bo coś w padnie
Mulag weź jeszcze z sobą okno jak niemasz to ja mam stare drewniane z demontarzu I powiesz tak a co q...gorąco mi iduszno otworze se swoje okno a wy się kiście dziwolongi
mulag , ja mam telewizor z funkcją monitora 22 cale , czyta wszystkie pliki z usb więc filmiki z pendriv hulają, kupiłem 3 lata temu we Włoszech za 130 euro , sprzedam Ci za 250 zeta bo się tylko kurzy . odbiór osobisty lub pokrywasz koszty wysyłki ok 25 zł ,
użytkowany może przez 100-200 godzin
niedaleko Forsami
no Dębica
daj na profil multipasko zdjęcia jak to nie kłopot nie musi być już czy dzisiaj
stoi i się kurzy odkąd siedzę w domku... używałem go w samochodzie
Jade na Dębice za chwilę jak chcesz to go wezmę i sobie oglądniesz
masz pilota jak co to się odezwę na zielonej jak będziesz dziś nie da rady jestem zajęty
poniedziałek jak się da, jak pisałem zastanowię się nie spieszy mi się
hz mnie interesują bo długo siedzę na PC mój ma tylko 60 albo poczekam doskładam i kupię coś konkretnego sam już nie wiem zakręciłem się
spoko
mam pilota ... i ogólnie nie zależy mi na sprzedaży ... moje autko pali ok 30l na 100 więc 250zeta ledwo starczy na pół baku poprostu zajmuje miejsce , kiedyś sprzedałem szwagrowi kompa który stał 3 lata nieużywany z folią . ten tv też ma folie ochroną na stopce. W poniedziałek bedę jechał do księgowości więc też bedę . Napisz mi na email nr. tel . bzykk007@interia.pl
mam pilota ... i ogólnie nie zależy mi na sprzedaży ... moje autko pali ok 30l na 100 więc 250zeta ledwo starczy na pół baku poprostu zajmuje miejsce , kiedyś sprzedałem szwagrowi kompa który stał 3 lata nieużywany z folią . ten tv też ma folie ochroną na stopce. W poniedziałek bedę jechał do księgowości więc też bedę . Napisz mi na email nr. tel . bzykk007@interia.pl
spoko jak nic nie kupisz to napisz
oki spadam do braciaka na grilkA .. pozdro
3 611 750. Mulag a jaki preferujesz monitor do PC ilu calowy by CIE zadowolił
bo akurat komputer też ma na biurku na górze tak wole nie pod biurkiem na dole ale na górnym blacie biurka
3 611 761. Mulag ,a masz jakis wymarzony model tego monitora chodzi mi o firme, tu akurat
podam ci jaki mnie zainteresował do środków finansowych oczywisćie średnai półka
ja obecnie posiadam 22 calowego asusa na którego nie narzekam wcale, według mnie to jest najlepszy producent monitorów jakie dotad testowałem na PC stacjonarnym,mam go juz od 2010roku i jeszcze sie nie zepsół i mam nadzieje ze jeszcze długo pochodzi pomimo ze nieraz i chodzi 24godziny na dobe i na okretke
kiedys gdy kupowałem ten monitor ,przegladałem oferty róznych producentów, i tych tanszych i tych droższych , niekture monitoryy były kosmiczne ale i drogie ale sposród 158 modeli wybrałem własnie asusa VW225N SPLENID TRY ME,jestemm z niego bardzo zadowolony, chodzi bez zarzutu, i moge ta firme wszystkim naprawde polecić bo jesli chodzi o monitory do komputerów stacjonarnych to według mnie sa najlepsze, moj kolega kupił komputer rok przedemna i kupił sobie monitor LG z bajerami 19 calowy, niestety w ciagu 10 lat juz 2 x monitor wymieniał, ja jeszcze ani razu
patrzyłem na ten monitor jak na tamten czas nie które dane są dobre do dziś choć wiadomo czas robi swoje
jesli masz na biurku komputer to mysle ze 19 calowy by CI starczył ,ja tez mam monitor na biurku, a komputer na półce pod biurkiem, gdzie na biurku oprócz monitora stoi z tyłu 26 calowy tv sony oraz urzadzenie wielofunkcyjne brotcher wersja niemiecka, oraz głoscsniki logitecha xs 230 z subwoferem
pozwalasz sobie 40 zł za to by było 1kg pietruszki i jeszcze chleb i serek topiony
a jak jeszcze przyjedzie z Chorwacji i ci podwyższy to za 80 będzie zl
Jedyne 100 złotych dorobisz nogi z drewna I będzie chodził jak tralala tralala Lady Gaga..na rozdaniu Oscarów. A pilota niema pilot leci do Holandi na eutanazje..
mulag oczywiscie TY sobie kupisz jaki chcesz , polecam tez 19 calowe monitory ASUSA np vs197 de
sprzedaj nowy będzie na granie postaw ten w pokoju żona będzie szczęsliwa zobaczysz jej widok szafa nie pomoże nawet dwie
jest to tez dobry monitorek juz ledowy o pieknych zywych kolorach
ciężki wybór bo tak różne wybory marek nawet z marek podziały plus koszty cenowe zawrót głowy
Mulag masz Pozdrowienia od pana Stasia...pfu pfu...apfuuuu..zdjecie na profilu..
nabiera powierza i wypuszcza i ciągnie te wózki pełne opon co ma zrobić do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej