Wpisy 3 611 654 – 3 611 753
13 lipca 2019 09:07 → 13 lipca 2019 12:34, 100 wpisów
zgodnie z prawem pioruna powtorka grozi tym numerom tylko
6,8,9,10,20,26,33,43,49,52,61,64 bedzie 5/12
6,8,9,10,20,26,33,43,49,52,61,64 bedzie 5/12
Magda zapoznalas sie z prawem pioruna? trzeba jeszcze porobic testy i dopracowac teorie
patrzac na stare losowania to sie troche sprawdza nawet ladnie ale wciaz to malo na multi
Dziś finał Wimbledon... Serena kontra Simona jestem za Simona Halep
Walduś jadę nad morze do Mrzeżyna,nie wiem czy Sebastian tam jest.
witam wszystkich
Magda miłej podróży
U mnie Jarosławiec w tym roku ale pogoda nam psikusa zrobiła
U mnie Jarosławiec w tym roku ale pogoda nam psikusa zrobiła
https://youtu.be/H2W3IaLAma0
3 611 680. Mulag 2019-07-13 (10:22)
Arczi bedziesz zdrowy ja tez wybierz opcje jeden w tauron
hejka jaka opcje 1 w tauron , bo nie rozumiem,o co teraz CI chodzi
Arczi bedziesz zdrowy ja tez wybierz opcje jeden w tauron
hejka jaka opcje 1 w tauron , bo nie rozumiem,o co teraz CI chodzi
Net mam
Jeśli chodzi o o Janosika jasnowidz to nie wierzę mu
Wczoraj z liczb na nie do Jacka miał 2 plus 1 dziś są zmienione na 0 plus 0
Wpisałam komentarz dziś usunięty
Do bani ten Janosik i blog
NIE POLECAM
Wczoraj z liczb na nie do Jacka miał 2 plus 1 dziś są zmienione na 0 plus 0
Wpisałam komentarz dziś usunięty
Do bani ten Janosik i blog
NIE POLECAM
hi all
nie gram na razie muszę sobie kupić nowy monitor obecny coś śmierdzi się grzej jeszcze chodzi obecnie na nim siedzę pasuje coś nowego z lepszymi HZ
nie sprzątam jak nie ma czegoś nowego kupionego nie ma radości nie am sprzątanie kurzę wszędzie są ale nie za długo kupię to posprzątam na picuć glancuć
Mulag przecież Cię stać I na gre I na monitor co Pan tu pitu pitu kilo kitu...mam jeszcze jeden monitor chcesz to Ci sprzedam
Mulag I tak to się z tobą pisze .... odpowiadzasz za rok... aleś zarobiony pranie sprzątanie gotowanie prasowanie pieluchy...
sprzątanie tuż tuż plus podlewanie działki i plewienie nei ma że boli
Forsami teraz ja pracuje więcej niż ty w pracy i w domu ty masz eldorado
Mulag ja dziś zagram w Lotto z Plusem na 10 losowań do grobu tych.. niema co brać bo roboki będą grały w kości za moje...
Mulag a odczego masz służbe wdomu co pasożyty....bo Mulag zarobi to pasożyt już nic nie robi pomyśl..I nie daj sie...
ale se kupisz ładny kubek widziałem na fejsie czy coś do picia czy rtv szkoda dawać tym pijawkom wiem że potrzebujesz zakładziku tosika to jak dawka koki czy cygarka lub alkoholu uwolnij się od tego zła od nałogu stań się wolnym człowiekiem odrzuć to
nie mam służby już była dawniej ale odeszła w siną dal rozumiesz czy gówn.. rozumiesz
fajnie Mulag prawisz ale jak nie wygrasz to się nie zabawisz...
mam 600 zł na monitor brakuje mi 163 zł plus za paczkę dołoży ktoś
Mulag masz okno otwarte w pokoju bo dziś duszno a może na stole jest co do wypicia np cola..0.25 ml na sześcioro..
Mulag ostrożnie z zakupami przez internet już miałeś przygode..a kryminaliści patologia nieroby..nieśpi...
wywietrznik otwarty boje się że w padnie pająk lub osa szerszeń całe lato mam zamknięte
ale to prawda wszystkie okna pozamykane u nich co za ludzie a ciebie poczęstują literatką jak na wódkę wody czy oranżady
dom prywatny a oni do mnie że opalony jestem a ja się pytam a wy czego nie a bo sąsiedzi biali bo nie ma gdzie wyjść a jest dom prywatny siedzą w domu okna pozamykane bo coś w padnie
Mulag weź jeszcze z sobą okno jak niemasz to ja mam stare drewniane z demontarzu I powiesz tak a co q...gorąco mi iduszno otworze se swoje okno a wy się kiście dziwolongi
mulag , ja mam telewizor z funkcją monitora 22 cale , czyta wszystkie pliki z usb więc filmiki z pendriv hulają, kupiłem 3 lata temu we Włoszech za 130 euro , sprzedam Ci za 250 zeta bo się tylko kurzy . odbiór osobisty lub pokrywasz koszty wysyłki ok 25 zł ,
użytkowany może przez 100-200 godzin
niedaleko Forsami
no Dębica
daj na profil multipasko zdjęcia jak to nie kłopot nie musi być już czy dzisiaj
stoi i się kurzy odkąd siedzę w domku... używałem go w samochodzie
Jade na Dębice za chwilę jak chcesz to go wezmę i sobie oglądniesz
masz pilota jak co to się odezwę na zielonej jak będziesz dziś nie da rady jestem zajęty
poniedziałek jak się da, jak pisałem zastanowię się nie spieszy mi się
hz mnie interesują bo długo siedzę na PC mój ma tylko 60 albo poczekam doskładam i kupię coś konkretnego sam już nie wiem zakręciłem się
spoko
mam pilota ... i ogólnie nie zależy mi na sprzedaży ... moje autko pali ok 30l na 100 więc 250zeta ledwo starczy na pół baku poprostu zajmuje miejsce , kiedyś sprzedałem szwagrowi kompa który stał 3 lata nieużywany z folią . ten tv też ma folie ochroną na stopce. W poniedziałek bedę jechał do księgowości więc też bedę . Napisz mi na email nr. tel . bzykk007@interia.pl
mam pilota ... i ogólnie nie zależy mi na sprzedaży ... moje autko pali ok 30l na 100 więc 250zeta ledwo starczy na pół baku poprostu zajmuje miejsce , kiedyś sprzedałem szwagrowi kompa który stał 3 lata nieużywany z folią . ten tv też ma folie ochroną na stopce. W poniedziałek bedę jechał do księgowości więc też bedę . Napisz mi na email nr. tel . bzykk007@interia.pl
spoko jak nic nie kupisz to napisz