Wpisy 3 551 874 – 3 551 973
25 kwietnia 2019 09:09 → 25 kwietnia 2019 12:58, 100 wpisów
profilowe i z chybcika 6 skreśleń wezmę sobie marzą mi sie nastki najlepiej wszystkie 10,11,12,13,14,15,16,17,18,19 w co wątpię by tak dali
dobra posiedzę zjem co nie co ala 2 sniadanko i spadam autko wypucowac jakies takie zakurzone czyzby sahara zawitała jak by co milego goracego slonca jakies letnie ciuszki sie zalozy i w dluga powodzenia o 14h
Forsami, to nie wiele brakuje Ci do szczęścia by się pośmiać.Znasz gostka? Pewnie dzięki temu, który przekazuje wiadomości osobom trzecim.Dzisiaj obgada Franka, jutro Bronka, a następnie Ciebie.Forsami, życzę Ci promocyjnych wygranych na stawce.Oby Tosiek był z Ciebie dumny
Tyle trzeba kupic pokarmy warzywny i owocowy łaci do zologicznego trzeba
Ruletka tak się tłumaczysz jakbyś to Ty był w rzeczy samej takim wielonikowcem szukającym taniej sensacji
Wiadomo też że konkurencja nie śpi i chce zwerbować ludzi w swoje szergi. Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych i ŻADNA INNA
W miejscowości Bytom padła wygrana 154 200,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Wielogóra padła wygrana 154 200,50 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Dzierżoniów padła wygrana 20 000,00 zł w grze Keno
brawo Bytom Józefczaka czyżby to ktoś od nas ....
Kulturalnyrobal skąd wiedziałeś Że BYTOM wygra
Kulturalnyrobal skąd wiedziałeś Że BYTOM wygra
ForsamiruletkaTo nie Ja ---szkoda bo by się przydało coś przygarnąć
W miejscowości Częstochowa padła wysoka wygrana w zdrapce SZCZĘŚLIWE LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
3 551 886. Forsami 2019-04-25 (09:46) Lotto Lotto Lotto Lotto Lotto
Wiadomo też że konkurencja nie śpi i chce zwerbować ludzi w swoje szergi. Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza
strona gier liczbowych i ŻADNA INNA
Popieram
Wiadomo też że konkurencja nie śpi i chce zwerbować ludzi w swoje szergi. Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza
strona gier liczbowych i ŻADNA INNA
Popieram
Lech grali lama nie, kulawo ale młody Marchewka załatwił Cierzniaka i 1:0taki prezent na jego 36 urodzinyna pewno zapamieta
Nie graj ie w mini dziś i jutro... Wrzucamy na sobotę by 350 000 przebić za 5
No... Czekam na kobieca dlonbo jak się mówi... Kobieta i chleb upiecze i chlopa
Dobra... Muszę tarczowe wyprowadzić czas na rzniecie ostredrzewa
Magda, masz gdzie, ale nie masz z kim? O Magdzie: Ma-gdzie-ale-nie-ma z kim.
Zagłębie Dąbrowskie ( Sosnowiec, Czeladź,Dąbrowa Górnicza, Jaworzno).
Tomi
Osa ja 276 a ty 278 punktow gonie cie
Zag wiesz czemu cyca tu nie ma bo wyszło ze oszukuje po pewnym losowaniu padly jego kosy 66 69 i to wplusie zaraz po losowaniu napisał ze nie zagrał około 8 9 godzin pochwalił się ze zagrał. ....I mu weszłem na ambicje i chłopak się spieszył ze wyszło na jaw ze oszukuje i se poszedł stąd nawet się nie pożegnał hihi haha
Zag czytaj 925
Zag zagraj dziś zag zatypuj dziś to twój dzień
To wyślij żonę
Kup przez internet
wygrom i co bede miał problem
a bo to daleko do tesowskiego pałacu
a to mnie okradno
same problemy
a bo to daleko do tesowskiego pałacu
a to mnie okradno
same problemy
Zatrudnisz ochronę za najniższe krajowe brutto
Podam Ci konto moje przelejesz mi
Lecę
kupiłem dwa pokarmy słodki i warzywny to znaczy z rysunkiem mlecza ten warzywny natomiast truskawka to słodki
W miejscowości Głubczyce padła wysoka wygrana w zdrapce Win-Go
chodzi o to że już zapomniałem o co chodzi dopiero co zoologicznego wróciłem z po karami dla łaci
nie wiem o co chodzi zaraz jem zupkę i naleśniki i wychodzę na działkę kopać ziemię na cukinie
Niech Żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko i ŻADNA INNA
Podaje 20 liczb do multi na 4 losowania
03,06,09,10,11,12,13,14,15,16
17,18,19,22,25,27,28,66,69,78
03,06,09,10,11,12,13,14,15,16
17,18,19,22,25,27,28,66,69,78
Jak wszyscy wygrają to kto będzie pracował ci z konkurencji chociażby bo wartość ich strony wynosi jakieś 10 złotych dlatego tu wchodzą bo Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych i ŻADNA INNA
nawet obcej osobie staniej koło ogrodzenia i poproś by ci powiedzieli